Page 1

ACTIVITAT DE CAP DE SETMANA/ ACTIVIDAD DE FIN DE SEMANA

25 i 26 DE FEBRER A CA L’AGUSTINET “EL RECÓ DELS ÀNGELS” VALLCEBRE DESPERTANT ELS SENTITS UNA ALTERNATIVA CREATIVA DE SALUT I LLEURE Una proposta de cap de setmana amb activitats i tècniques que ens ajudaran a centrar l’atenció, a relaxar el cos i la ment amb contacte directe amb la natura en el preciós entorn del Pedraforca Dissabte: arribada a les 16 hores - Moviment conscient - Ioga i relaxació - Taller; El Poder de la Música (ens atrau, la gaudim i sana) Diumenge: - Descoberta de l’entorn, excursió guiada al parc Natural Cadí Moixeró – (inclou assegurança) http://descoberta4.blogspot.com/2011/11/ruta-circular-vallcebre.html

- Dinar a Ca l’Agustinet i fi d’activitat

Masia reformada el 2007. Molt a prop del Pedraforca, al vell mig del Parc Natural Cadí Moixeró. Amb el confort d’un hotel de tres estrelles i l’hospitalitat d’una casa rural.Gastronomia típica i casolana, amb productes autóctons i ecològics.

Blog: http://decoberta4.blogspot.com Teléfono contacte: 625522704 Mail: malakies58@gmail.com


PENSIÓ COMPLERTA+ ACTIVITATS 140€ .

Inclou: Allotjament a la casa rural de Ca l’Agustinet (Vallcebre), sopar del dissabte, esmorzar I dinar del diumenge I activitats programades pel cap de setmana

No inclou: Transport

Transport: El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d'altres companys d'excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Descoberta 4 únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d'organització tècnica comença en el punt de trobada abans de l'excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

On ens trobem? El lloc de trobada de totes les sortides és a l’Àrea de turisme del Berguedà (Entrada Berga sud, al costat del càmping Berga Resort), L’hora d’inici de les activitats és a les 4 de la tarda a Ca l’Agustinet, podeu arribar-hi pel vostre compte, o venint al punt de trobada les 15:00 des d’on marxarem tots junts.

On és Ca l’Agustinet? Ca l’Agustinet és una masia reformada l’any 2007. Està situada molt a prop del Pedraforca, al vell mig del Parc Natural Cadí Moixeró, dins del terme municipal de Vallcebre. Anant per la C-16 direcció Guardiola de Berguedà agafem el trencant de la carretera de Saldes i Gósol. Hem de seguir la carretera uns 7 km on trobarem un trencant a la dreta amb una pista rural. Al trencant mateix hi ha un indicador de Ca l’Agustinet, seguint la pista una estona arribem a la masia.

Material: Calçat adequat per caminar, roba per capes amb impermeable o paravent. Motxilla petita per l'excursió i els vostres afers personals.

Reserves: Podeu fer les reserves a través del nostre blog: http://descoberta4.blogspot.com o trucant al telèfon 625522704 o enviant un correu electrònic a malakies58@gmail.com . Un cop ens haguem posat en contacte s’haurà de fer un ingrés de 140 € al numero de compte 2081 0519 49 3300002535 abans del dia 18 de Novembre, posant el vostre nom i cognom . Un cop fet l’ingrés poseu-vos en contacte amb nosaltres per comprovar que l’haguem rebut. Nombre mínim de participants: En cas de que no cobrim el nombre mínim de 6 places us informarem amb uns dies d’antelació i hos tornarem l’import total de la reserva.

Blog: http://decoberta4.blogspot.com Teléfono contacte: 625522704 Mail: malakies58@gmail.com

Programa Despertant els sentits  

Una proposta de cap de setmana amb activitats i tècniques que ens ajudaran a centrar l’atenció, a relaxar el cos i la ment amb contacte dire...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you