Page 1

Jaargang 5, editie 16, herfst 2015

Woonnieuws voor Woudenberg, Scherpenzeel, Maarn en Maarsbergen

IN HET KORT

Wat is een goed seizoen om je woning te verkopen?

Groene Woud Fase 5 komt eraan! WOUDENBERG - De ontwikkeling van Groene Woud Fase 5 is gestart! In het najaar van 2015 start de verkoop en Makelaardij Woudenberg zal deze namens de ontwikkelaar verzorgen. Het is de bedoeling dat er in Fase 5 in totaal 41 nieuwe woningen verrijzen. Het bijzondere is dat er zowel vrijstaande

Regionale woningmarkt groeit sterk De woningmarkt van de regio Eemland, waartoe bijvoorbeeld ook Woudenberg behoort, is in het tweede kwartaal van 2015 sterk gegroeid. Er verwisselden bijna 30% meer huizen van eigenaar dan in dezelfde periode van 2014. De regio Eemland is daarmee een van de sterktste stijgers in Nederland. Van in totaal 779 woningen werd in dit tweede kwartaal de koopakte getekend in Eemland. Opvallen is dat vooral tweeonder-een-kap woningen zeer in trek waren. Die werden bij 40% meer verkocht, op de voet gevolgd door appartementen (+35%). Maar ook hoekwoningen (+31%) en tussenwoningen (+29%) lagen goed in de markt. Alle de vrijstaande woningen (-3%) deden het wat minder, maar deze markt kent kleinere aantallen.

De ontwikkelingen op de lokale woningmarkten van Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude zijn in lijn met de regionale cijfers. Woningen worden sneller verkocht en de prijsdaling van de afgelopen jaren lijkt omgezet in een voorzichtige stijging van de huizenprijzen. Overweegt u om de komende tijd uw woning te verkopen? Maak dan een afspraak met Erwin Geijtenbeek of Marcel Donker!

woningen, tweekappers, hoek- en tussenwoningen beschikbaar komen. De architectuur is zeer creatief en stijlvol, terwijl de woningen veel praktische binnenruimte krijgen. Wilt u op de hoogte blijven van dit plan. Volg dan www.facebook.com/hetgroenewoudwoudenberg. U kunt voor uitgebreide informatie ook terecht op de website www.nieuwbouwwoudenberg.nl (1 oktober a.s. online).

Makelaardij Woudenberg steekt Heren-2 VV Woudenberg in het nieuw

Er doen heel wat fabels de ronde over de realatie tussen seizoenen en woningverkopen. De lente zou ideaal zijn, omdat dan de tuinen er groen bijliggen. De zomer is vanwege de vakantie weer minder geschikt, denkt men. In de afgelopen zomermaanden hebben wij echter veel woningen verkocht... Nee, wij van Makelaardij Woudenberg hebben niet veel met deze verhalen. Naar onze mening is ieder seizoen geschikt om een woning te verkopen (of te kopen). Neem de herfst en de winter. Dan is er inderdaad wat minder drukte op de huizenmarkt. Maar de kopers die wél op huizenjacht gaan, zijn vaak wat serieuzer en gerichter op zoek. Ga dus gerust de komende tijd het gesprek aan met onze makelaars als uw wilt verkopen of kopen!

Huizen met dit blokje doen mee aan de Open Huizen Dag!

OPEN HUIS

De rode loper ligt weer uit: Zaterdag 3 oktober Open Huizen Dag! Zaterdag 3 oktober is het Landelijke Open Huizen. Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak bezichtigen. Het biedt een goede kans om u in kort tijdsbestek breed te oriënteren. In deze Woonkrant ziet u aan het blokje OPEN HUIS welke woningen de rode loper voor u uitleggen! Ziet u een woning die niet meedoet aan de Open Huizen Dag, maar wél interessant is? Maak een afspraak voor een bezichtiging via (033) 286 4411.

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl


omgeving met bos en

marktprijs van uw huidige wo­

www.amaliapark.nl

makelaardij woudenberg

Onze eerste vraag bij een hypotheekgesprek: melk en suiker? Voor welke woning in deze woonkrant u ook valt, ga eerst voor een goed gesprek over de financiering naar Tripartie|Bert Hazeleger. De betrokken adviseur die een objectief en onafhankelijk advies geeft en u persoonlijk begeleidt. Maak een afspraak en ontdek dat we helemaal thuis zijn in particuliere financiën. En aanzienlijk slagvaardiger handelen dan bijvoorbeeld banken. Een afspraak is zo gemaakt via 033 454 32 70. De koffie zetten we klaar!

1 - www.makelaardijwoudenberg.nl Ekris 58 | 3931 PX Woudenberg | T 033 454 32 70 | M 06 222 44 728 bert@tripartie.nl | www.tripartie.nl

Wij zitten al ruim 30 jaar in de keuken­ branche, dus u mag ons met recht keukenkenners noemen. Onze kracht zit in ons onafhankelijk advies, wij luisteren naar uw wensen en brengen dit zo goed mogelijk in kaart om uw droomkeuken te realiseren.

NIEUW blad isch Keram t, stoer en s Robuu karakter! met oking Pitt co uwe de nie satie! en kooks

Kom naar onze showroom! Schoolstraat 4 3931 HX Woudenberg T 033 2862824 keukengalerie@worldonline.nl www.keukengaleriewoudenberg.com

1-2010 14:22:10

15 JAAR BROUWER!

TE HUUR

Gordijnen Vouwgordijnen eigen atelier: 20%

korting Gordijnen en inbetweens: 50% korting op het tweede stel

Geldig 1 okt. t/m 30 nov. 2015. Niet voor reeds uitgebrachte offertes.

Tapijt Gratis kwaliteits ondertapijt bij aanschap van tapijt vanaf 100 euro p/m Geldig 1 okt. t/m 30 nov. 2015. Niet voor reeds uitgebrachte offertes.

PVC-vloeren

Gratis egaliseren! Geldig 1 okt. t/m 30 nov. 2015. Niet voor reeds uitgebrachte offertes.

De Nieuwe Poort 6

Welke winkel gaat u hier openen?

Overtreksets

2e set halve prijs! Geldig 1 okt. t/m 30 nov. 2015. Niet voor reeds uitgebrachte offertes.

Zip-screens en rolluiken

20% korting!

Plannen om te ondernemen in Woudenberg? Nu te huur: De Nieuwe Poort 6. Een perfect gesitueerde winkelruimte van 114 m² BVO. Goed zichtbaar vanaf de N-226. Bij de winkel is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, de frontbreedte van 20 meter biedt veel mogelijkheden. Het pand is voorzien van eem airconditioning installatie (2014). Meer weten? Bel Makelaardij Woudenberg!

033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl

Geldig 1 okt. t/m 30 nov. 2015. Niet voor reeds uitgebrachte offertes.

Emmastraat 1 - 3931 EC Woudenberg T 033 286 7911 E info@brouwerwoudenberg.nl I www.brouwerwoudenberg.nl

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl


Woonnieuws

makelaardij woudenberg

Woudenbergse assurantieadviseur kiest voor de persoonlijke aanpak

Arno Vink geeft verzekeringen weer een gezicht

Geen anoniem call center maar Arno Vink aan de lijn, dat is een groot verschil

WOUDENBERG - Natuurlijk, het is heel gemakkelijk om een verzekering af te sluiten via een website. Veel maatschappijen maken gebruik van internet en proberen met zo weinig mogelijk mensen en zoveel mogelijk automatisering polissen te verkopen. “Dat is prima”, vertelt Arno Vink, “maar voor de consument zeker niet altijd verstandig. Want goedkoop kan duurkoop zijn en bovendien is het de vraag of men werkelijk een goed verzekeringspakket heeft”. Een jaar geleden begon Arno Vink zijn eigen kantoor: AV risico- en assurantieadviseurs. De Woudenberger wilde verzekeringen weer een gezicht geven. Wat hij daarmee bedoelt? “Ik wil klanten persoonlijk adviseren welk verzekeringspakket bij hun situatie past. En daarnaast beschikbaar en bereikbaar zijn als er wat is. Zodat men geen anonie-

me medewerker van een call center aan de lijn krijgt bij schade of pech. Als individu opboksen tegen een grote verzekeringsmaatschappij is niet makkelijk. Ik ken de weg in verzekeringsland en kan mensen helpen”. Onafhankelijk Arno Vink is een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Hij is niet

verbonden aan een maatschappij en kan dus altijd de meest geschikte polis met de beste voorwaarden kiezen voor zijn klanten. Vink: “Belangrijk is dat een klant niet onder- én niet oververzekerd is. Daarom maak ik bij nieuwe relaties altijd een polisscan en licht het huidige verzekeringspakket door. Vaak levert dit al Arno Vink heeft zijn kantoor gevestigd aan Klein Landaas 20. Hij bezoekt klanten ook thuis.

PAND MET EEN VERHAAL

een mooie besparing op”. Naast opstal, inboedel en aansprakelijkheid neemt Vink ook brommer, auto-, en zelfs zorgverzekeringen mee in de beschouwing. Ook zakelijk Ook ondernemers en bedrijven heeft Vink veel te bieden. Hij kan een op maat gesneden risicoplan voor bedrijven samenstellen. “Op zakelijk gebied bied ik alle verzekeringen, van arbeidsongeschiktheid en bedrijfsschade

Etalage

tot de bestelauto. Door samenwerking met een zogeheten serviceprovider kan ik met 65 maatschappijen zaken doen en voor elke verzekering het beste voorstel aanbieden”. Ook clubs en verenigingen weten de weg naar Vink inmiddels te vinden. De evementenverzekering van het Woudenbergse Shantyfestival liep via Arno!

06 - 5125 6559 - www.arnovink.

geeft woningen uitstraling Makelaardij Woudenberg schakelt alle denkbare middelen in om de verkoop van woningen te bevorderen. Natuurlijk is het internet daarbij een belangrijk middel. Via Funda.nl, de eigen website en een actieve Facebook-pagina krijgen veel mensen het woningaanbod onder ogen.

Maarsbergseweg 90: tolhuis In de 19e eeuw was het heffen van tol een probaat middel om geld voor wegenonderhoud binnen te halen. Aan de weg van Woudenberg naar Darthuizen (bij Leersum) stonden wel drie tolhuisjes. Eén ervan op Woudenbergs grondgebied, aan de Maarsbergseweg 90. Tegen het einde van de 19e eeuw kwam er veel verzet tegen de tolheffing. Het duurde echter nog tot de jaren ‘30 van de vorige eeuw tot die vrijwel overal was afgeschaft. Het tolhuis is in 1851 gebouwd in opdracht van de ‘Commissarissen van den straatweg van Woudenberg naar Darthuizen’. Toen rond 1925 de particuliere straatweg een provinciale weg werd, is het huisje verkocht aan G. van den Berg. In 1929 wrd er aan de noordzijde een serre aangebouwd. ook in 1971 en 1989 volgden nog verbouwingen om het wooncomfort van de bewoners te verhogen. In Maarn (aan de Maarnse Grindweg)

staat een dubbelganger van dit huis dat een zogenaam ‘diep huis’ is. Het rechthoekige pand staat erg dicht op de rooilijn, bestaat uit een bouwlaag en de nok van het dak staat haaks op de weg. Oorspronkelijk had het huisje schoon metselwerk, maar dat is later wit gesausd. De voorgevel oogt statig met de gepleisterde ingang met pilasters en het opvallende ronde raam meet een bouwkundige ‘wenkbrauw’ als accent.

Met deze digitale middelen houdt het echter niet op. Makelaardij Woudenberg gelooft ook sterk in de kracht van ‘klassieke’ promotie zoals persoonlijke benadering van kopers, woonkranten, woningpresentaties en... de etalage! Dit laatste lijkt in het digitale tijdperk van minder belang, maar is dat niet. “Het gebeurt bijna dagelijks dat iemand buiten de woningen bekijkt en dan even binnenstapt”,

vertelt Marcel Donker. “Ons kantoor is op kantoortijden altijd bemand, dus we kunnen direct het gesprek aangaan met de geïnteresseerden”. Recent heeft Makelaardij Woudenberg de etalage vernieuwd. Wie deze uitstraling eens wil bekijken, moet bijvoorbeeld ‘s avonds eens langslopen! Een baken van licht straalt kopers tegemoet!

Like en kijk naar ons woonnieuws Al bijna 600 mensen volgen het laatste woonnieuws op de voet. Zij hebben de Facebook pagina van Makelaardij Woudenberg ‘geliked’. Slim, want woningen die nieuw in de verkoop zijn worden door ons na plaatsing op Funda als eerste gepost op Facebook. Ook informatie over nieuwbouwprojecten wordt zo verspreid. Ga naar Facebook, zoek Makelaardij Woudenberg in de zoekbalk en klik op Vind ik leuk om altijd op de hoogte te zijn.

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl


Woudenberg

Klein Lichtenberg 54

Woudenberg

Dorpsstraat 45G

Woudenberg

Esdoornlaan 26

Woudenberg

Laan van Blotenburg 39

OPEN HUIS

T

CH O K R

VE Op een prachtige locatie in de woonwijk Laanzicht gelegen geschakeld HERENHUIS met slaap- en badkamer op de begane grond. Samen met de heerlijke, beschutte tuin op het zuiden is het een uniek geheel. Scholen, het centrum en de uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar.

In het hartje van het centrum van Woudenberg gelegen 2-KAMER HOEKAPPARTEMENT. Dit appartement is op de tweede en tevens bovenste woonlaag, aan de achterzijde van de winkelstraat gesitueerd. Het kleinschalige complex ‘Bloemendal’ bestaat uit 12 appartementen die gebouwd zijn in 2009.

In de jonge woonwijk `Het Groene Woud` bevindt zich onder meer het appartementgebouw ‘t Woudhuys, dat op fietsafstand van het centrum, de basisscholen, kerken en sportaccommodaties ligt. Deze woning wordt met de Slimmer Kopen regeling verkocht! Dit houdt in dat u 25% korting krijgt op de getaxeerde waarde.

Goed onderhouden MIDDENWONING met BERGING en heerlijke diepe tuin met achterom. Deze woning is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. Naast de gezellige doorzon woonkamer met open keuken aan de achterzijde ligt deze woning ook gunstig ten opzichte van scholen, het centrum en de uitvalswegen.

Geschakelde woning • Bouwjaar: 1990 • Perceeloppervlakte: 296 m2 • Woonoppervlakte: 130 m2 • Inhoud: 507 m3 • Aantal kamers: 5

• Bouwjaar: 2009 • Woonlaag: 2 • Woonoppervlakte 42 m2 • Inhoud 117 m3 • Aantal kamers: 2

Appartement • Bouwjaar: 2009 • Woonoppervlakte: 76 m2 • Inhoud: 225 m3 • Aantal kamers: 3

Tussenwoning • Woonoppervlakte: 71 m² • Perceeloppervlakte: 136 m² • Inhoud 285 m³ • Bouwjaar 1962 • Kamers 4

Biedprijs vanaf € 350.000,-- k.k. Woudenberg

Schanspark 12

Vraagprijs: € 134.500,-- k.k. Woudenberg

Voorstraat 44A

Vraagprijs € 189.500,-- k.k.

Koopsom € 151.500 k.k. Woudenberg

Dorpsstraat 45A

Woudenberg

Dorpsstraat 26H

OPEN HUIS

Geschakelde/vrijstaande woning met oprit, garage en zonnige tuin op het zuiden welke zonder enige aanpassing te betrekken is. Deze moderne woning met bijzondere architectuur ligt aan het park en vlakbij het centrum, scholen en uitvalswegen

In het centrum van Woudenberg, op loopafstand van alle voorzieningen ligt op de tweede en tevens de bovenste verdieping van het appartementcomplex dit TWEE-KAMER APPARTEMENT met een zonnige loggia op het zuiden.

In het centrum van Woudenberg, op steenworp afstand van alle dagelijkse voorzieningen ligt dit 2-KAMER HOEKAPPARTEMENT met een BUITENRUIMTE/ BALKON. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex en aan de achterzijde van de winkelstraat

In hartje centrum van Woudenberg gelegen 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT met zonnig balkon, gemeenschappelijke fietsenberging en lift. Gelegen op de eerste woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex. Achter dit complex is een parkeerterrein met de mogelijkheid tot het parkeren van één auto.

Geschakelde/vrijstaande woning

Galerijflat • Bouwjaar: 1981 • Woonlaag: 3 • Woonoppervlakte: 39 m2 • Inhoud: 133 m3 • Aantal kamers: 2

Galerijflat • Bouwjaar: 2009 • Woonlaag: 1 • Woonoppervlakte: 43 m2 • Inhoud: 131 m3 • Aantal kamers: 2

Appartement • Bouwjaar: 1989 • Woonoppervlakte: 73 m2 • Inhoud: 230 m3 • Aantal kamers: 3

• Bouwjaar: 2009 • Perceelsoppervlakte: 220 m2 • Woonoppervlakte: 156 m2 • Inhoud: 608 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 375.000,-- k.k. Woudenberg

Evertsenlaan garage

Koopsom € 125.000,-- k.k. Scherpenzeel

Industrielaan 4

OPEN HUIS

Vraagprijs € 167.500,-- k.k.

Vraagprijs € 139.900,- k.k. Woudenberg

De Henschoterhof 19

Woudenberg

Pr Margrietstraat 2J

OPEN HUIS

T

CH O K R

VE Zoekt u opslag? Deze mooie, droge garagebox leent zich perfect voor het opslaan van uw goederen of het plaatsen van uw auto, boot of motor.

Royale 2/1-kap woning met vrijstaande stenen garage, extra berging, ruime oprit en tuin. Van deze woning zijn de badkamer, keuken en toilet vervangen. Verder zijn er zes (slaap)kamers aanwezig.

Gelegen in het centrum van Woudenberg goed onderhouden 3-KAMERAPPARTEMENT met terras, op de tweede verdieping van appartementencomplex “Henschoten”. Dit gebouw beschikt over een lift en een PARKEERPLAATS met BERGING in de afgesloten kelder.

Nabij het centrum en landgoed “Geerestein” gelegen STUDIO met eigen parkeerplaats en berging. Dit appartement met balkon is gelegen op de eerste woonlaag en is zonder enige aanpassing zo te betrekken.

Parkeergelegenheid • Bouwjaar: 1967 • Perceelsoppervlakte: 18 m²

Twee-onder-een-kapwoning • Bouwjaar: 1973 • Woonoppervlakte 140 m² • Perceeloppervlakte: 255 m² • Inhoud 445 m3 • Aantal kamers: 7

Appartement • Bouwjaar: 2006 • Woonlaag 2 • Woonoppervlakte: 75 m² • Inhoud: 263 m³ • Aantal kamers: 3

Appartement • Bouwjaar: 2014 • Woonlaag: 2 • Woonoppervlakte:56 m² • Inhoud: 177 m³ • Aantal kamers: 2

Vraagprijs € 24.500,- k.k.

Biedprijs vanaf e 250.000,-- k.k.

Vraagprijs € 239.500,-- k.k. Woudenberg

SUCCESVOL VERKOCHT

Hoefblad 5

Vraagprijs € 139.500,-- k.k. Leusden

Lamoen 11

Familie Sebel

Wie midden in de zomer een appartement te koop zet, houdt er geen rekening mee dat het binnen een week is verkocht. Toch gebeurde dit met de woning van de heer en mevrouw Sebel. “Het stond nog niet eens op Funda toen Marcel Donker al met een kijker kwam. Binnen enkele dagen was er een tweede kijker die het kocht”, vertelt de heer Sebel. “Zó snel, dat verwacht je niet in deze tijd”. Dat Makelaardij Woudenberg de verkoop zou begeleiden was voor Sebel een uitgemaakte zaak. “We hebben het appartement negen jaar geleden ook via hen gekocht.

Als ik om me heen kijk, zijn zij zeer actief. Ze hebben kennis van zaken en rondom de bepaling van de vraagprijs is er veel marktbewustzijn. Ja, de samenwerking was uitstekend”.

De Nieuwe Poort 56 Wo

udenberg

T

CH O K R

“Veel marktbewustzijn”

VE In woonwijk ‘t Zeeland gelegen royale TWEE-ONDERÉÉN-KAP WONING met een aangebouwde GARAGE, oprit en een privacy biedende tuin op het noorden. Door de vrije ligging is er altijd zon, maar ook voldoende schaduw.

Gelegen in de kindvriendelijke wijk “Groenhouten” bieden wij aan deze royale uitgebouwde eengezinswoning met carport en berging aan de voorzijde van de woning. Deze woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en een fraaie veranda in de achtertuin!

• Bouwjaar: 1997 • Perceelsoppervlakte: 263 m2 • Woonoppervlakte: 140 m2 • Inhoud: 555 m3 • Aantal kamers: 6

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1971-1980 • Perceelsoppervlakte: 171 m2 • Woonoppervlakte: 125 m² • Inhoud: 308 m³ • Aantal kamers: 7

Vraagprijs € 350.000,-- k.k.

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl

Vraagprijs € 250.000,-- k.k.


Woudenberg

Prins Mauritslaan 22

Woudenberg

Vondellaan 4

Woudenberg

Nico Bergsteijnweg 62

Uw woonplaats

Uw woning

OPEN HUIS

Staat uw woning in de volgende Woonkrant?

Op een uitstekende locatie, aan een mooie brede laan ligt deze VRIJSTAANDE WONING met een aangebouwde, stenen GARAGE, twee carporten en twee opritten voor het parkeren van meerdere auto’s. De begane grond is voorzien van meerdere slaapkamers en badkamers, waardoor de woning uitermate geschikt is

Vlakbij het centrum gelegen eengezinswoning met berging en tuin op het zuiden. Deze woning is gelegen in een geliefde buurt, aan een rustige niet-doorgaande weg. De woning is uitermate geschikt voor de handige doe-het-zelver. Verder is er optioneel een nabij gelegen garagebox te koop.

Vrijstaande woning • Bouwjaar: 1974 • Perceeloppervlakte: 585 m² • Woonoppervlakte: 194 m² • Inhoud: 741 m³ • Aantal kamers: 8

Tussenwoning • Bouwjaar: 1965 • Woonoppervlakte: 72 m2 • Perceeloppervlakte: 141 m2 • Inhoud 295 m3 • Aantal kamers: 4

Biedprijs vanaf € 400.000,-- k.k. Scherpenzeel

Renes 6

Twee onder een kap woning • Bouwjaar 1963 • Perceeloppervlakte 265 m2

Vraagprijs € 185.000,-- k.k. Woudenberg

Op een uitstekende locatie gelegen UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-EEN-KAP met GARAGE en oprit. Kenmerkend voor deze woning is de goede staat van onderhoud alsmede de zonnige achtertuin op het westen. Kortom, een prettige eengezinswoning met een riante living

Piet Heynlaan 24A

Uw woning verkopen... dat is een hele stap. het is immers meestal het fundament van het huishoudboekje. Kies daarom met zorg uw makelaar en nodig Makelaardij Woudenberg uit voor een vrijblijvend gesprek. Van eerste ontmoeting tot financiële en juridische afhandeling van de verkoop begeleiden wij u op persoonlijke wijze. We zijn dé makelaar van Woudenberg en omliggende dorpen en pakken de verkoop professioneel aan. Bijvoorbeeld door goede foto’s te maken, een perfect vindbare internetpresentatie op te zetten en ons netwerk aan te boren.

Vraagprijs € 275.000,-- k.k. Woudenberg

John F Kennedylaan 109

Uw vraagprijs Woudenberg

T H C KO

Van Steenbergenlaan 37

T H C KO

VER

VER

Ben je koopstarter? Dan is deze mooie middenwoning iets voor jou! In de nieuwbouwwijk ‘RENES’ gebouwde, hoogwaardig afgewerkte MIDDENWONING met heerlijke, vrij gelegen achtertuin op het zuiden. De tuin is onderhoudsarm aangelegd en voorzien van een houten berging met veranda.

Aan een prachtige groenstrook gelegen royaal, strak afgewerkt 3 kamer-appartement op de eerste verdieping met ruim balkon op het oosten. Het appartementengebouw de Zilvervloot, waar jong en oud wonen, is op loopafstand van het centrum, de basisscholen, kerken en sportaccommodaties.

Ruime eengezinswoning met vrij uitzicht over Griftparkk, heerlijke tuin op het zuiden, met stenen berging. De woning beschikt over vier ruime slaapkamers en een vijfde kleinere (slaap)kamer. Deze keurige woning is zo te betrekken en voorzien van een keurige badkamer en nette keuken.

Riante eengezinswoning met dakterras en wijds uitzicht én een diepe, zonnige tuin op het westen. Deze woning is verrassend breed en ook nog eens uitgebouwd en hierdoor groter dan u aan de buitenzijde verwacht!

Eengezinswoning • Bouwjaar: 2012 • Woonoppervlakte: 89 m2 • Perceeloppervlakte: 98 m2 • Inhoud: 327 m3 • Aantal kamers: 4

Appartement - Bouwjaar: 2011 - Woonoppervlakte: 78 m2 - Inhoud: 283 m3 - Aantal kamers: 3

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1968 • Perceeloppervlakte: 148 m² • Woonoppervlakte: 127 m² • Inhoud: 431 m³ • Aantal kamers: 6

Eengezinswoning • Bouwjaar: 2002 • Perceelsoppervlakte: 180 m2 • Woonoppervlakte: 135 m2 • Inhoud: 410 m3 • Aantal kamers:5

Koopsom € 186.000,-- k.k. Woudenberg

Esdoornlaan 10

Koopsom € 189.400,-- k.k. Maarn

Beeklaan 11

Koopsom € 209.500,-- k.k. Woudenberg

Prangelaar 23

Vraagprijs € 298.000,-- k.k. Woudenberg

Johan Willem Frisolaan 12

OPEN HUIS

T

CH O K R

VE In de jonge woonwijk `Het Groene Woud`: royaal 3 kamer-appartement op de eerste verdieping van ruim 100 m² met ruim balkon op het westen. Het appartementgebouw ‘t Woudhuys, waar mensen van alle leeftijden wonen, is op fietsafstand van het centrum, de basisscholen, kerken en sportaccommodaties.

Goed onderhouden helft van TWEE ONDER EEN KAP WONING met ruime oprit, carport en GARAGE. Dewoning heeft een sfeervolle living met vrij uitzicht richting de beek, vier (slaap)kamers en een heerlijke tuin op het zuidoosten. Het centrum, basisschool, uitgestrekte bossen, NS station en A12 zijn op korte afstand.

Royale geschakelde TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met extra tuinkamer, een oprit voor het parkeren van meerdere auto’s en de mogelijkheid voor 5 slaapkamers. Deze woning heeft vrij uitzicht en is gunstig gelegen ten opzichte van scholen, openbaar vervoer en sportvoorzieningen.

Zeer goed onderhouden, MIDDENWONING met berging en fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom… Op korte afstand zijn scholen, openbaar vervoer, het centrum en uitvalswegen gelegen. Tevens bieden wij een nabij gelegen garagebox aan.

Apparetemtent • Bouwjaar: 2009 • Woonoppervlakte: 103 m2 • Inhoud: 344 m3 • Aantal kamers: 3

2-onder-1-kapwoning • Bouwjaar: 1973 • Perceeloppervlakte: 337 m2 • Woonoppervlakte: 179 m2 • Inhoud: 445 m3 • Aantal kamers: 5

Twee-onder-een-kap woning • Bouwjaar: 1988 • Perceeloppervlakte: 246 m2 • Woonoppervlakte: 153 m2 • Inhoud: 470 m3 • Aantal kamers: 6

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1964 • Woonoppervlakte: 78 m2 • Perceeloppervlakte: 143 m2 • Inhoud: 335 m3 • Aantal kamers: 4

Koopsom € 191.250,-- k.k. Scherpenzeel

Markstraat 16G

Vraagprijs € 385.000,- k.k. Maarn

Kapelweg 24

Vraagprijs € 287.500,- k.k.

Vraagprijs € 195.000,-- k.k.

SUCCESVOL VERKOCHT Familie Schep

“Houd je huis actueel” In het hart van het gezellige dorp Scherpenzeel (GLD), op steenworp afstand van alle voorzieningen ligt op de tweede verdieping van het appartementencomplex dit sfeervolle TWEE-KAMER-APPARTEMENT met lift, berging en een loggia op het westen.

Gelegen in het groene Maarn, nabij treinstation en winkels, bieden wij deze gemoderniseerde karakteristieke woning met oprit en werkkamer op de begane grond en ruime schuur aan. De woning ligt op een royaal perceel van maar liefst 380m2 en is zo te betrekken.

Appartement • Bouwjaar 2006 • Woonoppervlakte 54 m2 • Inhoud 166 m3 • Aantal kamers: 2

2-onder-1-kapwoning • Woonoppervlakte: 128 m² • Perceeloppervlakte: 380 m² • Inhoud 542m³ • Bouwjaar • Kamers 6

Vraagprijs € 139.500,-- k.k.

Biedprijs vanaf € 275.000,- k.k.

Eerst een huis kopen en dan pas de eigen woning in de verkoop zetten. Tien jaar geleden was dit heel gebruikelijk, maar nu niet meer. Toch koos de familie Schep deze route. “Ik wil weten waar ik heen ga”, lacht Johan Schep. Dat werd een woning in de wijk ‘t Zeeland en dus was verkoop van de Frans Halslaan 10 de logische vervolgstap.

Dat de woning zo snel van de hand ging verbaasde Schep niet. “Ons huis was uptodate met vloerverwarming en een nieuwe keuken... niet iedere koper is een klusser! Mijn advies is: houd je huis actueel”.

Met het oog hierop nodigde Schep twee makelaars uit. “Qua prijs ontliepen ze elkaar niet veel. Het gevoel, de benadering en de bekendheid van Makelaardij Woudenberg gaven de doorslag”. Na vijf weken werd de woning verkocht.

Frans Halslaan 10 Wo

udenberg

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl


Woudenberg

Tabaksland 58

Woudenberg

Westerwoud 103

Scherpenzeel

De Bongerd 2

Woudenberg

Eshoflaan 40

OPEN HUIS

T

CH O K R

VE Op een rustige locatie aan een groenvoorziening gelegen, goed onderhouden MIDDENWONING. Daarnaast beschikt deze woning over een zonnige achtertuin op het westen met houten berging en achterom.

Fantastische locatie: aan de dorpsrand bieden wij u deze unieke HOEKWONING met GARAGE, veranda en oprit aan! De woning is prachtig afgewerkt op een niveau dat we in deze prijsklasse zelden tegenkomen. Het huis voorziet in een woonkeuken, woonkamer, werkkamer en bijkeuken op de begane grond.

In de jonge woonwijk `RENES` gelegen royaal 3 kamerwoning met berging, waar mensen van alle leeftijden wonen, is op fietsafstand van het centrum, de basisscholen, kerken en sportaccommodaties. De bushalte is op loopafstand en de verbinding met de A12 en A28 is vlakbij.

In rustige straat, nabij het centrum en basisscholen gelegen UITGEBOUWD HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met GARAGE, zonnige tuin op het zuidwesten. Deze woning verkeerd in uitstekende staat en is zo te betrekken.

Tussenwoning • Bouwjaar 1983 • Woonoppervlakte 99 m2 • Perceeloppervlakte: 127 m2 • Inhoud: 336 m3 • Aantal kamers: 5

Hoekwoning • Bouwjaar 2005 • Perceels oppervlakte 264 m2 • Woonoppervlakte 131 m2 • Inhoud 558 m3 • Aantal kamers 4

3 kamer Hoekwoning • Bouwjaar: 2012 • Perceeloppervlakte: 101 m² • Woonoppervlakte: 62² • Inhoud: 234 m³ • Aantal kamers: 3

Twee-onder-een-kapwoning • Bouwjaar: 1961 • Perceeloppervlakte: 215 m2 • Woonoppervlakte: 114 m² • Inhoud 380 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs € 200.000,-- k.k. Woudenberg

Stationsweg West 53

Vraagprijs € 350.000,-- k.k. Woudenberg

Lindelaan 7

Koopsom € 153.850,-- k.k Woudenberg

Paulus Potterlaan 11

Vraagprijs € 289.500,-- k.k. Uw woonplaats

Uw woning

OPEN HUIS

HOT C D O RK RBEH U

VONEDER VOO Vlakbij het centrum van Woudenberg gelegen, gemoderniseerde en volledig uitgebouwde vooroorlogse MIDDENWONING, de zogenaamde “platte hoek” v.v. diepe achtertuin en berging.

In de jonge nieuwbouwwijk Het Groene Woud bieden wij u dit luxe afgewerkte 3-KAMER APPARTEMENT aan. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex Magnolia. Op de begane grond bevindt zich nog een berging, verder is het gebouw v.v. een liftinstallatie.

In een kindvriendelijke buurt, nabij een grote speeltuin, in een rustige straat met weinig autoverkeer, bieden wij deze goed onderhouden MIDDENWONING met stenen berging en VERANDA/TUINKAMER aan

Vrijstaande woning • Bouwjaar: 1920 • Woonoppervlakte: 84 m2 • Perceeloppervlakte: 139 m2 • Inhoud: 295 m3 • Aantal kamers: 4

Appartement • Bouwjaar: 2011 • Woonlaag: 2 • Woonoppervlakte: 77 m2 • Inhoud: 246 m3 • Aantal kamers: 3

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1975 - Woonoppervlakte: 108 m2 - Perceeloppervlakte: 132 m2 - Inhoud: 370 m3 - Aantal kamers: 5

Biedprijs vanaf e 200.000,-- k.k. Woudenberg

Strubbelenburg 18

Koopsom e 167.025,-- k.k. Woudenberg

John F. Kennedylaan 62

Staat uw woning in de volgende Woonkrant?

Uw woning verkopen... dat is een hele stap. het is immers meestal het fundament van het huishoudboekje. Kies daarom met zorg uw makelaar en nodig Makelaardij Woudenberg uit voor een vrijblijvend gesprek. Van eerste ontmoeting tot financiële en juridische afhandeling van de verkoop begeleiden wij u op persoonlijke wijze. We zijn dé makelaar van Woudenberg en omliggende dorpen en pakken de verkoop professioneel aan. Bijvoorbeeld door goede foto’s te maken, een perfect vindbare internetpresentatie op te zetten en ons netwerk aan te boren.

Uw vraagprijs

Vraagprijs e 201.500,-- k.k Woudenberg

Lindelaan 17

Woudenberg

Voorstraat 40C

T H C KO

VER Op een fantastische locatie in het buitengebied van Woudenberg bieden wij twee bouwkavels te koop aan. Op deze kavel kunt u samen met een medebouwer een 2-1 kap woning of geschakelde woning realiseren. De kavels zij ca. 2400 m2 per stuk. In overleg is de kavel grootte bespreekbaar. Zie ook www.weidekavel.nl.

Aan brede laan gelegen moderne, goed onderhouden MIDDENWONING met achtertuin en stenen berging. Achter de woning is een plein v.v. een leuke speeltuin voor kinderen. Deze woning is zeer centraal gelegen, op korte loopafstand van sportaccommodaties, basisscholen, openbaarvervoer en het centrum.

In de tweede fase van de jonge nieuwbouwwijk Het Groene Woud is te koop gekomen een luxe afgewerkt 3-KAMER APPARTEMENT van ca. 84 m² gelegen op de begane grond van appartementencomplex Magnolia.

In het centrum van Woudenberg gelegen gezellig twee-kamerappartement van ca. 57 m². Dit appartement is gelegen in een kleinschalig complex op de begane grond en heeft een tuin aan de voor- en achterzijde!

Tussenwoning • Bouwjaar: 1993 • Woonoppervlakte: 94 m2 • Perceeloppervlakte: 120 m2 • Inhoud: 328 m2 • Aantal kamers: 5

Appartement • Bouwjaar: 2011 • Woonlaag: 1 • Woonoppervlakte: 84 m2 • Inhoud: 301 m3 m3 • Aantal kamers: 3

Appartement • Bouwjaar: 1982 • Woonoppervlakte: 55 m2 • Inhoud: 155 m3 • Aantal kamers: 2

Vraagprijs: e 297.500,-- k.k.

Vraagprijs e 215.000,- k.k.

Koopsom e 163.625,-- k.k. Woudenberg

SUCCESVOL VERKOCHT

Lindelaan 19

Koopsom e 150.000,-- k.k. Woudenberg

Familie Tel

Dorpsstraat 32H

Een tuin is voor veel woningbezitters een bron van plezier. Tot deze in de loop der jaren van lust verandert in last. “Dan is het tijd om te verhuizen”, vertelt de heer Tel. Jarenlang bewoonden hij en zijn vrouw de vrijstaande woning Prangelaar 68. De afgelopen tijd zijn zij verhuisd naar de Kersentuin.

Die aanpak wierp zijn vruchten af. “Rond de prijsstelling zijn we goed geadviseerd, ook de kopers vonden deze acceptabel. Door de snelheid van handelen zijn we heel tevreden over de dienstverlening”.

De verkoop van de woning ging van een leien dakje. “Iets meer dan twee maanden geleden is de woning te koop gezet bij Makelaardij Woudenberg. Zes weken later is deze verkocht. We hadden in overleg met de makelaar gekozen voor een schappelijke, reële vraagprijs.”

VE Namens Vallei Wonen bieden wij u dit fraai afgewerkte 3-KAMER APPARTEMENT aan. Dit appartement is gelegen in de woonwijk Het Groene Woud op de eerste verdieping van het complex Magnolia. Op de begane grond bevindt zich nog een berging, verder is het gebouw v.v. een liftinstallatie.

Royaal, comfortabel en zonnig 3-kamer hoekappartement van 100 m² op de 2e verdieping van “De Honthorst”. Met een extra groot terras en ruime garage op de begane grond. Gunstig gelegen op het zuiden, u kijkt uit op het park. Alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer etc. op loopafstand.

Appartement • Bouwjaar: 2011 • Woonlaag 2 • Woonoppervlakte: 77 m2 • Inhoud: 248 m3 • Aantal kamers: 3

Appartement • Woonoppervlakte: 100 m² • Woonlaag: 2 • Inhoud 365 m³ • Bouwjaar 1996 • Kamers 3

Koopsom e 163.200,-- k.k.

Prangelaar 68 Wouden

T

CH O K R

“Schappelijke vraagprijs”

berg

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl

Vraagprijs e 350.000,-- k.k.


Woudenberg

Maarsbergseweg 14

Woudenberg

Van Hogendorplaan 27

OPEN HUIS

Maarsbergen

Ridder Fulcolaan 40

Scherpenzeel

Renes 40

OPEN HUIS

T

CH O K R

VE Op een uitstekende locatie in het centrum gelegen SEMI-BUNGALOW met slaapkamer en badkamer op begane grond. Recent is er een fraaie vrijstaande stenen garage van ca. 40 m² bijgebouwd. Vanuit de woning heeft men vrij uitzicht naar het centrum, het gemeentehuis en over de Maarsbergseweg.

Slechts enkele straten van het centrum van Woudenberg gelegen TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING met vrij uitzicht, oprit, GARAGE en tuin op het zuiden. Basisscholen, sportvoorzieningen, bos en uitvalswegen zijn op korte afstand.

In een bosrijke omgeving, aan een rustige laan ligt deze LUXE uitgebouwde HOEKWONING met oprit voor meerdere auto’s, ruime GARAGE van ca. 36 m2 en een diepe tuin op het zuiden met zwembad.

Aan de rand van de nieuwste wijk in Scherpenzeel “Plan Renes” gelegen HOEKWONING met berging en tuin op het zuidoosten. Deze duurzaam gebouwde woning ligt vlakbij het centrum, scholen, sportvoorzieningen, kerken, bushalte en uitvalswegen.

Vrijstaande woning • Bouwjaar: 1960 • Woonoppervlakte 144 m² • Perceeloppervlakte: 662 m² • Inhoud 538 m3 • Aantal kamers: 5

Twee-onder-een-kapwoning • Bouwjaar 1970 • Perceels oppervlakte 211 m2 • Woonoppervlakte 124 m2 • Inhoud 429 m3 • Aantal kamers 5

Hoekwoning • Bouwjaar: 1987 • Woonoppervlakte 115 m² • Perceeloppervlakte: 299 m² • Inhoud 367 m3 • Aantal kamers: 4

Hoekwoning • Woonoppervlakte 63 m² • Perceeloppervlakte 116 m² • Inhoud 267 m³ • Bouwjaar 2012 • Kamers 3

Koopsom e 350.000,-- k.k. Woudenberg

De Nieuwe Poort 40

Vraagprijs € 225.000,-- k.k. Scherpenzeel

Ereprijslaan 20

Vraagprijs e 300.000,-- k.k. Woudenberg

Blotenburgerhof 11

Koopsom e 157.250,-- k.k. Scherpenzeel

Valeriaanlaan 52

T

CH O K R

VE Op 3e verdieping van het appartementencomplex ligt dit riante PENTHOUSE van ca. 175 m². Dit op hoog niveau afgewerkte appartement heeft 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, woonkeuken en eetkamer, een schitterende living met indrukwekkende hoogte en diversen riante terrassen met weids uitzicht.

Zeer ruime HOEKWONING met vier royale slaapkamers en zonnige achtertuin gelegen op het zuiden met stenen berging. Deze woning ligt in een kindvriendelijke, groene woonomgeving op korte loopafstand van het centrum

Namens Vallei Wonen bieden wij u deze voormalige huurwoning aan. Het betreft een middenwoning welke aan een rustig hofje gelegen is. De woning heeft drie ruime slaapkamers en een ruime bergzolder.

Penthouse • Bouwjaar: 1999 • Woonlaag 3 • Woonoppervlakte: 175 m² • Inhoud: 600 m³ • Aantal kamers: 6

Hoekwoning • Bouwjaar: 1974 • Perceeloppervlakte: 150 m2 • Woonoppervlakte: 121 m2 • Inhoud: 426 m3 • Aantal kamers: 5

Tussenwoning • Bouwjaar: 1977 • Perceeloppervlakte: 135 m2 • Woonoppervlakte: 93 m2 • Inhoud: 371 m3 • Aantal kamers: 4

Vraagprijs e 589.000,- k.k. Woudenberg

Waterlelie 28

Vraagprijs € 195.000,-- k.k. Woudenberg

Piet Heynlaan 21

Ruime MIDDENWONING met vrijstaande berging, achterom en diepe tuin op het westen. De woning is gelegen aan een rustige laan met veel omgevingsgroen en met basisschool en speeltuinen op loopafstand.

Zie ook www.meerkeuzewoning.nl Tussenwoning • Woonoppervlakte: 112 m² • Perceeloppervlakte: 129 m² • Inhoud 319 m³ • Bouwjaar 1974 • Kamers 5

Koopsom e 192.500,- k.k. Woudenberg

Schanspark 16

Biedprijs vanaf e 175.000,- k.k. Woudenberg

Van Hogendorplaan 9

OPEN HUIS

T

CH O K R

VE In de geliefde woonwijk “Het Zeeland” gelegen uitgebouwde luxe EENGEZINSWONING met vrijstaande, stenen en houten BERGING en diepe achtertuin op het westen. Deze woning bevindt zich nabij speeltuinen, scholen, winkels en openbaar vervoer.

Ruime, UITGEBOUWDE MDDENWONING met tuin op het zuiden en extra grote stenen berging en achterom. Deze nette woning ligt vlakbij basisscholen, sportfaciliteiten, het Treeker bos en de uitvalswegen richting A12 en A28.

Bent u 30+ en op zoek naar een comfortabele DRIEKAMER MAISONNETTE met inpandige BERGING en royaal dakterras op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen in het centrum van Woudenberg? Kom dan eens kijken bij deze verrassende woning!

Rustig gelegen, tegen het centrum van Woudenberg uitstekend onderhouden, TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING met oprit, grote GARAGE en BERGING. De heerlijke tuin op het zuiden heeft zowel een zonneterras als een overdekt terras.

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1995 • Perceeloppervlakte: 155 m² • Woonoppervlakte: 102 m² • Inhoud: 358 m³ • Aantal kamers: 6

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1970 • Woonoppervlakte: 123 m2 • Perceeloppervlakte: 149 m2 • Inhoud 422 m3 • Aantal kamers: 5

Appartement • Bouwjaar: 2008 • Woonoppervlakte: 95 m2 • Inhoud: 250 m3 • Aantal kamers: 3

Twee-onder-een-kapwoning • Bouwjaar: 1968 • Perceeloppervlakte: 231 m² • Woonoppervlakte: 116 m² • Inhoud: 367 m² • Aantal kamers: 5

Vraagprijs e 239.500,- k.k. Woudenberg

Van Steenbergenlaan 38

Vraagprijs e 200.000,-- k.k. Maarsbergen

Woudenbergseweg 54

OPEN HUIS

Koopsom e 217.500,-- k.k.

Vraagprijs e 269.500,-- k.k.

SUCCESVOL VERKOCHT Familie Van Kampen

“Sneller dan gedacht” Aan de rand van Woudenberg, in de kindvriendelijke woonwijk ’t Zeeland ligt op een perceel van 685 m2 deze VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde stenen GARAGE, oprit en een zonnige tuin. Daarnaast heeft deze woning zowel aan de voor als achterzijde VRIJ UITZICHT.

Karakteristieke, in boerderijstijl gebouwde hoekwoning met inpandige berging en een heerlijke tuin (westen). Unieke ligging ten opzichte van bassischool, openbaar vervoer, uitvalswegen en de bossen van het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Ook het NS-station van Maarn is op nog geen 10 minuten fietsafstand te be-

Eengezinswoning • Bouwjaar: 2007 • Perceeloppervlakte: 685 m2 • Woonoppervlakte: 201 m2 • Inhoud: 792 m3 • Aantal kamers: 6

Hoekwoning • Bouwjaar: 2005 • Perceeloppervlakte: 102 m2 • Woonoppervlakte: 187 m2 • Inhoud: 422 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs e 649.000,- k.k.

Biedprijs vanaf e 250.000,-- k.k.

Het zal wel een half jaar duren in de huidige tijd, voor ons huis verkocht is. Misschien wel een jaar, dacht de familie Van Kampen. In februari zetten Jan-Willem en José hun woning aan de Johan Willem Frisolaan 15 te koop. “Ruim vier maanden later was deze verkocht”, vertelt José, “dat ging sneller dan gedacht”. Jan-Willem en José liepen al een paar jaar rond met de gedachte om te verhuizen. “Toen zagen we een leuk huis en werd het concreter. Dit huis is het trouwens niet geworden, maar we hebben vervolgens wel doorgezet. Omdat Jan-Willem makelaar Erwin Geijtenbeek kent, zijn we direct naar

Makelaardij Woudenberg gestapt”. Of dat bevallen is? “Prima!”, antwoord José. “De terugkoppeling kon een enkele keer wel wat sneller, maar wij zijn heel tevreden. Ja, het verliep heel fijn”.

JW Frisolaan 15 Woud

enberg

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl


Woudenberg

Stationsweg West 24

Woudenberg

Stationsweg Oost 172

HT C O K

VER

Woudenberg

Esdoornlaan 9

HOT C D O RK RBEH U

VONEDER VOO

Woudenberg

Stationsweg-West 183

T

CH O K R

VE

Op een fantastische locatie, aan de Stationsweg West gelegen jaren 30 HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met ruime, vrijstaande GARAGE en oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De woning is gelegen op loopafstand van het centrum en heeft een zonnige, besloten achtertuin op het zuiden.

Aan de doorgaande weg tussen Scherpenzeel en Woudenberg ligt deze uitgebouwde, fraai afgewerkte karakteristieke, HALF VRIJSTAANDE WONING met royale oprit en GARAGE. Door de diepe voortuin en diepe achtertuin op een ruim perceel van 385 m² ervaart u veel rust, ruimte en vrijheid

Nabij het centrum en uitvalswegen van Woudenberg bieden wij deze unieke poortwoning aan. De woning is in 2012 opgeleverd en is tot in detail op hoog niveau afgewerkt. Kortom bent u geen klussen en houdt u van luxe dan is dit uw woning. Bouwjaar 2012.

Op een uitstekende locatie gelegen helft van dubbel woonhuis met carport en garage. Bel voor informatie 033-286 4411.

2-onder-1-kapwoning • Bouwjaar: 1906-1930 • Perceeloppervlakte: 339 m2 • Woonoppervlakte: 84 m2 • Inhoud: 357 m3 • Aantal kamers:5

2-onder-1-kapwoning • Bouwjaar: 1935 • Perceeloppervlakte: 385 m2 • Woonoppervlakte: 134 m2 • Inhoud: 540 m3 • Aantal kamers: 5

Appartement • Bouwjaar: 2009 • Woonoppervlakte: 115 m2 • Perceeloppervlakte: 141 m2 • Inhoud: 430 m3 • Aantal kamers: 5

2-onder-1-kapwoning • Wooonoppervlak 117 m² • Perceelsoppervlak 460 m² • Inhoud 360 m³ • Bouwjaar 1931-1944 • Kamers 6

Vraagprijs e 250.000,- k.k. Woudenberg

Kavel Ekris

Vraagprijs e 350.000,- k.k. Woudenberg

Stationsweg Oost 192

TD H C KO EHOU

VONEDERR VOORB Aan de rand van de wijk “Het Groene Woud”, op een uitstekende locatie: kavel van ca. 360 m². U als koper bent geheel vrij in u keuze van architect en bouwer. Uiteraard is er een beeldwaliteitsplan opgesteld waarin de randvoorwaarden zijn beschreven. Het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan zijn bij ons kantoor op te vragen. Extra informatie over de wijk “Het Groene Woud” op www.wonen-in-het-groene-woud.nl. • Ruim opgezette woonwijk met veel groen • Ligging aan de rand van fase II met vrij uitzicht! • Kavel circa 14 meter breed • Perceel 585 m2

Vraagprijs € 292.500,-- v.o.n

Koopsom e 217.500,-- k.k. Scherpenzeel

De Bongerd 4

HT C O K

VER

Vraagprijs e 350.000,-- k.k. Woudenberg

Schoolstraat 15

HOT C D O RK RBEH U

VONEDER VOO

Tussen Woudenberg en Scherpenzeel gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met aangebouwde BEDRIJFSRUIMTE van 226 m². Op het achtergelegen terrein bevinden zich nog twee voormalige pluimveestallen van in het totaal 918 m² welke thans in gebruik zijn als carvanstalling.

Bent u op zoek naar een jonge HOEKWONING met een centrale ligging? Dan is deze 3-kamerwoning met tuin en berging iets voor u! Deze woning kenmerkt zich door zijn keurige afwerking en speelse indeling. Bouwjaar 2013. Perceeloppervlakte 110 m².

Aan een rustige straat, nabij het centrum ligt deze goed onderhouden, uitgebouwde en gemoderniseerde HOEKWONING. De woning heeft een fraai aangelegde, zonnige tuin op het zuiden.

2-onder-1-kapwoning • Bouwjaar: 1900 • Perceeloppervlakte: 1050 m² • Woonoppervlakte: 200 m² • Inhoud: 1824 m³ • Aantal kamers: 7

3 kamer hoekwoning • Bouwjaar: 2013 • Perceeloppervlakte: 110 m² • Woonoppervlakte: 63² • Inhoud: 241 m³

Hoekwoning • Bouwjaar: 1959 • Perceeloppervlakte: 92 m2 • Woonoppervlakte: 78 m2 • Inhoud: 395 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs woning e 400.000,- k.k.

Koopsom e 155.975,-- k.k.

Vraagprijs e 195.000,-- k.k.

Colofon

Puzzel mee en win een diner voor 2!

Deze Woonkrant is een uitgave van Makelaardij Woudenberg en verschijnt 4 x per jaar in Woudenberg, Maarsbergen, Maarn, Scherpenzeel en Renswoude.

Lekker uit eten bij Eetcafé De Toekomst in Woudenberg? Los de ­puzzel hieronder op en wie weet wint u een dinercheque voor 2 ­personen! Winnaar van de vorige puzzel is Wijntje Wolswinkel.

Uitgave Makelaardij Woudenberg Marcel Donker RMT Erwin Geijtenbeek De Nieuwe Poort 20 3931 JK Woudenberg Telefoon: 033-286 44 11 Mail: info@makelaardijwoudenberg.nl www.makelaardijwoudenberg.nl

Lever de puzzel voor 1 november in op het kantoor van ­Makelaardij Woudenberg, De Nieuwe Poort 20 Woudenberg. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Deze keer wat meer piekerwerk met cryptische omschrijvingen! Vind het juiste woord bij de cryptische omschrijving. De letters in de gele vakjes vormen de oplossing: een woord waar makelaars veel mee te maken hebben!

Verspreiding Van de Kamp Verspreiding, Barneveld Drukwerk JP Rotatiedruk, Gennep Adverteren Voor advertenties in deze uitgave neemt u contact op met Makelaardij Woudenberg. Zet- en drukfouten voorbehouden. Aan de inhoud van deze krant kan geen rechtskracht worden ontleend.

Inzender:......................................................................... Oplossing: Telefoon:.........................................................................

1 Deze groente moet je eerst schoonmaken 2 Beroepshalve heeft zij veel te maken met opvliegers 3 Op deskundige wijze iets meemaken 4 Voor de beurs moet u een keuze maken 5 Overtrekken die stukmaken 6 Deze uitkomst maakt een einde aan problemen

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl


Woudenberg

Vermeerlaan 62

Woudenberg

Nico Bergsteijnweg 101

HT C O K

VER

Woudenberg

Laan van Blotenburg 41

Woudenberg

Henschoterlaan 4

HOT C D O RK RBEH U

T H C KO

VER

VONEDER VOO

Een fraai gelegen, verrassend ruime HALF VRIJSTAANDE WONING v.v. aangebouwde praktische BIJKEUKEN en TUINKAMER, op de eerste en tweede verdieping zijn 6 kamers en twee badkamers gesitueerd. Verder heeft de woning een aangebouwde GARAGE, CARPORT en tuin op het westen.

Op korte loopafstand van het fraaie, bosrijke buitengebied van Woudenberg, maar ook nabij diverse basisscholen en het centrum ligt deze uitgebouwde TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met oprit, garage en carport. Deze woning dient gemoderniseerd te worden en is daarom ook uitermate geschikt voor de klusser.

Aan de Laan van Blotenburg gelegen uitgebouwde MIDDENWONING met ruime stenen berging. Door de uitbouw op de begane grond is er een ruime living van ca. 40 m² ontstaan welke in combinatie met een luxe keuken borg staan voor veel woongenot.

Aan een mooie laan in rustige omgeving ligt deze speels ingedeelde, GESCHAKELDE EENGEZINSWONING met inpandige berging en onderhoudsarme voortuin en zonnige diepe achtertuin met borders en terrassen. De achtertuin met achterom biedt veel privacy.

Herenhuis • Bouwjaar: 1975 • Perceeloppervlakte: 337 m2 • Woonoppervlakte: 191 m2 • Inhoud: 624 m3 • Aantal kamers: 9

Middenwoning • Bouwjaar: 1961 • Woonoppervlakte: 104 m2 • Perceeloppervlakte: 274 m2 • Inhoud: 424 m3 • Aantal kamers: 6

Tussenwoning • Bouwjaar: 1962 • Perceeloppervlakte: 134 m2 • Woonoppervlakte: 87 m2 • Inhoud: 349 m3 • Aantal kamers: 4

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1986 • Woonoppervlakte: 100 m2 • Perceeloppervlakte: 210 m2 • Inhoud: 395 m3 • Aantal kamers: 5

Biedprijs vanaf e 389.500,- k.k. Woudenberg

J.W. Frisolaan 21

Vraagprijs e 225.000,- k.k. Woudenberg

J.W. Frisolaan 15

Koopsom e 195.000,-- k.k. Woudenberg

Thorbeckelaan 3

Koopsom e 225.000,-- k.k. Woudenberg

Rubenslaan 31

OPEN HUIS

OPEN HUIS

T

CH O K R

VE

T

CH O K R

VE

In een rustige straat gelegen ruime UITGEBOUWDE HOEKWONING met oprit voor drie auto’s, ruime CARPORT, GARAGE en tuin op het noorden. Deze woning ligt vlakbij basisscholen en het centrum.

Op hoog niveau afgewerkte, UITGEBOUWDE MIDDENWONING met berging en onderhoudsarme achtertuin met achterom. Door de uitgebouwde keuken is er een comfortabele woning ontstaan! Op korte afstand zijn scholen, openbaar vervoer, het centrum en uitvalswegen gelegen.

Tegen het centrum gelegen uitgebouwde, HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met riante UITGEBOUWDE GARAGE van maar liefst 47 m² en oprit voor meerdere auto’s. Sportfaciliteiten, basisscholen, het Treekerbos, Henschotermeer, uitvalswegen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik

Aan de Ekris, op korte loopafstand van het fraaie, bosrijke buitengebied gelegen TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met oprit, garage, slaapkamer en badkamer op de begane grond en tuin op het zuidoosten. De woning dient gemoderniseerd te worden.

Hoekwoning • Bouwjaar: 1964 • Perceeloppervlakte: 230 m2 • Woonoppervlakte: 91 m2 • Inhoud: 381 m3 • Aantal kamers: 5

Tussenwoning • Bouwjaar: 1964 • Perceeloppervlakte: 153 m² • Woonoppervlakte: 103 m² • Inhoud: 383 m³ • Aantal kamers: 5

Twee-onder-een-kapwoning • Bouwjaar: 1966 • Woonoppervlakte: 137 m2 • Perceeloppervlakte: 313 m2 • Inhoud: 487 m3 • Aantal kamers: 5

Twee-onder-een-kapwoning • Bouwjaar: 1973 • Woonoppervlakte: 73 m2 • Perceeloppervlakte: 375 m2 • Inhoud: 338 m3 • Aantal kamers: 3

Vraagprijs e 225.000,- k.k. Woudenberg

Prangelaar 50

Vraagprijs e 209.500,- k.k. Woudenberg

Ter Maatenlaan 6

Vraagprijs e 250.000,-- k.k. Woudenberg

Van Speijklaan 21

Vraagprijs e 269.500,00 Woudenberg

Willem de Zwijgerlaan 171

T

CH O K R

VE Op uitstekende locatie gelegen ruime MIDDENWONING met veel groenvoorzieningen en speeltuin om de hoek! De heerlijk zonnige achtertuin ligt op het zuiden en heeft een achterom en een stenen berging.

Middels GARAGE geschakelde VRIJSTAANDE WONING op de begane grond volledig uitgebouwd (2009). Zo is er een fraaie, lichte living ontstaan, ook de keuken is vervangen. Verder is in dit jaar de garage vergroot en de tuin opnieuw aangelegd met een ZWEMBAD. In 2008 is de badkamer volledig vervangen.

Aan een mooie brede laan, in de Zeeheldenbuurt ligt deze zeer ruime MIDDENWONING met een vrijstaande stenen BERGING en een heerlijke, zonnige tuin op het westen. Deze ruime woning is op loopafstand van scholen, sportvoorzieningen, het Henschotermeer, Landgoed Den Treek en nabij uitvalswegen gelegen.

Fraaie hoekwoning met extra ruime garage, carport en uitgebouwde keuken en erker, deze goed onderhouden woning is gelegen op een royal perceel van maar liefst 239 m² en ligt nabij diverse basisscholen, centrum en uitvalswegen richting A12 en A 27.

Tussenwoning • Bouwjaar: 1982 • Perceeloppervlakte: 138 m² • Woonoppervlakte: 106 m² • Inhoud: 358 m3 • Aantal kamers: 5

Vrijstaande woning • Woonoppervlakte: 156 m² • Perceeloppervlakte: 322 m² • Inhoud 507 m³ • Bouwjaar 2000 • Kamers 5

Tussenwoning • Bouwjaar: 1969 • Perceeloppervlakte: 143 m2 • Woonoppervlakte: 125 m2 • Inhoud: 413 m3 • Aantal kamers: 5

Hoekwoning • Bouwjaar: 1963 • Woonoppervlakte: 106 m2 • Perceeloppervlakte: 239 m2 • Inhoud: 380 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs e 205.000,- k.k. Woudenberg

Dorpsstraat 45C

Vraagprijs e 450.000,- k.k. Woudenberg

Vondellaan 6

OPEN HUIS

Vraagprijs e 215.000,-- k.k.

Vraagprijs e 269.500,-- k.k.

SUCCESVOL VERKOCHT Familie Vissink

“Richting de Pothbrug” In het hart van Woudenberg, op steenworp afstand van alle dagelijkse voorzieningen ligt dit 2-KAMER HOEKAPPARTEMENT (studio) met BUITENRUIMTE. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex en is aan de achterzijde van de winkelstraat gesitueerd.

Op loopafstand van centrum en in rustige woonwijk ligt deze MIDDENWONING met stenen BERGING. De woning is goed onderhouden en vrijwel direct te betrekken. In het verleden is er een grote dakkapel op de tweede verdieping geplaatst. De zonnige tuin (zuidwesten) van ruim 10 meter diep is bereikbaar via ach-

Appartement • Bouwjaar: 2009 • Woonoppervlakte: 43 m2 • Inhoud: 131 m3 • Aantal kamers: 2

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1965 • Perceeloppervlakte: 142 m² • Woonoppervlakte: 98 m² • Inhoud: 330 m3 • Aantal kamers: 4

Vraagprijs e 128.000,-- k.k.

Vraagprijs e 213.000,-- k.k.

Na 35 jaar in Woudenberg gewoond te hebben, verhuist de familie Vissink naar Scherpenzeel. In plan Renes hebben ze een nieuwbouwappartement gekocht. Makelaardij Woudenberg mocht de woning aan de Koning Willem III straat 11 in de verkoop nemen. “Na 2,5 maand was het verkocht”, vertelt de heer Vissink. “Dat was best wonderlijk snel”.

gemeentegrens met Scherpenzeel af”, zegt Vissink, die via de kerk altijd al veel binding had met de Gelderse buurgemeente. Over Makelaardij Woudenberg kan hij kort zijn: “Tot volle tevredenheid, alle complimenten. We zijn keurig netjes geholpen”.

De dag na de verkoop huurde Vissink direct een vakantiewoning om tijdelijk in te verblijven. “Net na de Pothbrug is een boerderij aan de rechterkant. Daar staat een vakantiewoning achter. Het ligt vijf meter van de

Koning Willem III straa

t 11

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl


Woudenberg

Tabaksland 66C

Woudenberg

Paulus Potterlaan 64

OPEN HUIS

Woudenberg

Van Hogendorplaan 29

Woudenberg

Dorpsstraat 45E

OPEN HUIS

HOT C D O RK RBEH U

VONEDER VOO

Bijzondere woning in Laanzicht met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze speels ingedeelde woning is comfortabel, goed geïsoleerd en met een zonnige tuin op het oosten, stenen berging en een parkeerplaats op eigen terrein aan de voorzijde.

Aan de rand van het dorp Woudenberg, in een kindvriendelijke woonwijk ligt deze uitgebouwde en moderne TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met een volledig afgewerkte GARAGE/WERKKAMER, BERGING, CARPORT en een oprit voor het parkeren van meerdere auto’s.

Rustig gelegen, tegen het centrum van Woudenberg, TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING met oprit, ruime GARAGE en BERGING. De heerlijke tuin op het zuiden heeft een zonneterras en een originele welput.

Midden in het centrum van Woudenberg gelegen modern afgewerkte STUDIO met frans balkon. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementencomplex en is aan de voorzijde van de winkelstraat gesitueerd. De huurovereenkomst voor een nabij liggende garage kan overgenomen worden.

Hoekwoning • Bouwjaar: 1989 • Woonoppervlakte: 88 m2 • Perceeloppervlakte: 202 m2 • Inhoud: 431 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1973 • Perceeloppervlakte: 338 m2 • Woonoppervlakte: 176 m2 • Inhoud: 602 m3 • Aantal kamers: 6

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1972 - Woonoppervlakte: 155 m2 - Perceeloppervlakte: 318 m2 - Inhoud: 447 m3 - Aantal kamers: 6

Studio • Bouwjaar: 2009 • Woonlaag 1 • Woonoppervlakte: 43 m2 • Inhoud: 131 m3 • Aantal kamers: 1

Vraagprijs e 217.500,- k.k. Woudenberg

Van Goghlaan 20

Koopsom e 350.000,- k.k. Scherpenzeel

Rubenslaan 15

Vraagprijs e 275.000,-- k.k. Woudenberg

Jacobshoeve erf 22

Vraagprijs e 144.900,- k.k. Maarsbergen

Van Beuningenlaan 4

OPEN HUIS

OPEN HUIS

HOT C D O RK RBEH U

VONEDER VOO

Op een uitstekende locatie gelegen ruime MIDDENWONING met stenen berging en zonnige achtertuin op het zuiden met achterom. Verder is de woning goed onderhouden en v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De ligging is op loopafstand van het centrum, openbaar vervoer en scholen.

In een rustige en kindvriendelijke wijk gelegen goed onderhouden, op de begane grond uitgebouwde, royale hoekwoning met aangebouwde stenen garage.

Op uitstekende locatie gelegen ruime HOEKWONING van 375 m³ met fantastisch vrij uitzicht aan de achterzijde! De zonnige achtertuin op het zuiden heeft een achterom en nieuwe stenen berging. Ligging op loopafstand van centrum, ontsluitingswegen, scholen en speelvoorzieningen.

Gelegen aan een van de geliefdste lanen van Maarsbergen bieden wij deze royale uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis aan. De huidige eigenaar heeft de woning geheel gerenoveerd en verbouwd. Graag nodigen wij u uit om de sfeer van weleer met het comfort van nu te komen ervaren tijdens een bezichtiging!

Tussenwoning • Woonoppervlakte: 86 m² • Perceeloppervlakte: 157 m² • Inhoud 359 m³ • Bouwjaar 1974 • Kamers 5

Hoekwoning • Woonoppervlakte 121 m² • Perceeloppervlakte 262 m² • Inhoud 476 m³ • Bouwjaar 1972 • Kamers 5

Hoekwoning • Woonoppervlak 115 m² • Perceeloppervlak 118 m² • Inhoud 440 m³ • Bouwjaar 1984 • Kamers 5

2-onder-1-kapwoning • Woonoppervlak 119 m² • Perceeloppervlak 395 m² • Inhoud 368 m³ • Bouwjaar 1984 • Kamers 5

Koopsom e 185.000,-- k.k. Woudenberg

Geeresteinselaan 12

Vraagprijs e 250.000,- k.k. Woudenberg

Dorpsstraat 28

Vraagprijs e 245.000,- k.k. Woudenberg

Prangelaar 68

HT C O K

VER

Biedprijs vanaf e 375.000,- k.k. Woudenberg

Laagerfseweg 58

HOT C D O RK RBEH U

VONEDER VOO

Nabij het centrum gelegen karakteristieke jaren 30 HOEKWONING met zeer royale uitbouw, stenen GARAGE en oprit voor meerdere auto’s.

Dit 3-kamer hoekappartement met lift is gelegen op de tweede, en tevens bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex midden in het centrum aan de winkelstraat van Woudenberg nabij alle voorzieningen. Achter het complex is een parkeerterrein voor het parkeren van één auto.

Aan het einde van de straat, aan een groenstrook, in de woonwijk Laanzicht gelegen WONING met royale slaap- en badkamer op de begane grond. De tuin ligt op het zuiden en de woning ligt nabij het centrum, scholen en de uitvalswegen naar A12 en A28.

Deze uitstekend onderhouden 30-er jaren woning is gelegen op een zeer royaal perceel van maar liefst 1.540 m². In de fraai aangelegde tuin staan diverse bijgebouwen, hierdoor is dit object uitermate geschikt voor een ZZP-er en/of mantelzorg.

Hoekwoning • Bouwjaar 1936 • Perceeloppervlakte 320m2 • Aantal kamers 5

Appartement • Bouwjaar 1989 • Woonoppervlakte 73 m2 • Inhoud 230 m3 • Aantal kamers: 3

Twee onder een kap woning • Bouwjaar: 1990 • Perceeloppervlakte: 350 m² • Woonoppervlakte: 137 m² • Inhoud: 559 m³ • Aantal kamers: 5

2-onder-1-kapwoning • Bouwjaar: 1930 • Woonoppervlakte: 146 m2 • Perceeloppervlakte: 1540 m2 • Inhoud: 763 m3 • Aantal kamers: 4

Vraagprijs € 300.000,-- k.k. Woudenberg

Rubenslaan 5

Vraagprijs € 183.500,-- k.k. Woudenberg

Geeresteinselaan 6

Vraagprijs e 359.500,- k.k. Maarsbergen

Griftdijk 9

Biedprijs vanaf e 450.000,-- k.k. Woudenberg

Maarsbergseweg 61

OPEN HUIS

T

CH O K R

VE

Aan de rand van Woudenberg gelegen karakteristieke, jaren ‘30 VRIJSTAANDE WONING welke volledig gerenoveerd/gemoderniseerd is. Deze sfeervolle woning is gelegen op een royale, veel privacy biedende kavel van maar liefst 1.520 m²

Midden in het dorpscentrum van Woudenberg staat deze unieke villa. Een woonklaar leefhuis dat u niet voor dilemma’s stelt. Want kiezen tussen een karakteristieke villa met bijzondere bouwkundige details en modern 21e eeuws wooncomfort is niet nodig. Zie ook: www.villazonderdilemma.nl

Landelijk gelegen, in het buitengebied van Maarsbergen staat deze prachtige VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUW, PAARDENSTALLEN, SCHUREN en WEIDE op een perceel van maar liefst 9940m². Het bijgebouw is o.a. voorzien van een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en een badkamer.

Karakteristieke, gemeentelijk monumentale WOONBOERDERIJ met dubbele GARAGE, PAARDENSTAL, SCHUUR en weiland op 5975 m² perceel. In deze Tboerderij zijn diverse authentieke details bewaard gebleven en op de begane grond is een royale slaapkamer met luxe badkamer en een werkkamer aanwezig.

Hoekwoning • Bouwjaar: 1999 • Woonoppervlakte: 121 m2 • Perceeloppervlakte: 255 m2 • Inhoud: 521 m3 • Aantal kamers: 5

Vrijstaande villa • Bouwjaar: 1950 • Perceeloppervlakte: 338 m2 • Woonoppervlakte: 147 m2 • Inhoud: 521 m3 • Aantal kamers: 5

Vrijstaande woning • Bouwperiode: 1906-1930 • Perceeloppervlakte: 9940 m2 • Woonoppervlakte: 336 m2 • Inhoud: 1271 m3 • Aantal kamers: 11

Vrijstaande woning • Bouwjaar: 1850 • Perceeloppervlakte: 5975 m2 • Woonoppervlakte 245 m2 • Inhoud 945 m3 • Aantal kamers: 7

Vraagprijs e 275.000,-- k.k.

Biedprijs vanaf e 450.000,-- k.k.

Vraagprijs e 700.000,-- k.k.

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl

Vraagprijs e 750.000,-- k.k.


Woudenberg

Thorbeckelaan 9

Woudenberg

Heinelaan 21

Woudenberg

Henschoterhof ongenummerd

Woudenberg

Frans Halslaan 10

T H C KO

VER In rustige straat, aan de rand van de dorpskern gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met vrijstaande stenen GARAGE en oprit.

HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met GARAGE en ­diepe (20m) zonnige achtertuin. Door de architect is rekening gehouden met de hedendaagse eisen waardoor deze woning is v.v. hoge plafonds en royale ruimtes, gecombineerd met een fraaie bouwstijl. Kortom, een ideaal (gezins)huis!

Hoekwoning • Bouwjaar: 1986 • Woonoppervlakte: 105 m2 • Perceeloppervlakte: 214 m2 • Inhoud: 417 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 2007 • Perceeloppervlakte: 305 m2 • Woonoppervlakte: 162 m2 • Inhoud: 635 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs e 275.000,-- k.k. Woudenberg

't Schilt 4

Heeft u geen zin om te verbouwen dan is deze hoogwaardig afgewerkte, uitgebouwde MIDDENWONING iets voor u!

Eengezinswoning • Bouwjaar: 1983 • Perceeloppervlakte: 151 m² • Woonoppervlakte: 113 m² • Inhoud: 395 m³ • Aantal kamers: 5

Vraagprijs e 459.000,- k.k. Woudenberg

Een eigen parkeerplaats in het centrum van het dorp. Veilig parkeren onder De Henschoterhof. Ideaal, nooit meer krabben in de winter en in de zomer een heerlijk koele auto. De parkeergarage is afgesloten, het in- en uitrijden werkt met een afstandsbediening. Een dubbele parkeerplek is bespreekbaar.

Van Steenbergenlaan 24

Koopsom: e 12.500,-- k.k. Woudenberg

Burgwal 9

Vraagprijs e 239.500,-- k.k. Woudenberg

Van Steenbergenlaan 16

Zo kan het worden!

T

CH O K R

VE

Inruil bespreekbaar Midden in het centrum, maar op een privacy biedende kavel gelegen riante, VRIJSTAANDE VILLA met ­INPANDIGE GARAGE, oprit en tuin rondom. Dit royale WOONHUIS is eind jaren 70 degelijk gebouwd en ­keurig onderhouden. Eenmaal binnen ervaart u veel rust en ruimte!

In 2006 gebouwde VRIJSTAANDE NOTARISWONING met aangebouwde PRAKTIJKRUIMTE. Deze praktijkruimte is geschikt voor meerdere doeleinden. De ­woning ligt op een van de mooiste plekjes van de wijk met aan de voorzijde vrij uitzicht over park en waterpartij met fontein.

Op een goede lokatie tegen het centrum van Woudenberg gelegen, goed onderhouden HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met uitgebouwde keuken en bijkeuken en ruime vrijstaande garage met zolder. Deze woning is gesitueerd op een royaal perceel van 425 m².

In de moderne wijk ’t Zeeland, op een mooi perceel van 423 m2 staat deze stijlvolle, VRIJSTAANDE W ­ ONING met een aangebouwde BERGING en oprit. Deze goed onderhouden woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor een extra bijkeuken en werk­kamer zijn gerealiseerd. www.huismet6slaapkamers.nl

Villa • Bouwjaar: 1976 • Perceeloppervlakte: 962 m2 • Woonoppervlakte: 181 m2 • Inhoud: 780 m3 • Aantal kamers: 5

Herenhuis • Bouwjaar: 2006 • Perceeloppervlakte: 370 m2 • Woonoppervlakte: 156 m2 • Inhoud: 651 m3 • Aantal kamers: 5

Hoekwoning • Bouwjaar: 1952 • Woonoppervlakte: 106 m2 • Perceeloppervlakte: 425 m2 • Inhoud: 488 m3 • Aantal kamers: 5

Eengezinswoning • Bouwjaar: 2003 • Perceeloppervlakte: 423 m2 • Woonoppervlakte: 201 m2 • Inhoud: 675 m3 • Aantal kamers: 7

Vraagprijs e 500.000,- k.k. Woudenberg

Daantgenshof 12

HT C O K

VER

Vraagprijs e 550.000,- k.k. Woudenberg

Prins Hendrikstraat 8

HOT C D O RK RBEH U

VONEDER VOO

Vraagprijs e 289.500,-- k.k. Woudenberg

Koning Willem III straat 11

Biedprijs vanaf e 500.000.-- k.k. Woudenberg

Ekris 11

T

CH O K R

VE

Gelegen aan een rustig kindvriendelijk hofje, dichtbij het centrum en andere voorzieningen, staat deze goed onderhouden MIDDENWONING met berging en zonnige tuin op het zuiden.

Op korte afstand van het centrum gelegen MIDDENWONING met ruime, vrijstaande stenen berging en tuin op het oosten. Door de gunstige ligging zijn winkels, openbaar vervoer en scholen gemakkelijk lopend te bereiken!

Vlakbij het centrum en uitvalswegen gelegen ruime uitgebouwde HOEKWONING met GARAGE en tuin op het oosten met achterom. Deze lichte woning heeft o.a. op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers en op de tweede verdieping een ruime overloop met grote vierde (slaap)kamer met dakkapel.

Op een gewilde locatie, karakteristieke, uitgebouwde TWEE ONDER EEN KAP WONING met grote schuur van ca. 50 m²! Deze woning ligt vlakbij zowel het centrum als het buitengebied en uitvalswegen. Deze sfeervolle woning is uitgebouwd met een gezellige woonkeuken, badkamer en praktische bijkeuken..

Eengezinswoning • Bouwjaar: 2003 • Perceeloppervlakte: 110 m2 • Woonoppervlakte: 80 m2 • Inhoud: 275 m3 • Aantal kamers: 3

Tussenwoning • Bouwjaar: 1968 • Perceeloppervlakte: 178 m2 • Woonoppervlakte: 115 m2 • Inhoud: 340 m2 • Aantal kamers: 5

Hoekwoning • Bouwjaar: 1968 • Perceeloppervlakte: 248 m2 • Woonoppervlakte: 120 m2 • Inhoud: 398 m3 • Aantal kamers: 5

Twee-onder-een-kapwoning • Bouwjaar: 1934 • Woonoppervlakte: 110 m2 • Perceeloppervlakte: 346 m2 • Inhoud: 366 m3 • Aantal kamers: 5

Vraagprijs e 200.000,- k.k. Woudenberg

De Nieuwe Poort 56

Vraagprijs e 195.000,-- k.k. Woudenberg

Griftdijk 3A

Vraagprijs e 250.000,- k.k. Woudenberg

Parklaan 7

Vraagprijs e 325.000,-- k.k. Maarsbergen

Engweg 15

OPEN HUIS

T

VE

T

CH O K R

CH O K R

VE

Jong, verzorgd en ruim 3-KAMER APPARTEMENT met zonnig en ruim balkon op het zuid-westen en heerlijk vrij uitzicht over het levendige Poortplein. Bij dit appartement hoort een extra ruime parkeergarage in de afgesloten parkeerkelder. Het complex beschikt over een lift en afgesloten entree,.

Net buiten het dorp aan de Woudenbergse Grift vindt u deze bungalow met garage op een perceel van maar liefst 1195 m². De woning is rustig gelegen op fietsafstand van het centrum van Woudenberg en de uitgestrekte bossen. De woning dient behoudens de badkamer gemoderniseerd te worden

Op een unieke locatie in het dorp en toch heel rustig aan het Burgemeester Beaufortpark gelegen LEVENSLOOPBESTENDIGE vrijstaande woning met garage. De woning heeft een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond, daarnaast zijn er nog twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping

Op een perceel van 1.220 m² deze TWEE ONDER EEN KAP WONING met SCHUUR, TUINHUIS en VERANDA. De woning is geschikt voor MANTELZORG. Het casco van deze woning is grotendeels gerenoveerd. Diverse ruimtes zijn sfeervol afgewerkt. Van de ligging nabij spoorlijn en snelweg ervaart u zeer weinig hinder.

Appartement • Bouwjaar: 1999 • Woonoppervlakte 123 m2 • Inhoud: 397 m3 • Aantal kamers: 3

Vrijstaande woning • Bouwjaar: 1960 • Woonoppervlakte: 91 m2 • Perceeloppervlakte: 1195 m2 • Inhoud: 487 m3 • Aantal kamers: 6

Vrijstaande woning • Bouwjaar: 1978 - Woonoppervlakte: 118 m2 - Perceeloppervlakte: 583 m2 - Inhoud: 481 m3 - Aantal kamers: 4

Vrijstaande woning • Bouwjaar: 1910 • Perceeloppervlakte: 1220 m2 • Woonoppervlakte 192 m2 • Inhoud 571 m3 • Aantal kamers: 9

Vraagprijs e 369.000,-- k.k.

Vraagprijs e 375.000,-- k.k.

Koopsom e 400.000,-- k.k.

Biedprijs e 325.000,-- k.k.

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl


Woudenberg

Jacobshoeve – erf 10

Woudenberg

Zeisterweg 6

Woudenberg

Griftpark 16

Woudenberg

Stationsweg West 157A

TD H C KO EHOU

VONEDERR VOORB In de groene woonwijk Laanzicht is deze ruime en bijzonder stijlvol afgewerkte VRIJSTAANDE WONING te koop gekomen met een oprit en aangebouwde stenen GARAGE. Het centrum is vlakbij en ook diverse scholen en speelgelegenheden.

Wat een fraai uitzicht. Dit is de meest gehoorde uitspraak bij de Zeisterweg 6 te Woudenberg, en terecht. Deze vrijstaande woning met extra kamer op de begane grond is gelegen aan de rand van Woudenberg en biedt uitzicht over de landerijen. Heerlijk wonen op een royale kavel van 710 m2.

Op een van de mooiste plekjes van het dorp bieden wij deze royale woning met kantoorruimte op de begane grond aan op een perceel van ruim 645m² met oprit, carport en garage. De woning ligt op steenworp afstand van scholen, sportfaciliteiten en Landgoed “Den Treek” en “Geerestein”

Op een bijzonder mooie locatie aan de Stationsweg West is in de verkoop gekomen deze VRIJSTAANDE WONING met slaapkamer en badkamer op de begane grond! Verder staat er op het perceel een riant bijgebouw/garage met een kelder en een extra verdieping, totaal ca. 98 m².

Vrijstaande woning • Bouwjaar: 1985 • Woonoppervlakte: 145 m2 • Perceeloppervlakte: 258 m2 • Inhoud: 586 m3 • Aantal kamers: 4

Bungalow • Bouwjaar: 1973 • Woonoppervlakte: 144 m2 • Perceeloppervlakte: 710 m2 • Inhoud: 500 m3 • Aantal kamers: 5

Vrijstaande woning • Bouwjaar: 1981 • Woonoppervlakte: 180 m2 • Perceeloppervlakte: 645 m2 • Inhoud: 824 m3 • Aantal kamers: 5

Bungalow • Bouwjaar: 1989 - Woonoppervlakte: 140 m2 - Perceeloppervlakte: 632 m2 - Inhoud: 539 m3

Vraagprijs e 400.000,-- k.k. Woudenberg

Vondellaan 38

OPEN HUIS

Vraagprijs e 450.000,-- k.k. Woudenberg

Nico Bergsteijnweg 63

OPEN HUIS

Koopsom e 500.000,-- k.k. Scherpenzeel

Doornsboomspark 31

Vraagprijs e 500.000,-- k.k. Woudenberg

Kon. Emmastraat 11

OPEN HUIS

Goed onderhouden MIDDENWONING met BERGING en achterom. Een apart gelegen GARAGE wordt tegen meerprijs te koop aangeboden. Deze ruime woning is op loopafstand van het centrum en in een rustige woonwijk aan de rand van het dorp. De zonnige tuin ligt op het zuiden en heeft een berging en achterom.

Aan de noordkant van Woudenberg gesitueerde MIDDENWONING met stenen berging en achterom. In de nabijheid bevinden zich scholen, winkels en sportvoorzieningen.

Op een uitstekende lokatie ligt deze vrijstaande bungalow met slaapkamers en badkamer op de begane grond. Deze woning dient wel gemoderniseerd te worden.

Op zeer hoog niveau afgewerkte en uitgebouwde hoekwoning met oprit. U hoeft werkelijk niets te doen om deze woning nabij het centrum te betrekken! Graag nodigen wij u uit om dit te komen ervaren.

Tussenwoning • Bouwjaar: 1965 • Perceeloppervlakte 162 m2 • Woonoppervlakte 107 m2 • Inhoud 257 m3 • Aantal kamers: 4

Tussenwoning • Bouwjaar: 1963 • Perceeloppervlakte 140 m2 • Woonoppervlakte: 104 m2 • Inhoud: 335 m3 • Aantal kamers 5

Bungalow • Bouwjaar 1960-1970 • Perceeloppervlakte 544 m2 • Woonoppervlakte 110 m2 • Inhoud 544 m3 • Aantal kamers 4

Hoekwoning • Bouwjaar 1956 • Perceeloppervlakte 203 m2 • Aantal kamers 5

Vraagprijs e 195.000,-- k.k

Vraagprijs e 209.500,-- k.k

Vraagprijs e 275.000,-- k.k

Vraagprijs e 259.500,-- k.k

Nieuw in hartje Woudenberg: Appartementen La Boucherie VERKOOP GESTART KOOPSOM V.A. € 99.500 V.O.N.

Wonen in een twee- of driekamerappartement in hartje Woudenberg? Binnenkort start project La Boucherie. De voormalige Slagerij Van Ravenhorst aan de Dorpsstraat wordt volledig gerenoveerd en krijgt een nieuw bestemming als wooncomplex. In fase 1 worden vijf koopappartementen gerealiseerd. De verkoop hiervan is gestart! Makelaardij Woudenberg begeleidt de verkoop. Voor alle informatie, prijzen en woondocumentatie kunt u hier terecht. Loop binnen in het kantoor aan De Nieuwe Poort 20 of bel: 033 286 4411. De architectuur van La Boucherie is uitgesproken bijzonder. Stijlkenmerken van de voormalige slagerij blijven behouden, maar daar worden nieuwe elementen aan toegevoegd. De afwerking is hoogwaardig.

Makelaardij Woudenberg - De Nieuwe Poort 20 - 033 286 4411 - www.makelaardijwoudenberg.nl

Woonkrant Herfst 2015  

Actueel woningaanbod van Makelaardij Woudenberg