Page 44

De Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB)

De Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) is een brancheorganisatie die de belangen behartigt van een 85-tal ondernemingen die actief zijn op de grootzakelijke verzekeringsmarkt. Men spreekt ook wel over het ‘beurssegment’, omdat de werkzaamheden tot voor kort plaatsvonden in speciale beursgebouwen – assurantiebeurzen – in Amsterdam en Rotterdam. Een andere aanduiding is ‘de co-assurantiemarkt’, omdat te verzekerden schaderisico’s te groot zijn om door één verzekeraar verzekerd te worden en een beursverzekering doorgaans meerdere verzekeraars als risicodrager kent en ieder voor het ingekochte deel meedelen in de omzet en de eventuele kosten in de vorm van de vergoeding bij schade. Bij de VNAB zijn momenteel 53 nationaal en internationaal opererende beursmakelaars aangesloten en daarnaast 32 verzekeraars. Zij werken allen voor de in ons land actieve multinationals, de grote nationale ondernemingen, overheden en de bovenkant van het MKB. De verzekeringsbedrijven zijn merendeels in de Randstad gevestigd.

Welten

In 1 jaar meer ervaring opdoen dan in 3 jaar? Dat kan niet. Dat kan Welten. Het klinkt belachelijk. In 1 jaar meer leren dan anders in 3 jaar, dat kan toch gewoon niet? Zeker in de financiële wereld moet je ervaring opdoen en dat kost tijd. Bij Welten hebben we daar iets op verzonnen. Wij zorgen gewoon dat alles net even wat sneller gaat voor je. Starters en junioren kunnen bij ons in minder tijd meer leren en daarna sneller doorgroeien. Onze wortels liggen in het opleiden van jonge professionals. Eerst leren we je alle basisbeginselen, daarna ga je gelijk aan de slag bij verschillende banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Daarbij kan je altijd rekenen op je eigen coach, die je professionele en persoonlijke ontwikkeling goed in de gaten houdt. In rap tempo leren en doorgroeien dus.

&Samhoud

&Samhoud is een gewoon ongewoon adviesbureau dat doorbraken realiseert door het inspireren en verbinden van mensen: in business, in de maatschappij en op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Maar wij zijn ook de initiators van maatschappelijke projecten zoals &Intoconnection. &Samhoud staat bekend om zijn unieke vakinhoudelijke kennis op het gebied van o.a. cultuurverandering en visie en strategie, gecombineerd met een onconventionele aanpak. Wij onderscheiden ons door onze uitzonderlijke focus op de menselijke kant van bedrijfsvoering. Het zijn namelijk de medewerkers die meerwaarde creëren voor klanten. En wij weten dat meerwaarde voor klanten leidt tot tevreden klanten, en dat tevreden klanten leiden tot duurzame financiële resultaten. Onze klanten zijn veelal grote, internationale bedrijven binnen de financiële dienstverlening en de (rijks) overheid. Loopbaan Een loopbaan binnen &Samhoud kenmerkt zich door een steile leercurve, hard werken en enthousiaste collega’s. Heb je laten zien dat je het vak van Junior Adviseur beheerst, dan groei je na een aantal jaar door naar de functie van Medior Adviseur, waarmee je meer verantwoordelijkheden krijgt en je rol meer inhoudelijk wordt. Nieuwsgierig? Wij zoeken regelmatig stagiaires, enthousiaste en gedreven Junior Adviseurs en Student trainees.

43

Carrièreweek 2010

Programmaboekje Carrièreweek Tilburg  

Programmaboekje Carrièreweek Tilburg

Advertisement