Page 41

Nestlé Nestlé Nederland b.v. Nestlé is The World Food Company No.1. Het hoofdkantoor van Nestlé Nederland staat in Amsterdam. Marketing, sales en category management van onze succesvolle producten en merken zoals NESCAFÉ, MAGGI, KITKAT, LION, SMARTIES, BROS, en NESTLÉ Nutrition staan hier centraal. Nestlé biedt jaarlijks een aantal jonge, commerciële academische talenten die (bijna) zijn afgestudeerd de kans om in het Young Talent Programme in te stromen en uit te groeien tot topmarketeer, category manager of topsalesman/vrouw. De Nestlé Young Talent Business Course dient als selectie voor dit traject. Voor het Young Talent Programme zoeken wij talenten met de ambitie om de top binnen de commerciële discipline te bereiken. Energieke en ondernemende persoonlijkheden die over een grote dosis doorzettingsvermogen beschikken en analystich en communicatief zeer sterk zijn. Voor al je vragen over werken bij Nestlé Nederland, mail je naar werken@nl.nestle.com. Kijk voor ervaringen van starters en voor meer informatie over Nestlé op www.nestle.nl.

Nolan, Nortan & Co Nolan, Norton & Co. (NNC) is een managementadviesbureau, dat het senior management van internationale ondernemingen adviseert en begeleidt bij het ontwikkelen en implementeren van hun ondernemingsstrategieën. Onze diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Strategy, Organisation & Governance, Corporate IT en Execution stelt ons in staat om onze klanten te ondersteunen bij complexe managementvraagstukken. Aan de hand van een presentatie en workshop nemen wij jullie graag mee in de wondere wereld van het strategisch adviesvak. Tijdens de workshop werk je in teams aan een reallife case en worden jullie gevraagd een actuele klantvraag te analyseren en advies uit te brengen. Ons credo is niet voor niets ‘Strategy & Execution’ en jullie zullen dan ook uitgedaagd worden daar invulling aan te geven. Wil je meer weten over NNC, kom dan naar onze workshop of neem een kijkje op onze website: www.nolannorton.com. Tot dan!

Procter&Gamble Je loopbaanmogelijkheden zijn bij Procter&Gamble vrijwel ongelimiteerd. Afhankelijk van je eigen wil, je wensen en je talenten kunnen wij je dankzij onze grote schaal en unieke “build from within”-cultuur kansen bieden die je elders niet vindt. Natuurlijk ook in het buitenland. Vanaf dag één krijg je verantwoordelijkheid, maar je staat niet alleen. Iedereen bij P&G kan je vertellen dat je behalve opleidingen op maat en “training-onthe-job” ook kunt rekenen op 100% support van je manager/coach. P&G staat voor: leiderschap, ownership, samenwerken, integriteit, passie om te winnen en vertrouwen. Het is belangrijker wie jij bent dan wat je exact hebt gestudeerd. Het gaat om persoonlijkheid, om karakter. Beschik jij over analytisch vermogen, leiderschap en commercieel gevoel? Heb jij pit? Neem jij graag het initiatief en heb jij doorzettingsvermogen? Heb je dit aangetoond tijdens je studie? Dan ben jij degene die wij zoeken. Kijk op www.PGcareers.com voor uitgebreide en actuele informatie.

Carrièreweek 2010

40

Programmaboekje Carrièreweek Tilburg  

Programmaboekje Carrièreweek Tilburg

Programmaboekje Carrièreweek Tilburg  

Programmaboekje Carrièreweek Tilburg

Advertisement