Page 34

medewerkers staat hoog in het vaandel. De kaders zijn helder, de grenzen bepaal je zelf. Kijk voor meer informatie op onze website: www.atosconsulting.nl

Berenschot Werken bij Berenschot betekent aansprekende klanten uit het bedrijfsleven of de publieke sector adviseren. Dat is onze grote passie en onze kracht. We staan als adviesbureau niet voor niets al zeventig jaar aan de top! Onze klanten kiezen voor Berenschot omdat onze adviezen hen op voorsprong zetten. En de lat ligt hoog. Daarom een Berenschot Academie, daarom een Berenschot Fundatie, die onderzoek stimuleert. Want onze klanten hebben recht op goede adviseurs en professioneel advies volgens de laatste inzichten. Lijkt het adviesvak je wel wat? Bekijk dan je carrièremogelijkheden op www.berenschot.com/trainees. Ontmoet Berenschot en lees hoe het is om als adviseur te werken. Gedreven collega’s en interessante opdrachtgevers wachten om jouw ontwikkeling een extra impuls te geven!

Bol Accountants Een dynamisch, innoverend en vooruitstrevend accountantskantoor voor familiebedrijven en middelgrote organisaties. We onderscheiden onszelf op het gebied van een persoonlijke advisering en duidelijke communicatie met onze klanten. Bij Bol weet je waar je aan toe bent en worden geen concessies gedaan aan kwaliteit. Uiteraard voeren wij de standaard werkzaamheden uit zoals jaarrekeningen en standaard fiscaal advies. Maar Bol gaat verder! Wij helpen ondernemers ondernemen door de spiegel voor te houden en te adviseren op het juiste niveau. Dit is in onze ogen niet doen wat de klant wil, maar de klant bewust maken van zaken die hij het beste zou kunnen doen. Kortom, Bol is niet standaard, Bol zorgt voor toegevoegde waarde en kwaliteit. Onze 3 P’s: onze benaderingswijze vatten we samen in Persoonlijk, Professioneel en Prestatiegericht.Ben jij Persoonlijk, Professioneel, Prestatiegericht en heb jij ook nog Pit, dan willen wij jou graag leren kennen!

Cargill Cargill is met ruim 138.000 medewerkers in 67 landen wereldwijd een hoofdrolspeler in de voedingsmiddelenindustrie en één van de grootste niet-beursgenoteerde organisaties ter wereld. Wij creëren nieuwe en vernieuwende oplossingen voor onze klanten. Binnen Nederland is Cargill op grote schaal actief in de op- en overslag, de productie van - en de handel in - glucosestroop, zetmeel, vruchtensapconcentraten, cacao, plantaardige oliën, granen, mout en geharde vetten. Als B-to-B organisatie leveren wij halffabricaten aan spelers in de (fast)food-, veevoeder-, frisdrank- en zoetwarenindustrie.

33

Carrièreweek 2010

Programmaboekje Carrièreweek Tilburg  

Programmaboekje Carrièreweek Tilburg

Advertisement