Page 18

Individuele Gesprekken Waarom een individueel gesprek? Ook dit jaar krijg jij weer de kans om direct in contact te komen met de recruiters van de bedrijven waar jouw interesse naar uitgaat. De gesprekken duren 40 minuten, dus je hebt volop de gelegenheid kennis te maken met het bedrijf en je van je beste kant te laten zien. Je legt dus op een persoonlijke manier contact met het bedrijf dat jouw voorkeur geniet. Je kunt het persoonlijke gesprek gebruiken om bijvoorbeeld deelname aan een business course veilig te stellen, maar ook om een stageplaats, traineeship of zelfs een baan te bemachtigen. Zorg dat je je goed voorbereidt op het gesprek, en dat je voor jezelf duidelijk hebt wat je met het gesprek wilt bereiken. Bij je inschrijving op internet kun je jouw intentie aangeven en kan je tevens zien welk doel het bedrijf met het gesprek nastreeft.

Deelnemende Bedrijven Ahold Atos Consulting Cargill Delta Lloyd DTZ Zadelhoff Essent Heinz KPN Procter & Gamble Randstad TNT TIP! Een goede manier om je in het bedrijf te verdiepen is om de bedrijfspresentie bij te wonen. Zodoende krijg je meer inzicht in wat het bedrijf doet en naar wat voor mensen het op zoek is.

TIP! Schrijf je in voor de Sollicitatie & Assessmenttrainingen van 13 en 14 oktober voor een optimale voorbereiding op je individuele gesprek.

17

Carrièreweek 2010

Programmaboekje Carrièreweek Tilburg  

Programmaboekje Carrièreweek Tilburg

Advertisement