Page 1

TALLERS DE PADRINS Parlem i Escrivim 1r trimestre, curs 17-18


MARC P. I ARNAU Com et dius? Arnau. Quans anys tens? 2 Anys. Què t'agrada fer a l’escola? Jugar al pati. Què t'agrada fer a la classe? Fer padrins. Quin joc tagrada? Plastilina.


JAN I ALBERT Com et dius? Albert. Quants anys tens? 5 anys. Que t’agrada fer? Sortir amb el meu pare. Què t’agrada dinar? Macarrons.


DANIEL I IAGO Com et dius? Iago Quants anys? dos anys Què t'agrada fer a l'escola? jugar al pati A que jugues al carrer? vaig al parc. T’agrada la bici? Sí. Quin menjar t’agrada més? El suc de préssec. Quin és el teu animal preferit? El gat. Quina és la teva joguina preferida? El Castell


LARA I BIEL Quants anys tens? Tres anys. Què t’agrada fer a l’escola? Jocs de la classe. A què t’agrada juga al pati? M'agrada jugar al sorral. Què t’agrada més per menjar? Les postres. Quin joc és el que t’agrada més? M’agraden tots. Quin animal és el que t'agrada més? Gossos i gats


NEREA I LYDIA Com et dius? Lydia Quants anys tens? 7 Quan es el teu cumple? El 10 d’octubre Que t’agrada fer a casa? Jugar amb la meva mare Quina és la teva juguina preferida? La Nancy.


ERIC L. I GAËL Com et dius? Gaël . Quants anys tens? 7 anys . Què t’agrada fer a l’escola? Jugar amb els amics. On vas després del cole? Anar al parque.


BERTA I IKER Quants anys tens? Sis anys i mig. Què fas al pati? Parlar amb els amics a part de moltes coses. Tens mascotes? Si, gossos. Com es diuen? Mickey i Nina. Com us dieu a classe? Ens diem la classe dels Caçafantasmes. Què t’agradaria ser de gran? Entrenador de futbol del Madrid i professor de gimnàs. Què faries si et toques la loteria? Comprar-me un camp de futbol. I fins aquí l’entrevista d’avui, fins la pròxima…


YANIRA I NOEL Com et dius? Noel. Quants anys tens? 2 anys. Quin curs fas? P3. A quina classe vas? A la classe de la Carmina, que Ês la classe dels Titelles. Que t’agrada fer a la hora del pati? Jugar al sorral. El teu millor amic? El Llibert. Que esteu estudiant? Estem aprenent les lletres.


ERIC R. I LLIBERT Què t’agrada fer al pati? Jugar al sorral Quin és el teu menjar preferit? Espaguetis Què és el que més t’agrada fer a l’escola? Anar d’excursió T’agrada quedar-te a menjador? No.


ANTHONNY I ÁLVARO Com et dius? Álvaro Quants anys tens? 6 anys Què t’agrada més fer a l’escola? Jugar a futbol. Quin joc t’agrada mes? Lego. Quina assignatura t’agrada més? Mates Què fas al carrer ? Treure el meu gos i anar amb bicicleta. Quin menjar t’agrada mes? Macarrons , sopa i pizza. Quina pel·lícula t’agrada mes? El Bebe Jefazo. Quin esport fas? Futbol. Quin animal t’agrada més? El gos. Quin artista t’agrada més? Davicci.


GERARD I POL Com et dius? Pol. Quants anys tens? 7 anys. Què t’agrada fer a l’escola? Dibuixar i pintar. Quina assignatura t’agrada? Mates. A què jugues a casa? Al lego, a la play 4 a vegades i jugar amb cotxes. Que t’agrada fer al carrer? Anar amb bici i patinet , passegar el gos i anar el parc. Quina és la peli que t’agrada més? 102 dalmatas. Quin menjar t’agrada més? Pizza, patates i gelats. Quin esport t’agrada més? El judo. Quin és el teu animal preferit? Els gossos els que més els dalmatas.


LAURA I JORDI Com et dius i quins són els teus cognoms ? Jordi Laguna Gago. T’agrada l’escola i el poble? M’encanta el poble però l’escola no tant. Quants anys tens? 6 anys. Qui és el teu millor amic? L’Iker és el meu millor amic. Quin és el profe que t’agrada més? La Marina m’agrada més. On t’agrada jugar? M’agrada jugar al camp.


MARTA I LOÏC Com et dius? Loïc. Quants anys tens? 3 anys. T’agrada el cole? Sí. T’agrada Monistrol de Calders? Sí. Quins dibuxos animats t'agraden més? Mike del futuro. Què t'agrada fer? Dibuixar estrelles.


ESTEL I JOAN Com et dius? Joan Moya. Quants anys tens? Cinc. Què t’agrada fer al cole? Jugar al pati. Quin joc t’agrada més? Astronautes. Què fas al carrer? Anar amb bici. Quina peli t’agrada més? Cars. Quina joguina t’agrada més? Rayo McQueen . Quin és el teu menjar preferit? Espaguetis. Què t’agrada fer a l’escola? Dibuixar. Quin dia t’agrada més? Els de festa. Quin animal és el teu preferit? La vaca.


MARC R. I ÀLEX Què t’agrada més per menjar? Els macarrons. Qui és el teu millor amic? El Marc R. Quants anys tens? 3 anys. A que t'agrada jugar el pati? El sorral.


NOEMÍ I JÚLIA Com et dius? Júlia. Quants anys tens? 7. Què és el que més t'agrada? Anar amb bici. Et fan por els gossos? Si, una mica. On vols anar de vacances? A Salou. Què és el que més t’agrada del cole? Padrins.


NORA I ĂˆNNIA Quants anys tens? Tres. Quin menjar t'agrada mĂŠs? pollastre . Quin joc t'agrada al pati? el tobogan. Com es diu la teva classe? Titelles.


UNAI I NADKA Quants anys tens? 4. Com et diu? Nadka . T’agrada el cole? Si. Quin és el teu millor amic? Llibert . T'agrada viure a Monistrol de Calders? Sí. Què és el que més t’agrada del cole? Jugar amb els amics. T’agrada que et preguntin coses? No.

ENTREVISTES A PADRINS  

Aquest curs, en el taller de "Parlem i Escrivim", a padrins, cada padrí va entrevistar el seu fillol i aquest és el recull de les entreviste...

ENTREVISTES A PADRINS  

Aquest curs, en el taller de "Parlem i Escrivim", a padrins, cada padrí va entrevistar el seu fillol i aquest és el recull de les entreviste...

Advertisement