Page 1

Conte de la girafa Una girafa, dues girafes, tres girafes i un ruquet, una girafa, dues girafes, tres girafes en un camp verd. Quatre girafes, cinc girafes, sis girafes i un ruquet, quatre girafes, cinc girafes, sis girafes en un camp verd. Arararara, larararara,... Uhuhuhuhuh, uhuhuhuhuh,...


CONTE DE LA GIRAFA DONCS UNA VEGADA NOIS I NOIES HI HAVIA UN RUQUET, UN RUC PETIT QUE VOLIA AGAFAR UNA TARONJA D'UN TARONGER, PERÒ SABEU QUÈ LI PASSAVA A AQUEST RUC? QUE ERA PETIT, QUE ERA MENUT, QUE ERA CURT DE TALLA, QUE NO PODIA AGAFAR LA TARONJA DEL TARONGER. I VEIENT QUE NO LA PODIA AGAFAR JA TENIU EL RUC QUE COMENÇA A PICAR AMB EL CAP LA SOCA DEL TARONGER.

I PAM, PAM, PAM, PAM I COM MÉS PICAVA MENYS LA FEIA CAURE! AI! AQUELLA TARONJA NO QUEIA I EL POBRE RUC HI MALDAVA I HI TORNAVA UNA I DUES I TRES I QUATRE I CINC VEGADES.

EN TOTES AQUESTES QUE VA ARRIBAR... SABEU QUI VA ARRIBAR? UNA GIRAFA. LES CONEIXEU LES GIRAFES, AMB AQUELL COU TAN LLARGUERUT, TAN ELEGANT, AMB AQUELLES ORELLES PRIMES, AMB AQUELL MORRET TAN BONIC, AQUELLES DENTS BLANQUES. I LA GIRAFA VENIA, TRUC, TRUC, TRUC, TRUC, TRUC. QUAN VA VEURE EL RUQUET QUE MALDAVA, MALDAVA, MALDAVA, S'ESFORÇAVA I NO FEIA CAURE L TARONJA, LI VA DIR:

- AH, JA HAVIES DE SER RUC PER SER TAN RUC, NO HO VEUS QUE TU NO LA POTS AGAFAR AQUESTA TARONJA? NO HO VEUS QUE ETS MASSA PETIT? FUIG D'AQUÍ DESGRACIAT!

I FENT-SE LA FATXENDA, FATXENDA, FENT-S'HI VEURE, FENT-S'HI VEURE, ESTIRA EL COLL BEN AMUNT, BEN AMUNT, BEN AMUNT I VA PER AGAFAR LA TARONJA. PERÒ AL MOMENT QUE L'ANAVA A AGAFAR... AHHHH! VA QUEDAR TOTA ENLLUERNADA. ÉS CLAR, LES ULLERES DE SOL LI HAVIEN CAIGUT A TERRA I EL SOL L'ENLLUERNAVA. EN AIXÒ, EL RUC QUE HO VA VEURE, VA PENSAR: L'HE D'AJUDAR A AQUESTA NOIA, SEGUR QUE LI FARAN MAL ELS ULLS! I VA, AGAFA LES


ULLERES I LES HI DÓNA I LI DIU:

- APA, JO NO VULL PAS SER DOLENT, POSA'T LES ULLERES, NO PATEIXIS.

AHHHH... LA GIRAFA QUAN HO VA VEURE ES VA ENTENDRIR, AGAFÀ DUES TARONGES, UNA PEL RUQUET I UNA PER ELLA I ENCARA SE LES ESTAN MENJANT. I VET AQUÍ UN GAT I VET AQUÍ UN GOS, AQUEST CONTE JA S’HA FOS.

conte la girafa  

conte xesco boix

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you