Page 1


Wie zijn wij? Annemiek Buijs en Karin Vink hebben eind 2012 Maison du Sud opgericht om hun 3 verschillende accessoires labels TS02 Tassen, Femmes du Sud en MissCiss Sieraden te ‘ huizen’. Aangezien alle drie de merken in het zuiden van het land gemaakt worden waarbij de shawls zelfs bij onze zuiderburen, was de toevoeging ‘du Sud’ snel gemaakt. Vooral gedreven door de passie voor mode en ondernemerschap hebben zij besloten om uitsluitend onder eigen naam te produceren. Het einde is dan ook nog niet in zicht.


1. TS02 TASSEN


www.ts02.nl Dit label staat voor handgemaakte tassen in een gelimiteerde oplage. De tassen worden in Nederland gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Ieder seizoen kiezen we  minstens 10  kleurencombinaties, zodat de tassen altijd bij de laatste, nieuwe kledingcollectie passen.


2. Femmes du Sud


www.femmesdusud.nl Dit label staat voor kwalitatieve en modieuze gebreide shawls, poncho’s en vesten gemaakt van Merino en Alpaca wol. Daarnaast bestaat de collectie uit 100% linnen shawls (zomer en winter kwaliteit) in veel verschillende kleuren. Zowel de wollen als de linnen shawls worden geleverd met suède linten waardoor de shawls op verschillende manieren te dragen zijn.


3. MissCiss Sieraden


3. MissCiss Sieraden De sieraden van MissCiss zijn handgemaakt en origineel. De materialen zijn voornamelijk leer, suède en zijde. In combinatie met ‘designer quality’ metalen bedels vormen zij een mooie aanvulling op de andere 2 labels van Maison du Sud. Uiteraard zijn alle sieraden altijd in de kleuren van het seizoen en passend bij de tassen en shawls. Iedere winkel krijgt een stoere display van sloophout bij de bestelling geleverd.

Presentatieaw1314  
Presentatieaw1314  
Advertisement