Page 11

2/2013

CARIBIA AREENA

11

Kesäfestari tonttulakissa! Down By The Laituri on vain kerran vuodessa. Kylmän talven keskellä voi verestellä kesämuistoja ja haikailla seuraavaa suvea uutukaisia DBTL-pikkujouluja viettämällä! DBTL goes X-Mas -juhlassa on taattua laiturimaista tunnelmaa ja ilonpitoa, joka päästää työ- tai ystäväporukan pikkujoulupohdinnan pinteeltä ja vie valmiiseen pöytään! - Illan ohjelma on spektaakkelimainen, DBTL-festivaalin johtaja Heini Mikkola kertoo.

Juhlan ei tarvitse pitää sisällään vain iltaohjelmaa. Omista kemuistaan voi rakentaa halutun paketin, sillä siihen antaa mahdollisuuden kaiken kattava Caribia. Ennen iltajuhlaa voi käydä kylpylässä ja hoidoissa, ja itse kemujen jälkeen kellahtaa hotellin suloiseen sänkyyn. - Myös Show + Dinner -paketteja on myynnissä. Ne sisältävät ohjelman lisäksi myös ruoan ja juoman, Mikkola kertoo.

Mikkola näki DBTL-pikkujouluissa oivan mahdollisuuden, jotta festivaalin iloinen ja rakkaudellinen tunnelma voisi syttyä myös talven pimeydessä.

Lavalla tullaan näkemään hulvattomat Duudsonit, Turun rakkain veljespari Matti ja Teppo sekä nauruhermot äärimmilleen vievä Samppa Linna.

- Puitteet ovat mitä parhaimmat. Oman pikkujoulupaketin voi räätälöidä haluamakseen ja kaikki hoituu talon puolesta halutulla tavalla. Itse juhlimiseen voivat kaikki osallistua ilman suurempaa stressiä. Helppoa, hauskaa ja ankaraa juhlimista! Mikkola hehkuttaa.

Liput tapahtumaan voi hankkia Lippupalvelun kautta, Show + Dinner paketit Break Sokos Hotel Caribian myyntipalvelun kautta. Toimi nopeasti, sillä verraton tapahtuma vetää väkeä juhlahumuun vinhaa vauhtia!

DBTL goes X-Mas Caribia Areenalla 30.11. esiintymässä:

Samppa Linna Duudsonit Matti ja Teppo Show 27,50€ (sis. 2,50€ kuluja)

lippupalvelu.fi (puh. 0600 10 800, 1,96€/min+pvm)

Show + Dinner 62,50€ (sis. 3,50€ kuluja) Juomapaketti 18€ (sis. kuohari 10cl, 2 kaatoa viiniä 12cl) LISÄTIEDOT JA VARAUKSET BREAK SOKOS HOTEL CARIBIAN MYYNTIPALVELUSTA puh. 020 1234 602 (ma-pe klo 8-17), myynti.turku@sokoshotels.fi Puhelun hinta: lankapuhelimesta 0,0828 €/puh + 0,07 €/min, matkapuhelimesta 0,0828 €/puh + 0,17€/min

pikkujoulumenu *Prinsessasalaatti ja granaattiomenaa *Seesamin siemenillä maustettua kasvisterriiniä *Rosolli, punajuurikerma *Kolmen juuston salaatti *Äyriäissalaatti *Sinappisilli *Silakkarullaa rapukastikkeessa *Sillikaviaaria saaristolaisleivällä *Siian mätiä, sipulia, smetanaa *Kananmunanpuolikkaita *Kylmäsavulohta, piparjuurivaahto *Lämminsavulohta *Keitinperuna *Kinkkua, sinappia, rommiluumuja, herneitä *Yrttimarinoitu lampaanpaisti, sellerisalaatti *Poropateeta, punasipulimarmeladi *** *Paistettua nieriää, jokirapukastike *Ylikypsää karitsan paahtopaistia, herkku-tattikastike *Bataatti-perunapyree *Säräjuureksia *Lanttu-, peruna- ja porkkanalaatikkoa *** *Kahvi/tee *Suklaamakeisia *Juustolajitelma, keksejä, hedelmiä *Mocca-pannacotta

Caribia News Syksy 2013  
Caribia News Syksy 2013  
Advertisement