Page 1

SYKSY/TALVI 2010

Kauppakadulla palvellaan! Urheiluv채lineet

UUTTA syksyyn ja talveen 2010-2011

Tekstiilit

Uusi myym채l채 avattu Somerolle

Huoltopalvelut


Sportia Forssa

Kauppakadulla palvellaan! Forssan Sportia on lämminhenkinen urheilumyymälä, joka tarjoaa laadukkaita urheiluvälineitä ja -tekstiilejä asiantuntevan palvelun kera. Viihtyisät liiketilat sijaitsevat Kauppakadulla ydinkeskustan tuntumassa. Sportiassa on panostettu erityisesti huoltopalveluihin, jotka kattavat mm. polkupyörien, suksien, luistimienja mailojen huollot.

Sportia Yrittäjä Ville Pakkanen on kokenut tärkeäksi luoda myymäläympäristön, jossa on iloinen ja innostava työilmapiiri. Näin myymälässä viihtyvät sekä asiakkaat että henkilökunta.

Sportia-yrittäjä Ville Pakkasen mukaan asiakkaat arvostavat entistä enemmän hyvää palvelua ja viihtyisää myymälä-ympäristöä. Lisäksi Sportia ketjun tuomien etujen ja erinäisten tuote-erien ansiosta myös edulliset hinnat haastavat suuremmat toimijat. Somerolla avatun uuden myymälän tavoitteena on kehittyä palvelemaan seutukuntaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Idyllisestä myymälästä huokuu menneiden aikojen loisto. Kuva Forssan myymälästä

3


4

Syksy/talvi 2010

Joustavaa seurakauppaa

Uutta syksyyn ja talveen Kun syksy saapuu, on aika laittaa lämmintä päälle ja hypätä uusien harrastusten pariin. Sportiasta löytyvät parhaat välineet ja tekstiilit syksy- sekä talviurheilijoille. Jos olet juuri aloittanut uuden lajin tai olet jo kokeneempi harrastaja, käytössäsi on asiantunteva henkilökuntamme. Autamme valitsemaan aina oikeat välineet ja tarjoamme vinkkejä kehittyessäsi omassa lajissasi. Jääkiekon erikoisliike

Liikkeemme tarjoaa lisäksi erityisen kattavan valikoiman jääkiekkovarusteita ja -tarvikkeita sopivin hinnoin. Meiltä löydät mm. laajan valikoiman luistimia, suojia, mailoja, kypäriä sekä laadukkaat tekstiilit. Meiltä löytyy myös oma asiantunteva luistinhuolto.

Seurakauppaa joustavasti ympäri vuoden Räätälöimme yritysten ja seurojen tarpeiden mukaiset kokonaisuudet vaativimpiinkin tarkoituksiin. Kauttamme järjestyvät niin seuratekstiileihin painatukset, kuin yhtenäiset kokonaisuudet ja harrastusvälineet suurillekin ryhmille. Korkeatasoisista tuotteista on helppo löytää sopivat lahjat niin henkilökunnnalle kuin liikelahjoiksikin, kilpailukykyisin hinnoin. Oli tarpeesi millainen hyvänsä, ota yhteyttä!

Sportian seurakauppa on avoinna ympäri vuoden. Toimitamme urheiluseuroille räätälöidyt varusteet ja tekstiilit tarvittaessa seuranne tunnuksin varustettuina.


6

Huoltopalvelut

Sportia Forssa

Huoltopalvelut

Suksihuolto

Luistinhuolto

Pyörähuolto

Hiihtokelit lähestyvät ja on aika kaivaa sukset esille. Sportiassa onnistuvat huollot suksiin ja lumilautoihin. Hionnat, kanttien teroitukset ja voitelut.

Huollamme luistimesi huippukuntoon! Meillä onnistuu teroitus ja muotoilu PROSHARP ja SSM -koneilla. Tule kokeilemaan Prosharp sädemuotoilua. Et taatusti pety!

Forssan Sportia on polkupyöräilyn erikoisliike jolla on toimialan vankka kokemus. Olemme keskitynneet polkupyörien korjaus- ja huoltotöihin, jonka lisäksi myymme pyörien varaosia ja pyöräilyyn liittyviä tarvikkeita & oheislaitteita.

Ja paljon muuta! Olipa asiasi millainen tahansa, meiltä voit aina kysyä neuvoa tai apua. Teemme asiakkaidemme toiveiden mukaan myös yksilöityjä huoltoja moniin muihin laitteisiin ja varusteisiin.

7


Tervetuloa tutustumaan uuteen liikkeeseemme Somerolla SPORTIA FORSSA Ark 9-17.30, la 9-14

SPORTIA SOMERO Ark 10-17.30, la 9-14

Kauppakatu 30-32 30100 FORSSA (03) 422 2755 forssa@sportiaforssa.fi

Havuharjuntie 2-8 31400 SOMERO 045 2588 844 somero@sportiasomero.fi

www.sportiaforssa.fi

www.sportiasomero.fi

Sportia-esite  
Sportia-esite  

Sportialle tekemämme kausi-esite. Sportian oman kuvituksen lisäksi käytimme Forssan persoonallisesta myymälästä ottamiamme valokuvia.

Advertisement