Page 1

Wie is MAIN Energie? MAIN Energie is dé energiespecialist voor ondernemers! Wij leveren elektriciteit en gas in heel Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2003 en sindsdien sterk gegroeid. Doordat waarden als persoonlijk contact, transparantie en een hoog serviceniveau centraal staan, lukt het ons een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen en deze in stand te houden. Wij leveren 100% groene stroom tegen scherpe tarieven. Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs CO²-gecompenseerd gas geleverd te krijgen.

Notities

“Niet alleen onze klanten verbruiken veel energie”

“Beter is meer dan alleen een lagere energienota”

Monique Broers, Sportschool FCAP Fitness

mijn Onze werkwijze

“Vorig jaar heb ik een keer een afspraak gemaakt met een accountmanager van MAIN Energie. Die heeft naar aanleiding van dat gesprek ons verbruik geanalyseerd en berekend wat we konden besparen als we naar MAIN Energie zouden overstappen. We zaten toen bij Nuon. Na zijn aanbod was de keuze snel gemaakt. En naar tevredenheid. In de eerste plaats natuurlijk omdat we flink besparen op onze energierekening, maar

MAIN Energie onderscheidt zich door aan alle zakelijke klanten een persoonlijke accountmanager te koppelen. Hierdoor bent u als zakelijke klant verzekerd van advies op maat en krijgt u een duidelijk inzicht in de kostenbesparing voor uw persoonlijke situatie. Voor de levering van energie kunt u kiezen uit verschillende looptijden. De energieprijzen fluctueren de laatste jaren aanzienlijk. Het voordeel van een eenjarige overeenkomst is dat u, na afloop van die periode, wellicht profiteert van een eventueel gedaalde energieprijs. Voordeel van een meerjarige overeenkomst is dat u uw energiekosten voor een langere periode vastlegt. Hierdoor loopt u geen risico bij tussentijdse prijsstijgingen en dat geeft zekerheid. Om te weten wat voor uw specifieke bedrijfssituatie in de huidige energiemarkt het beste advies is, maakt u een afspraak met onze – en naar wij hopen straks uw – persoonlijke accountmanager.

ing

daarnaast is het prettig om ten minste één keer per jaar met onze persoonlijke accountmanager de zaken door te nemen en te kijken of ik nog steeds voor de beste partner gekozen heb. Ik ben liever zo min mogelijk met energie bezig om me vooral te focussen op m’n bedrijf. Fijn dat MAIN Energie mij de mogelijkheid biedt om zelf contactmomenten in te plannen die mij ‘t beste uitkomen.”

Meer ervaringen leest u op: www.mainenergie.nl/mijnmaining

Overstappen naar MAIN Energie? Dat gaat snel, simpel en zorgeloos dankzij uw eigen MAIN-accountmanager en onze overstapservice waarbij alles van A tot Z voor u wordt geregeld. Hierdoor blijft u voor, tijdens en na de overstap verzekerd van levering van elektriciteit en gas.

Overstappen in 4 stappen:

1. 2. 3. 4.

Opdracht tot overstap per gewenste datum Onze klantenservice zorgt voor opzegging huidige contract MAIN Energie stuurt u een bevestiging en welkomstpakket toe Welkom bij MAIN Energie!

Direct online een offerte aanvragen? Ga naar www.mainenergie.nl en klik linksboven in het navigatiemenu op ‘offerte aanvragen’, de rest wijst zich vanzelf. U kunt natuurlijk ook telefonisch een offerte aanvragen op telefoonnummer 088 - 08 09 000.

Maak nu een afspraak met onze accountmanager voor een vrijblijvende

besparingsberekening

“Je doet het niet snel, maar overstappen loont echt!” Dhr. R. Jansen, Bakkerij Dick Jansen

mijn

Duurzaam beter

ing

“Ik ben al drie jaar geleden met de zaak overgestapt. Er is in die tijd veel gebeurd in de energiebranche. Zo zijn de tarieven sinds die tijd bijvoorbeeld erg gedaald. Door het goede contact met onze eigen MAIN-accountmanager hebben wij vorig jaar, op zijn advies, een nieuwe overeenkomst getekend met nieuwe prijzen. Hierdoor zijn we zeker van de beste prijs in de huidige markt! Als bakkerij hebben we met verschillende productieprocessen te maken.

Om deze niet in gevaar te brengen wilde ik, voordat we overstapten, bijvoorbeeld weten of wij gegarandeerd zouden blijven van levering. Dit was zo’n typische vraag die de accountmanager direct positief kon beantwoorden. Het antwoord, maar ook het directe persoonlijke contact schept wel vertrouwen. De MAIN-accountmanager denkt met de ondernemer mee. Dat bevalt me wel!” Meer ervaringen leest u op: www.mainenergie.nl/mijnmaining

www.mainenergie.nl

“Voor mij betekent duurzaam dat ik morgen en over-overmorgen nog steeds de laagste prijs betaal”

MAIN Energie zet zich in voor een duurzame samenleving. Zo leveren we in heel Nederland uitsluitend groene stroom en CO²-gecompenseerd gas en proberen wij zo veel als in ons vermogen ligt Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO). Het is ons permanent streven om onze klanten steeds duurzame en innovatieve producten en diensten aan te bieden.

• levering van groene energie • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen • aanbieden van duurzame, innovatieve producten en diensten


Daarom MAIN Energie • scherpe tarieven • direct persoonlijk contact • uitstekende service & bereikbaarheid • energieadvies op maat • naadloze overstap • 100% groene stroom, zonder meerkosten • uw eigen MAIN-accountmanager

MAIN Energie Antwoordnummer 11128 1000 PD Amsterdam Cruquiusweg 142G 1019 AK Amsterdam

Een afspraak met uw persoonlijke accountmanager

Uw besparing regelen we samen

Start met besparen Stap over naar dé energiespecialist voor de zakelijke markt.

We kunnen ons voorstellen dat u liever eerst een persoonlijke offerte ontvangt of graag een afspraak wilt met uw accountmanager. U kunt daarvoor terecht bij ons Accountteam, bereikbaar op 088 - 08 09 000 of rechtstreeks via uw eigen MAIN-accountmanager. We heten u alvast van harte welkom bij MAIN Energie!

088 - 08 09 000 sales@mainenergie.nl www.mainenergie.nl

“Ik was het zat om altijd maar doorgeschakeld te worden. Ik bel nu gewoon m’n eigen accountmanager ”

www.mainenergie.nl

Leverancier van gas en elektriciteit. www.mainenergie.nl

MAIN Energie Algemeen  

MAIN Energie MKB Folder Algemeen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you