Page 1


man zoekt vrouw ď ˝

U bent een man en zoekt een vrouw voor een vaste relatie. Een relatie met een leuke vrouw waarmee u dingen onderneemt en waarbij u zich prettig voelt. Een vrouw waarmee u gelukkig bent. Het liefst wilt u geen kostbare tijd verliezen met uw zoektocht, maar uw aandacht besteden aan serieuze dates.


persoonlijk contact als belangrijkste ingrediënt 

In het huidige digitale tijdperk lijkt ouderwets persoonlijk contact belangrijker dan ooit. Man zoekt vrouw blijkt een veelvuldig gebezigde zoekterm te zijn. Datingsites floreren, maar wordt er ook vaak het contact gelegd wat u werkelijk gelukkig gaat maken? Voordat u het weet maakt u een net té kritische selectie om uit te komen bij uw droompartner. Of is de ander toch op zoek naar een losser contact dan u voor ogen hebt.

Mens en Relatie geeft u ondersteuning van een ervaren bemiddelaar. Een persoonlijke consulent, waaraan u verteld wat voor u belangrijk is. Deze consulent weet zodoende wie u bent en wat uw behoeften zijn. Zij gaat voor u op zoek naar iemand die past bij u, en die net als u graag een langdurige relatie aan wil gaan.


persoonlijke ervaringen 

Anja (52) "Absoluut! Zonder Mens & Relatie was ons dit liefdesgeluk niet gegeven. Ik durf te beweren dat ze anders werken dan alle andere relatiebemiddelingsbureaus." Dirk-Jan (47) "Onze levens waren totaal verschillend, maar toch hebben de overeenkomsten ons heel dicht bij elkaar gebracht.“ Bent u ook een man die een vrouw zoekt? Dan zit je bij Mens en relatie goed!

Man zoekt vrouw  
Man zoekt vrouw  

https://www.mens-en-relatie.nl/man-zoekt-vrouw.php

Advertisement