Page 3

Zonder zorgen achter de computer.

“Dé winkel die ouder worden leuk maakt!”

COMPUTERLESSEN VOOR SENIOREN De lessen worden ondersteund met grootbeeldprojectie. Afhankelijk van de grootte wordt de cursusgroep begeleid door een of twee docenten. Een cursus bestaat uit zes dagdelen van 2,5 uur. Er zijn cursussen voor beginners en gevorderden. Men kan ook deelnemen aan workshops.

Ook adverteren neem contact op met telnr:

053 – 484 23 20 Terug in balans met Ortis

Gilde leert senioren omgaan met computers. Men krijgt uitleg over de computer, het besturingssysteem, tekstverwerking, internet en e-mail. Lesgroepen betaan uit maximaal zes personen. Voor elke cursist is tijdens de les een computer beschikbaar.

Balans in uw leven lijkt vanzelfsprekend. Het goed functioneren van lichaam en geest is niet voor iedereen de gewoonste zaak van de wereld. Ortis biedt het totaalpakket voor gezondheids- en leefstijlproblemen met onder andere: § Fysiotherapie, logopedie, ergotherapie. § COPD en Diabetes oefengroepen. § 9 vestigingen in en rondom Deventer. De diensten van Ortis vallen onder verzekerde zorg. Kijk voor meer informatie op: www.zorggroepsolis.nl/ortis

Ortis is onderdeel van Zorggroep Solis

LESLOCATIES : Balderikstraat 2a en de bibliotheek aan De Brink. AANMELDEN : Bel 06 - 23 67 53 65 Van Hetenstraat 67c 7415 TT Deventer

T (0570) 60 51 62

www.ouderenwinkel.nl/deventer

STICHTING GILDE DEVENTER

Veilig revalideren bij Zorggroep Solis Revalidanten* van woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen in Deventer zijn gemiddeld vijf dagen eerder thuis dan revalidanten van andere instellingen, is uit onderzoek gebleken. Dat komt door onze unieke manier van werken, waarbij specifiek aandacht besteed wordt aan het leren omgaan met de nieuwe situatie en het opdoen van nieuwe energie. Meer informatie? Bel met de afdeling Cliëntbemiddeling via tel.: (0570) 698 298. * orthopedische, neurologische, hart-, vaat- en longaandoeningen.

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot eind, van kraamzorg tot begeleiding in de laatste levensfase.

test  

test maikel maikel

test  

test maikel maikel

Advertisement