Page 1

MUOTI & KAUNEUS TANSSII TUTTUJEN KANSSA 2017 S.4 KEVÄÄN MUOTI JA KUNNALLISPOLIITIKOT S.5 PLAZAN KAUPPIAIDEN MUOTIVINKIT S.6-8 ALISAN SHOPPAILUVINKIT

S.11

FIGARO UUDISTUU

S.13

PLAZA PALVELEE LÄPI REMONTIN S.16

Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza


2 • Kauppakeskus Plaza

A Z A L P LÄPI REMONTIN E E L E V L PA LÄPI N I T N O REM PLAZA PALVELEE Kevät tanssien tulevi!

Kevät on niin täällä ja niin on myös mm. Plazan Tanssii Tuttujen kanssa -tapahtuman aika. Arvaan, että perjantaina joitakuita jännittää aika paljon. Tule seuraamaan huippusuosittua tanssitapahtumaa perjantaina Plazan toiseen kerrokseen. Voit tutustua tanssipareihin toisaalla tässä lehdessämme.

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

Hei, tervetuloa!

FYSIOTERAPIA VIRPI VÄLKKILÄ

puh. 040 7061 160 www.virpivalkkila.fi Plaza III krs, uusi puoli

Iloa elämääsi elämäniloa!

Muotinäytösmalleina kunnallisvaaliehdokkaita!

Muodin erilaiset virtaukset ja jutut tulevat aina aika ajoin uudelleen pinnalle. Nopealla vilkaisulla tämän kevään muotiin liikkeissämme huomaan pari selkeästi esiin ponnahtavaa asiaa: kukat ja bomber-jakut. Mutta on niin paljon muutakin, värejä, röyhelöitä ja vaikka mitä. Väitänpä taas kerran, että tänä keväänä löytyy jokaiselle jotakin; kaikenikäisille, kaikenkokoisille ja -näköisille. Tänä keväänä Plazan muoti esittäytyy erittäin ajankohtaisesti. Juuri kunnallisvaalien alla muotinäytösmalleina muotia esitteleekin joukko salolaisia kunnallisvaaliehdokkaita. Niinpä tulemme näytöksissä näkemään eri-ikäisten ja -kokoisten, aivan tavallisten ihmisten päällä kevätmuotia. Tulkaahan lauantaina katsomaan, onko oma ehdokkaanne päässyt muotinäytösmalliksi. Kunnallisvaalien läheisyys näkyy muutoinkin kauppakeskuksessa. Lauantaina avataan kävelykatuosuudella Plazan välissä Vaalikatu. Vaali mökit värittävät Plazojen välistä tilaa.

Ennakkoäänestys myös Plazassa!

Ja oletteko huomanneet, että ennakkoäänestyspaikka on tänä vuonna Plazassa, uudella puolella ensimmäisessä kerroksessa? Nyt on helppo paikka äänestää. Ennakkoäänestys siis 29.3.-4.4 Plazassa. Vaikka valmistaudumme paraikaa Plazan remonttiin, muistattehan, että palvelemme muilta osin normaalisti. Rosso on jo suljettu ja sitä puretaan ja paikalle rakennetaan Stadiumia, joka avaa ovensa syyskuussa. S-marketin remontti alkaa myös pikapikaa. Katso tämän lehden takasivulta remonttipäivitys, mitä tapahtuu ja milloin.

Palvelemme läpi remontin! Tiedotamme remontin etenemisestä ja aikatauluista ahkerasti nettisivuillamme ja Facebookissa, seuraathan meitä. Kevät on joka tapauksessa Plazassa – ja kevätmuoti. Tulehan tutustumaan siihen! Plaza on keskellä kaupunkia, ja asiakkaillemme 3 h ilmainen pysäköinti tekee ostosreissustasi niin vaivatonta – satoi tai paistoi. Ja muista siis: Plaza palvelee läpi remontin!

Kokonaisvaltaista kuulonhuoltoa kaikenikäisille! • Kuulontutkimukset • Kuulokojeet • Kuulon apuvälineet • Kuulonsuojaimet Puh. 0400 106 860 | noora@kuuloliike.fi www.kuuloliike.fi | Plaza II, Vilhonkatu 8, Salo

Kulrmi iejan vä u muotoil 10€

Anne Lehti

Ilman ajanvarausta 0500 825 235

Jenna Tolkkinen

Ajanvaraus 044 333 2633

POTERO

PA R T U R I - K A M PA A M O

Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, uusi puoli, 1. krs

Olet lämpimästi tervetullut!

Aurinkoista ja ihanaa kevättä!

Vivania Beauty Shot Tarjoushinta

Kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen

19.00 €

Plaza avoinna 1.4. alkaen |ma-pe 8-20 | la 8-18 | su 12-16 |

(norm hinta 24,30)

ERIKOISLIIKKEET PALVELEVAT

ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16 Katso liikekohtaiset palveluajat netistä | www.kauppakeskusplaza.fi | facebook.com/kauppakeskusplaza |

Kauppakeskus Plazan ilmoitusliite nro 2 | 23.3.2017 Päätoimittaja | Kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen | Salon Kauppakeskus Plazan Yrittäjäyhdistys ry Jakelu | Salon Seudun Sanomien liitteenä | kauppakeskus Plazassa | lähiseudun ABC-liikennemyymälöissä Voit lukea lehden myös verkossa | www.kauppakeskusplaza.fi Toimituksellinen aineisto | ulkoasu ja taitto | Mainostoimisto Mainoset Oy | puh. 040 5226 874 | www.mainoset.fi Painopaikka | Salon Lehtitehdas

Nestemäinen kollageeni–hyaluronihappoC-vitamiinivalmiste antamaan iholle kiinteyttä, kosteutta ja uutta elinvoimaa.

Vita Plaza Vilhonkatu 8, Salo p. (02) 731 5242 ma-pe 9-20, la 9-18


Kauppakeskus Plaza • 3

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

www.timanttiset.fi • www.kellojokinen.fi

KEVÄÄN IHANAT UUTUUDET SAAPUNEET

Uutuus Paletti! kangas

28,00/m tyynynpäällinen

28,00

pöytäliina

75,00

Pentik

Hyvin leikattu tukka on aina muodissa. Tervetuloa Merinelliin!

Ystäväklubin kuukauden etutuotteina 31.3. asti

ma-pe 9-20, la 9-16 www.merinell.fi 02 733 2158

Kankaat ja valmisverhot

-20 %

Kello ja Kulta Plaza, Vilhonkatu 8, Salo Avoinna: ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16

Tarjous ei koske pääsiäismalliston Narsissi- ja Krookus-kankaita.

SALO Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8 ma–pe 9–20, la 9–18, su 12–16 | pentik.com

KOULUTETTU HIEROJA

Minna Tamminen

SUORITTANUT MYÖS HIEROJAN ERIKOISAMMATTITUTKINNON

PERUSHIERONTA • TRIGGERKÄSITTELYT • KINESIOTEIPPAUKSET • FASCIAKÄSITTELYT

Jakku

Koot: 34–44.

199,– Paitapusero

Myös vaaleanpunaraidallinen. Koot: 34–44.

84,90 Farkut

Koot: 26–33”.

159,–

Bisneksistä bileisiin KAPEILLA FARKUILLA, KAULUSPAIDALLA JA PIKKUTAKILLA SAA TÄYDELLISEN TYÖASUN. PIKKUTAKKIA EI KUITENKAAN KANNATA PITÄÄ PELKKÄNÄ TYÖVAATTEENA, SILLÄ SE ON TÄYDELLINEN PARI ARJESSA MAKSIMEKON SEKÄ T-PAIDAN JA LEVEIDEN HOUSUJEN KANSSA.

PUNKKI- JA HEPATIITTIROKOTUKSET MEHILÄISESTÄ! 1.-31.3.2017 rokotukset kampanjahintaan. Punkkirokotus aikuiselle tai lapselle 55,90€/rokotuskäynti (norm. 65,90€) Hepatiittirokotus aikuiselle 79, 90€ ja lapselle 59,90€/rokotuskäynti (norm. 89,90€/69,90€) Rokotukset vaativat rokotus sarjan. Soita p. 010 414 00.

SOKOS SALO Kauppakeskus Plaza, MA-PE 9-20, LA 9-18, SU 12-16 puh. 075 3030 1303 (0,088 €/min)

Salo, Vilhonkatu 8 | mehilainen.fi Soitto kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä maksaa 0,0835 €/puh. + 0,1669 €/min.


4 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

Tanssii Tuttujen Kanssa Kauppakeskus Plazassa nähdään jälleen tanssin riemua kun Tanssii Tuttujen kanssa valtaa taas kauppakeskuksen käytävän. Plaza järjestää hyväntahtoisen kilpailun yhteistyössä tanssiurheiluseura Swivelin kanssa nyt jo neljättä kertaa. Kilpailussa paikalliset tutut kasvot ottavat mittaa toisistaan tanssilattialla kokeneiden Swivelin kilpatanssijoiden opastuksella. Tänä vuonna tanssitaitojaan pääsevät esittelemään Salonjokilaakson ilmoitusmyyjä Laura Leivo, pelastuslaitoksen kiinteistömestarina toimiva Jouni Mäntylä, Vilppaan koripallon toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi, Carlingsin farkkumyyjä Susanna Ketola sekä Salon Seurahuoneen ravintoloitsija Kalle Hämäläinen

7 1 0 2

Finaali perjantaina 24.3. klo 17.30krs. 2 n a z a l P Yhteistyössä:

Kaikilla kilpailijoilla on kaksi viikkoa aikaa opetella yksi tanssi, jonka he esittävät yleisölle. Voittaja valitaan tuomareiden pisteytyksen perusteella. Tuomaristossa nähdään tänä vuonna Anna Nyberg, tanssiohjaaja ja yrittäjä Ebba Tuomela, Swivelin puheenjohtajana aikaisemmin toiminut ja kisaan tuomaristoon joka vuosi kuulunut Seppo Lehtiranta sekä viime vuoden kisan voittanut Iku Leino.

Laura Leivo &nen Heimo Heikko

& Jouni Mäntyläen Vera Ruokon

Laura Leivo on tänä vuonna lehdistön edustajana kilpailussa. Laura toimii päivisin paikallislehti Salonjokilaakson ilmoitusmyyjänä. Vapaa-ajallaan hän hakkaa säkkiä, kuntonyrkkeilyn kuuluessa harrastuksiin. Heimon kannattaakin olla sikäli tarkkana, ettei suututa pariaan nyt kun illat kuluu muualla kuin kuntosalilla...

Jouni Mäntylä, varsinaissuomen pelastuslaitoksen kiinteistömestari, ei ole ensimmäistä kertaa parrasvaloissa. Aktiivinen herrasmies seuraa tiiviisti urheilua, sekä muutenkin urheilu on vahvasti elämässä mukana. Pelastuslaitoksen miehen sydäntä lähellä ovat erityisesti lastenlapset ja musiikki.

Lauran parina tanssii kisan veteraani, joka vuosi mukana ollut Heimo Heikkonen. Heimo on tanssiurheiluliiton koulutuksen läpikäynyt ohjaaja, joten hän kyllä tietää miten saadaan Laura koulutettua mahdolliseksi voittajaehdokkaaksi?

Vera Ruokonen on 17-vuotias lukiolainen joka toimii ensimmäistä kertaa opettajana TTK:ssa. Vera on harrastanut kilpatanssia 10 vuotta ja tanssii niin vakio- kuin lattaritanssejakin. Miten Vera mahtaa saada kiinteistömestarille kuviot kuntoon?

iemi & Marko Vihin en Sofia Nikkan Marko Vihiniemi toimii Salon Vilppaan Koripallon toiminnanjohtajana. Vapaa-aika kuluu Markolla myös urheilun ja liikunnan merkeissä. Miten sujuu koripallomieheltä vauhdikas jive? Sofia Nikkanen on toista kertaa mukana TTK:ssa. Hän on harrastanut kilpatanssia 11 vuotta ja on erikoistunut vakiotansseihin. Nykyään Sofia ohjaa menestyksekkäästi tanssia niin aikuisille kuin päiväkoti-ikäisillekin, mutta mahtuuko Vihiniemi tuohon kohderyhmään?

la & Susanna Keto Pavel Viitasalo

inen & Kalle Hämälä Luna Lavonen

Susanna Ketola on Carlingsin farkkumyyjä ja Some-sussu mainostoimisto Kukesta. Susanna edustaa tänä vuonna kauppakeskus Plazan henkilökuntaa TTK:ssa ja antaa toivottavasti napakan vastuksen kilpakumppaneilleen.

Kalle Hämäläinen, Salon Seurahuoneen ravintoloitsija jo toisessa polvessa, pärjää kyllä keittiössä mutta miten on tanssiparketin laita? Baaritiskin takana viihtyvä Kalle tuntee kyllä viinit mutta miten menee tanssikuviot?

Susannan parina tanssii kisan kuopus Pavel Viitasalo. Ensimmäisen vuoden lukioopiskelija Kiikalasta. Pavel on tanssinut kilpaa 3 vuotta mutta pystyy varmasti laittamaan kampoihin kokeneemmille kilpakumppaneilleen nuoruuden tuomalla innolla.

Luna Lavonen tanssii Kallen parina. 17-vuotias Luna on harrastanut kilpatanssia 8 vuotta ja on tällä hetkellä erikoisunut lattareihin. Pareja Lunalla on ollut ympäri Suomea, sekä viimeksi myös Unkarista asti. Tavoitteet ovat Lunalla korkealla ja menestystäkin on kilpatanssiareenoilta tullut. Saako Luna ravintoloitsijan koulutettua tarpeeksi hyvään tanssivireeseen voittaakseen kisan, se jää nähtäväksi?


Kauppakeskus Plaza • 5

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

MUOTI & KAUNEUS 24.-25.3.2017 LAUANTAINA 25.3.2017

KLO 13 JA 14

KEVÄÄN MUOTINÄYTÖKSET Kauppakeskus Plaza ja tapahtumatalo Succee järjestävät muotinäytöksen jossa malleina toimii Salon kaupungin kunnallisvaaliehdokkaita. Tule paikalle katsomaan kevään uutuudet!

Näytöksessä mukana: n • Timo Pohjola •

ine a Mänkäri • Esa Asika • Timo Lehti • Marjaan• Annika Laaksonen • Harri Lehtonen • Ruokonen • • Annika Viitanen Ahonen-Ojala • Marja • Katja Taimela • Leena-Reetta Kotirinta • Sari Pesonen • • Sari Sirkiä • Saija nar Leesar • • Sallamari Etelä • Ja

MUKANA MUOTIPÄIVÄSSÄ MYÖS VUODEN 2016 MISS SALO ALISA AVELLAN

KLO 12-15

Muotinäytösten lomassa

LASTEN LAULUKAUPUNGIN piirustusnäyttelyn tulosten julkistus

n. KLO 14.00


6 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

Hiukset ja meikki, kevät-kesä 2017 Kevättuuli puhaltaa myös hiusmaailmassa. Kysyimme Hiusstudio Merinellistä kevään kuulumisia ja saimme mahtavia vinkkejä siitä, miten pysyä trendien aallonharjalla myös hius- ja meikkityylien suhteen. Pähkinänkuoreen sullottuna kevät ja kesä pitävät sisällään käsinmaalattuja raitoja, superlyhyitä otsahiuksia, kasaria, meikitöntä meikkiä ja glitterin kimalletta sinisellä ja pinkillä sävytettynä. Luonnollisuus näkyy sekä hiuksissa että meikissä - silti lopputulos on kaunis ja huoliteltu. Teksti: Merinell, kuvat: KMS Muodikkaasti balayageraidoilla Kevät alkaa näkyä jo hiusväreissä; hennot ja murretut sävyt, kuten persikkainen vaalea ja haaleat punaisen sävyt ovat nyt POP. Kevään ja kesän 2017 aikana tulevat hiusvärit ovat hienovaraisia, kevyitä ja hillittyjä. Vaaleissa väreissä voittaja on tuhkan sävy, ja tummat hiukset ovat puolestaan herkullisen suklaan tai burgundyn sävyisiä.

letityksiä ja rentoja nutturoita. Juhlakampauksissa upeat poninhännät pääsevät listan kärkeen. Omien hiusten ollessa ohuet saadaan hiuslisäkkeillä aikaan näyttävän näköisiä kampauksia ja volyymia. Ei meikkiä, silti meikkiä

Tuleva kesä on balayageraitojen aikaa. Balayage on käsimaalaustekniikka, jossa värjätään vain hiusten päälliosa ja latvat. Hiukset saadaan näyttämään luonnollisesti auringon vaalentamilta.

Mitä ihmettä tämä tarkoittaa? Meikki, joka näyttää siltä, kuin et olisi meikannut ollenkaan, mutta näyttää silti niin kauniilta ja huolitellulta. Tämä ikuinen kauneusihanne on yksi kesän 2017 meikkitrendeistä. Puuteri voidaan jättää nyt kokonaan pois tai sipaista sitä vain kevyesti ja antaa kasvojen loistaa ja hengittää.

Otsatukan paluu

Glitteriä, sinistä ja pinkkiä

Hiusten pituudella ei ole niinkään väliä, mutta leikkauksellisesti nyt siirrytään tasasuorasta tukasta kerrostettuun ja rohkeampaan hiustyyliin. Hiuksissa pitää olla rakennetta, jotta ne saadaan nousemaan ja asettumaan paremmin ilman hirmuista laittamista.

2017 kauneussuuntaukset eivät ole pelkästään luonnollisia. Useat näistä ovat melko rohkeita, ja niissä on käytetty 80-luvulta tuttuja kirkkaita värejä kuten sinistä ja pinkkiä. Poskipuna ja luomiväri voivat nyt olla samassa pakkauksessa, ja samaa väriä voi sipaista luomiin, huulille ja poskiin.

Nyt voit leikkauttaa otsahiukset superlyhyiksi, ja rohkeimmille ne voidaan leikata hyvinkin moderniksi. Otsahiuksilla saat ulkonäköösi pienellä jutulla ison muutoksen.

Iltameikeissä glitter jatkaa edelleen vahvana suosikkina. Meikkaa silmät, poskipäät, huulet ja kynnet glitterillä, niin saat piristävää erilaisuutta normaaliin juhlameikkiin. Myös pelkkä tumma huulipuna, joka saa nyt kiiltää voimakkaasti yhdistettynä luonnolliseen meikkiin, on trendikäs.

Muotitietoisen miehen look syntyy voimakkaasti häivytetystä leikkauksesta ja aikaisempaa luonnollisemmasta viimeistelystä. 80-luvun paluu Kesää kohti tullessa voimme nähdä muodissa häivähdyksen 80-lukua. Pienenpienet kiharat tulevat taas vastapainonaan suuret luonnollisesti kiharat hiukset. Kesän yleisin kampaustyyli on huolettomasti ylhäälle kerätyt hiukset. Naisilla nähdään paljon myös erilaisia

Todellinen klassikko on smokey eye, joka näkyy myös tänä keväänä ja kesänä. Silmät on nyt kuitenkin meikattu kevyemmin ja hienovaraisemmin kuin aikaisemmin. Kulmakarvatrendi on harjatut, luonnolliset ja paksut kulmakarvat. Niiden idea on näyttää luonnollisen reheviltä. Eli ei muuta kuin safiirinsinistä eyelineriä ja rubiininpunaista luomiväriä sekä samaa sävyä sipaisu poskiin ja huulille, niin tämän kevään ja kesän hittimeikki on valmis!


Kauppakeskus Plaza • 7

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

Tyylikkäänä kevään juhliin Puku on klassinen ja ajaton juhla-asu miehelle. Näytät varmasti aina hyvältä puku päällä, mutta on olemassa muutama virhe, jotka varmasti haluat välttää. Muutamalla pienellä vinkillä saat asukokonaisuutesi näyttämään erityisen klassiselta ja saat enemmän huomiota itsellesi ja asuusi. Pukuja on saatavilla monissa eri väreissä, mutta tietyt värit sopivat paremmin tiettyihin tilaisuuksiin kuin muut. Joka tapauksessa; jokaisen miehen vaatekaapista pitäisi löytyä puku seuraavissa väreissä: musta, harmaa ja sininen. Kaikkein muodollisin pukukokonaisuus koostuu luonnollisesti mustasta puvusta ja valkoisesta kauluspaidasta. Mutta tiesitkö, että muutkin tummat värit puvuissa, kuten tummanharmaa ja tummansininen sopivat myös muodollisiin tilaisuuksiin? Musta puku saatetaan mieltää jäykäksi ja elegantiksi, mutta musta puku on täydellinen vaihtoehto tärkeisiin tapaamisiin, häihin ja esimerkiksi uudenvuoden juhliin. Jos puet päällesi mustan puvun, pidäthän asusi muutkin sävyt hillittyinä ja kokonaisuuden muutenkin konservatiivisena. Valkoinen kauluspaita ja hillitty solmio luovat klassisen lookin, mutta jos olet menossa vaikka juhliin, voit vaihtaa solmion värikkääseen. Mustan puvun kanssa puetaan ehdottomasti mustat kengät. Tummasininen puku on modernimpi ja rennompi vaihtoehto kuin musta puku, mutta se sopii kuitenkin muodollisiin tilaisuuksiin. Tummansinen puku on käytetyin värillisistä puvuista ja sen tulisi ehdottomasti löytyä jokaisen miehen vaatekaapista. Kauluspaita voi olla valkoinen, mutta muutkin vaaleat sävyt sopivat paidan väriksi tai voit valita paidan, joka tuo kontrastia puvun väriin. Tummanliila solmio sopii erityisen hyvin sinisen puvun kanssa. Sinisen puvun kanssa puetaan

joko mustat tai ruskeat kengät. Tämän kevään Dressmann-pukumallistoon on saatu myös trendikäs hieman kirkkaampi sininen puku, joka on täydellinen valinta kevään juhliin. Modernille ja trendikkäälle miehelle sopii myös harmaa puku. Kuten tummansininen puku, sopii harmaa puku myös muodollisiin tilaisuuksiin kuin myös juhlaan. Harmaa puku on siis hyvin monipuolinen. Valkoinen kauluspaita sopii hyvin harmaan puvun kanssa, mutta musta kauluspaita ja harmaa solmio sopivat erittäin hyvin. Voit käyttää harmaan puvun kanssa joko mustia tai ruskeita kenkiä, mutta jos haluat yksivärisen kokonaisuuden, kokeile harmaita kenkiä. Laitatko solmion vai et, riippuu tilanteesta ja siitä kuinka muodolliselta haluat näyttää. Esimerkiksi kesäjuhliin voi hyvin mennä ilman solmiota ja kauluspaidan ylänapit auki. Kaksi nappia takissa on modernimpi vaihtoehto kuin kolme nappia. Riippumatta siitä, monta nappia takissasi on, jätä aina alin nappi auki. Seisoessa, kahden napin takista napita ylin nappi ja kolmen napin takista keskimmäinen. Ja kun istut, avaa kaikki napit. Jos takissasi on ompeleita selässä, avaa ne. Sinun ei välttämättä tarvitse avata taskujen ompeleita, mutta voit ne avata, jos käytät taskuja. Sinä – ja takkisi – näytätte kuitenkin paremmilta, jos käytät povitaskua. PS: Vyön tulisi aina olla samanvärinen mitä kenkäsi ovat.

TODELLA MAUKAS! RESTYLANE on maailman käytetyimpiä hyaluronihappopohjaisia esteettisiä injektiokäsittelyitä. Huhtikuussa kaikki RESTYLANE injektiohoidot

-20%

Ä, SIEMENIST LE IVOTTU KAURASTA A T AS M O T IT N E E T U GL ÖISTÄ! JA PÄHK IN

Plaza

Teksti ja kuvat: Dressmann

6€

50

Kauppakeskus Plazan 3. krs, puh. 045 125 0725 ma-pe 9-17 | www.esthetic.fi

TUUBIHUIVIT 2 KPL 12€ Eri värejä. Tuotteita rajoitettu erä. Tarjous voimassa 24.-26.3.2017


8 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

Päivitä tyylisi kevääseen! Sokoksen kevättyyli rakentuu väreistä, selkeistä muodoista ja ripauksesta maskuliinisuutta. Kapeilla farkuilla, kauluspaidalla ja pikkutakilla saa täydellisen työasun. Pikkutakkia ei kuitenkaan kannata pitää pelkkänä työvaatteena, sillä se on täydellinen pari arjessa maksimekon sekä t-paidan ja leveiden housujen kanssa. Täydellisen vaatekaapin kulmakiviä on trenssi. Trenssi on univormumainen takki, joka tekee kantajastaan tyylikkään, ryhdikkään ja muodikkaan, eikä se mene koskaan pois muodista. Takin graafinen muotikieli, epoletit ja kaksirivinapitus toimivat niin miehillä kuin naisilla. Laukkumuoti on pienentynyt, ja nyt mukana kannetaan vain kaikkein tarpeellisimmat. Pikkulaukkujen muoto voi olla pyöreä, suorakaide tai neliö, kunhan hihna on niin pitkä, että sen saa olan yli. Yksi kevään trendiväreistä on keltainen – väri, jonka ihmissilmä havaitsee ensimmäisenä. Keltainen on iloinen ja hilpeä, aurinkoon viittaava väri. Nahkatakkien ilmestyminen katukuvaan on takuuvarma kevään merkki. Jos haluat pukeutua viimeisimpien trendien mukaan, yhdistä nahkatakin kanssa suuri logohuppari tai tekstillä varustettu collegepusero. Aasialaiset printit, kukkakuviot ja pitsi kuuluvat KappAhlin naistenmuodin kevääseen. Näitä kauden trendejä voit kätevästi yhdistellä klassisten housujen tai farkkujen kanssa ja muokata asukokonaisuudesta sinun tyyliisi sopivan. KappAhl toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan kevään uutuuksiin. Bik Bokin kevät huokuu hempeitä värejä, röyhelöitä ja upeita brodeerauksia. Tekstillä ja kuvioilla rikastetut vaatteet tvistillä, sekä makeet asusteet ovat kevään must have! Ysärityyliä jäljittelevät farkut ja farkkutakit, revittyinä tai ei, ovat myös kovassa huudossa. Yhdistele näitä mielesi mukaan ja luo itselle uniikki tyyli kevääksi ja kesäksi! Lindex aloittaa kevään urbaanilla mallistolla, jossa nähdään uusia väriyhdistelmiä, jännittäviä painatuksia ja selkeitä, naisellisia yksityiskohtia. Vaatekaappi päivitetään kevääksi trendikkäillä seteillä, raikkailla kangaspaidoilla ja rohkeilla väreillä. Malliston päävärit ovat khakinvihreä, oranssi, musta ja sinisen eri sävyt. Kuvioinnissa näkyy ilmeikästä Afrikkagrafiikkaa ja näyttäviä eläinprinttejä. Cubuksen vinkeillä päivität tyylisi helposti kevääseen. Kevään tärkeimmät vaatteet voi stailata eri tavoilla. Pilottitakki, trenssi ja ohut neulepusero ovat sesongin must-havevaatteita. Pilottitakki ei kuulu enää vain sporttiseen tyyliin, ja tänä keväänä sen voi hankkia hillityn pastellinsävyisenä. Valmistaudu kevääseen pitkällä paidalla, särmikkäällä denimillä ja raikkailla tennareilla. Tai valitse kapeat farkut ja korkokengät, jos haluat tyylikkäämmän ilmeen. Ota kevät vastaan ohuella, pirteän värisellä neulepuserolla. Yhdistä neule yksinkertaiseen paitapuseroon, klassisiin farkkuihin ja korkokenkiin, niin saat täydellisen arkilookin. Tai valitse culottes-housut ja upeat nilkkurit, kun haluat päivitetyn tyylin. Trenssi on kevään garberobin klassikko ja sopii kaikkiin tilanteisiin. Saat klassisesta trenssistä rennomman, kun yhdistät siihen sporttisia elementtejä, kuten hupparin, lippiksen, collegehousut ja tennarit. Voit myös yhdistää siihen naisellisen pitsipuseron ja kapeat farkut, niin saat klassisemman tyylin. Näillä Plazan kauppiaiden vinkeillä kevättyylisi päivitys onnistuu varmasti!

Bik Bokin kevät huokuu ysärityyliä, hempeitä värejä, röyhelöitä ja upeita brodeerauksia.

Teksti ja kuvat: Sokos, KappAhl, BikBok, Lindex ja Cubus Trenssi kuuluu täydellisen vaatekaapin kulmakiviin. Sokos.

Cubuksen pilottitakki ei kuulu enää vain sporttiseen tyyliin. KappAhlin kevättyyliin kuuluvat aasialaiset printit, pitsi ja kukkakuviot. Tänä keväänä sen voi hankkia hillityn pastellinsävyisenä.


Kauppakeskus Plaza • 9

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

Lampaita äidin oomme kaikki hauskaa

Evergia Multilong

Paljon tavaraa pääsiäiseksi. Pääsiäiskoristeita alkaen 1 €.

Vitamiinit ja hivenaineet aktiiviseen arkeen

60 kapselia hintaan •

13 vitamiinia ja 13 hivenainetta

ainesosat vapautuvat tasaisemmin pitkin päivää

1 kapseli päivässä riittää

12,75 €

(norm. 16 €)

120 kapselia hintaan

19,80 €

(norm. 24,90 €)

Hinta on voimassa 31.3.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Bonusta itsehoitotuotteista.

Ei koske lääkkeitä.

www.salonvanhaapteekki.fi Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8 L1-13, 24100 Salo Puh. (02) 777 6400 Palvelemme ma-pe 8-20, la 8-18, su 12-16

H&M Clubilaisille: lastenvaatteet -20%


10 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

Paita 14,95 (norm 19,95)

Kauppakeskus Plaza 2. krs. ma-pe 9-20, la 9-18 su 12-16

Kevään Uutuuksia OXFORD-HOUSUT

KPL NORM.HINTA 29 95

NEW OXFORD CLASSICS OXFORDKAULUSPAIDAT

69 €

79 €

KPL NORM.HINTA 29 95

TARJOUS VOIMASSA 9.4. ASTI

KAIKILLE MIEHILLE

Avoinna ma-pe 9-20 la 9-18, su 12-16 Plaza 2. krs puh. 040 4551 207


Kauppakeskus Plaza • 11

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

Alisan shoppailu t i k vin

Lindexiltä löytyi mm. makeat aurinkolasit

Vuoden 2016 Miss Salo, Alisa Avellan jakaa omia shoppailuvinkkejään kauppakeskus Plazan facebook sivuilla. Alisa kiersi kauppakeskuksen liikkeissä ja valitsi itselleen mieluisia tuotteita. Käy kurkkaamassa mitä kaikkea Alisa löysi shoppailukierroksellaan. Tule tapaamaan Alisaa ja keskustelemaan hänen vinkeistään Plazan toiseen kerrokseen lauantaina 25.3. klo 12-15

Vitaplazasta Alisa etsi vastustuskykyä flunssaan.

Alisa tutustui myös Kello & Kulta Plazan valikoimiin.

Medgroupissa Alisa kävi hampaiden valkaisussa.

Tällä kupongilla

-25%

Nilkkurit löytyi Kenkä Plazasta. Suomalaisesta Kirjakaupasta etsittiin lukemista.

alennusta yhdestä naisten, miesten tai lasten normaalihintaisesta tuotteesta tarjous koskee norm.hintaisia tuotteita ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. tarjous voimassa 26.3.2017 asti.

Tunika ja huivi Sokokselta.

Dressmanilta löytyi farkut ja paita.

Plaza 1, 2. krs. puh. 044 4335 259, ma-pe 9-20 | la 9-18 | su 12-16


12 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

to 23.– la 25.3.

Ovi l ma ukem ailm atto oih miin in

S-ETUKORTILLA

kanta-asiakkaan

KANELIMUNKKI

loppuviikon tarjous

KAHVI / TEE

4,00

-15%

HINTA ILMAN S-ETUKORTTIA 4,80 VOIMASSA 1.3.-30.4.2017

Historia- ja elämäkertakirjat Kirjoitusvälineet ja muistikirjat SALO Kauppakeskus Plaza 2. kerros

o c in

ce ayo d m r u o . y n t o e o g rer rate! eb b l e c m o o t s ime it´s

t

CANTINA ANTONIO Kauppakeskus Plaza ma 10.30-20.30, ti-to 10.30-21.30, pe 10.30-23.30, la 11-23.30, su 12-21

ANTONION SILTA ma-pe 10.30-15.30, la 11-16, su sulj. puh. 075 3030 1403 (Puhelun hinta 0,088/min)

Kauppakeskus Plaza, Salo ma-pe 8-20 | la 8-18 | su 12-16 www.raflaamo.fi

maista esim. BUFFALO BOLILLO

19,90 Muhkean chilisämpylän täytteenä kypsää härän rintaa, valkosipulimajoneesia, maissi-kaalipaistosta, salaattia, punasipulia, makua mehevöittämässä BBQ-Jerk- ja Queso-kastiketta. Lisänä Mexicana-maustettuja lohkoperunoita, jalapenoa ja coleslawia.

WILD WEST FAJITA

25,90 (27,20) Korillinen kaikkea hyvää käärittäväksi tortillalettuihin! Broileria, PulledPorkia, papumixiä, fresh salsaa, mexicancolea, jalapenoviipaleita, quesoa, salsaa, quacamolea ja creme fraichea. Lisänä bataattiranskalaisia.

www.raflaamo.fi


Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

Kauppakeskus Plaza • 13

Figaro, paljon enemmän kuin kuppi kahvia Teksti ja kuvat: Mainoset

Fresh up alkaa 25.3. - avoinna taas 28.3. Cafe Figaron liikeideapäivityksen viimeinen vaihe toteutetaan heti Plazan remontin alkumetreillä, jotta asiakkaita voidaan palvella mahdollisimman hyvin Plazan uudistustöiden aikana. SSO:n toimialajohtaja Kosti Talalan mukaan Figaron brändi on niin äärimmäisen hyvä, että sitä on ilo kehittää. Uudistus aloitettiin sisältä päin noin vuosi sitten, mutta kahvila kaipasi myös ulkoista muutosta, jolla saadaan lisää liikkumavaraa palvelutarjontaan. Haluamme vaalia tätä loistavaa ja ainutlaatuista brändiä. Vuonna 2016 Cafe Figaro oli asiakaspalvelunlaatumittauksissa koko ravintolatoimialan paras yksikkö. Tärkein tekijä on hieno ja osaava henkilökunta, joka ravintolapäällikkö Minna Färmin johdolla näkee parhaiten, mikä toimii, ja osaa etsiä ratkaisut kehitystä vaativiin kohtiin. Minna ja Figaron henkilökunta ovatkin ”Figaron kasvot”, ja kahvilan toiminnot ovat vetäjänsä näköisiä.

Figaroon salaattibaari Samaan aikaan Figaron uudistuksen myötä loppuu Antonio Sillan toiminta. Tilalle Plaza suunnittelee aamusta iltaan avoinna olevaa kahvilaa. Kosti Talalan mukaan Sillan asiakasmäärät olivat kyllä hyvät, mutta vain lyhyen aikaa päivästä lähinnä lounasaikaan. Salaattibuffet siirtyy jalostettuna versiona nyt Figaroon, jossa voi jatkossakin koota mieleisensä salaattiannoksen joko mukaan tai paikan päällä herkuteltavaksi. Erona Sillan salaattipöytään on kilohinta, eli asiakas maksaa annoksesta keräämänsä annospainon verran. Lautanen tai pakkaus taarataan automaattisesti pois hinnasta. Tämä tulee varmasti ilouutisena myös S-marketin remontin ajaksi Pic a Deliä kaipaamaan jääville asiakkaille.

Kaffa Roastery Kosti Talala kertoo Salon kahvilamaailmassa tapahtuneen muutoksia parisen vuotta sitten. Figaro vastaa haasteeseen tuomalla salolaisten nautittavaksi helsinkiläisen pienpaahtimo Kaffa Roasteryn paahtamat espressopavut ja kahvijuomat. ”Käsityöläispaahtimo” Kaffa on Suomen kolmanneksi suurin kahvipaahtimo, jonka kaikki kahvit ovat ”läpinäkyviä”, eli kahvipapujen elinkaari on jäljitettävissä. Kaffa Roasteryn myötä asiakkaamme pääsevät tutustumaan hyvään, syvän tummaan ja vivahteikkaaseen kahviin. Minna Färmin mukaan myös syötävien herkkujen valikoimaa uudistetaan ja kahvipavut tulevat jatkossa tarjolle myös kotiin ostettavaksi.

Ravintolapäällikkö Minna Färm ja toimialajohtaja Kosti Talala kertoivat Figaron kasvojenkohotuksesta.

Ulkoista uudistusta Cafe Figaron kasvojenkohotus näkyy myös ulospäin. Kalustukseen tuodaan pehmeyttä sohvaryhmillä, valaistusta uusitaan ja pöytäryhmittelystä tulee toimivampi myös pieniä seurueita ajatellen. Kassalinjaa selkeytetään ja tuodaan toinen maksupiste, joka nopeuttaa palvelua ruuhka-aikoina. Maksupisteiden jälkeen tulee enemmän tilaa, jolloin jonotus vähenee, kertoo ravintolapäällikkö Minna Färm.

Parasta palvelua Rosson loppuminen oli salolaisille iso juttu. Satsaamalla Cafe Figaroon ja Antonioon SSO toteuttaa konseptiaan ”Parasta palvelua”. Teemme liiketoimintasuunnittelua pitkällä tähtäimellä, jotta alueen palvelutaso kehittyy kestävällä tavalla, kiteyttää Kosti Talala.

Palvelulinjaan tulee selkeyttä ja toinen maksupiste ruuhkaa helpottamaan. Myös valikoima uudistuu.


14 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

Hauska katuliituspray, neljää eri väriä

6,00€ tai 3 kpl/ 15,00€ Supersuosittu Wubble Bubble -kuplapallo on nyt entistä kestävämpi.

VALOKUVAUKSET KEVÄÄN JA KESÄN JUHLIIN MEILTÄ ALK. 169€

Se näyttää kuplalta ja liikkuu kuin kupla, mutta toimii pallon tavoin!

16,99€

Heiteltävällä liitujauhepallolla

voit luoda taidetta jokaisella heitolla!

3,99€

SIS. POTRETIT MILJÖÖSSÄ, VALOKUVAUSTA N. 1H, 4 VALITSEMAANNE JÄLKIKÄSITELTYÄ POTRETTIKUVAA

Viiletä uusiin seikkauluihin

RYHMÄ HAU -potkulaudalla!

39,99€

TARTTUVAA MAINONTAA T

MAINOSET

norm. 49,99€

WWW.MAINOSET.FI

Hyppykeppi

24,99€ Plaza, 2. krs. puh. 030 612 2417 www.br-lelut.fi

Ma-Pe 9-20 La 9-18 Su 12-16 0207008609 / Vilhonkatu 8, 2krs

Sinooperista kaikki

SALON SPLIZZERIAN LOUNASJULISTUS.

tarvikkeet koruaskarteluun

PUUHELMET paljon eri värejä ja -kokoja

3 pss

Ateria sis. hampurilaisen, norm. ranskalaiset & 0,25 l virvoitusjuoman.

KOKOA LOUNAASI PÄIVITTÄIN VAIHTUVASTA SPLIZZA- JA ZALAATTIBUFFETISTA HINTAAN

Hinta voimassa toistaiseksi.

Lounas arkisin klo 11–14.

Hesburger Salo Plaza, Vilhonkatu 8 Avoinna: ma–pe 10–20, la 10–18, su 12–16

5,-

norm. 1,90-3,90€/pss

AVAINRENKAITA JA -HAKOJA

5,-

0,15/kpl

norm. 2,50€/pss

Lounas sisältää kahvin/teen ja veden. Lounaan ostajalle limsa + 1,50 €.

5 pss

KORVAKORUKOUKUT 5 paria/pss

3 pss

9,90 €.

Splizzeria Salo, Kauppakeskus Plaza puh. 0400 804 326 Avoinna ma–pe 11–20, la 11–18 ja su suljettu.

5,-

norm. 2,50€/pss

LASIHELMIÄ paljon erilaisia

alk.

-50% 1 kuponki / tuote / asiakas, koskee normaalihintaisia tuotteita. Kuponki voimassa Salon Sinooperissa 24.-26.3.2017

SINOOPERI SALO Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo Ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-16


%

Kauppakeskus Plaza • 15

Ilmoitusliite 2 • 23.3.2017

HYPNOTERAPEUTTI

Jari Uotila Hypnoosi auttaa mm. - niskakipu - selkäkipu - päänsärky - tupakanvieroitus - unettomuus - burn out

-50%

-50%

-30% S-market Plazan REMONTTIMYYNNIN LOPPURYTINÄT s- market to-la 23.-25.3. Tervetuloa!

-50% -50% -50%

-30% -30% -30% S-market Plaza

Kauppakeskus Plaza Salo p. 075 3030 1345 Arkisin 7–21 La 7–18

-50% -50% -50%

puh. 050 400 3040 | Plaza 3krs, uusi puoli www.hypnoosihoidot.fi

Koe rentouttavia ylellisyyden hetkiä Luonnonmukaiset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot ihanilla Dr. Hauschka -tuotteilla.

Aromaterapia, intialainen pää- ja kokovartalohieronta sekä vyöhyketerapia.

Tutustu muihin hoitoihimme www.vitaplaza.fi Ajanvaraus Vita Plaza, puh. 02 731 5242

Kaunis hymy huomataan Kevään ja kesän juhlat lähestyvät! Haluaisitko valkoisemman hymyn? Tule tutustumaan aiheeseen ja varaa aika maksuttomaan valkaisukonsultaatioon pisteellämme Muoti ja Kauneus tapahtumassa la 25.3. klo 11.00 - 14.00.

Med Group Plazan Hammaslääkärikeskus

Kehitämme suomalaista työtä. Älykkään tuottavuuden avaimet Kauppakeskus Plaza, 3 krs. Vilhonkatu 8, Salo - www.lean5.fi


PLAZA E E L E V L A P N I T N O M LÄPI RE

Ajankohtaista kauppakeskuksessa! • 13.3. suljettiin Rosso, jonka tilalle alkaa rakentua urheiluareena Stadium • 21.3. Leikkilään aloitetaan ennakkoäänestyspaikan pystytys • 29.3.-4.4. kunnallisvaalien ennakkoäänestys Leikkilän tilassa uuden puolen 1. kerroksessa. Vaalien jälkeen leikkipaikka avataan uudestaan. • 26.3. alkaa S-marketin remontti. Valmista syksyn synttäreihin mennessä. • 25.3. aloitetaan Cafe Figaron fresh-up remontti ja Antonio Silta suljetaan. Uudistunut Figaro avataan tiistaina 28.3. • 27.3. alkaen neuvontapiste palvelee ma-la 10-18: S-pankki, Veikkaus, arvat, postimerkit, iltapäivälehdet ja pelikoneet • 26.3. alkaen pullonpalautusautomaatti menee remonttiin • KAIKKI MUUT LIIKKEET JA PALVELUT KÄYTETTÄVISSÄSI REMONTIN AJAN

1.4. ALKAEN OLEMME AVOINNA

MA-PE 8-20, LA 8-18

SU 12-16

Plaza - Muoti ja kauneus 2/2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you