Page 1

Janne Porkka s. 4 Miss Salo 2019 Linda Heinonen Hintajahdin ohjelma ja Plazan Onnenpyörä

s. 6

s. 8

Shokkituntien tarjoukset s. 10 Plaza on hyvä mesta

s. 12

Plazan syyskuu oli täynnä tapahtumaa s. 14-15 Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza


krs alo

2 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

Hampaiden laservalkaisu nyt 299 e (norm. 339 e) MAKSUTON valkaisuarviointi ORAL Hammaslääkärit Salo Plaza Kauppakeskus Plaza, 3. krs Varaa aikasi oral.fi tai numerosta 010 400 3400

Puh. hinta matkapuh. 0,0835 €/puh. + 0,1717 €/min. ja lankapuh. 0,0835 €/puh. + 0,06 €/min.

Älykkään tuottavuuden avaimet Puhelin: +358 45 806 7350 Sähköposti: info@lean.fi www.lean5.fi

Älykkään tuottavuuden avaimet Puhelin: +358 45 806 7350 Sähköposti: info@lean.fi www.lean5.fi

Elisa NordliNg

asiaNajaja, varatuomari puh. 02 735 0050 fax 02 735 0051 gsm 050 5050 997 asianajotsto@elisanordling.fi Kauppakeskus Plaza 3. krs vilhonkatu 8, 24100 salo

Kauppakeskus Plazan 3. krs puh. 045 125 0725 www.esthetic.fi

Saaliiksi edullisia ostoksia ja hyvää mieltä Salossa vietettiin viime viikolla markkinoita ihanassa syyssäässä. Olipa kerrassaan tapahtumantäyteinen viikonloppu, kun ohjelmaa täydensivät muun muassa SaloJazz sekä LP Viestin ja Vilpas Vikingsin kausien aloituspelit sarjoissaan. Kaikkien järjestettyjen tapahtumien lisäksi luonto tarjosi parastaan upealla ruskalla, joka tuntui voimistuvan joka hetki. Ihastelin ruskaa sienimetsässä ja sain saaliikseni hyvän mielen lisäksi kunnon kopallisen suppilovahveroita. Syksy jatkaa etenemistään ja ensi viikolla alkaa hirvijahti. Sitä ennen ehditään kauppakeskukseen ja Hintajahtiin, sillä Plaza jatkaa tapahtumatarjontaa sisätiloissa tällä viikolla. Meillä on omat markkinat ja silloin jahdataan jälleen edullisia hintoja ja laatua, viisaasti. Saalista on siis luvassa myös tulevana viikonloppuna. Fiksusti, viisaasti ja halvalla voit nyt shoppailla helposti kauppakeskuksessa, tuulet ja sateetkaan eivät haittaa. Asiakkaille kolme tuntia maksutonta pysäköintiaikaa lisää shoppailumukavuutta. Keskeinen sijainti ja hyvät parkkipaikat ovat tehneet Plazasta suositun ostospaikan. Hintajahti-tapahtumassa isännöi loppuviikolla tuo armoitettu sanaseppo ja viihdyttäjä Janne Porkka. Janne pyörittää legendaarista Plazan Onnenpyörää perjantaista sunnuntaihin. Edullisten ostosten, kahvittelun tai vaikkapa ruokailun lomassa kannattaa osallistua Onnenpyörään. Sieltä voit voittaa kivoja palkintoja. Vastaamme kauppakeskuksessa verkkokaupan kilpailuun henkilökohtaisella palvelulla, elämyksellisyydellä ja ihmisten kohtaamisella. Verkkokaupassa shoppaillessasi et luultavimmin tapaa tuttujasi ja vaihda kuulumisia heidän kanssaan. Et keksi ostosten lomassa käväistä virkistäytymässä kahvikupposella viihtyisässä kahvilassa – etkä osallistu Onnenpyörään. Pienessä kaupungissa tämä on niin helppoa. Voit kohdata tutun, tai vaikka tutun myyjän, joka myös auttaa sinua ostoksien tekemisessä. Kauppakeskus on luontainen ja viihtyisä kokoontumispaikka kohdata toisia ihmisiä samalla kun tekee edulliset ostokset. Näin myös palvelut ja kaupat säilyvät paikkakunnallamme, kun niiden palveluja käytetään. Syksy ja Hintajahti on täällä! Nauti ostosreissustasi! Lämpimästi tervetuloa!

Kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen

Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza

Kaikki kestopigmentoinnit

-20%

Tarjous voimassa marraskuun loppuun

Kauppakeskus Plaza on Salon sydämessä keskellä kaupunkia hyvien liikenneyhteyksien varrella. Plaza tarjoaa asiakkailleen kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa ja 750 pysäköintipaikkaa. Suuri osa pysäköintipaikoista on katon alla, sateilta ja viimoilta suojassa.

Kauppakeskus Plazan ilmoitusliite 2.10.2019 Julkaisija Salon Kauppakeskus Plazan Yrittäjäyhdistys ry, Vilhonkatu 8, 24100 Salo, www.kauppakeskusplaza.fi, facebook.com/kauppakeskusplaza • Päätoimittaja Kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen • Jakelu Salon Seudun Sanomien liitteenä, Kauppakeskus Plazassa sekä lähiseudun ABC-liikennemyymälöissä. Voit lukea lehden myös verkossa: www.kauppakeskusplaza.fi • Painopaikka Salon Lehtitehdas • Toimituksellinen aineisto, ulkoasu ja taitto Mainostoimisto Mainoset, www.mainoset.fi


Kauppakeskus Plaza • 3

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

Vain viikon – tule heti!

nyt jahdataan hintoja!

Outlet Satoja pareja laatukenkiä

-60%

-50%

-70%

Cubuksen viereinen liiketila, Plaza II 2. krs. Avoinna ark. 10–18, la 9–16, su 12–16. Vain korttimaksut! Ei Plussa-pisteitä.

1

00

2 KPL Kotimaista Uunilenkki 2 x 400 g, 800 g (1,25/kg)

1

00

Brasil Appelsiinitäysmehu 1l

Tiedätkö miten kehosi voi?

HCA ravintoainemittaus

4000€ 45 min

(sh. 80€)

0

99

Hellema Fourre keksit Suklaa ja vanilja 500 g (1,98/kg)

3

ETUKUPONKI

95 kg

Irtonamut

- 20 % Tällä kupongilla

yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta Yksi kuponki / talous. Ei leimoja. Tarjous koskee vain normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa Salon Plazan AITO-kaupassa.

Hinnat voimassa Plazan S-marketissa 3.-10.10. 2019

AITO hyvän olon kauppa Salo S-market Plaza Arkisin 7–21 Lauantaisin 7–18 Sunnuntaisin 12–18

Kauppakeskus Plaza, 1. krs puh 02 731 5242 AVOINNA ma-pe 9-20 | la 9-18


4 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

TEKSTI MAINOSET KUVA JANNE PORKAN KUVA-ARKISTO

Viihteen monitoimimies Janne Porkka:

Positiivinen ajattelu pitää mielen virkeänä Hintajahti saa taatusti lisäbuustia viikonloppuun, kun Janne Porkka tarttuu mikkiin perjantaina ja päräyttää käyntiin Plazan Onnenpyörän. Jannen syksy on lähtenyt vilkkaasti käyntiin töiden merkeissä. Muun muassa Onnenpyörästä ja Seinäjoen Tangomarkkinoilta tuttu juontaja uskoo positiivisen ajattelun voimaan ja pyrkii aina kohtelemaan kanssaihmisiään ystävällisesti.

Janne Porkka on monelle tuttu kasvo TV:stä. Turkulainen viihteen sekatyöläinen on tehnyt jo 30 vuotta töitä juontajana, imitaattorina, koomikkona ja seremoniamestarina. Jannen syksy on lähtenyt mukavasti käyntiin töiden merkeissä. - Salon Plazan tapahtuman lisäksi olen mukana säännöllisesti muun muassa Viking Linen M/S Amorellan tiistailähdöissä kaverini Silanderin Esan kanssa. Lisäksi olen kerran kuukaudessa myös M/S Viking XPRS Tallinalla sekä teen erilaisia yritysten ja yksityisten tapahtumia ympäri Suomen. Esimerkiksi tällä hetkellä on tiedossa mukavasti 50- ja 60-vuotisjuhlia, joihin minut on tilattu esiintymään, Janne iloitsee.

Jokainen esiintyminen yhtä tärkeä Janne yrittää aina tehdä monipuolisesti erilaisia esiintymisiä. - Esiinnyn imitaattori-koomikkona, isännöin iltoja ja heitän välillä joukkoon myös läppää tai toimin juontajana. Lisäksi olen dubbaillut erilaisia hahmoja piirretyissä. Olen todellakin ikään kuin viihteen sekatyömies. - Oli esiintyminen mikä tahansa niin valmistaudun aina huolella. Jokainen esiintyminen on yhtä tärkeä ja vaatii oikeanlaisen latauksen. Kuten sanotaan, olet juuri niin hyvä kuin viimeisin keikkasi, Janne toteaa. Janne tekee aika harvoin pelkästään puhdasta imitaatiota, jossa mentäisiin niin ikään hahmosta hahmoon, vaan hän käyttää imitointia lisukkeena tukemaan muuta esiintymistä. - Liitän imitaatioihin yleensä aina jotain siitä kohteesta tai tilaisuudesta, jossa esiinnyn. Näin esiintyminen on henkilökohtaisempaa. Imitaatioiden kohteena täytyy olla julkisuudesta ja viihteestä tuttuja henkilöitä, jotta yleisö tunnistaa hahmot. Flunssakausi on paha imitoidessa. Jos sairastun niin sitten kaikilla hahmoillanikin on flunssa, Janne nauraa.

Keskity positiivisiin asioihin Janne Porkka tunnetaan hyvin positiivisena ja energisenä kaverina. Mikä hänen salaisuutensa on? - Kunnosta on tärkeä pitää huolta. Pelaan jääkiekkoa ja käyn salilla. Katson myös vähän mitä syön, mutta en ole mikään nipottaja ruuan suhteen. - Olen aina miettinyt niin, että jokainen ihminen kantaa korviensa välissä kaiken tuskansa, jos hänellä sellaista on. On kuitenkin parempi olla kasaamatta sinne liikaa asioita. Jos arjessa tapahtuu jotain ikävää,

ei sitä kannata jäädä vatvomaan. Toteaa vain, että nyt tapahtui näin eikä sille enää voi mitään. Tärkeämpää on miettiä miten tästä tilanteesta pääsee pois ja parhaiten eteenpäin. Elämässä käy kaikenlaista ja välillä niin sanotusti otetaan henkisesti turpaan, mutta omiin ongelmiin ei silti kannata jäädä vellomaan. Totta kai meillä kaikilla voi olla myös sellaisia haasteita, jotka vaikuttavat pitkäkestoisesti elämään. Ne ovat luonnollisesti asia erikseen. Mutta arkipäiväisissä murheissa kannattaa tuumata, että ”so what” ja eteenpäin vain, Janne kannustaa. Jannen mukaan suhtaudumme asioihin usein liian vakavasti. Positiivinen ajattelu pitää mielen virkeänä. - Keskittymällä positiivisiin asioihin olet taatusti paljon iloisempi kuin silloin, jos vain vatvot omia murheita. Murheista täytyy oppia päästämään irti. Jannelle on aina ollut tärkeää kohdella toisia niin kuin toivoisi heidän kohtelevan itseään. - Se on minun tärkeä periaate. Kaikilla ihmisillä on ihmisarvo ja kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, oli se titteli sitten mikä tahansa. Samoja ihmisiä tässä kuitenkin ollaan.

Vapaa-ajalla kalastusta ja lukemista Liikunnan lisäksi Jannen vapaa-aika kuuluu muun muassa kalastuksen ja lukemisen parissa. - Töiden ohella elän ihan perusarkea. Kuhaa täytyy aina silloin tällöin päästä jiggailemaan. Lueskelen myös kaikennäköistä. Viime aikoina olen lukenut enemmän maailman tilasta kertovia kirjoja, esimerkiksi Yuval Noah Hararin kirjoja. Kirjat antavat perspektiiviä. Lisäksi minua kiinnostaa miksi me ihmiset olemme määrätyn laisia ja keskenämme erilaisia. Esimerkiksi Thomas Eriksonin ”Idiotootit ympärilläni” oli juuri tällainen kirja. Niin ja odottaahan se Loirinkin tiiliskivi myös lukemistaan, Janne hymyilee.

Ikimuistoisia työkuvioita Kun Jannelta utelee kaikista mieleenpainuvampia muistoja työelämästä, hän nostaa esille Onnenpyörän ja Seinäjoen Tangomarkkinoiden suorat lähetykset. - Tein Onnenpyörää kahdeksan vuotta ja 1500 jaksoa. Eihän sitä voi millään unohtaa. Seinäjoen Tangomarkkinoiden suorat lähetykset olivat myös ikimuistoisia. Paikan päällä oli tuhansia ihmisiä ja sen lisäksi katsojaluvut olivat hurjat. Käsikirjoitin silloin myös itse kaikki juonnot niin olihan se paketin läpi vieminen todella mieleenpainuvaa, Janne muistelee.

Janne ei myöskään ole unohtanut osallistumistaan Elixir-ohjelmaan. Ohjelmassa hän valmentautui maratonille Samuli Vasalan valmennuksessa. - En ole koskaan ollut mikään juoksijatyyppi. Otin kuitenkin haasteen vastaan ja suoritin sen. Se oli minulle tosi iso juttu ja myös todella haastavaa. Treenit olivat tosi kovia ja niitä oli paljon. Muutaman kerran tuli mietittyä, että mihin minä oikein olen lupautunut mukaan. Sanotaan, että maraton alkaa vasta kolmenkympin jälkeen ja niin se meni ainakin minulla. Silloin alkoi taistelu korvien välissä. Toisella olkapäällä joku kuiskii, että ”lopeta jo” ja toisella taas, että ”anna mennä vaan”. Oli se hurjaa, Janne muistelee.

”Minusta ei ole juonittelijaksi” Vaikka Jannea ei ole viime vuosina TV:ssä näkynyt, on kaikenlaista vääntöä ollut vuosien verralla. Jannen mukaan muutamia juttuja on parhaillaankin kehitteillä, mutta vielä ne eivät ole nousseet niin ikään siivilleen vaan muhivat vielä pesässä. - Minua on pyydetty mukaan myös Selviytyjät Suomi -ohjelman jokaiselle kaudelle. Puntaroin sitä jälleen tänä vuonna. Päätin kuitenkin, ettei se ole minun juttuni. Ehkä minusta ei vain ole juonimaan muiden pään menoksi, Janne nauraa. Porkka ei ollut yllättynyt, kun Jethro Rostedt valittiin tällä kertaa Onnenpyörän juontajaksi. - Tiesin, että aina kun näitä uudelleen lämmitettyjä ohjelmia tulee, niihin otetaan yleensä uusi, kanavan mukainen juontaja. Ohjelma oli tietynlainen vuosina 1993-2001 ja tänä päivänä se on tällainen, Janne toteaa.

HIntajahdissä hyvä meininki Jannesta on mukava tulla Saloon isännöimään Plazan Hintajahti-tapahtumaa. Hän on ollut juontajana Plazassa jo pari kertaa aikaisemminkin. Jannen mukaan salolaiset ja turkulaiset ovat ikään kuin veljeskansaa. - Me molemmat olemme varsinais-suomalaisia, sanan varsinaisessa merkityksessä. Kaikki muut ovat jostain muualta, me olemme varsinaisesta Suomesta, hän leikittelee pilke silmäkulmassa. - Plazassa ihmiset ovat kauhean kilttejä ja mukavia. Kaikki ovat hyvällä mielellä, ja se on tosi tärkeää. Minun kanssani saa mielellään tulla rupattelemaan. Yritän pitää hyvää meininkiä yllä ja kertoa koko ajan mitä tapahtuu missäkin niin asiakkaat löytävät shokkimyynteihin ja erilaisiin tapahtumiin, Janne lupaa.


200

Kauppakeskus Plaza • 5

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

H

intajahti Suomalaisessa Kirjakaupassa!

Devisol D3-vitamiini imeskelytabletti Hedelmäisen raikas D3-vitamiini imeskelytabletti, joka maistuu sitrukselta ja hajoaa helposti suussa. tarjous on voimassa lokakuun 2019 ajan ja koskee 20 mikrogramman vahvuutta.

200 kpl PaKKauS nyt Hintaan

SILKKIMASSA tai HELMIMASSA 28 väriä ja muovailuvälineet

HERRA HAKKARAINEN KEITTIÖLIINA/ LAUDELIINA

4995

Tarjous voimassa 3. – 6.10.2019 ajan.

14,90

295

3495

(norm. 18,00)

1295

-15%

Kaikki palapelit ja pelikortit

SALO Kauppakeskus Plaza

www.salonvanhaapteekki.fi Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8 L1-13, 24100 Salo Puh. (02) 777 6400 Palvelemme ma-pe 8-20, la 8-18, su 12-16

HINTAJAHTI! TORSTAISTA SUNNUNTAIHIN 3.-6.10.2019

Nilkkuri

Nilkkuri

49,90 49,90 (69,90)

(69,90)

Nilkkuri

Memosoft

49,90W 59,90 (69,90)

(74,90)

OW M IKÄ TAR JOUS ! Nilkkurit

29,90

(59,90)

IKÄ M ! W WO RJOUS TA Paksupohja

sport

29,90

(59,90)

Nauti syksystä! Lämpimän mausteinen Pumpkin Latte ripauksella kanelia ja inkivääriä.

Kaikki Rieker laukut

-20% Kaikki miesten kengät

-20% PLAZA Vilhonkatu 8, Salo ma-pe 9-20 la 9-18 su 12-16 www.clickshoes.fi

Espresso House Salo Kauppakeskus Plaza (1. krs) puh. 020 730 1251 ark. 7.30 - 21 | la 8-21 | su 9-19 fi.espressohouse.com


6 • Kauppakeskus Plaza

TEKSTI LINDA HEINONEN JA MAINOSET KUVA ESKO ANTTIKOSKI

Miss Salo 2019 Linda Heinonen:

Salo on minulle erityinen paikka Kauppakeskus Plaza järjesti yhteistyössä mallitoimisto Fashion Teamin kanssa tänä syksynä jo kahdeksannen Miss Salo -kilpailun. Kisan finaali käytiin Syksyn Parhaiden Synttäreiden yhteydessä lauantaina 14.9. Tänä vuonna Miss Saloksi valittiin Linda Heinonen. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Sini Heikkilä ja toiseksi perintöprinsessaksi Sarafina Sahiti. Kahdeksas Miss Salo on turkulainen kaunokainen, 18-vuotias Linda Heinonen. Linda asuu Turun Hirvensalossa äidin, isän, pikkusiskon ja Begali-kissan kanssa. Lindalla on myös isoveli, joka muutti kesällä omaan asuntoon. Salo on Lindalle erityinen paikka. - Ukkini on kotoisin Salosta, ja isoveljeni on harrastanut Trial- moottoripyöräajoa monta vuotta Salon Kavilannummella, Linda kertoo. - Seuraavaksi haluan tulla uudelleen kauppakeskus Plazaan, koska kisapäivänä ei ollut aikaa ostoksille, ja Plaza näytti kivalta shoppailupaikalta.

Opiskelua ja töitä vanhusten parissa Linda on kohta valmis lähihoitaja. Hän tekee opiskelun ohella töitä vanhusten palvelutalossa. - Valmistumisen jälkeen olisi tarkoitus jatkaa terveysalan opiskelua ammattikorkeakoulussa. Suoritan joitakin kursseja jo nyt. Kesä meni töiden parissa. Muistin kyllä myös levätä, rokata ruisrockissa ja viettää aikaa kavereiden ja perheen kanssa. Kesään kuului myös huvipuistot ja matka Tallinnaan, Linda muistelee.

Mallikouluun 14-vuotiaana Lindaa on aina kiinnostanut muoti ja kauneus. - Hakeuduin Marjo Sjöroosin Fashion Teamin mallikouluun, kun olin 14-vuotias. Sieltä sain paljon hyviä oppeja. Kokemusta on tullut muotinäytöksistä ja kisoista. -Minut valittiin myös Naantalin venemessuilla Model Face -kisan voittajaksi. Unelmanani on vielä päästä kansainvälisiin missikisoihin ja sitä kautta mallintöihin maailmalle, Linda haaveilee.

”Voitto tuntui todella hienolta!” Kun Linda näki ilmoituksen Miss Salo 2019 -kilpailun casting-tilaisuudesta, hän otti yhteyttä Marjo Sjöroosiin ja pääsi mukaan kisaan. Kisapäivä oli Lindan mukaan jännittävä. - Hyvä henki muiden kilpailijoiden ja näytösmallien kanssa tekivät päivästä ikimuistoisen! - Miss Salo -kisan voitto tuntui todella hienolta. Samoin se, että minut valittiin myös yleisön suosikiksi. Lindan ystävät ja perhe olivat innoissaan ja onnittelivat kovasti voitosta. - Toivon, että menestys kisassa tuo minulle lisää mallintöitä ja edustustehtäviä, Linda hymyilee.

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019


Kauppakeskus Plaza • 7

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

SYYSTUOTTEITA

-50% -70%

NEULEET

JA JOPA

ALENNUKSIN LAUANTAINA 5.10. KAIKKI NORM. HINTAISET

FARKUT

-10€ ALENNUKSELLA

KANTA-ASIAKKAILLE

Koskee normaalihintaisia tuotteita.

Voimassa 7.–13.10.

SOKOS SALO

ma–pe 9–20, la 9–18, SU 12–18

puh. 075 3030 1313 (0,088 €/min.)

STOI O P A I R KSI PA A K E, A T M S M O A T L O SAST O I T N Y Y M MASTA M E S I L L SAAT EDU 0% 5 A T S I R A KENKÄP SEN! K U N N E L LISÄA

SALE! JOPA Avoinna ma-pe 9-20 la 9-18 | su 12-16 puh. 040 4551 207 | 2. krs

-50%

Plaza 2. krs. puh. 044 4335 259, ma-pe 9-20 | la 9-18 | su 12-16


8 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

Hintajahdin Ohjelmassa: ONNENPYÖRÄ Plazassa pääsee jälleen pelaamaan Onnenpyörää Janne Porkan johdolla perjantaista sunnuntaihin. Kisasta voi voittaa Plaza-lahjakortteja, -sateenvarjoja sekä kahvipaketteja.

TEKSTI JA KUVAT MAINOSET

Plazassa pelataan Onnenpyörää Janne Porkan johdolla! Plazassa pyöritetään Onnenpyörää Hintajahti-tapahtuman aikana perjantaina ja lauantaina klo 12 ja 15 sekä sunnuntaina klo 13 ja 15. Osallistuminen on täysin ilmaista, joten kannattaa tulla rohkeasti mukaan - vaikka joka päivä! Kauppakeskus Plazassa pääsee pelaamaan hauskaa Onnenpyörää Hintajahti-viikonloppuna. Tapahtumaa isännöi itse Janne Porkka, josta voit lukea lisää tämän lehden sivulta 4. Onnenpyörä pyörii perjantaista sunnuntaihin kaksi kertaa päivässä. - Jokaisella kierroksella arvotaan viisi onnekasta, jotka pääsevät pyöräyttämään Onnenpyörää. Tapahtuman juontaja Janne Porkka alkaa jakaa osallistumislipukkeita hieman ennen h-hetkeä, joten paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, Kauppakeskus Plazasta vinkataan. Plazan Onnenpyörässä palkintoina on Plaza-lahjakortteja ja -sateenvarjoja. Lisäksi jokaisen kierroksen päätteeksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan kahvipaketti. Mukana on tietysti myös TV:n Onnenpyörästä tuttu rosvosektori. - Hintajahdin aikana luvassa on myös kauppiaiden huikeita shokkituntitarjouksia! Shokkitarjoukset ovat voimassa vain tunnin ajan. Lisäksi torstaina Plazan kauppiaat jakavat lapsille ilmapalloja liikkeissään niin kauan kuin palloja riittää.

Pe ja la klo 12 ja 15 su klo 13 ja 15 Viisi onnekasta arvotaan pyöräyttämään onnenpyörää. Palkintoina mm. Plaza-lahjakortteja ja sateenvarjoja! Joka kierroksen päätteeksi arvotaan osallistujien kesken kahvipaketteja.

SHOKKITUNNIT To-la klo 11 ja 16 Kauppiaiden supertarjoukset ovat voimassa vain tunnin ajan torstaista lauantaihin!

Katso kauppiaiden tarjoukset netistä.

ILMAPALLOJA LAPSILLE Torstaina Plazan liikkeistä niin kauan kuin palloja riittää.

Voimala on hulinoissa mukana esittelemässä toimintaansa to-pe klo 12-18! Juontamassa torstaina Mr. Zapla ja perjantai-sunnuntai Janne Porkka!


Kauppakeskus Plaza • 9

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

Plaza mYÖs

LASTEN JÄTSKIANNOS!

PUHelImessasI

Vaniljapehmis suklaarakeilla

3,00

seuraa instagramissa

@kauppakeskus_plaza

Voit ottaa jäätelökipon ja lusikan kotiin.

seuraa facebookissa

kauppakeskus plaza lataa

plazashopper

plaza shopperin käyttäjänä saat parhaimmat tarjoukset suoraan kännykkääsi heti ensimmäisten joukossa! kuulet tapahtumista ja tiedotteista sekä löydät ajankohtaiset palveluaikamme.

Kauppakeskus Plaza, Salo ma-pe 8-20 | la 8-18 | su 12-1 6 www.raflaamo.fi

UUDEN RUOKALISTAN

FUNMEX-MAUT NACHOS 6,20 S-ETUKORTILLA 5,00 Itse paistetut tuoreet nachot. Lisäksi Queso-juustokastiketta, guacamolea, marinoitua punasipulia ja chiliä, Antonion fresh salsaa sekä limejogurttia. Voimassa 2.10.-5.10.2019

CANTINA ANTONIO, KAUPPAKESKUS PLAZA, SALO ma-to 10.30-21.30, pe 10.30-23.30, la 11-23.30, su 12-21 puh. 075 3030 1403 (0,084/min)


10 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

Hintajahdin SHOKKITUNNIT Kauppiaiden huimat supertarjoukset ovat voimassa vain tiettynä ajankohtana tunnin ajan.

Torstaina 3.10. klo 11-12

Torstaina 3.10. klo 16-17

TimanTTiseT: Hopeiset korvanapit zirkoneilla, shokkitarjouksena 19€! ovh 34,90€.

TimanTTiseT: Hopeiset korvanapit zirkoneilla, shokkitarjouksena 19€! ovh 34,90€.

Kappahl: Naisten housut -30%.

Kappahl: Rintaliivit -30%.

soKos: Lisäalennus -20% kaikista jo alennetuista tuotteista.

soKos: Lisäalennus -20% kaikista jo alennetuista tuotteista.

CliCKshoes: Rieker musta syysnilkkuri naisille -50%! Koot 37-40.

CliCKshoes: 2moons-korkonilkkuri lämpimällä vuorella 29,90€! ovh 79,90€. Koot 37-40.

lindex: Vapaavalintainen tuote -30% normaalihinnasta.

lindex: Vapaavalintainen tuote -30% normaalihinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Carlings: KAIKKI YLÄOSAT -25%!!! Tarjous voimassa jokaisena shokkituntina!

Carlings: KAIKKI YLÄOSAT -25%!!! Tarjous voimassa jokaisena shokkituntina! suomalainen KirjaKauppa: Tuhattaiturin äänisanakirjat 5€/kpl, ovh 25€. KooKenKä: Rieker Nikki -venykenilkkurit naisille vain 49,90€, ovh 69,90€

suomalainen KirjaKauppa: Jill Santopolon koskettava romaani Valo jonka kadotimme 1€:lla, ovh 24,90€. KooKenKä: Rieker Nikki -venykenilkkurit naisille vain 49,90€, ovh 69,90€

ja syksyn herkkuväri viini.

Väreinä musta

Väreinä musta ja syksyn herkkuväri viini.

arnolds: Kaikki bagelit 5€.

Perjantaina 4.10. klo 11-12

Perjantaina 4.10. klo 16-17

TimanTTiseT: Hopeakorujen puhdistusneste 8€! Ovh 11,90€.

TimanTTiseT: Hopeiset BB-korvakorut helmellä ja zirkoneilla, shokkitarjouksena 10€! Ovh 17,90€

Kappahl: Naisten housut -30%.

Kappahl: Naisten takit -30%.

CliCKshoes: Miesten Rieker-syysnilkkuri -40%! Musta ja ruskea.

soKos: Lisäalennus -20% kaikista jo alennetuista tuotteista.

lindex: Vapaavalintainen tuote -30% normaalihinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

CliCKshoes: Naisten reilu talvinilkkuri, nahkaa, vedenpitävä tex-kalvo -70%!!

Carlings: KAIKKI YLÄOSAT -25%!!! Tarjous voimassa jokaisena shokkituntina! suomalainen KirjaKauppa: Askartele ja ompele nahkapaperista -kirja. Uusia ideoita luomisen iloon. 12,95€, ovh 24,95€. KooKenKä: Ainoat ja oikeat mustavalkoiset Vans Ward -mokkatennarit 55€, ovh 69,90€. Koot 37-45.

Norm. hinta 119,90€, nyt vain 35,95€.

lindex: Vapaavalintainen tuote -30% normaalihinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Carlings: KAIKKI YLÄOSAT -25%!!! Tarjous voimassa jokaisena shokkituntina! suomalainen KirjaKauppa: Erä pelejä 5€:lla, ovh 14,95-24,95€. KooKenKä: Ainoat ja oikeat mustavalkoiset Vans Ward -mokkatennarit 55€, ovh 69,90€. 37-45. arnolds: Kaikki bagelit 5€.

Lauantaina 5.10. klo 11-12

Lauantaina 5.10. klo 16-17

TimanTTiseT: Focus-herätyskello puujäljitelmää, shokkitarjouksena 12€! ovh 19,90€.

TimanTTiseT: Hopeiset korvakorut 10mm rinkula zirkoneilla, shokkitarjouksena 15€! ovh 29,90€.

Kappahl: Lasten ulkovaatteet -30%. hiussTudio merinell: Hiusten sävyttäviä tuotteita 2€ kpl. Normaalisti noin 20 €. Hae omasi! soKos: Lisäalennus -20% kaikista jo alennetuista tuotteista. lindex: Vapaavalintainen tuote -30% normaalihinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Carlings: KAIKKI YLÄOSAT -25%!!! Tarjous voimassa jokaisena shokkituntina! suomalainen KirjaKauppa: Alfapet sanapeli vain 19,95€, ovh 29,95€ KooKenKä: Skechers D’Lites nahkaiset citylenkkarit naisille 79,90€, ovh 99,90€. arnolds: Original-donitsi (pomada tai kinuski) 2€/kpl.

Kappahl: Rintaliivit -30%. lindex: Vapaavalintainen tuote -30% normaalihinnasta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Carlings: KAIKKI YLÄOSAT -25%!!! Tarjous voimassa jokaisena shokkituntina! suomalainen KirjaKauppa: Kuitukärkikynä Stabilo Point, 25 väriä 9,95€, ovh 17,95€ KooKenKä: Skechers D’Lites nahkaiset citylenkkarit naisille 79,90€, ovh 99,90€.

arnolds: Kaikki bagelit 5€.


Kauppakeskus Plaza • 11

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

Kajsa Nahkamaiharit syksyn väreissä

Nikki Venykenilkkurit

49

90

PLUSSA-KORTILLA

-27 %

Norm. 69,90

79

90

Hinta ilman Plussa-korttia 109,90.

MUODIKKAASTI SYKSYYN! Bonnie Nahkasaapikkaat naisille

139

90

Bilbao Vettähylkivät nahkanilkkurit junioreille

59

90 Norm. 69,90

Hinta ilman Plussa-korttia 169,90

PLUSSA-KORTILLA

-17 %

www.kookenka.fi

KOOKENKÄ SALO. Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8. Ark. 9–19, la 9–17, su 12–16

PALJON TUOTTEITA JOPA

-70%

Voimassa 3.–6.10.2019. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

PUUVILLAKAULUSPAITOJA 2995 KPL

Regular & slim fit

2 49 KPL

95

kOkO hINTAJAhdIN AJAN!

LISÄKSI MYYMÄLÄSSÄMME ERINOMAISIA HINTAJAHTI-TARJOUKSIA!

Kauppakeskus Plaza 2. krs. ma-pe 9-20, la 9-18 su 12-16 D R ES S M A N N .C O M


12 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

He

len

in

an

-7 m

ka

E1 8

tu

en

un

atu

me

tie

Vil h

Tu r

nk

on

un

tie

na

ka

P

tie

Tu r

An

tu

TAKSI - 5 min

on

ka

tu

ma

ria

nk

atu

TORI - 3 min

JUNA-ASEMA - 2 min

Kauppakeskus Plaza pyrkii tarjoamaan asiakkailleen palveluiden lisäksi myös elämyksiä. Kauppakeskuksessa järjestetään monipuolisesti erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Leikkimielinen Tanssii Tuttujen Kanssa -kisa on ehdottomasti yksi Plazan suosituimpia tapahtumia.

TEKSTI JA KUVAT MAINOSET

Kauppakeskus Plaza on hyvä mesta! Asiakkaat ovat kuvanneet Plazaa juuri sopivan kokoiseksi kauppakeskukseksi. Plazaan on helppo tulla kuivin jaloin sateelta suojassa, sillä kauppakeskus tarjoaa asiakkailleen kolmen tunnin ilmaisen pysäköinnin kätevästi pysäköintitalossa. Myös rautatie- ja linja-autoasema sijaitsevat vain kahden minuutin päässä. Plaza on virkeä kauppakeskus, joka haluaa pitää yhteyttä asiakkaisiinsa muun muassa monipuolisten tapahtumien ja aktiivisten sosiaalisen median tilien kautta. Syksyn epävakailla keleillä kauppareissujen mukavuus korostuu. Uusien hankintojen tekeminen on huomattavasti mukavampaa, kun ostoksille pääsee kuivin jaloin sateelta suojassa eikä auton pysäköintipaikoistakaan tarvitse murehtia. Näin vaivattomasti voit asioida Kauppakeskus Plazassa.

Plazaan on vaivaton tulla Plazaan on helppo tulla kauempaakin. HelsinkiTurku -moottoritieltä on vain seitsemän minuutin koukkaus Plazaan. Lisäksi Salon rautatieasaema ja linja-autoasema sijatsevat kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Kävelymatka asemilta Plazaan on vain noin kaksi minuuttia. Salon keskustan tuntumasta matka kauppakeskukseen taittuu nopeasti myös kävellen tai pyörällä. Pyörille on runsaasti tilaa kävelykadulla sekä Apteekin ja H&M:n kulmalla.

Ostoksille kuivin jaloin Plaza tarjoaa asiakkaailleen kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa mukavasti säältä suojassa. Pysäköintitaloon on neljä sisäänkäyntiä: Mariankadulta, Annankadulta sekä kaksi Asemakadulta. Kauppakeskuksessa on 750 parkkipaikkaa, joista kolmannes on kaiken lisäksi lämmitettyjä. - Plaza 1:n eli niin sanotun vanhan puolen pysäköintitalon suurin sallittu korkeus on 210 cm ja Plaza 2:n eli vanhan puolen suurin sallittu korkeus 240 cm, Plazan vartija muistuttaa. Parkkihallista löydät myös sähköauton latauspisteitä. Latauspisteiden määrä lisääntyi kesän lopulla viidellä uudella sähköauton latauspaikalla. Plaza 2:n eli niin sanotun uuden puolen parkkihallissa on

edelleen muutama lautauspiste. Uudet latauspaikat sijaitsevat Plaza 1:n eli niin sanotun vanhan puolen parkkihallissa. - Uudet latauspisteet löydät parhaiten ajamalla sisään parkkihalliin Asemakadulta eli niin sanotusti Apteekin kulmalta. Latauspisteet sijaitsevat sisäänajon läheisyydessä heti oikealla, Plazasta ohjeistetaan. Plazassa voi myös kätevästi pesettää autonsa ostosten yhteydessä. Paljon kiitosta saanut Autopesu Salon Plaza palvelee uuden puolen pysäköintitalossa. - Voit jättää autosi meille pesuun ja lähteä itse sillä aikaa Plazaan ostoksille, kahville tai syömään, Labinot Autopesusta vinkkaa.

Salolaisten olohuone Plazassa on mukava viettää vaikka koko päivä perheen tai ystävien kesken. Kauppakeskuksessa viihtyy takuulla myös itsekseen - ja onhan hyvinkin mahdollista, että törmäät ostosten yhteydessä tuttuun, jonka kanssa on mukava mennä vaihtamaan kuulumisia Plazan viihtyisiin kahviloihin tai ravintoloihin. - Plazaa on kehuttu juuri sopivan kokoiseksi kauppakeskukseksi. Plaza ei ole liian suuri, muttei liian pienikään. Meiltä löytyy takuulla jokaiselle jotakin, kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen kertoo. Plazassa on yli 50 liikettä tai palvelua. Ostosten lomassa on mukava viettää aikaa hyvästä ruuasta nautiskellen tai vaikka erikoiskahvilla herkutellen. Voit hemmotella itseäsi kauneushoidoilla, akupunktiolla tai erilaisilla hierontahoidoilla. Plazassa voit hoitaa myös lääkärikäynnit kätevästi Mehiläisessä,

Lä ns ira nta

P

Vil h

tu

P

ka

Ma

As e

na An

P

nk

atu

As e

ma

P

ka

tu

LINJAAUTOASEMA - 2 min

Plazaan on helppoa saapua autolla, bussilla, junalla, pyörällä tai kävellen. Kauppakeskus on huomioinut kaikenlaiset liikkujat.

Plazaan löytää helposti kauempaakin. Helsinki-Turku -moottoritieltä on vain neljän kilometrin matka Plazaan. Koski Marttila

Sauvo

Perniö 23 km Kemiö kk 47 km

Särkisalo

Kasnäs 85 km

Taalintehdas

hammashoidot Oralissa ja poiketa Apteekissa. - Eräs asiakkaamme mainitsi, että Plaza on salolaisten olohuone, hyvä mesta. Minusta se on osuvasti sanottu, Rasilainen hymyilee.

Elämyksiä kaikille Plaza on erittäin aktiivinen kauppakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen elämyksiä mielenkiintoisten tapahtumien muodossa ympäri vuoden. - Olemme saaneet asiakkailta paljon kiitosta tapahtumistamme. Pyrimme järjestämään kaikille jotakin. Tänä vuonna on jo vietetty tapahtumia muun muassa terveyden, lasten, muodin, hintakampanjoiden, harrastusten ja Plazan synttäreiden merkeissä. Kauppakeskuksessa on nähty monipuolisesti huikeita esiintyjiä, kuten esimerkiksi Karita Tykkä, Tomi Kokko, Muumit, Tuure Boelius, Outi Broux, Joona Hellman, Susanna Laine, SaloJazz, Hovimuusikko Ilkka sekä Kengurumeininki. Yksi yleisön suosikkitapahtuma on selvästi salolaisten oma leikkimielinen Tanssii Tuttujen Kanssa -kisa, Rasilainen kertoo.

Kauppakeskus taskussasi Plazaa kannattaa ehdottomasti seurata myös sosiaalisessa mediassa, jotta pysyt ajan tasalla kaikista kauppakeskuksen tapahtumista. - Tiedotamme tapahtumistamme aina kauppakeskuksen nettisivuilla osoitteessa www.kauppakeskusplaza.fi sekä Plazan omassa mobiilisovelluksessa Plaza Shopperissa. Jos et vielä ole ladannut sovellusta kännykkääsi, se kannattaa tehdä nyt, Rasilainen vinkkaa. Kauppakeskus Plazalla on myös erittäin aktiivinen Facebook-tili, josta löytyy tapahtumien, tiedotteiden ja tarjousten lisäksi kuvia kaikista kauppakeskuksen tapahtumista. Löydät Plazan helposti Facebookista nimellä Kauppakeskus Plaza tai osoiteella www.facebook. com/kauppakeskusplaza. - Olemme aktivoituneet myös Instagramissa. Tiedotamme sielläkin tulevista tapahtumistamme ja kampanjoista, Rasilainen kertoo.


Kauppakeskus Plaza • 13

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

Tuplasti parempi tarjous:

KAHDET LASIT, YKSI HINTA.

Toiset silmälasit ilman rajoitteita! Silmälasien ostajana saat toiset samanarvoiset tai edullisemmat silmälasit ilmaiseksi. Tai merkkiaurinkolasit omilla voimakkuuksilla kovalla ja heijastamattomalla pinnoitteella. Lisäksi silmälasien ostajalle optikon näöntutkimus 0 €.

Mako automaattikello 200M vesitiivis

199,0255-10024

(299,-)

Naisten automaattikello 50M vesisuojaus

99,0155-00014

(195,-)

Hopeinen kaulakoru 45 cm, sydän 17 mm

29,3499-15915

Timanttisormus 0,04 ct

299,2550-11341

KORO TONTAA

(59,-)

(455,-)

Hopeinen punakullattu kaulaketju, 42+3 cm

M AK SUAIKA

VARAA AIKA SILMÄASEMA.FI TAI SOITA 010 190 200 (mpm/pvm)

39,3499-12967

Hopeiset zirkoniakorvakorut

(69,-)

3030-19107

19,(39,90)

0€

Kello ja Kulta Plaza: ark 9-20, la 9-18, su 12-16 Verkkokauppa www.kellojokinen.fi

ILMAINEN OPTIKON NÄÖNTUTKIMUS SILMÄLASIEN OSTAJALLE

020332751*

Tarjous koskee uusia silmälasitilauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. S-Etukortilla Bonus tuplana kampanja-aikana maksetuista ostoksista, jopa 10 %, lisätietoa: bonustuplana.fi. Silmäasema-tilillä kuukausittaiseen maksuerään lisätään vain käsittelymaksu 4,90 €, lue lisää: silmaasema.fi/rahoitus. Tarjous on voimassa 24.11.2019 asti.

27.9.–6.10.

markkinat Paljon tuotteita -30%

-10€, KUN OSTAT 40€:LLA Etu voimassa H&M Plazassa 3.–6.10.2019.

Lisää tuotteita myymälässä. Tervetuloa tekemään ihania sisustuslöytöjä! Tuotteita rajoitetusti. Tuotteet vaihtelevat myymälöittäin.

SALO Kauppakeskus Plaza, 2 krs. Vilhonkatu 8 ma–pe 9–20, la 9–18, su 12–16 | pentik.com


14 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

Plazan Syksyn Parhailla Synttäreillä nähtiin jälleen kauppiaiden syksyn upeaa muotia Miss Salo 2019 -kisan yhteydessä järjestetyn muotinäytöksen merkeissä. Näytös ja Miss Salo -kilpailu toteutettiin yhteistyössä Mallitoimisto Fashion Teamin kanssa.

Kauppakeskus Plazassa oli paljon tapahtumaa torstaina 5.9., kun Salossa rakastettu runoilija Heli Laaksonen (kuvassa) sekä rakastettu kirjailija

TEKSTIT JA KUVAT MAINOSET

Plazan syyskuu oli täynnä tapahtumaa! Plazassa järjestettiin älykaupunkiteemainen yleisötapahtuma 19.9. Salon kaupunki järjesti kaikille avoimen tapahtuman yhteistyössä Turun yliopiston kanssa. Tavoitteena oli avata kaupunkilaisille sitä, mitä älykaupunki tarkoittaa ja miten Salossa älykaupunkihanketta lähdetään toteuttamaan.

Salon seudun luonnonsuojeluyhdistyksen 7.9. järjestämässä sieninäyttelyssä nähtiin tänä vuonna 137 nimettyä lajia. Harvinaisuutena mukana oli tiettävästi toista kertaa Suomesta dokumentoitu patinaleppärousku. Tapahtuma keräsi paljon kävijöitä koko päivän ajan. Kuva: Anna Laakkonen. Yllä: Vilpas Vikings esitteli kauden liigapelaajat Plazassa Syksyn Parhaiden Synttäreiden yhteydessä lauantaina 14.9. Vasemmalla: Terhi Saarisen uskomattoman hieno Barbie-näyttely oli esillä Plazan 2. kerroksessa 11.-29.9. Kaikki näyttelyssä esillä olleet luomukset olivat täysin uniikkeja ja käsityönä tehtyjä. Kuva: Terhi Saarinen.

Taiteiden Yä -tapahtumassa 5.9. Plazassa oli runsaasti näytillä paikallisten taiteenharrastajien töitä. Illan aikana kulttuurikansa sai nauttia myös muun muassa musiikki- ja tanssiesityksistä.

Oikealla: Ihastuttava Susanna Laine juonsi Plazan synttärilauantain 14.9. Susannan johdolla pääsi pelamaan myös huikeaa SuperBingoa!


Kauppakeskus Plaza • 15

Ilmoitusliite 6 • 2.10.2019

Tule MLL:n vapaaehtoiseksi Salon seudulle! Katso vapaaehtoistehtävät ja koulutukset osoiieesta:

Sirpa Stenström 044 535 5161 sirpa.stenstrom@mll.fi

Ota askel kohti työhyvinvointia ja ammatillista kasvua!

Maarit Vihiniemi Voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry) -Työnohjauspalvelut ja yksilövalmennus Vilhonkatu 8 (Plaza II, 3 krs.) 24100 Salo puh.+358 44 383 8695 maarit.vihiniemi@detok.fi h ps://detok.fi vietettiin Taiteiden Yätä. Esiintymislavalle nousi muun muassa Enni Mustonen.

Radio Suomipopin aamulypsystä tuttu Hovimuusikko Ilkka starttasi Plazan Syksyn Parhaat synttärit käyntiin perjantaina 13.9. Plazassakin kuultiin, miten Hovimuusikko Ilkka loihtii pilke silmäkulmassa lauluja ajankohtaisista aiheista ja julkkiksista.

Euroopan kielten päivää juhlittiin Plazassa 26.9. Tapahtuman järjesti Salon kaupunki ja Euroopan komissio. Kielitaiteilija Roman Schatz hauskuutti kokemuksillaan.

Kauppakeskus Plaza järjesti yhteistyössä mallitoimisto Fashion Teamin kanssa tänä syksynä jo kahdeksannen Miss Salo -kilpailun lauantaina 14.9. Tänä vuonna Miss Saloksi valittiin Linda Heinonen (kuvassa keskellä). Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Sini Heikkilä ja toiseksi perintöprinsessaksi Sarafina Sahiti.

Timanttisia tarjouksia DNA Kaupasta - 100 €

Honor 8X

Sunnuntaina 15.9. Plazan synttäreillä oli eläimellistä menoa, kun Salon 4H-yhdistys esitteli eksoottisia lemmikkejä (kuva yllä), kaverikoiraryhmä Salon Karvatassut ilahduttivat asiakkaita (kuva alla) ja kattotasanteella käytiin koirien leikkimielinen näyttely.

- 80 €

Samsung Galaxy A50

199 €

299 €

norm. 299 €

norm. 379 €

Rajatonta kauneutta. 6,5 tuuman FullView -näyttö. Tekoälyohjatut kamerat. Lippulaivapuhelimien design.

Iso 6,4” näyttö, tyylikäs muotoilu ja huippuluokan kolmoiskamera.

■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■

■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■

dna.fi |  DNA Kauppa Menevä Kengurumeininki ilahdutti perheen pienimpiä mainiolla energianpurkumusiikilla Syksyn Parhailla Synttäreillä sunnuntaina 15.9. Esiintyminen oli täynnä villiä iloittelua ja pomppimista. Kengurumeiningille on tärkeää, että heidän keikoillaan kaikilla on kivaa!

Tarjoukset voimassa vain DNA Kauppa Salo Plazassa 2.– 6.10.2019. Tuotteita rajoitetut erät.


HINTAJAHTI TORSTAI 3.10 Klo. 16-17 Kaikki Bagelit 5€

PERJANTAI 4.10 Klo. 16-17 Kaikki Bagelit 5€

LAUANTAI 5.10 Klo. 11-12 Original-donitsi (pomada tai kinuski) 2€/kpl ja klo. 16-17 Kaikki Bagelit 5€

MONIPUOLINEN TARJONTA!

SALO

Kauppakeskus Plaza ma–pe la su

9–20 9–17 12–17

Ke l l o j a Ku l ta P l a za Kauppakeskus Plaza Vilhonkatu 8 24100 Salo puh. (02) 731 2386

TARTTUVAA MAINONTAA TEHOKAS JA JOUSTAVA TÄYDEN PALVELUN

MAINOSTOIMISTO SALOSSA

Seuraa facebookissa:facebook.com/mainoset

Sähköposti: info@mainoset.fi Kivistönrinne 9, Salo, puh 044-7313 971

POTERO

PA R T U R I - K A M PA A M O

Parasta hiuksillesi.

EEl EEl

égance Kauneushoitola

Kulmat kuntoon kympillä! Plaza - Vilhonkatu 8 (02) 733 2158 ma-pe 9-20 / la 9-16

égance Kauneushoitola

TaRiYa Oy TARTTUVAA MAINONTAA MAINOSET

Profile for Mainoset

Plaza-lehti nro 6/2019  

Plazan Hintajahti / syksy 2019

Plaza-lehti nro 6/2019  

Plazan Hintajahti / syksy 2019

Profile for maigrafi