__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Uudella tyylillä kesään ! Esittelemme päivitä tyylisi -tapahtuman muuttujien uudet kesäiset lookit! s. 7-11 Lahjavinkit lukutoukille s. 5 Kauneutta kesän juhliin Merinellistä ja Estheticistä s. 6 ja 14

Sj

öro

os

Valmistuneen työkyvyn ja hyvinvoinnin tukeminen voi olla erinomainen lahja. s. 13

j

o

r Ma

S-MARKET Arkisin 7-21 Lauantaisin: 7-20 Sunnuntaisin: 10-20

ERIKOISLIIKKEET Katso erikoisliikkeiden liikekohtaiset aukioloajat www.kauppakeskusplaza.fi/liikkeet

KAUPPAKESKUS PLAZA Vilhonkatu 8, Salo facebook.com/kauppakeskusplaza Instagram: @kauppakeskus_plaza


2 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

MEILLÄ ASIOIT TURVALLISESTI Meillä Mehiläisessä voit asioida turvallisin mielin. Pidämme vastaanotoillamme huolta korkeasta hygieniatasosta. Kesäaikana sinua palvelevat Salon seudulla päivystyksen lisäksi myös erikoislääkärimme. Tervetuloa vastaanotolle!

Varaa aika mehilainen.fi tai 010 414 00* *Puhelun hinta 0,0835 €/puh. + 0,1669 €/min. Jonotus on maksullinen.

Synttäreiden kunniaksi kaikki tuotteet PARTURI - KAMPAAMO

osta 3 maksa 2!

Vilhonkatu 8, uusi puoli 1. krs 046 566 3500

Lähtölaskenta kesään Kevään muoti -tapahtuma toteutetaan poikkeuksellisesti vasta toukokuussa ja vallitsevan tilanteen vuoksi ilman kauppakeskuksessa järjestettävää ohjelmaa terveysturvallisuus huomioiden. Rajoituksista huolimatta on aika uudistaa ja raikastaa kesäinen look, ja kuin tilauksesta saimme vihdoin myös aurinkoa ja lämpöä vahvistamaan uskoa kesän saapumisesta. Me Plazassa olemme valmistautuneet kevään juhliin ja kesäiseen muotiin jo hyvissä ajoin. Olemme koonneet niin valmiita lahjaideoita kuin hyviä inspiraation lähteitä oman kesäisen tyylin löytämiseen ja luomiseen. Saimme muuttumisleikkiin ilahduttavan monta omaan tyyliinsä piristystä kaipaavaa mallia ja esittelemme stailausten lopputuloksia niin tässä Plazan lehdessä kuin sosiaalisen median kanavillammekin. Kiitos kaikille upeille malleillemme ja toteutuksesta vastanneille! Kesä tuo tullessaan muutoksen tuulia myös Plazan kiinteistönhoitoon. Kiinteistönhoitajamme Markku Tång siirtyy viettämään ansaittuja eläkepäiviään heinäkuun alusta alkaen, ja pitkä lähes 30 vuotta kestänyt ura Plazassa on tulossa päätökseen. Markku on hoitanut ja huoltanut kauppakeskusta sen alusta saakka ja nähnyt vuosien aikana monia vaiheita. Hän on varmasti tullut tutuksi kuluneiden vuosikymmenten aikana niin meille kaikille Plazalaisille, yhteistyökumppaneillemme kuin varmasti asiakkaillemmekin. Omasta ja koko kauppakeskuksen puolesta haluan esittää suuret ja lämpimät kiitokset Markulle kuluneista vuosista ja toivottaa oikein onnellisia eläkepäiviä.

Saatavana myös lahjakortteja!

Kauppakeskus on kuluneen vuoden aikana joustanut ja elänyt hetkessä, kuten me kaikki. Nyt on kuitenkin aika ottaa luottavainen katse kohti tulevaa ja luottaa, että paluu myös yhtenäisiin aukioloaikoihin on mahdollista. Olemme toukokuun alusta laajentaneet kauppakeskuksen ja S-Marketin aukioloaikoja, ja kesäkuun alusta alkaen myös erikoisliikkeemme palvelevat yhtenäisin aukioloajoin. Valmiina kesään – lämpimästi tervetuloa!

Kauppakeskus Plazan ilmoitusliite 19.5.2021 Julkaisija: Salon Kauppakeskus Plazan Yrittäjäyhdistys ry, Vilhonkatu 8, 24100 Salo, www.kauppakeskusplaza.fi, facebook.com/kauppakeskusplaza Päätoimittaja: Kauppakeskusjohtaja Riikka Tuomainen Jakelu: Salon Seudun Sanomien liitteenä, Kauppakeskus Plazassa sekä lähiseudun ABC-liikennemyymälöissä. Voit lukea lehden myös verkossa: www.kauppakeskusplaza.fi Painopaikka: Salon Lehtitehdas Toimituksellinen aineisto, ulkoasu ja taitto: Mainostoimisto Mainoset, www.mainoset.fi

Riikka Tuomainen Kauppakeskusjohtaja

Kauppakeskus Plaza on Salon sydämessä keskellä kaupunkia hyvien liikenneyhteyksien varrella. Plaza tarjoaa asiakkailleen kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa ja 750 pysäköintipaikkaa. Suuri osa pysäköintipaikoista on katon alla, sateilta ja viimoilta suojassa.


Kauppakeskus Plaza • 3

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

Alennus lasketaan normaalihinnoista. Tarjous voimassa 19.-23.5.

OLETKO JO MAISTANUT FIGARON ESPRESSOPOHJAISIA KAHVEJA? TERVETULOA MAISTAMAAN ESIM. LATTEA TAI CAPPUCCINOA VALITSEMALLASI MAKUSIIRAPILLA.

Kauppakeskus Plaza ma-pe 8-19 la 8-17, su 12-16 www.raflaamo.fi

kaikki kengät

-20%

Kauppakeskus Plaza 2. krs puh. 040 4551 207 ma-pe 9-19 | la 9-17 | su 12-16

19.4.-30.5.2021

ANT ONION UUSI,HERK ULLINEN

BURGERMENU T ULE M A IS TA M A A N JA L ÖY DÄ

OMA SUOSIKKISI.

Kauppakeskus Plaza, Salo www.raflaamo.fi


4 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

17.–23.5. 825,799,-

50 cm 45 cm KAULAKORU

3490-38594

KAMPAAMOMERKKIEN HUIPPUTUOTTEET

79,KORVAKORUT 3390-19962

259,-

169,-

RANNEKORU 3690-38561

sokos.fi

YÖLENTO K AT R I N I S K A N E N

KORVAKORUT 3390-19961

SALO: Kello ja Kulta Plaza Verkkokauppa www.kellojokinen.fi • Ostamme kultaa

SOKOS SALO ma–pe 9–20, la 9–17, su 12–17 Puh. 075 3030 1313 (0,088€/min.)

Kesän coolein pari

-suosikit Paljon malleja!

49,90 (64,90-74,90)

Valikoima laseja ja kaatimia -20 %

JÄ ÄC A P P U C C I N O S A LT E D C A R A M E L

J Ä ÄT E E G I N G E R & MANGO

Ystäväklubietumme toukokuussa!

Hintajahdin ajan herkullisia tarjouksia Espresso Housella! Paljon myös uusia ihania tuotteita valikoimassa.

Tervetuloa!

Tarjoukset voimassa 22.5. asti, tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

PLAZA Vilhonkatu 8, Salo www.clickshoes.fi | ma-pe 10-17, la 10-16

Espresso House Salo SALO Vilhonkatu 8, 2 kerros ma-pe 11-17, la 11-15, su suljettu pentik.com

Kauppakeskus Plaza, uuden puolen 1. krs fi.espressohouse.com


Kauppakeskus Plaza • 5

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021 TEKSTI SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA | KUVA MAINOSET

Suomalaisesta kirjakaupasta löydät lahjat kaikille kevään juhlijoille: puhutuimmat kirjauutuudet, trendikkäimmät lastentuotteet, laadukkaita käyttötavaroita sekä tyylikkäitä asusteita ja koruja paikallista osaamistakaan unohtamatta. Tässä muutama poiminta kevään mielenkiintoisimmista kirjajulkaisuista, joista lahjansaajalle riittää iloa pitkäksi aikaa. Susanna Alakoski – Pumpulienkeli Pumpulienkeli on avausosa uudelle neliosaiselle sukukronikalle, joka kertoo pohjanmaalaisen työläissuvun vaiheista. Ensimmäinen kirja kertoo 1905 syntyvästä Hildasta, jonka avioton lapsi pakottaa kauas suvun matriarkkojen helmoista. Hilda päätyy töihin Vaasaan, ja hänestä tulee uuden puuvillatehtaan työntekijä, pumpulienkeli. Alakosken luomaa viihteellistä, mutta historiallisista tositapahtumista ammentavaa tarinaa on verrattu jopa skandinaaviseksi vastineeksi Elena Ferranten Napoli-sarjalle. Alakosken runsas, mukaansatempaava kerronta antaa äänen niillekin, jotka historiassamme ovat tottuneet olemaan hiljaa; tehdastyöläisille, köyhille ja naisille.

Hanna-Reetta Schrek – Säkenöivät ja oikukkaat – Suomen kultakauden naisia Tämä visuaalisestikin tyylikäs teos valottaa naisten asemaa vuosisadan vaihteen Suomessa, kun moderni aika, tieteen läpimurto ja kansallinen herääminen muokkasivat vahvasti suomalaista mielenmaisemaa sekä taidetta. Historia on tunnetusti miesten kirjoittamaa, mutta tässä kirjassa oman aikansa rohkeat, rajoja rikkovat omantienkulkijansa ovatkin poikkeuksellisesti naisia; heidän maalauksissaan, näytelmissään ja kirjoituksissaan esiin pääsevät ne liian usein vain salonkeihin ja ateljeihin jääneet ajatukset ja teokset, joita ilman historiamme voisi olla kovin toisenlaista.

Säkenöiviin seikkailuihin Hanna-Reetta Schreck SÄKENÖIVÄT JA OIKUKKAAT Suomen kultakauden naisia. Otava

RETKIPAIKKA Seikkailuja kauneimmissa maisemissa. Karttakeskus

2795

24 95 29,95

Marimekon kassit ja pussukat

1596

-20%

19,95

KASSI MARIMEKKO SMARTBAG MANSIKKA PUSSUKKA MARIMEKKO PIKKU LOKKI

1996 24,95

1996

REPPU MARIMEKKO SMART SACK

24,95

Jonna Saari – Retkipaikka: Seikkailuja kauneimmissa maisemissa Suositun Retkipaikka-sivuston seikkailijoiden kokoaman retkiopassarjan juuri ilmestynyt kolmas osa keskittyy huikaisevan kauniita maisemia tarjoavien retkikohteiden esittelyyn. Kirja kattaa koko Suomen, ja sen kanssa onkin mukava suunnitella vaikkapa kesälomareissun reittiä, mutta moni kohteista löytyy aivan kotinurkiltammekin. Ideoita päiväretkelle kauniisiin maisemiin löytyy vaikkapa Raaseporista, Hangosta ja Hämeenlinnan suunnalta. Retkipaikan kohteet ovat aina ”koeretkeilty”, ja kirjan tekijöiden omiin kokemuksiin perustuvat vinkit parhaista taukopaikoista tai kiinnostavimmista poluista tuovat retkitunnelman kotiin nojatuolimatkalaisellekin.

SALO Kauppakeskus Plaza

Pirjo Tuominen – Charlotan tarina Historiallista viihdettä Perniön kartanoissa 1700- ja 1800-luvun vaihteessa! Tässä säätyrajoja rikkovassa rakkaustarinassa seikkaillaan Melkkilän, Haarlan, Björkbodan ja Taalintehtaan kartanoiden maisemissa. Tuomisen tarkka historiantuntemus herättää tutut maisemat eloon ja kertoo elävästi tsaarinvallan aikaisesta Suomesta, jossa muuttuvat samaan aikaan niin tavat kuin valtakuntien rajatkin.

kaikki naisten yläosat

-25% tarjous voimassa 22.5.2021 asti. ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Plaza 2. krs. puh. 044 4335 259, ma-pe 10-18, la 10-16, su suljettu

Tarjoukset ovat voimassa 31.5. asti.

Lahjavinkit lukutoukille


6 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

Rakkaudella hiuksillesi,

ww

w.merinell

.fi TEKSTI JA KUVAT: MERINELL

MAINOSET - TARTTUVAA MAINONTAA -

> > > > > > >

valokuvaus mainoskampanjat graafinen suunnittelu mainosteippaukset suurkuvatulosteet tekstiilipainatukset some-julkaisut

puh. 040 522 6874 | www.mainoset.fi

Seuraa Plazaa

somessa! Saat ajankohtaista tietoa Plazan tapahtumista, uutisista ja tarjouksista.

facebook.com/kauppakeskusplaza Instagram: @kauppakeskus_plaza

Tyyliä kesän juhliin Merinellistä Kevät on vihdoin koittanut poikkeuksellisen pitkältä tuntuneen talven väistyttyä. Pimeän ajanjakson jälkeen valon määrä ihastuttaa ja ihmetyttää aina, vaikka pohjoisen asukkaina se on meille vuodesta toiseen tuttu ilmiö. Valo antaa meille taas voimaa, iloa ja inspiraatiota. Iloa tuovat myös kevään juhlat; äitienpäivä, lakkiaiset ja valmistujaiset. Kuulemamme mukaan kevät on mitä parhainta aikaa viettää myös esimerkiksi häitä, ristiäisiä tai syntymäpäiviä, vaikka jälkikäteenkin jos talvella juhliminen jäi väliin. Kauniilla säällä juhla tuntuu juhlalta vaikka pienemmälläkin porukalla. Mikä ihana aika inspiroitua ja kokeilla jotain uutta! Meillä Merinellissä haaveillaan jo kesäisistä puutarhajuhlista ilman mitään sen ihmeempää syytä. Juhlakattaukseen, tarjoiluun ja pukeutumiseen aiomme etsiä inspiraatiota Plazan liikkeistä, samalla kun toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaamme tervetulleiksi laittamaan juhlakampauksia tai muuten vaan kevään tullen päivittämään tyyliään meille. Lahjavinkeiksi tarjoamme laadukkaita tuotteita tai Merinellin lahjakorttia.

Muistetaan tukea paikallisia yrityksiä, jotta saamme jatkossakin nauttia niiden palveluista kotikaupungissamme. Kevään koittaessa olemme myös erittäin iloisia ja kiitollisia Sinusta, ihana asiakkaamme. Olet auttanut meidät yli pitkän, poikkeuksellisen talven, ilman Sinua ei olisi Merinelliä. Kiitos että olet luottanut meihin ja käyttänyt palvelveluitamme, se merkitsee meille hyvin paljon. Takaamme, että Merinellistä saat jatkossakin ammattitaitoista, juuri Sinun tarpeisiisi sopivaa palvelua, sekä turvallisen asioinnin liikkeessämme. Nähdään taas pian!

- Merinellin porukka


Kauppakeskus Plaza • 7

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

KUVAT MAINOSET / ELLI TOIVONEN

Fashion Teamin Marjo Sjöroos päivitti yhteistyössä Plazan kauppiaiden kanssa viiden stailaus-tapahtumaan osallistuneen miehen ja naisen tyylit uuteen uskoon. Tapahtumaan sai hakea mukaan Plazan nettisivuilla olleen lomakkeen kautta. Hakemuksia tuli reilut 30. Marjo valitsi hakijoiden joukosta mukaan viisi eri-ikäistä ja -kokoista osallistujaa. Stailaus sisälsi Marjo Sjöroosin opastuksen henkilökohtaisesti sopivaan tyyliin, hiustyylin uudistamisen sekä meikin ja kampauksen HiusStudio Merinellissä. Seuraavilla sivuilla esittelemme kaikkien uudet tyylit!

T-paita: Tommy Hilfiger Sokos 99,90€

En

Laukku: Tommy Hilfiger Sokos 119€

n e n

Kaisa on sporttinen ja nuorekas pukeutuja ja hänen värimaailmassaan on ollut mustaa, valkoista ja harmaata - nyt kuitenkin valitsimme hänelle kirkasta punaista ja tummansinistä. Jatkossa Kaisan kannattaa käyttää kirkkaita värejä. Hänelle sopisi mitä tahansa, mutta valitsimme tällä kertaa punaista. Hame on kiva vaihtelu Kaisalle, joka yleensä käyttää paljon housuja. Joskus on hyvä mennä omien mukavuusalueiden ulkopuolelle! - Marjo

Kaisa Järvinen 54v, 176cm

Päivitä tyylisi -tapahtumasta uusi kesäinen look

Neule: Tommy Jeans Sokos 99,90€

Hame: Tommy Hilfiger Sokos 139€

Kengät: Vagabond Sokos 109€


8 • Kauppakeskus Plaza

Janita Eloranta

28v, 165cm

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

Mekko: Linnea Cubus 59,99 €

Bleiseri: Ava Cubus 59,99 €

En n

Laukku: ARA Kenkä Plaza 59€

Kengät: Copenhagen shoes Kenkä Plaza 99€

en

Housuihin tottuneelle Janitalle halusin valita kesäisen kukkamekon. Cubuksen Linnea-malliston mekko sopii Janitan nuorekkaaseen tyyliin. Cubuksen kevään mallisto on täynnä raikkaita värejä ja kestäviä materiaaleja, kuten pellavaa ja luomupuuvillaa. Janitan päällä kauniisti istuva Linnea mekko sopii kesän eri tilaisuuksiin, ja on helppo stailata esimerkiksi töihin lisäämällä kylkeen ryhdikkään bleiserin. Cubukselta löydät kokonaisen malliston pellavatuotteita ja kirjavan valikoiman keväisiä värejä jokaiseen tyyliin. -Marjo


Kauppakeskus Plaza • 9

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

Kirsi Oksanen 57v, 175cm

Kehykset: Prada Instrumentarium 319€

Kaulakoru: Swarovski Timanttiset 179€

Pusero: Lindex 29,99€ Toppi: Lindex 9,99€

Rannekoru: Swarovski Timanttiset 119€

En

Laukku: Lindex 24,99 €

n ne

Kello: Swarovski Timanttiset 349€

Housut: Lindex 29,99 €

Kirsille valittiin Lindexin kesämallistosta hänen pituuttaan korostava samankuosiset puseron ja housujen yhdistelmä. Yläosan kietaisumalli korostaa kauniisti Kirsin vyötäröä, ja vajaamittaiset housut näyttävät upeilta häneen mittasuhteillaan. Väriksi hänelle sopivat hyvin hieman murretut ja pastelliset sävyt. Paidan alle valikoitiin toppi, jota voi käyttää hellepäivinä pelkästään vajaamittaisten housujen kanssa. Hauska pikkulaukku on myöskin Lindexin omasta mallistosta. - Marjo

Kengät: Tamaris Kenkä Plaza 49€


Katriina Virkki 46v, 175cm

10 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

Aurinkolasit KappAhl 9,99€

Farkkutakki KappAhl 59,99€

En

Niinikassi KappAhl 29,99€

Viskoositunika KappAhl 39,99€

n e n

Niinihellehattu KappAhl 19,99€

Housut KappAhl 39,99€

Kengät: 2 moons Click Shoes 49,90€

Katriinalle oli ilo valita asu, sillä hän on laihduttanut jo 21 kiloa. Katriina on nuorekas näyttävä nainen ja hänen motivaationsa kohti tavoitepainoaan on kovassa vauhdissa! Tunika ja lyhyt housut ovat pitkälle naiselle trendikäs valinta. Farkkutakki on ollut monikäyttöinen jakku jo useamman kesän, lyhyenä yhdistät sen hyvin tunikaan tai jopa mekkoon. Kaikki punotut kori-niinituotteet ovat nyt in, on sitten kyse asusteista tai sisustustuotteista. KappAhlilla on runsas valikoima nikkelitestattuja 100% UV-suojalla olevia aurinkolaseja ja todella hyvään hintaan. - Marjo


Kauppakeskus Plaza • 11

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

Neule: Tommy Jeans Sokos 99,90€

T-paita: Tommy Jeans Sokos 44,90€

Mauri Kiviaho

Kehykset: Peak Performance Instrumentarium 229€

54v, 184cm Kello: Tissot Timanttiset 335€

En

Takki: Tommy Jeans Sokos 129€

n e n

Farkut: Tommy Jeans Sokos 99,95€

Valkoiset tennarit ovat nyt muodikkaita ja myös Mauri halusi kokeilla uutta. Mauri hakee uutta tyyliä ja vaaleat sävyt raikastavat ja piristävät normaalisti tummia värejä käyttänyttä miestä. Löysimme Sokoksen uudesta Tommy Jeans -mallistosta Maurille nuorekkaan asukokonaisuuden. -Marjo

Laukku: Tommy Hilfiger Sokos 69,90€

Kengät: Sneaky Steve Sokos 99,95€


12 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

viikonlopun

Työhyvinvoin�koulutus TYHY/TyKy-päivät ryhmille ja työnohjauspalvelut

vinkit

-Oman työkyvyn ylläpito ja huoltaminen -Kogni�ivinen ergonomia Maarit Vihiniemi , Voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry) Vilhonkatu 8 (Plaza II, 3 krs.) 24100 Salo puh.+358 44 383 8695 maarit.vihiniemi@detok.fi | h�ps://detok.fi

s-marketista

OMA SAVUSTAMO EROTTUU EDUKSEEN S-Market Plazan Ruokatori avattiin marraskuussa 2019, ja jo tuolloin ajatuksissa muhi myös oma savustamo. - Alusta alkaen oli tarkoitus, että Plazan myymälään panostetaan ja yritetään rohkeasti erottua kilpailijoista. Tuolloin ajatuksiin putkahti idea savustamisesta, taustoittaa S-Market Plazan ruokatorista vastaava Pekka Suikki. Idea savustamosta päätyi toteutukseen, ja ensimmäiset lohet pääsivät Plazan Ruokatorin omaan savustusuuniin helmikuussa 2021. Uunin asennus sujui helposti, eikä vaatinut tiloilta mitään erityistä. - Nyt seikkailu on alkanut, ja matkasta tulee varmasti mielenkiintoinen, Suikki iloitsee. Tällä hetkellä Plazassa savustetaan lohi- ja kirjolohifileitä, mutta suunnitelmissa on savustaa tulevaisuudessa myös muuta, esimerkiksi erilaisia lihoja. - Uunilla onnistuu myös erilaisten maustettujen kalatuotteiden valmistus. Ehkäpä keksimme myös jonkun aivan oman spesiaalinkin, Suikki ehdottaa. Kalan- tai lihansavustajalle Suikki vinkkaa, että savustuksessa kannattaa kiinnittää huomiota käytettävään suolaan. -Esimerkiksi merisuolat voivat olla hyvinkin erimakuisia. Pehmeällä ja maukkaalla suolalla saat parhaan tuloksen: ei muuta kuin kokeilemaan ja maistelemaan. Suikin mielestä oman savustusuunin ehdottomana valttina on tuoreus. - Lisäksi tuote on tasalaatuinen ja mehukas. Asiakkailtakin on jo ehtinyt tulla hyvää palautetta, ja moni onkin palannut ostamaan Plazan savustamon herkkua. Suikille itselleen savukala maistuu parhaiten uusien perunoiden ja raikkaan kesäisen salaatin kanssa. Palautteiden perusteella Suikki uskoo, että markettien omat savustusuunit ovat varmasti yleistymässä. - Meidän kylällä tämä on kuitenkin tällä hetkellä ainoa.

ASIAKASLIIKENNÖINTI

S

A

O

Plaza - Halikon Prisma - Plaza

VU TIISTAISIN ja LAUANTAISIN AM klo 9-13

ST

Bussi lähtee Plazasta Annankadun tilausajopysäkiltä klo 9 nonstoppina niin, että viimeinen kuljetus lähtee Prismasta klo 12.45 Plazaan.

ERÄ

18

90 kg

Matkustaja-asiakkailta peritään 5 euron suuruinen PANTTI, jonka asiakas saa takaisin maksupatahtuman yhteydessä Prisman kassalta tai Infopisteestä. Asiakas saa tositteen, joka annetaan paluukuljetuksen yhteydessä bussin kuljettajalle.

Ke-la 19.-22.5. Liikennöinnin hoitaa Katuhaukka Oy. Plazan savustamo Savustettu Lohifilee Norja

Avoinna: ma–la 8–21, su 10–21

HALIKKO Prismantie 2, puh. 075 3030 1500 (0,088 €/min.)

,

S-market Plaza Kauppakeskus Plaza Vilhonkatu 8, Salo Arkisin 7–21 Uusi aukioloaika lauantaisin 7–20 Uusi aukioloaika sunnuntaisin 10–20

ASIAKASLIIKENNÖINTI

Plaza - Halikon Prisma - Plaza

MOTOROLA G50 5G

199

UUTUUS!

Elisan myymälä Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo Ma-Pe 9–18, La 10–15 ja Su 12–16


Kauppakeskus Plaza • 13

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

TEKSTI MAARIT VIHINIEMI | KUVA MAINOSET

Valmistuneen työkykyvyn ja hyvinvoinnin tukeminen voi olla pitkälle kantava lahja Ammattiin tai ylioppilaaksi valmistuminen on jokaiselle valmistuvalle tärkeä hetki. Opiskelija on tehnyt paljon työtä ennen, kuin on opiskelutavoitteen saavuttanut. Ihan jokaiselle valmistuneelle nuorelle ja vanhemmalle valmistumisen hetki on tärkeä. Tärkeitä hetkiä on tapana juhlia ja muistaa lahjoin. Työkyvyn ja hyvinvoinnin tukeminen voi olla myös erinomainen lahja. Uusi ammattilainen on työuransa alku metreillä, on tärkeää auttaa uutta ammattilaista löytämään oma paikkansa työelämässä. Oman paikan löytäminen työelämässä auttaa jaksamaan eri elämän tilanteissa. Välillä tämän paikan löytämiseen tarvitaan myös ulkopuolista tukea ja silloin sitä kannattaa hakea ja ottaa vastaan. Työelämässä erityisesti nuorta tulisi auttaa omien vahvuuksien ja heikkouksien, sekä omien rajojen tunnistamisessa.

JOULUN LAHJAIDEAT

9 159

95 PUVUT KPL ALK.

alk.

D R ES S M A N N .C O M

Työstä palautumisesta täytyy pitää huolta, jotta mieli ja keho pysyvät kunnossa pidempään. Työhyvinvointikoulutusten avulla ”Oman työkyvyn ylläpito ja huoltaminen” ja ”Kongnitiivinen ergonomia” voidaan ennakoida ja vähentää työstä tulevia mahdollisia ongelmia ja pienentää niiden vaikutusta. Opiskelunsa päättänyt on työelämään lähtiessä innostunut ja täynnä ideoita. Oman ammatti-identiteetin kasvuun voidaan käyttää dialogista ja reflektoivaa työnohjausta, jossa asiat jäsentyvät sekä saavat lisää ymmärrystä omaa toimintaa kohtaan. Työelämässä tarvittavat taidot myös muuttuvat jatkuvasti, jolloin työnohjausta voidaan käyttää kehittymisen ja kehittämisen tukena.

Onnittelut kaikille valmistuneille, DeToK, Maarit Vihiniemi, Työnohjaaja (STOry) ja prosessikonsultti.

Pusero

39,99 €


14 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

Hyvän ihon ominaisuudet ovat ihon laatu, elastisuus, tekstuuri ja tasainen väri. Kun ihoon viedään hyaluronihappoa, iho elpyy, heleytyy ja rypyt tasoittuvat silminnähden. Hoidon tulokset ovat hyvin luonnolliset.

Restylane® skinboosteRs™

160.-

tai sarjana 3+1 Tarjous voimassa kesäkuun loppuun.

TEKSTI HEILI HOVAKKA JA MAINOSET | KUVA MAINOSET

Kauppakeskus Plaza, 3. krs | puh. 0451250725 ma-pe 9-17, www.esthetic.fi

LPG MEDICAL HOITO Ajanvaraus • kipu 044 2523 251 tai • reuma oksana.hieroja@gmail.com • www.hierojaoksana.fi fibromyalgia • niveljäykkyys • tulehdus • väsyneet jalat • lihas- jänne- ja fasciahoidot

kiinteyttä vartalolle! Lahjakortit eluun

Sothys kosmetologien huipputehokas tuotesetti silottaa ja valmistaa ihosi alkavaan kesäkauteen!

hemmott lle! valmistuji

Nyt 200ml vartaloseerumin ostajalle

200ml slimming kuorinta lahjaksi!

Plaza, 3. krs puh. 0400 478 174 www.elegance.fi

Älykkään tuottavuuden avaimet Puhelin: +358 45 806 7350 Sähköposti: info@lean.fi www.lean5.fi

Älykkään tuottavuuden avaimet Puhelin: +358 45 806 7350 Sähköposti: info@lean.fi www.lean5.fi

Kauniina kesän juhliin Plazan kolmoskerroksessa palvelevan kauneushoitola Estheticin yrittäjä Heili Hovakka tarjoaa monipuolisia kauneuteen liittyviä palveluita. Hän vinkkaa, että kevään suosituin hoito kasvoille on ehdottomasti Skinboosters-hyaluronihappohoito. Vuosien myötä ihon hyaluronihappopitoisuus laskee merkittävästi. Ihoon tulee ryppyjä ja juonteita, piirteiden täyteläisyys häviää, iho veltostuu ja muuttuu pintakuivaksi. Skinboostershoidossa korjataan pinnallisia ryppyjä, heleyteään ja syväkosteutetaan ihoa sekä herätetään ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Hoidossa ihoon ruiskutetaan kevyttä hyaluronihappogeeliä, joka kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Tämän seurauksena ihon pinta tasoittuu silminnähden. Kymmenet pienet neulanpistot herättävät ihon fibroblastisolut tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Siksi ihon kiinteytyminen ja tasoittuminen jatkuvat vielä pitkään Skinboosters-sarjahoidon päätyttyä. Hoidon tarkoituksena on parantaa ennen kaikkea ihon tekstuuria ja rakennetta sekä stimuloida ihoa uudistumaan. Injektiot annetaan yleensä 2–3 hoitokerran aikana 2–4 viikon välein, ja ne

palauttavat ihon kimmoisuutta ja sileyttä asteittain. Hoitosuunnitelman mukaiset säännölliset ylläpitohoidot varmistavat tulosten kestävyyden. Hoitojen on todettu kliinisissä tutkimuksissa parantavan kasvojen ja käsien ihon kimmoisuutta pitkäkestoisesti, jopa 12 kuukauden ajan, ensimmäisen hoidon jälkeen. Skinboosters-hoito tehdään yleensä laajoille ihoalueille, ja myös huulet hyötyvät hoidosta. Toimenpide sopii erinomaisesti myös dekolteen eli rintakehän ihon tasoittamiseen ja nuorentamiseen sekä kämmenselkien ensimmäisten ikääntymismuutosten korjaamiseen. Kauneudenhoitotoimenpiteiden ammattilaiset ovat käyttäneet Skinboosters -hoitoja jo yli 15 vuotta, joiden aikana on tehty yli 5,5 miljoonaa hoitoa. Lähde: restylane.com


Kauppakeskus Plaza • 15

Ilmoitusliite 2 • 19.5.2021

KAUPPAKESKUS PLAZAN JA S-MARKETIN OVET OVAT AVOINNA NYT ENTISTÄ

PIDEMPÄÄN

ARK. 7-21 LA 7-20 SU 10-20

Ka ikki

SIT A L O K IN R U A A J Ä M SIL

– 40% OSTA 2 – 50%

OSTA 1

saat

saat em ol m ma t

SE T JA L IN S SI T SI S ÄL TÄ Ä K EH Y K

0€ TARKISTATHAN LIIKEKOHTAISET PALVELUAJAT NETISTÄ KAUPPAKESKUSPLAZA.FI

ILMAINEN OPTIKON NÄÖNTUTKIMUS SILMÄLASIEN OSTAJALLE VARAA AIKA SILMÄASEMA.FI TAI SOITA 010 190 200 (mpm/pvm)

Tarjous koskee uusia silmälasi- ja aurinkolasitilauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin eikä pakettihinnoiteltuihin tuotteisiin eikä jakaa toisen henkilön kanssa. Yksien lasien ostajalle 40 %:n alennus, kaksien ostajalle molemmat –50 %. Tarjous on voimassa 8.8.2021 asti.

A-vitA hydrA+ -nenäsuihke • Voitelee ja kosteuttaa nenän limakalvot pitäen ne joustavina • Edistää limakalvon pintakerroksen uusiutumista • Biotiini, A- ja E-vitamiini edesauttavat limakalvojen normaalia aineenvaihduntaa

20ml (jopa 250 annosta)

nenäSuihKe nyt

12,50 (norm. 14,20)

Tarjous voimassa toukokuun 2021 loppuun asti.

www.salonvanhaapteekki.fi Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8 L1-13, 24100 Salo Puh. (02) 777 6400 Palvelemme ma-pe 8-19, la 9-16, su 12-16

Kauppakeskus Plaza 2. krs. ma-pe 9-19, la 9-17, su 12-16


TURVALLISIA OSTOKSIA PLAZASSA!

Ke l l o j a Ku l ta P l a za Kauppakeskus Plaza Vilhonkatu 8 24100 Salo puh. (02) 731 2386

Älä suotta rynni ruuhkassa vaan tee hankintasi rauhallisesti Plazassa. Meillä voit asioida kiireettä turvavälejä noudattaen. Osta sinäkin Salosta! Tuetaan yhdessä paikallisia palveluita.

Sopivan kokoinen kauppakeskus lähelläsi!

POTERO

Lähes 50 palvelevaa erikoisliikettä saman katon alla. Kattava tarjonta muotia juhlaan, arkeen ja vapaa-ajan harrastuksiin.

PA R T U R I - K A M PA A M O

Kolmannesta kerroksesta löytyy terveydenhoitopalvelut, eri alojen toimistoja sekä kauneus- ja hierontapalvelut.

TaRiYa Oy

Plazaan on helppo tulla!

Salossa juna- ja linja-autoasemat sijaisevat kävelymatkan päässä. Autoileville asiakkaillemme tarjoamme 3h ilmaista pysäköintiaikaa ja lähes 750 autopaikkaa, joista suuri osa on sateelta tai paahteelta suojassa.

Salon Seurakunta

MAINOSET TARTTUVAA MAINONTAA www.mainoset.fi

TURVALLISEN ASIOINNIN TAKAAMISEKSI MUISTATHAN: 2m Tulethan ostoksille vain terveenä.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta.

Muista riittävä turvaväli.

Vältä käteismaksua.

KIITOS, KUN PIDÄT HUOLTA ITSESTÄSI JA TOISISTA.

Profile for Mainoset

Plaza-lehti 2/2021 Uudella tyylillä kesään!  

Plaza-lehti 2/2021 Uudella tyylillä kesään!  

Profile for maigrafi

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded