Page 1


2 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

Joyeuses Fêtes par Sothys

Joyeuses Fêtes par Sothys

Jouluvalmistelujen aika happy festive season

Aloita jouluvalmistelut ajoissa

AVOIMET OVET www.sothys.com

Visuel réalisé à / Picture made at : L’hôtel Château de Lacan – Brive.

exclusivement en instituts & spas

LAUANTAINA 9.12. klo 9-14 ANNA JOULUKSI LAHJAKORTTI

Saat itsellesi yllätyslahjan ja 25% alennuskupongin! Kaikki kävijät saavat osallistua arvontaan! Palkintoina Sothys trendihoito (1 kpl) * kasvojen ja dekolteen hierontaa (2 kpl) * 25€ lahjakortti (3 kpl) * 20€ lahjakortti (4 kpl) Plazan markkinointityöryhmässä on suunniteltu Plazan joulua pitkin syksyä.

Olen lähes kaikki työvuoteni ollut kaupan alalla töissä. Ja kumma juttu, aina ne omat jouluvalmistelut tahtoo jäädä kuitenkin ihan viime tippaan – se on se suutarin lapsen ilmiö . Olisiko tämä vuosi erilainen? Jos nyt aloittaisi; listaisi tehtävät asiat ja hankittavat lahjat… Olisiko joulunaluspäivät pelkkää nurkan takana pilkottavan joulun fiilistelyä, joululaulujen kuuntelua ja valmistautumista rauhoittumaan jouluna. Eikä säntäilyä eikä paniikkiostoksia. Saas nähdä. Ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan

Mutta yhden asian olen jo joulustani päättänyt. Ja se oli helppo päätös. Aion hankkia – tänäkin vuonna - kaiken täältä Salosta. Osallistun siis osaltani Salontekeväisyystalkoisiin. Ai mihin Salontekeväisyystalkoisiin? Lue siitä lisää sivulta 12. Sinäkin voit osallistua. Aiotko olla mukana? Ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan. Kyllä täältä saa ihan kaiken, mitä tarvitsenkin. Ja sitä paitsi se on niin helppoa ja vaivatontakin. w.sothys.com Visuel réalisé à / Picture made at : L’hôtel Château de Lacan – Brive.

Erä Sothys meikkejä -40% ja kaikki normaalihintaiset tuotteet -20%

E EEl

Elégance

TARJOLLA GLÖGIÄ, PIPAREITA SEKÄ JOULUKAKKUA. TERVETULOA! Lue lisää www.elegance.fi Kauneushoitola

égance Kauneushoitola

Kauneushoitola Elégance Plaza, 3. kerros puh. 0400 478 174 www.elegance.fi

exclusivement en instituts & spas

Kaikki löytyy Plazasta, läheltäsi Plazassa on lähes 60 erilaista liikettä ja palvelua saman katon alla. Olipa lahjan saajalla toive kovasta tai pehmeästä paketista, kaikki löytyy Plazasta – liikkeemme suorastaan pursuavat lahjaideoita. Plazan tarjonta on monipuolistunut kuluneen vuoden aikana uusilla liikkeillä. Stadium ja Kookenkä tarjoaa tänä jouluna myös ihanat joululahjavinkkinsä. Samoin Plazassa on kaksi pop up -myymälää, sisustus- ja lahjatavaraliike Saaga Nordic ja Finlayson. Nämä molemmat liikkeet sijaitsevat toisessa kerroksessa ja täydentävät Plazan joulutarjontaa. Uutta Plazassa on myös Koulutettu hieroja Oksana Pasternak. Oksanasta on juttua tässä lehdessä sivulla 6. Lähes kaikkea mitä ikinä keksit, löytyy Plazasta. Plaza - hyvän palvelun kauppakeskus on ihan lähelläsi, keskellä Saloa, tänne on helppo tulla.

JOULUKUUSSA KAIKKI RESTYLANE-HOIDOT

-20%

Viihtyisästi ostoksilla – joulun tunnelmaa kauppakeskuksessa Plaza on koristautunut jouluun ja tarjoaa jouluisia ja tunnelmallisia hetkiä ostosten lomassa. Me olemme täällä valmiina, jotta te, hyvät asiakkaamme, voitte rauhassa ja kiireettä valmistautua omaan jouluunne. Tutustu ohjelmaamme ja tämän lehden kauppiaidemme hyviin, jouluisiin vinkkeihin. Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta sekä erityisen juhlavaa ja hyvää itsenäisyyspäivää kaikille teille! Juhlistakaamme ensi viikolla 100-vuotiasta Suomea!

Kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen

S-market : ma-pe 7-21, la 7-18, su 12-18 Erikoisliikkeet : ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18

Katso liikekohtaiset palveluajat netistä.

Ihanaa Joulunaikaa!

Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza Parturi-kampaamo ilman ajanvarausta!

Uusi ossa! r yrittäjä PhioutestenleikFioruitltaja kampaukset ku is tarjouksin. tutustumervetuloa! T Anne Lehti

PLAZAN JOULUILMEEN TOTEUTTAJAT

MAINOSET - TARTTUVAA MAINONTAA -

Ilman ajanvarausta 0500 825 235

Kauppakeskus Plazan 3. krs, puh. 045 125 0725 ma-pe 9-17 | www.esthetic.fi

Kauppakeskus Plazan ilmoitusliite 30.11.2017 Julkaisija Salon Kauppakeskus Plazan Yrittäjäyhdistys ry, Vilhonkatu 8, 24100 Salo www.kauppakeskusplaza.fi facebook.com/kauppakeskusplaza Päätoimittaja Kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen

Fiordaliza Del Rosario Ilman ajanvarausta 044 994 3286

POTERO

PA R T U R I - K A M PA A M O

Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, uusi puoli, 1. krs

Jakelu Salon Seudun Sanomien liitteenä, kauppakeskus Plazassa sekä lähiseudun ABC-liikennemyymälöissä. Voit lukea lehden myös verkossa: www.kauppakeskusplaza.fi Painopaikka Salon Lehtitehdas Toimituksellinen aineisto, ulkoasu ja taitto Mainostoimisto Mainoset, www.mainoset.fi

PHOTOS : JB. GUITON · VIMER - SAN GIUSTINO · 581950 · 09/17 · SOTHYS PARIS, SIÈGE SOCIAL ET INSTITUT DE BEAUTÉ, 128 RUE DU FAUBOURG SAINT HONORÉ, F 75008 PARIS - SIREN 451 170 807 RCS PARIS · PHOTOS NON CONTRACTUELLES.

Me Plazassa olemme aloittaneet kauppakeskuksen joulun valmistelut tänä vuonna jo elokuussa. Silloin ensimmäisen kerran mietimme kauppakeskuksen joulua. On mietitty jouluvalot ja -karkit, tuumattu joulusomisteet ja ohjelmat. Monenlaista puuhaa ja mietittävää on ennen kuin kauppakeskus on valmis avaamaan joulun teille, hyvät asiakkaamme. Plazan joulun rakentumisesta lisää tässä lehdessä sivulla 14-15. Ehkä monikaan ei aloita kotona joulun valmistelua näin aikaisin. Vaikka tuttavapiiriini kuuluukin ihmisíä, jotka pitkin vuotta tekevät lahjahankintojansa. Ja ensimmäiset lahjat hankitaan jo heti tammikuun alennusmyynneistä.

PHOTOS : JB. GUITON · VIMER - SAN GIUSTINO · 581950 · 09/17 · SOTHYS PARIS, SIÈGE SOCIAL ET INSTITUT DE BEAUTÉ, 128 RUE DU FAUBOURG SAINT HONORÉ, F 75008 PARIS - SIREN 451 170 807 RCS PARIS · PHOTOS NON CONTRACTUELLES.

happy festive season


Kauppakeskus Plaza • 3

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

Jouluisia

Säveliä

2.12.

ESA NUMMELA DUO KLO 12 JA 14, 2. KRS.

Esa Nummela duo esittää jouluisissa tunnelmissa monipuolista kotimaista musiikkia kaikelle kansalle. Esa on viihteen moniottelija ja tuttu mm. Tangomarkkinoilta sekä paikallisen Teatteri Provinssin riveistä. Tällä hetkellä Esan voi nähdä esimerkiksi Teatteri Provinssin Suomi Tasan -pikkujoulurevyyssä. Nummela on julkaissut jo kaksi omaa pitkäsoittoa, Esa Nummela ja Sanat Väistää, sekä lukuisia singlejä – ja ollut mukana myös monilla kokoelmalevyillä

MOISIO STEEL BAND KLO 12.30 JA 13.30

Hanki kuusen alle Kuuloliikkeen lahjakortti!

T T I A K O R L A H J

Noora Kultarinta | noora@kuuloliike.fi | p. 0400 106 860 www.kuuloliike.fi | Plaza II 3. krs, Vilhonkatu 8, Salo

HERMORATAHIERONNAN MESTARI

Jari Uotila Hermoratahieronta auttaa mm: - Nivelkivut ja hermosärky - Kilpirauhasen vajaatoiminta - Iskias | Lonkkasäryt - Rannekanavaoireyhtymä - Välilevyn pullistumat - Hermopinteet ja hermovauriot puh. 050 400 3040 | Plaza, uusi puoli 3. krs www.hermoratahierontahoidot.fi

Hei, tervetuloa!

FYSIOTERAPIA VIRPI VÄLKKILÄ

puh. 040 7061 160 www.virpivalkkila.fi Plaza III krs, uusi puoli

Iloa elämääsi elämäniloa!

A SWEET CHRISTMAS Piparkakkulatte

Kuuma omenajuoma

4 20

2 50

2. KRS

Moisio Steel Band on salolaisen Moision koulun musiikkiluokkalaisten steelpannuorkesteri. Orkesterin levyjä myynnissä tapahtumassa 2. kerroksessa klo 12.30-13.30.

Joulu Cake

2 70 SALO

TAPAHTUMAN JUONTAA ARTO LEPISTÖ

Kauppakeskus Plaza Ma-Pe 9-19 La 9-17


4 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

NOPEASTI ASIANTUNTIJALLE MYÖS LAUANTAISIN JA SUNNUNTAISIN Yllättikö flunssa tai jokin muu vaiva? Kuvassa vasemmalta oikealle Sanelma Bastman, Arja Härkönen ja Henna Raste.

Vitan Plazan uudet tuulet Luontaistuotekauppa Vita Plaza on palvellut Plazassa sen perustamisesta lähtien. Nyt on kuitenkin uusien tuulien aika sukupolvenvaihdoksen myötä. Liikkeen omistaja Arja Härkönen jää eläkkeelle vuoden vaihteessa. Lisäksi Vita Plazan pitkäaikainen työntekijä Sanelma Bastman jäi eläkkeelle marraskuun alusta. Henna Raste ottaa ohjat käsiinsä ja astuu äitinsä Arjan saappaisiin. Arja ja Sanelma jatkavat kuitenkin hoitoja Vita Casan puolella normaalisti. TEKSTI JA KUVA MAINOSET Arja Härkönen on ollut Vita Plazan puikoissa vuodesta 1992. Peruskoulutukseltaan Arja on laboratoriohoitaja ja koulutuksesta onkin ollut hänelle paljon hyötyä nykyisessä työssä. - Olin laboratoriohoitajana Somerolla enkä päässyt erikoistumaan, vaikka olisin halunnut. Mieheni pelasi tuolloin kössiä erään entisen salolaisen apteekkarin kanssa, joka oli perustamassa luontaistuotekauppa. Hän tarvitsi myyjää liikkeeseensä, ja mieheni ehdotti minua. Päätin lähteä kokeilemaan ja sillä reissulla olen edelleen, Arja nauraa. Arja aloitti Vita Plazassa ensin myyjänä ja osakkaana, mutta osti myöhemmin muut ulos. Lisäksi Arja perusti luontaishoitola Vita Casan myymälän rinnalle 1997. Hän on käynyt työn ohessa fytonomin koulutuksen, joka on luontaistuotealan korkein koulutus. Hieman myöhemmin Arja suoritti ensimmäisten suomalaisten joukossa kansainvälisen aromaterapeutin koulutuksen. -Opiskelin myös Paula Heinosen kursseilla ja olenkin tenttiä vaille valmis FLT-ravintovalmentaja. Ravintokoulutuksesta on ollut iso apu työssäni, Arja kertoo. Sanelma Bastmanilla on hyvin samantapainen tausta kuin Arjalla, sillä hänkin on laboratoriohoitaja. Sanelma on kuitenkin erikoistunut hematologiaan. Lasten syntymän myötä Sanelma jäi kotiäidiksi eikä 90-luvun laman aikaan päässyt enää takaisin töihin laboratorioon. - Lähdin lähihoitajakoulutukseen ja valmistuin ensimmäisen ryhmän mukana Suomessa. Lähihoitajakoulutuksessa suuntauduin mielenterveystyöhön. Kävin myös Ruotsista käsin vyöhyketerapiakoulutuksen, sillä Suomessa koulutusta ei ollut tuolloin vielä tarjolla, Sanelma muistelee. - Minua oli aina kiinnostanut luontaistuoteala, ruokavalion vaikutukset, kasvissyönti ja lihattomuus. Ne muodostuivat minulle tärkeäksi jo sairaalamaailmassa, kun olin nähnyt sitä maailmaa lääketieteen kautta. Pian hakeuduin töihin kauppaan, missä Arja oli jo töissä ja sain työpaikan, Sanelma kiittelee. Sanelma suoritti oppisopimuskoulutuksella fytonomin koulutuksen ja myöhemmin myös modernin homeopatiakoulutuksen sekä ayurvedisen intialaisen päähieronta ja -kokovartalohierontakurssit. Eläkepäiviä molemmat naiset odottavat innolla. Arjalla on luvassa muun muassa pari ihanaa ulkomaanmatkaa alkuvuoteen ja myös Sanelma aikoo matkustella. - Lisäksi vapaa-aika kuluu lastenlasten kanssa sekä golfia ja bridgeä pelatessa, Sanelma hymyilee.

Henna Raste jatkaa siis myymälänhoitaja Vita Plazassa Arjan jäätyä eläkkeelle. Henna on kasvanut luontaistuotemaailmaan äitinsä työn kautta ihan lapsesta asti ja ollut kaupassa kesätöissä jo nuoruudessaan. Henna aloitti kokopäiväisenä Vita Plazassa 2002. Hän on peruskoulutukseltaan kosmetologi, mutta siirtyi pian käyttämään työssään vain ekokosmetiikkaa ja liittyikin Suomen Ekokosmetologit ry:n jäseneksi 2010. Ekokosmetologina Henna on sitoutunut käyttämään työssään biosertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Vita Casassa on käytössä Dr. Hauschkan tuotteet. Henna on opiskellut luontaistuoteneuvojaksi ja myöhemmin myös homeopatianeuvojaksi. Lisäksi hän valmistui juuri intuitiiviseksi energiahoitajaksi ja jatkokursseille on jo ilmoittauduttu. Hoitojen ohella hän työskentelee paljon liikkeessä. Sukupolvenvaihdos tuo Vita Plazaan ja luontaishoitola Vita Casaan mukanaan varmasti uusia tuulia, siitä naiset ovat yhtä mieltä. Siinä missä Hennaa näkee jatkossa entistä enemmän liikkeessä, jatkavat Arja ja Sanelma kuitenkin hoitoja normaaliin tapaan Vita Casan puolella. Vita Plazassa Hennan kanssa kokopäiväisenä myyjänä jatkaa Marja Friberg. Lisäksi Anja Parkki sijaistaa vielä hoitovapaalla olevaa Tiia Pajua ja Arja on luvannut tuurata tarpeen mukaan. Luontaishoitola Vita Casan palveluihin kuuluvat Hennan ekokosmetologipalvelut ja intuitiivinen energiahoito, Arjan aromaterapia ja kuumakivihieronta sekä Sanelman vyöhyketerapia ja intilaiset hieronnat. Lisäksi hoitolaan voi varata aikoja FLT-ravintovalmennukseen, shiatsuun, rosenterapiaan ja homeopatiaan. Vita Plazan tuotevalikoima pysyy edelleen monipuolisena. - Muistutuksena, että valikoimiimme kuuluvat myös luontaiskosmetiikka, superfoodit, luomuelintarvikkeet sekä ympäristöystävälliset pyykinpesuaineet ja kodin puhdistusaineet. Lisäksi viime aikoina myyntiin on tullut myös uusia todella laadukkaita ravintolisäsarjoja, Henna korostaa. - Meillä on valikoimissa todella hyviä, puhtaita ja laadukkaita ravintolisiä ilman mitään täyteaineita. Tuotteet ovat siis täysin luonnollisia eivätkä sisällä mitään väri- tai lisäaineita, Henna vinkkaa. Toivomme Arjalle ja Sanelmalle oikein mukavia eläkepäiviä sekä Hennalle kaikkea hyvää uuden haasteen parissa. - On ollut todella mukavaa työskennellä Vita Plazassa. Lämmin kiitos kaikille asiakkaille näistä vuosista, Arja ja Sanelma kiittelevät.

Salon Mehiläisestä saat avun nopesti viikon jokaisena päivänä. Varaa aika numerosta 010 414 00 tai osoitteesta mehilainen.fi.

Salo, Vilhonkatu 8 | mehilainen.fi Soitto kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä maksaa 0,0835 €/puh. + 0,1669 €/min.

Klassinen Dr. Hauschka -

Kasvohoito

Rentouttava jalkakylpy, hiusten sively, käsien ja jalkojen rytminen hieronta, sekä tuoksuvat kompressit auttavat hengittämään syvään ja valmistavat kasvohoitoon.

100€/120 min.

norm. 115€. Tarjous voimassa 31.12.2017 asti.

Plaza 3. krs, Ajanvaraus Vita Plaza, puh. 02 731 5242

Kotimaiset merinovillaiset

UNISUKAT Kiristämätön

10,90

Teemme tänäkin Jouluna

herkullisia koreja luomukuivahedelmistä

ja -pähkinöistä.

Vita Plaza

Vilhonkatu 8, Salo p. (02) 731 5242 ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18


Kauppakeskus Plaza • 5

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

JOULUMYYJÄISET

SUNNUNTAINA 10.12. ja 17.12.

klo 12-18

uuden puolen liiketilassa 2. kerroksessa (Cubuksen vieressä) Plazan perinteisissä joulumyyjäisissä paikalliset yhdistykset ja harrastajat myyvät jouluaiheisia tuotteitaan pukinkonttiin sekä herkkuja joulupöytään. Viime vuosina myyjäisten tuotevalikoima on ollut todella monipuolinen: huovutustöitä, koruja, joulukoristeita, keppareita, puukkoja, villasukkia, leivonnaisia jne. Tule katsomaan, mitä tänä vuonna on tarjolla!

Toivottuja paketteja lahjahintaan! Celly Pörrökuulokkeet

9€

■ ■ ■ ■ ■

norm. 14 €

Huawei Varavirtalähde pikalatauksella

29 €

Lahjakortti

on nyt enemmän Lahjakortin saajalle hiusten hoito rentouttavalla päähieronnalla kaupan päälle (arvo 21€).

■ ■ ■ ■ ■ ■ ■

norm. 59 €

dna.fi |  DNA Kauppa Voimassa 30.11.–24.12.2017, vain Salon Plazan DNA Kaupassa. Tuotteita rajoitettu erä.

www.merinell.fi 02 733 2158 ma-pe 9-20 la 9-16


6 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

Oksana iloitsee uusista tiloistaan Koulutettu hieroja Oksana Pasternak avasi ovensa Plazan uuden puolen 3. kerroksessa marraskuun alussa. Entinen LP Viestin ammattilaispelaaja Oksana on todella tyytyväinen Plazan tiloihin ja onkin sitä mieltä, että Plaza on Salon sydän! TEKSTI JA KUVA MAINOSET Lentopalloilija Oksana Pasternak on haaveillut hierojan työstä jo lapsena. Hän oli pienenä usein äitinsä mukana hierojalla ja oli jo silloin kova kyselemään työstä lisää. Vaikka asia lapsuuden jälkeen jäikin vuosiksi taka-alalle, on hieronta ja fysioterapia kuitenkin kiinnostanut Oksanaa aina. Oksana on kotoisin Ukrainasta ja aloitti siellä lentopallon pelaamisen 7-vuotiaana. Lentopallo veikin nuoren tytön sydämen täysin, ja Oksana aloitti pelaamisen ammattilaisena jo 14-vuotiaana. Oksanan joukkueella ei aina ollut pelireissuilla hierojaa tai fysioterapeuttia mukana. Niinpä Oksana hieroi jo nuorena pelikavereitaan. Myöhemmin Oksana opiskeli yliopistossa kauppatieteitä, mutta ei silti innostunut työskentelemään opiskelemallaan alalla. Oksanaa kysyttiin Suomeen pelaamaan kolme kertaa ennen kuin hän vastasi kysymykseen myöntävästi 2005. Oksana harkitsi tuolloin uransa lopettamista, mutta päättikin kokeilla pelaamista vielä Suomessa. Kun Oksana saapui Suomeen, oli joukkueen silloisella valmentajalla venäläinen vaimo, joka oli opiskellut hierontaa. Oksana innostui kyselemään häneltä hierojan koulutuksesta Suomessa. Vielä tuolloin Oksanalla ei ollut itsellä lentopallon takia mahdollisuutta aloittaa hierojaopintoja. Myöhemmin, kun Suomeen jääminen alkoi tuntui todennäköiseltä, alkoivat opinnot kuitenkin taas kiinnostaa. - Ensin sopimus tehtiin vuodeksi, sitten toiseksi ja yhtäkkiä minulla olikin jo perhe Suomessa, Oksana nauraa. Nyt Oksanalla on Salossa oma ”urheiluperhe”. Oksanan mies on LP Viestin johtaja ja valmentaja. Lisäksi molemmat pariskunnan pojat harrastavat koripalloa ja jalkapalloa. Äidin mielestä vielä ei ole lentopallon aika. - Poikani ovat nyt vasta 4- ja 6-vuotiaita. Pääasia on, että he saavat tehdä sitä mistä tykkäävät ja touhuta kavereiden kanssa. Pojat ovat kuitenkin kasvaneet lentopalloon vauvasta asti ja ehkäpä joskus myöhemmin vielä kokeilevat sitäkin, Oksana hymyilee. Oksana suoritti hieronnan perustutkinnon 2010 ja ammattitutkinnon seuraavana vuonna. Ammattiurheilijataustansa takia Oksana tietää miten keho toimii ja minkälaista huoltoa se vaatii. Oksana lopetti pelaamisen ammattilaistasolla seitsemän vuotta sitten. Suomessa hän ehti pelata viisi vuotta ja niistä kaikki kaudet Salossa, Salon Viestissä ja LP Viestissä. Suomessa Oksana on voittanut kaksi Suomen mestaruutta, kaksi SM-hopeaa ja yhden SM-pronssin. Lisäksi Suomen Cupissa on kerääntynyt kolme kultaa ja kaksi hopeaa. Ok-

sana on nyt oman vanhan joukkueensa hieroja. Hän ei kuitenkaan hoida pelkästään urheilijoita vaan myös ihan kaiken ikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä aina eläkeläisistä lapsiin. Oksanan palveluvalikoimiin kuuluvat parafiinihoidot, intialainen päähieronta, klassinen hieronta sekä kuumakivihieronta. Myöhemmin hän haluaisi opiskella vielä lymfahierojaksi. Oksana tykkää yhdistellä kuumakivihierontaa ja klassista hierontaa. - Kuumakivihieronta rentouttaa mukavasti. Sauna on sauna, mutta kuumakivihieronnalla rentous menee vielä syvemmälle kudoksiin. Sen olen todennut oman kokemuksen kautta. Tunne kehossa on erilainen kuin pelkän klassisen hieronnan jälkeen, Oksana kertoo. Hieronnan avulla on mahdollista hoitaa monenlaisia vaivoja, joita ei aina edes tule ajatelleeksi. - Joskus asiakkaat ovat käyneet lääkärillä esimerkiksi huimauksen, päänsäryn tai hengitysvaikeuksien takia. Kuitenkin oireiden syynä onkin voinut olla lihaskireydet. Kehossa kaikki on yhteydessä kaikkeen. Joskus lääkärintarkastus on tietysti paikallaan ennen hierontaa vasta-aiheidenkin selvittämiseksi, mutta Oksana ottaa mielellään haasteita vastaan. - On niin mielenkiintoista miettiä, mistä oireet voivat johtua ja minkälainen hieronta voisi auttaa. Selvitän asiakkaan taustatiedot tarkkaan, koska niin moni asia voi vaikuttaa oireisiin. On hienoa saada auttaa ihmisiä, Oksana hymyilee ja muistuttaa, että että jokainen hoitokerta on aina yksilöllinen eikä samanlainen hieronta missään nimessä sovi kaikille. Työssä saa olla myös vähän psykologi, koska ihmisiä täytyy oppia lukemaan. Oksana toimi ennen Plazaan muuttoa kolme vuotta Lääkäriasema Sallabissa ja haluaakin kiittää Sallabin henkilökuntaa lämpimästi hyvin sujuneesta yhteistyöstä. Oksana palvelee maanantaista perjantaihin Plazan uuden puolen 3. kerroksessa. Aikoja voi varata puhelimitse, tekstiviestillä, sähköpostilla tai vaikka Facebookin kautta. Työpäivän aikana hän ei pysty vastaamaan puhelimeen, mutta soittaa kyllä takaisin. Aina voi myös soittaa ja vain kysellä hieronnasta lisää. Oksana haluaa kiittää jo nyt ihania asiakkaitaan yhteistyöstä. Onneksi vanhat asiakkaat ovat löytäneet Oksanan uudesta toimipaikasta Plazasta hyvin. - Olen niin onnellinen, että sain paikan Plazasta! Plaza on viihtyisä ja asiakkaani tykkäävät käydä täällä. Moni nauttii käymällä ensin hieronnassa, jonka jälkeen mennään kahville ja shoppailemaan. Plaza on Salon sydän. Se on totta, Oksana hymyilee.

Ma-pe 9-20 La 9-18 Su 12-18

Koulutettu hieroja

OKSANA PASTERNAK Kun ostat viisi hoitoa kerralla,

SAAT 5% ALENNUKSEN! Tarjous on voimassa 31.12.2017 asti.

HINNASTO Klassinen hieronta 30min 30€ 60min 46€ 45min 40€ 90min 70€ Intialainen päähieronta 45min 40€ Klassisen hieronnan yhteydessä Kuumakivihieronta 10€ Käsiparafiinihoito 10€

Avoimet ovet ja lahjakorttimyynti

tiistaina 19.12. klo 10-18.

Tervetuloa tutustumaan palveluihini! Ajanvaraus 044 2523 251 tai oksana.hieroja@gmail.com Facebook Koulutettu hieroja Oksana Pasterna Kauppakeskus Plaza, 3. kerros


Kauppakeskus Plaza • 7

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

pandora.net

LIM ED ITED ITI ON

Kata kotimaista keramiikkaa.

PYJAMA

29,99¤

RANNEKORU LAHJAKSI*

Tuotteita rajoitetusti.

Jokaisesta vähintään 129€ ostoksesta 39,60

22,80

99,00

KIMONO

*Ostaessasi Pandora-tuotteita vähintään 129:llä eurolla saat lahjaksi jopa 69 euron arvoisen ranneketjun. Kampanja voimassa 30.11.31.12.2017. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Saatavana niin kauan kuin tuotteita riittää.

24,99¤ 19,50

Kello ja Kulta Plaza: Vilhonkatu 8, Salo, p. (02) 731 2386, ark 9-20, la 9-18, su 12-18 www.kellojokinen.fi • meiltä Bonusta S-Etukortilla

44,60

22,00

SALO Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8 ma–pe 9–20, la 9–18, su 12–18 ke 6.12. suljettu · pentik.com

Norm.hinta 85€ Koot 36-46

Norm.hinta 85€ Koot 41-46

69€

Norm.hinta 79€ Koot 36-46

Avoinna ma-pe 9-20 la 9-18, su 12-18 Plaza 2. krs puh. 040 4551 207

My ö s verkkokaupas sa

!

200 tabletin pakkaus nyt hintaan

Multivita Plus monivitamiinivalmiste aikuisille. A-vitamiinia, foolihappoa sekä magnesiumia lihaksille ja hermostolle.

17,50€

norm. 22,50€ Tarjous voimassa 31.12.2017 asti tai niin kauan kuin erää riittää.

Bonusta itsehoitotuotteista.

Ei koske lääkkeitä.

www.salonvanhaapteekki.fi Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8 L1-13, 24100 Salo Puh. (02) 777 6400 Palvelemme ma-pe 8-20, la 8-18, su 12-18


8 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

JOULUKALENTERI Plazan joulukalenteripalkinto arvotaan jokaisena aukiolopäivänä 1.12. alkaen ja jokaisesta luukusta voit voittaa tuotepalkinnon tai lahjakortin kalenteriluukun osoittamasta liikkeestä. Kalenterin löydät Plazan yhdyskäytävältä toisesta kerroksesta. Luettelo voittajista löytyy kauppakeskuksen info-näytöiltä.

Joulu kalen teri 1 2

3

8

5

6

7

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RIPAUS YLELLISYYTTÄ MBAKERYN TUOTTEET CAFE FIGAROSTA.

24 Kauppakeskus Plaza, Salo ma-pe 8-20 | la 8-18 | su 12-18 www.raflaamo.fi

4

19 20 21 22 23

KIRJOITA JOULUPUKILLE Kirjoita Joulupukille 10.12. mennessä ja jätä kirjeesi kauppakeskuksen ala-auloissa sijaitseviin postilaatikoihin. Joulupukki vastaa kaikille kirjoittaneille ja paluuposti on noudettavissa kauppakeskuksen tonttutytöiltä lauantaina 16.12 klo 10-16 ja sunnuntaina 17.12. klo 12-16

TULE TAPAAMAAN JOULUPUKKIA Tule kertomaan lahjatoiveesi pukille. Joulupukki vierailee kauppakeskus Plazassa lauantaisin 2.12., 9.12. ja 16.12. klo 11-15


Kauppakeskus Plaza • 9

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

Naisten pyjamat

22,95€ Kauppakeskus Plaza 2. krs. ma-pe 9-20, la 9-18 su 12-18

PIMA COTTON NEULEET

29

95 KPL

KAIKILLE MIEHILLE

CHRISTMAS SHOPPING DAYS

-25%

Kaikki normaalihintaiset tuotteet. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Tarjous voimassa 29.11.-10.12.2017.

Plaza 1, 2. krs. puh. 044 4335 259, ma-pe 9-20 | la 9-18 | su 12-18


10 • Kauppakeskus Plaza

Plazan karkkiraati vasemmalta oikealle: kauppakeskusjohtaja Anni Rasilainen sekä Mainosetin Anne Selonen ja Kaisa Helenius.

Kulisseissa tapahtuu:

Plazan karkkiraati kokoontui

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

HEI PUUROrIISIT HYPPIKÄÄ...

TEKSTI JA KUVAT MAINOSET Tapahtumavuoden aikana on useita tilaisuuksia, jolloin on tarvetta jakaa kauppakeskuksessa lapsille karkkeja. On Halloweenia, joulupusseja ja itse Joulupukkikin jakaa pohjattomasta taskustaan makeaa. Juhlavuoden kunniaksi päätettiin hankkia Plazalle ikiomat karkit. Tätä varten otettiin yhteyttä paikalliseen liikelahjakauppiaaseen, joka toimitti ison valikoiman erilaisia mallikarkkeja. Seuraavaksi kutsuttiin koolle Karkkiraati.

0

Kunnian oikean karkin valinnasta saivat Plazan johtaja Anni Rasilaisen lisäksi Mainosetin Anne ja Kaisa, jotka yhdessä Annin kanssa kokoontuivat tähän ei-niin-epämiellyttävään urakkaan soikean pöydän äärelle. Karkkeja oli laidasta laitaan: kovia ja pehmeitä hedelmäkarkkeja, lakua, purkkaa, suklaata eri muotoisina jne. Ensimmäinen ratkaisu oli ehdoton - suklaata sen olla pitää. Siispä hylättiin muut vaihtoehdot ja alettiin makustella suklaita. Maitosuklaata vai tummaa? Molemmat hyviä, mutta päädyimme maitosuklaaseen. Vielä piti päättää muotoseikat. Laatta vai konvehti? Laattaan olisi saanut mukavan kääreen, mutta jotenkin Joulupukin taskuun sopii paremmin perinteinen konvehti, vai mitä?

97

1

78

0

1

Rainbow Puuroriisi 1 kg

Myllyn Paras Torttutaikinalevyt 1 kg

95

Valio Luumurusinakeitto 1 kg

75

Omassa karkissa täytyy tietysti olla oma kääre. Mahdollisimman tyylikäs ja hieno tietysti. Eipä ollut vaikea päättää, että kiiltävälle hopeapohjalle painetaan Plazan logo. Ja niin oli Karkkiraati tehnyt työnsä.

0

89

Rainbow Glögijuoma 1l

9

Rainbow Luumumarmeladi 290 g (2,59/kg)

75

Panda juhlapöydän konvehdit 3x300 g (8,33/kg)

Tarjoukset voimassa 30.11.-3.12.

S-market Plaza Arkisin 7–21 Lauantaisin 7–18 Sunnuntaisin 12–18


Kauppakeskus Plaza • 11

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

Kaikki aktiiviset joululahjat Stadiumista!

Pop upia Plazassa! TEKSTI MAINOSET KUVAT KAUPPAKESKUS PLAZA

Rakastettu Finlaysonin pop up -myymälä palvelee jälleen Plazassa 11.11.2017 - 27.1.2018. Pop up -myymälän löydät Plazan 2. kerroksesta Cubuksen vierestä.

ta hin

171130_JUL17_FI_Cmagazine.indd 1

17/11/17 14:27

VÄ ! HYuluna U IPP s jo HU myö

PELAA MALTILLA

HATCHIMALS SURPRISE

Saatavilla

VAIN

69,99

meiltä

LEGO BOOST

179,-

Saatavilla

VAIN meiltä

MUISTA! Tarkista päivän hinta sivustolta BR-Lelut.fi

Oikeudet painovirheisiin ja loppuunmyytyihin tuotteisiin pidätetään.

Täällä toiveista tulee totta

PELAAMO PLAZA Löydät meidät kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta. Avoinna ma–pe 9–20 la 9–18 su 12–18

TERVETULOA

”Finlayson on Suomen rakastetuin ja myydyin kodintekstiilivalmistaja. Lähes 200-vuotinen historia on opettanut meitä rakastamaan arkea, koteja ja erilaisia sisustustyylejä enemmän kuin itseämme. Finlayson oli aikoinaan Pohjoismaiden suurin teollisuusyritys ja edelläkävijä monessa asiassa. Tänä päivänä olemme vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa historiaamme on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin varhaiset omistajamme.” Ihastuttava sisustusliike Saaga Nordicin pop up -kauppa on avannut ovensa Plazan 2. kerroksessa Lindexiä vastapäätä. Saaga Nordic palvelee Plazassa joulukuun 2017 loppuun saakka. Saaga Nordic on trendikkäitä, skandinaavisia tuotteita tarjoava sisustusliike, josta löydät kaikille sopivan hintaisia sisustustuotteita erittäin monipuolisesta valikoimasta niin kotiin, mökille kuin lahjaksikin. Molemmat pop upit ovat avoinna maanantaista perjantaihin 10-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Tervetuloa tekemään jouluisia löytöjä!


12 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

Plaza on mukana Salontekeväisyystalkoissa Kauppakeskus Plaza on mukana Salontekeväisyystalkoissa. Projektin tarkoituksena on, että kaikki tavoitesopimuksen allekirjoittaneet osallistuvat parhaan kykynsä mukaan toimimaan yhteisen kaupunkimme Salon ja sen asukkaiden hyväksi. Salontekeväisyystalkoiden tavoitteena on hyvinvoinnin, työllisyyden ja yleisen viihtyvyyden parantamnen kaupungissamme. Salontekeväisyystalkoot on tarkoitettu kaikille; yhdistyksille, yrityksille, kaupungille, seurakunnille ja yksityisille kaupunkilaisille. Aina kun on mahdollista: » ostamme tuotteet ja palvelut Salosta » järjestämme tapahtumat Salossa » perustamme uuden yrityksen Saloon tai laajennamme nykyistä yritystä Salossa » puhumme Salosta hyvää, nostamme esiin kaupungin parhaat puolet » kannustamme yrityksiä muuttamaan Saloon » kannustamme ihmisiä muuttamaan Saloon » suosittelemme kaikille liittymistä Salontekeväisyystalkoisiin

www.raflaamo.fi

Olethan sinäkin mukana?

MERRY CHRISTMAS MAISTUVAT JOULUMENUT:

sitoudumme parhaan kykymme mukaan toimimaan salon ja sen asukkaiden hyväksi.

TACOBITES + COWGIRL CHICKEN + RED VELVET CAKE

TACOBITES + BLUECHEESE STEAK + RED VELVET CAKE

TACOBITES 720

L

Kaksi minitortillaa. Toisessa vehnätortillassa kylmäsavukirjolohta, quacamolea, Antonion FreshSalsaa ja limecremeä. Toisessa papumassaa, halloumia, marinoitua punasipulia, aurinkokuivattua tomaattia sekä minttu-jogurttikastiketta.

COWGIRL CHICKEN 1690

L

Paahdetulla valkosipulilla höystettyä risottoa, mehukasta limemarinoitua broileria, kesäkurpitsa-paprika-tomaattipaistosta ja raikasta minttu-jogurttikastiketta.

BLUECHEESE STEAK 2690

S-ETUKORTILLA

S-ETUKORTILLA

Naudan takuumureaa ulkofileetä 180 g kuorrutettuna sinihomejuustolla. Lisänä juuresranskalaisia ja paahdettua kesäkurpitsa-paprika-tomaattipaistosta. Maun täydentää tomaattinen BBQ-kastike ja marinoitu punasipuli.

2690

3510

RED VELVET CAKE 720

(31,30)

(41,30)

Samettisen pehmeä kakku.

salontekeväisyystalkoot on tarkoitettu kaikille.

Osallistu sinäkin!

CANTINA ANTONIO ma 10.30-20.30, ti-to 10.30-21.30, pe 10.30-23.30, la 11-23.30, su 12-21 puh. 075 3030 1403 (0,088/min)


Kauppakeskus Plaza • 13

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

Täydellinen joululahja! Lahjakortti on täydellinen vaihtoehto, jos et osaa päättää, mitä antaa lahjaksi. Meiltä löytyy hauskoja ja käytännöllisiä tuotteita ihan jokaiselle. Alkaen 5 €.

Lämpimät lahjavinkit

Peggy Naisten villavuoriset talvikengät. Vettähylkivä Rieker Tex -kalvo. Sisäsivulla vetoketju.

89

90

PLUSSA- KORTILLA

-20 %

Hinta ilman Plussa-korttia 109,90

Robbie Miesten villavuoriset talvikengät. Vettähylkivä Rieker Tex -kalvo. Sisäsivulla vetoketju.

89

90

PLUSSA- KORTILLA

-20 %

Hinta ilman Plussa-korttia 109,90

KOOKENKÄ SALO. Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8. Ark. 9–20, la 9–18, su 12–18. www.kookenka.fi

Joulun sanomaa kauppakeskukseen TEKSTI JA KUVAT SALON SEURAKUNTA Salon seurakunta on edellisvuosien tapaan läsnä kauppakeskus Plazassa joulun alla, tällä kertaa maanantaista keskiviikkoon 18.-20.12. päivittäin klo 15–18. Seurakunnan järjestämät tapahtumat sijoittuvat toiseen kerrokseen Antonion sillan lähettyville. Maanantaina voi osallistua muun muassa valtakunnalliseen Kaunein joululaulu -äänestykseen. Tiistaiksi seurakunnan lapsityö varustaa paikalle askartelupisteen ohjaajineen. Jos haluaa hankkia Kirkon Ulkomaanavun Toisenlaisen lahjan, siihenkin on tiistaina mahdollisuus. Musiikkiohjelmaa on luvassa kaikkina kolmena päivänä klo 16.30. Vaihtelevissa kokoonpanoissa on mukana kanttoreita ja pari erittäin laulutaitoista pastoriakin. Tapahtumaan on tulossa nähtäville eri ryhmien rakentamia seimiasetelmia.

Löydä Joulu Sokokselta Parhaat joululahjavinkit sokos.fi

SOKOS SALO, Kauppakeskus Plaza, puh. 075 3030 1303 (0,088 €/min.) MA-PE 9-20, LA 9-18, SU 12-18

Perinteinen jouluhartaus on Plazassa tänä vuonna jo aatonaattona 23.12. klo 8.


14 • Kauppakeskus Plaza

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

Tulkoon joulu

TEKSTI JA KUVAT MAINOSET

- tekijät Plazan joulun takana Kauppakeskuksen jouluilmeen takana on iso joukko tekijöitä, ja jouluilmettä aletaan suunnitella jo hyvissä ajoin, jotta tarvittavat uudet somisteet ehditään tilata tai valmistaa. Somistus on kokonaisuus, johon sisältyvät ulkovalaistus ja -figuurit, Tonttula sekä käytäväja aulasomistukset. Valmistelut aloitetaan jo viikkoja ennen joulun avausta. Isot aulatilojen ripustukset ja Tonttulan viimeistely tehdään kuitenkin vasta joulunavauspäivää edeltävänä yönä, jotta Tonttula säilyttää salaisuutena avauspäivän aamuun asti. Tänä vuonna Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi valittiin itsestään selvästi sinivalkoinen somistus.

Talonmies Janne Salmisen tiimi huolehtii ulkovalojen ja -koristeiden valmistelusta. Tänä vuonna kaikki figuurien valot vaihdettiin ledeihin.

Havukaarien valmistelu on työläs urakka. Kaisa asentamassa valoja kaareen.

Vakiosomisteisiin kuuluvat pitkät köynnökset, jotka avataan oksa kerrallaan ennen asennusta. Mainosetin Anne ja työkoira Tomppa työn touhussa.

Mainosetin vieraileva elektroniikkaguru Esko taiteilee Tonttulan ajastimien kanssa. Esko on ollut Plazan Tonttulan touhuissa mukana alusta asti.

Keskeneräisiä tonttuja valmistelemassa Mainosetin Esko, Jaakko ja Tarja. Eskon käsittelyssä noin 15 vuotta vanha Rumpali-Remu.

Plaza työllistää myös nuoria joulutöissä. Joulupukin herkkupussien täyttäjinä tällä kertaa Heidi ja Iida, takana Isa ja Ada.

Uudistuneen kauppakeskuksen elävä valoseinä täydentää sinivalkoisen koko valoseinä muuttuu sinivalkoiseksi juhlan kunniaksi.

Illalla Plazan hiljennyttyä tontut tuodaan piiloistaan ja rakennus jatkuu


Kauppakeskus Plaza • 15

Ilmoitusliite 6 • 30.11.2017

KAUPPAKESKUS TASKUSSASI

LATAA AINUTLAATUINEN

Jaakko liittää etukäteen valmistetut palikat toisiinsa Tonttulan lopullisella rakennuspaikalla.

Kauniit mutta niin vaikeasti käsiteltävät ”sputnikit” Ellin kuljetuksessa.

PLAZA SHOPPER MOBIILISOVELLUS 15.12. MENNESSÄ

VOIT VOITTAA

200€

PLAZA-LAHJAKORTIN! Lue kilpailun ohjeet ja lisätiedot: www.kauppakeskusplaza.fi Toisenlainen kuvakulma joulusomistukseen. Kameran takana Minna.

100-vuotiaan Suomen kunniaksi somistuksen värivalinta oli selvä.

sinooperista edullisesti kaikki tarvikkeet jouluaskarteluun! KORTTIPOHJAT A6

25 kpl/pkt tai 2-osainen 10 kpl/pkt

3 pkt

5,-

norm. 2,90/pkt

somistuksen. Itsenäisyyspäiväviikolla

Tonttula valmiina ihastuttamaan pieniä ja isompiakin kauppakeskuksen vierailijoita.

PAPERIPUSSIT PIKKUJOULULAHJOILLE 6 kpl

3,-

KAASUSYTYTIN 2 kpl /pkt

2,-

norm. 3,95

KRUUNUKYNTTILÄT 10 kpl/pkt

9.30-18.30 9.30-18.30 9.30-18.30 9.30-18.30 9.30-18.30 9-17 12-17 Antonion sillalla. Tonttujen seassa Tarja ja Jaakko.

Joulunavausiltana Joulupukin apulaiset, tonttutytöt Ada, Isa, Iida ja Heidi hoitivat joulupussien jakourakan iloisesti hymyillen ruuhkasta välittämättä.

3,50 norm. 8,90

SINOOPERI SALO Kauppakeskus Plaza, Vilhonkatu 8, Salo Ma-pe 9.30-18.30, la 9-17, su 12-17


S-market ma-pe 7-21, la 7-18, su 12-18

Lähes 60 erikoisliikettä ja palvelua saman katon alla. 3 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa asiakkaillemme. Lähes 750 autopaikkaa, joista 500 katettua ja suuri osa lämpimässä sisähallissa.

Erikoisliikkeet ma-pe 9-20, la 9-18, su 12-18 Jouluaattona 24.12. S-market palvelee klo 7-15 (Jouluaattona erikoisliikkeet suljettu)

Tapaninpäivänä 26.12. klo 12-18 Uudenvuoden aattona 31.12. klo 12-16 Loppiaisena 6.1.2018 klo 12-18

&

Koski Marttila

Sauvo

& &

Itsenäisyyspäivänä 6.12., Joulupäivänä 25.12. ja Uudenvuodenpäivänä 1.1.2018 kauppakeskus on suljettu.

Katso liikekohtaiset palveluajat netistä: www.kauppakeskusplaza.fi

Kauppakeskus Plazassa lauantaina 27.1. klo 10-16 Tammikuu on erilaisten harrastusten aloittamisen aikaa. Kauppakeskus Plaza tarjoaa jälleen mahdollisuuden tulla esittelemään oman yhdistyksesi toimintaa, harrastusmahdollisuutta tai vapaaehtoistoimintaa Fun&Hobby-tapahtumaan.

POTERO

EEl EEl

PA R T U R I - K A M PA A M O

égance Kauneushoitola égance Kauneushoitola

Ilmoittautumiset tapahtumaan 8.1.2018 mennessä: sähköpostitse elli.toivonen@mainoset.fi tai puhelimitse 041 434 1230 (ma-pe klo 9-16) Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä jos halukkuutta näytöslavan käyttöön löytyy.

Vita Plaza

Tervetuloa suosittuun ja hauskaan tapahtumaan nauttimaan yhdessä tekemisen ilosta! KUULOLIIKE

Lisätietoja www.kauppakeskusplaza.fi

NOORA KULTARINTA

MAINOSET

TARTTUVAA MAINONTAA

Kauppakeskus Plaza,Vilhonkatu 8, Salo

Plaza-lehti nro 6/2017  

Joulu lähelläsi

Plaza-lehti nro 6/2017  

Joulu lähelläsi