Page 1

MAIDNET_prosi10:MAIDNET

11/15/10

12:40 AM

Page 1

Szeretne több szabadidôt? Túl sok a házimunka?

Van megoldás!

Angol anyanyelvû, diplomás

HÁZVEZETÔ For English brochure, please check our website at: maidnet.hu


MAIDNET_prosi10:MAIDNET

11/15/10

12:40 AM

Page 2

A házvezetés többé nem az Ön feladata! A Fülöp-szigetekrôl érkezô, angol anyanyelvû, diplomás, megbízható házvezetôk elvégzik Ön helyett (a teljesség igénye nélkül!): - a napi és a nagytakarítást, - napi bevásárlást, - az ablak- és függönymosást, - a fôzést, - a mosogatást, - a mosást és a vasalást, - a kerti munkákat, - a fûnyírást, - egyéb ház körüli munkákat, - az autómosást, - a gyermekek felügyeletét, házi feladataik ellenôrzését, angol tanításukat, - házi kedvencek etetését, sétáltatását, - az idôs családtagok felügyeletét, gondozását, - az ügyek intézését, pl. levelek, csekkek feladását a postán, - szabadság alatt Önök kikapcsolódásának segítését, - MINDEN olyan feladatot, amire az Önök házában szükség lehet! Mindeközben Ön és családja – észrevétlenül – angolul is megtanul!


MAIDNET_prosi10:MAIDNET

11/15/10

12:40 AM

Page 3


MAIDNET_prosi10:MAIDNET

11/15/10

12:41 AM

Page 4

Filippin házvezetô Ázsia egyetlen keresztény országából, orvosi igazolással érkezô filippin házvezetôk a spanyol nép leszármazottai, európai vér folyik az ereikben. Mivel a filippinek angol anyanyelvûek, gondoljon bele, milyen könnyen, játszva tanulhatják gyerekei a nyelvet, ha a Filippin házvezetôjükkel angolul beszélhetnek! Önnek akkor sem kell aggódnia, ha esetleg nem tud angolul, cégünk vállalja, hogy a házvezetôje alapfokú magyar nyelvtudással érkezik Önhöz. A világ legelismertebb és legkeresettebb házvezetôit gyakran a Fülöp-szigetek legértékesebb „kincseiként” emlegetik. Diplomáciai képviseletek, nemzetközi szervezetek, valamint köztiszteletnek örvendô ismert emberek ezrei veszik igénybe világszerte a Filippin házvezetôk segítségét. Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban különösen nagy megbecsülésnek örvendô Filippin házvezetôk gyakran még nyaraláskor is a családjaik segítségére vannak: igazán kényelmes, ha van, aki vigyáz a gyerekekre, amíg a szülôk kikapcsolódnak, kettesben. A Filippinek tanult emberek, akik hálásak a munkalehetôségért, örömmel, szolgálatkészen és lelkiismeretesen vezetik az Önök háztartását.

Több szabadidô, kényelem, kiegyensúlyozottság

Boldog Család El tud képzelni jobb tevékenységet az állandó házimunkánál: mosásnál, fôzésnél, takarításnál? Eljátszott már a gondolattal, mi mindenre lenne ideje, energiája, ha nem lennének a ház körüli teendôk?


MAIDNET_prosi10:MAIDNET

11/15/10

12:41 AM

Page 5


MAIDNET_prosi10:MAIDNET

11/15/10

12:41 AM

Page 6

Nem álom! Meglátja, mennyi ideje és energiája szabadul fel, amelyet önmagára, gyermekeire, párjára fordíthat! A Filippin házvezetô áldásos tevékenysége hatására Ön nem fogja többé háztartási alkalmazottnak érezni magát, mert végre lesz valaki, aki MINDENT elvégez Ön helyett, kiszolgálja a családját! Ennek köszönhetôen Önnek több ideje és ereje marad önmagára, a gyerekeire, a barátaira, sportolásra, vásárlásra és mindenre, ami Önt és családját boldoggá és kiegyensúlyozottá teszi!

Egy embert az összes feladatra! Az életét megkönnyítô házvezetôk a munkájukért cserébe szállást és teljes ellátást kapnak Önöktôl. Összeszámolta már, mennyibe kerül havonta a takarítónô, a kertész, a babysitter, a magánóvoda, iskola, a külön angol óra, a külföldi nyelvtanulás, az idôs családtagok gondozása, a vasalás, a bevásárlás, az ügyintézés, stb. megoldása? Biztosíthatjuk, hogy a Filippin házvezetô nem kerül többe, mint az összes házvezetési feladat költsége! Személyre, családja igényeire szabottan kap egyetlen embert, aki MINDEN feladatot ellát! Reméljük, cégünk árajánlatai, valamint adó- és költség-elszámolási javaslatai elnyerik az Ön tetszését.

Házvezetô helyett inkább kertészre, gyerek- vagy idôsgondozóra lenne szüksége? A Fülöp-szigetekrôl érkezô, tapasztalt, referenciákkal rendelkezô szakemberek ebben is az Ön és családja segítségére lesznek. Szolgáltatásunkról a részletes tájékoztatót weboldalunkon találja.


MAIDNET_prosi10:MAIDNET

11/15/10

12:41 AM

Page 7


MAIDNET_prosi10:MAIDNET

11/15/10

12:41 AM

Page 8

Bôvebb információért kérjük látogasson el a

www.maidnet.hu honlapra, vagy keressen az alábbi elérhetôségeken: E-mail

info@maidnet.hu Telefon

+36 1 210 5554

MAIDNET brochure  

Angol anyanyelvû diplomás házvezetô