Page 1

MEX:

A CSAJOZÁS ALAPJAI - HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)?

Írta: MEX DELUXE A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)

MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA) ? Írta: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


BEVEZETŐ

Ez az ingyenes könyv legfőképpen azoknak íródott, akik éppen most csöppentek bele a PUA (Pick-Up-Artist = Csaj Felszedő Művész) világba, nincsen egy kiinduló fogódzó a kezükben, el vannak veszve a hatalmas információhalmazban, nem tudják, hol vágjanak bele az ismerkedésbe, netán nem tudnak jól angolul és nem értik a PUA anyagokat. Alapvetően a csajozás és szociális/társadalmi dinamikák a fő téma. A mindennapi férfi alap ismerkedési és társkeresési hibáival és kérdéseivel foglalkozik és ad megoldásokat a nőkkel való kommunikáció és vonzalomkeltés általános problémáira. A könyv segítségével minden olyan ember, aki fejlődni szeretne a nőkkel való ismerkedés terén, az egy jó alappal vághat neki ennek az útnak. Célodtól függően, ha követed a könyvben leírt utasításokat és azokat gyakorlatba is fekteted (majd tovább fejleszted a tudásod további forrásokból), akkor nagy eséllyel szerezhetsz magadnak barátnőt vagy feleséget, tarthatsz háremet, képessé válhatsz teljesen idegen nőket megszólítani és vonzalmat generálni bennük percek alatt. A könyv nem tartalmaz semmilyen pszichológiai vagy orvosi tanácsot, pusztán csajozási tippeket. Pénzért nem árusítható, eredeti formájában szabadon terjeszthető, továbbadható, kinyomtatható, letölthető.

2 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


TARTALOMJEGYZÉK I. BELSŐ JÁTÉK, PUA GONDOLKOZÁS Változás………………………………………………………………………………………4 Téves rögeszmék: Globális társadalmi tévhitek…………………………………………….. 5 Mi kell a nőnek?: Az alfa hím………………………………………………………………..6 Nőktől való félelem…………………………………………………………………………..9 Légy FÉRFI mindig!..............................................................................................................10 Az önbizalom………………………………………………………………………………. 10 Bal/Jobb oldali agyféltek…………………………………………………………………....11 Célok kitűzése és munka értük……………………………………………………………...12 Pozitív gondolkodás ………………………………………………………………………...12 Hobbik…………………………….…………………………………………………….........13 Lazaság……………………………………………………………………………………….15 Jófejség……………………………………………………………………..............................16 Kongruencia……………………………………………………………………….................16 Identitás. ………………………………………………………………………......................17 II. KEZDŐ CSAJOZÁSI TECHNIKÁK, STRUKTÚRÁK, MÓDSZEREK Szemkontaktus………………………………………………………………………..............19 Az érdeklődés és vonzalom jelei (IOI/IOD) …………………………………………………19 A beszélgetések fázisai……………………………………………………………………….20 Nyitás……………………………………………………………………................................20 Vonzalomkeltés……………………………………………………………………………….22 Kvalifálás………………………………………………………………………......................23 Komfort és bizalomépítés…………………………………………………………………….23 Csábítás/szex……………………………………………………………………….................24 Hogyan bókolj és hogyan ne………………………………………………………………….24 Szerezd meg a számát………………………………………………………………………...25 Csajozás telefonon, SMS-ben………………………………………………………………...26 Fizikai érintkezés (Kino) ……………………………………………………………………..28 Eszkalálás……………………………………………………………………………………..29 Csók, smárolás………………………………………………………………………………..30 Randi……………………………………………………………………….............................31 Szüzesség elvesztése……………………………………………………………………….....32 Csajozóstárs (A wing) ……………………………………………………………………......33 Shit Tesztek - A nők tesztjei………………………………………………………………….33 Humor………………………………………………………………………...........................35 Egyéb férfiak, alfa hímek - (Amogolás) ……………………………………………………..36 III. KÜLSŐ JÁTÉK, ÖLTÖZKÖDÉSED, STÍLUSOD Új stílus, új ruhák………………………………………………………………………..........38 Öltözködés, tisztálkodás………………………………………………………………………39 Alapöltözködési szabályok…………………………………………………………………...39 Páváskodás……………………………………………………………………………………39 Saját stílus………………………………………………………………………….................40 3 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


I. BELSŐ JÁTÉK VÁLTOZÁS Az első és legfontosabb dolog, hogy tanulj meg önmagadért tenni és önmagad döntéseket hozni. A legtöbb srác nem képes saját, önálló döntéseket hozni, ezért döntéseik nagy részét mások hozzák, vagy mások befolyása által történik. A Te életednek TE vagy az irányítója és bármi történik veled, arról nagy részben TE tehetsz egyedül! Ezért ettől a pillanattól fogva VEDD kezedbe saját életed irányítását és határozd el magadban (legjobb, ha le is írod egyből egy lapra), hogy mától fogva te hozod meg a döntéseidet és nem más hozza meg őket helyetted. Döntsd el, hogy mit szeretnél, tűzz ki magadnak egy célt, majd határozd meg a lépéseket, hogyan tudod azt elérni. - Egy barátnőt akarsz végre valahára? - El akarod veszteni a szüzességed? - Háremet akarsz tartani modell csajokkal tele? - Minden este haza akarsz vinni egy új csajt valamelyik szórakozóhelyről? - Képessé akarsz válni, hogy szinte bármelyik nőt megszerezd? Bármi is legyen a célod, ha ebben a könyvben leírtak szerint cselekedsz, majd pedig tudásodat tovább fejleszted a közösségben (http://pua.hu - A Legnagyobb Magyar Csajozási Közösség) akkor EL FOGOD ÉRNI! Mit kell ehhez tenned? Első lépés: MEG KELL VÁLTOZNOD! Meg kell változnod kívülről és belülről is! Rá fogsz jönni, hogy amit korábban gondoltál, ahogy a világról, a dolgok működéséről gondolkodtál az teljesen máshogy van. Szó szerint „LÁTNI FOGOD A MÁTRIXOT”. Azt, hogy mi miért történik. Bepillantást fogsz nyerni a színfalak mögé. Ilyen kérdésekre fogsz tudni magadtól válaszolni rövid időn belül: - mit mondjak, mivel szólítsam meg a kiszemelt nőt? - hogyan álljak, milyen legyen a testbeszédem? - hogyan nézzek rá, milyen legyen az arckifejezésem? - mitől fogom magam magabiztosnak érezni? - hogyan szerezzem meg a telefonszámát 5 perc alatt, milyen technikát alkalmazzak? - ha a csaj ezt és ezt csinálja és mondja, akkor én mit reagáljak arra? - mikor legyek komoly és mikor vicces? - ha a nő nem ír vissza az smsre, írjak-e neki, és ha igen akkor mit? - ha azt mondja, hogy csak barátkozni akar velem, akkor az mit jelent, mit tegyek ilyenkor? stb. 4 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


A változás nem történik gyorsan. Türelemmel kell lenned önmagad iránt. Akár 15 akár 35 éves vagy, akkor 15 illetve 35 év tapasztalatát és gondolkozását kell 'felülírnod' és egy teljesen új gondolatirány felé nyitnod. Az agyadat szó szerint át kell programozni, ezért legyél nyitott minden új dologra.

TÉVES RÖGESZMÉK – GLOBÁLIS TÁRSADALMI TÉVHITEK A legtöbb ember, aki megismerkedik a PUA világgal mély berögzült tévhitekkel érkezik, amiket a társadalom és a környezete programozott belé. Ezeket ki kell törölni és felülírni. Mik is ezek általában? Például: "BMW-re és sok pénzre van szükségem ahhoz, hogy barátnőm legyen." Egyik legnagyobb tévhit, amit a média és a társadalom belénk próbál nevelni. Miért tenné ezt? Mert fogyasztói társadalomban élünk, és a fogyasztói társadalom alapja, hogy a közösség tagjai fogyasszanak minél többet. Ezért a TV, a rádió, az újság mind az mutatja, hogy nézd meg, neki van BMW-je, szőke modell csaj ül mellette. Gyűjtsél sok pénzt és akkor neked is lesz BMW-d, majd pedig barátnőd is. "Ha nem nézek ki jól, nem vagyok kigyúrt állat, akkor sosem lesz jó barátnőm" A társadalom szintén azt akarja, hogy felelj meg a PLAYBOY, COSMOPOLITAN, CKM és egyéb magazinok férfi leírásának. Biztos vagyok benne, hogy van olyan ismerősöd, aki egyáltalán nem jóképű, nem kigyúrt, alacsony stb. és mégis sok szép barátnője van/volt. "A csajok a túlzottan kedves, aranyos fiúkat szeretik" Ezt legfőképp szüleink nevelték belénk (teljesen megindokolható okból), hogy a körülöttünk lévő emberekhez kedvesek legyünk, és így bánjunk a nőkkel is. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a nők a túlzottan kedves srácokat elég gyorsan lekoptatják, és nem éreznek irántuk semmi különösebb vonzalmat, sőt legtöbbjük KIHASZNÁLJA a papucs férfiakat és a hátuk mögött kiröhögi őket. Akkor vajon mi fogja meg a nőket, ha nem a túlzott kedvesség? Hamarosan erre is fény derül, ha tovább olvasol. "A nők választanak engem, én nem tudom befolyásolni ezt a folyamatot" A kedves srác lesi a csaj kívánságait, piedesztálra emeli, mindent megad neki és utána csodálkozik, hogy a nőnek nem kell többet. A nők csak akkor választanak és irányítanak, ha te átadod az irányítást az életed felett és hagyod, hogy az ő kényük-kedvük szerint történjenek a dolgok. 5 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Az egyből behódolás és a nők minden kívánságának a teljesítése SOSEM fog vonzalmat kelteni a nőkben, ezt jól jegyezd meg! "A nők nem szeretik a szexet" Egyik legnagyobb tévedés. Miután belemerülsz a PUA világba tapasztalni fogod, hogy a nők sokkal jobban élvezik a szexet, mint a férfiak és például egyes statisztikák szerint átlagban sokkal többször maszturbálnak, mint mi férfiak. "El kell vinnem a csajt randira egy drága étterembe és virágot kell neki vennem, hogy megkedveljen" TÉVEDÉS! A legtöbb nő utálja és gáznak tartja, ha az első randin a srác egy virággal állít be. A másik: megalázónak tartják, hogy a pénzeddel akarod megvenni az idejüket és a kedvüket arra, hogy veled eltöltsenek egy estét akárhol. Ne megvásárolni akard a nőt, hanem a belső értékeiddel és életstílusoddal vonzd be magadhoz. "Nem elég nagy a farkam, ez hátráltatni fog szex közben és ki fog röhögni a csaj" NEM! A legújabb kutatások szerint, a csajok nagy része inkább a kisebb farkat kedveli, mint a nagyobbat, mivel a vaginájuk átlagban 10-12 cm-nél nagyobb péniszt nem tud befogadni. Másik: tudományosan bebizonyították, hogy a női orgazmus 80%-a fejben dől el, azaz nem a fizikai stimuláció okozza a nagyobb részét. Ne problémázz a farkad méretén, biztos lehetsz benne, hogy nálad már jóval kisebb szerszámmal rendelkező tag feküdt le topmodellek tucatjaival. "Először leszek a csaj jó barátja, aztán a szeretője" Legtöbb srác itt rontja el a dolgot. Nem nyilvánítják ki az érzéseiket és vágyaikat a csaj iránt, ezért a csaj berakja őket a 'barát-zónába', ahonnan kikerülni már nagyon nehéz. Ne a barátnője legyél a csajnak, hanem hódítsd meg és szexelj vele annyit, hogy orgazmusok tucatjait élje át veled minden alkalommal!

TEHÁT akkor, tegyük fel a kérdést. Ha a fenti állítások mind egytől egyig tévesek, akkor mi is kell pontosan a nőnek? A válasz: Az Alfa Hím!

6 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


MI KELL A NŐNEK? : AZ ALFA HÍM A nőnek alapvetően egy olyan férfira van szüksége, akit tisztelhet, felnézhet rá, aki bizonyos mértékig kielégíti vágyait (melyek nem mindig fizikai vágyak) és vad, mély érzelmeket és érzéseket vált ki belőle pusztán a személyiségéből adódóan. Mik azok a tulajdonságok és személyiség-jegyek, amik kiváltják ezeket az érzéseket és melyektől a nők vonzalmat éreznek? A legfontosabbak: - DOMINÁNS vagy - te irányítasz szinte mindig, te uralod a helyzetet és nem hagyod, hogy más irányítson, legfőképpen nem a saját életed. - VEZETŐ vagy - más emberek felnéznek rád, tisztelnek és megfogadják tanácsaid, javaslataid, döntéseid. - MAGABIZTOS vagy - erről biztosan hallottál már, hogy az önbizalom mennyire vonzó tulajdonság, tudnod kell pontosan, hogy milyen értékeid vannak, mire vagy képes, mik a határaid és ezeket hitelesen ki is kell tudnod mutatni. - MEGBÍZHATÓ és ŐSZINTE VAGY - nem fogod átverni, tiszta lapokkal játszol, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen nyílt vagy vele és minden lépésedet előre látja - VÉDELMET biztosítasz a számára - ez nem feltétlenül jelent fizikai erőt, hanem az ősidőktől fogva a nőkben benne van, hogy ha esetleg gyereket szülnek egy férfinak, akkor a férfi utána meg tudja őt is és a gyereket is védeni. Védelmet legfőképpen szintén a dominanciáddal és az életstílusoddal tudsz teremteni, tudja a csaj, hogy vannak barátaid, ismerőseid és kapcsolataid. - MÁS NŐKNEK IS BEJÖSSZ - az egyik legvonzóbb egy nő számára, ha már más nő is kiszemelt magának (pl. egy szórakozóhelyen több vonzó nővel lát karöltve, kéz a kézben) mert így biztos lehet benne, hogy valamilyen vonzó tulajdonságodnak kell lennie, ha sok nő odavan érted. - MISZTIKUS, KIISMERHETELEN vagy - sosem játszod ki az összes lapod, mindig tartogatsz meglepetéseket, amitől a csaj sosem fogja tudni azt érezni, hogy 100%-ban az övé vagy. Ezzel fent tartod a kíváncsiságát és így egyben a vonzalmat is. - HUMOROS is tudsz lenni - nem minden nő igényli a FUN-t és a humort, de a legtöbb nőnek van legalább egy minimális humorérzéke, és mindenki szereti magát jól érezni és olyan ember társaságában lenni, aki mellett az élet FUN és SZÓRAKOZÁS. - először SAJÁT MAGADAT teszed boldoggá, hogy aztán másokat is boldoggá tudj tenni. Ha másokkal foglalkozol először, akkor veled nem fog foglalkozni senki, mert a viselkedésed béta (az alfa ellentettje a béta) és elfogadás-kereső. Repülőn is először magadra tedd az oxigénmaszkot, mert ha te megfulladsz, akkor senki nem fogja tudni a gyerekeidre rakni az ő maszkjukat és rád sem fog figyelni senki. TE VAGY AZ ELSŐ az életedben, SOSEM A NŐ! 7 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


- MÉRLEGELSZ: mit adsz fel azért, hogy megszerezd azt a nőt? Mennyi pénzt, időt, energiát, családot, utazást adsz fel v invesztálsz bele? Döntsd el te. Döntsd el, hogy megéri-e. - EXTRÉM vagy, életed nem egy egyenes vonal, hanem egy szakadékokkal és hegycsúcsokkal teli görbe. - NEM ADSZ tanácsokat. CSAK akkor, mikor KÉRIK. Mert az ember vissza akarja adni azt, amit kap, és ha nem tudja, akkor kerülni fog téged, mert te mindig mindent jobban tudsz nála. Csak akkor segíts, ha kérik! Az erőltetett segítség és erőltetett tanács NEM működik, így felesleges! - NEM FIZETSZ csak úgy csajoknak, mert ekkor a csaj úgy érzi, hogy kompenzálnia kell valahogy pl. szex-el, ami nem jó, mivel erőltetett lesz az egész és kerülni fog téged. (kivétel: a pénzhajhászó, lusta, dolgozni nem akaró nők). - lassan, kimérten, megfontoltan BESZÉLSZ. - a saját ÉLETSTÍLUSOD tesz szexivé. - olyan vagy mint a DROG, nem lehet rólad leszokni, mindenki folyamatosan a társaságodat keresi. - TISZTELNEK, mert nehezen megkapható, nehezen kicserélhető vagy. - FELTŰNŐ vagy, kitűnsz a tömegből. Eredeti, más vagy mint a többi férfi. pl.: Londonban sok a Porsche így az ott olyan, mint itthon az Opel Astra. Átlagos. Viszont egy Bentley vagy egy Lamborghini mindig eredeti marad, mert abból kevés van. Egy mindenki által használt nyitás sem működik a legjobban, mivel már unalmas. - csak a SAJÁT gondolatira HALLGATSZ legfőképp Ezek a legfontosabbak. Lehet, hogy ezek közül neked még egyik sincs meg tökéletesen, lehet, hogy 1-2 már megvan, mindenki máshonnan indul. Ami fontos: törekedj arra, hogy minél jobban elsajátítsd ezeket, így egyre vonzóbbá fogsz válni a nőknél.

8 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


NŐKTŐL VALÓ FÉLELEM Az emberek nagy része általában nem szeret szenvedni. Miért is szeretne? Sokkal jobb dolog élvezni az életet minden erőfeszítés nélkül, elkényeztetve lenni, minden úgy történik, ahogy szeretnénk, és ezért nem kell megdolgoznunk. Ezért lottózik olyan sok ember. Szeretnék a gazdagságot, de akarni már nem akarják eléggé. Örülnének, ha csak úgy az ölükbe hullana egy rakat pénz, de tenni érte, már nem akarnak. Mikor csajozni mész, egy égető érzés van benned, ami azt mondja, hogy most 'oda kell mennem x nőhöz és meg kell szólítanom őket'. A helyzet az, hogy ennek inkább örömnek kéne lenni, hogy odamész szép nőkhöz, és azokkal társalogsz, közben fejleszted a szociális képességeidet, az intuíciódat, a kommunikációs képességeidet, egyre alfább és dominánsabb leszel. Főleg az elején előfordul, hogy nem mersz odamenni. Félsz a visszautasítástól, félsz attól, hogy a többi ember mit gondol rólad, félsz attól, hogy nem sikerülhet, félsz a kudarctól. Márpedig egyet tudj meg.: ingyen nem adnak semmit! Azaz: minden értékes dolgot CSAK szenvedés árán szerezhetsz meg. Pillanatnyi sikereid lehetnek nagyobb erőfeszítés nélkül, de tartós és megérdemelt sikert csak szenvedés és komoly átváltozás és transzformálódás után fogsz elérni. Ezt a legtöbb ember vagy nem tudja, vagy elfelejti a kellő időpontban. Pedig ez ilyen egyszerű. Előfordul, bármilyen lelkesen nyomod, falba ütközöl, azaz vannak nők, akik faképnél hagynak. És ez zavar téged. Azt gondolod, hogy az illető konkrétan neked mondott nemet, mikor csak az éppen aktuális személyiséged melyet a megnyitásod tükrözött nem tolerálta. Pár másodperc alatt senkiről nem lehet egy teljesebb képet kapni, ettől függetlenül, először azon a pár másodpercen kell dolgoznod, mert ez az első szűrő, ami felkeltheti a kívánt célpont figyelmét. A kérdés azon áll: mennyire is akarod te ezt a dolgot? Mennyire akarod? Teljes szíveddel, lelkeddel? Mert akkor nem lesz ezzel problémád. Ha keményen kitartasz, nyomod, nyomod összeszorított fogakkal, akkor IDŐVEL EL FOGOD ÉRNI a célod! Ez a formula: Megfelelő információ + kellően befektetett idő + munka + energia = eredmény.

9 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


LÉGY FÉRFI (MINDIG)! SOHASE keress kifogást és ürügyet, hogy mit miért csinálsz. LEGYÉL TELJESEN büszke az érzelmeidre és tisztán, őszintén tudasd őket a csajokkal! Ez a legdominánsabb dolog, amit tehetsz. SOSE kérj bocsánatot vágyaidért és gondolataidért. Lépéseidnek és cselekedeteidnek azt kell sugallnia, hogy imádod a nőket és imádsz velük szexelni. Természetesen ez egy hosszú távú cél. Egy teljesen kezdő PUA-nak nehezére fog esni őszintén elmondani egy nőnek, hogy nagyon bejön neki. Ez majd kialakul. Ami a lényeg, hogy az érzés belül benned kezdjen el változni, kezdj egyre jobban dominánsabb lenni és rálépni a FÉRFIVÉ válás útjára. Mit jelent még férfinak lenni? Vannak nőkön kívül álló vágyaid és céljaid. Valamivel kapcsolatban szenvedélyes vagy. A nők akkor a legboldogabbak, mikor segíthetnek a férfijuknak elérni céljaikat. És természetesen ott hagyod azokat a nőket, akik nem tisztelik az idődet, téged és nem tesznek hozzá semmi pozitív dolgot az életedhez.

AZ ÖNBIZALOM Mitől érzi magát valaki magabiztosnak? Honnan ered az önbizalom? Biztos sokszor hallottad már, vizsgáid előtt szüleidtől pl.: legyél magabiztos és akkor minden jól fog sikerülni. Na de lett már valaki attól magabiztos, hogy valaki közölte vele szimplán, hogy: Légy magabiztos! Kétlem. Legalábbis Nekem mikor elkezdtem ezt az egész PUA-ságot, hiába mondták vagy mondták volna (akkor még nem nagyon volt sok ember Magyarországon aki PUA dolgokban jártas lett volna). Az önbizalomnak nagyon sok formája van, és sok mindenből tevődik össze.: Akkor fogsz magabiztosságot érezni ha pl: - tudod, hogy az emberek szeretnek, tisztelnek, népszerű vagy - tudod, hogy amit csinálsz, azzal jobbá teszed mások életét - tudod, hogy a körülötted élők csak profitálnak a jelenlétedből - tudod, hogy egy nő csak nyerhet veled - tudod, hogy szinte bármire képes vagy kemény munka és energia befektetés árán

10 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


EGYSZÓVAL: tisztában vagy az értékeiddel, amiket TE határoztál meg MAGADNAK és fejlesztetted ki őket, és nem tekintesz kifelé és vársz elfogadást és beleegyezést egy külső rendszertől, a társadalomtól. És itt a hangsúly azon van, hogy a SAJÁT ÉRTÉKEIDNEK FELELSZ MEG és nem MÁSOKÉNAK! Azaz, kitűzöl magad elé célokat, amiket el akarsz érni és teljes szíveddel, lelkeddel teszel is érte, hogy elérd, és nem mások céljait kergeted mindhiába eredménytelenül. Önbizalmat akkor fogsz érezni először, mikor a saját kezedbe veszed az életed és jövődet és nem tartod magad többé áldozatnak. Tudod, hogy kemény munka áll előtted, de minden megszerzett téglával épülni fog a várad. Önbizalmat is építeni kell, lépésről lépésre. Olvass tovább és akkor megtudod, hogyan. BAL ÉS JOBB OLDALI AGYFÉLTEK Az agy két részből áll. A bal oldal felelős legfőképpen a logikus gondolkozásért. A matematikai gondolkozás, az okokozat, a logika és a beszéd is itt képződik. A férfiak nagy része a bal oldalt preferálja és használja többet a mindennapokban. A jobb oldal inkább az érzésekért, érzelmekért, álmodozásért, és a képzelőerőért felelős. Míg a bal oldalt legfőképpen a férfiak használják többet, addig ez fordítva igaz a nőkre, ők a jobb oldalt használják többet. Ezért szokták mondani, hogy a nőket az érzéseik irányítják és a nőkkel legjobban az érzések és érzelmek útján lehet kommunikálni. Ezt fontos megérteni, mert nagyon sok férfi logikus úton akar kommunikálni a nőkkel és vonzalmat kelteni, ami nagy hiba. Pl: - "Elviszlek étterembe, meghívlak drága italokra, hogy lásd mennyi pénzem van" - ahelyett, hogy inkább a személyiségével próbálna vonzalmat kelteni - "Drágám, mi a baj? Beszéljük meg!" - ahelyett, hogy tudná, hogy a nő azt szeretné, ha a férfi mindig pontosan tudná, mi az állás, mi a probléma és azt tudná kezelni, nem pedig a nőt kérdezné és próbálna rá logikusan hatni - "Először leszek a csaj jó barátja, aztán a szeretője" - Fentebb már írtam, hogy ez a dolog nem működik, ha beleesel a barát-zónába, akkor onnantól fogva a nő többet nem fog úgy tekinteni rád, mint akivel szívesen lefeküdne. 11 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Ha a mindkét női agyféltekkel jól tudsz kommunikálni, tudod, hogy mikor melyikhez szólj, akkor pontosan tudni fogod, mikor tudod megszerezni a számát, mikor tudod hazavinni a buliból, mikor kell több érdeklődést mutatnod és mikor kevesebbet és minden mást. Ez mind megtanulható és kitapasztalható! CÉLOK KITŰZÉSE ÉS MUNKA ÉRTÜK Ki kell tűznőd lépéseket, ahhoz hogy a nőkkel való kommunikációdat fejleszd. Meg kell határoznod előre, hogy mit akarsz elérni 1 hónap, 6 hónap, 1 év stb. időintervallumokon belül. Vegyél elő egy lapot és írd le, hogy mi a legfőbb minden feletti célod. Egy barátnő? Egy feleség? Hárem? Bármi is legyen az, írd le. Ezek után tűzd ki magadnak célokat sorba. Mik lehetnek ezek a célok: - naponta megszólítasz 5 csajt az utcán (hogyan? - hamarosan erre is fény derül!) - naponta megszólítasz 5 csajt egy plázában - hetente 2x elmész szórakozóhelyre és megszólítasz 10 csajt/este - addig dumálsz a csajokkal, amíg ők nem hagynak ott téged - mindig megpróbálod zárni a csajt (megpróbálsz valami elérhetőséget szerezni tőle = számzárás, megpróbálod lekapni = csókzárás stb.) Ne legyél elkeseredve, ha elsőre nem sikerülnek a dolgok. Elsőre általában senkinek nem úgy jönnek össze a próbálkozásai, ahogy szeretné. Meg kell értened, hogy a csajozás tanulható, de türelem kell hozzá. Minden kudarcból tanulj! Ha valami nem jött össze, akkor miután teljesítetted pl. a 10 nyitást (10 idegen csaj megszólítását) elemezd ki őket a fejedben, hol követhettél el hibákat. DE fontos, hogy CSAK a 10 nyitás után, ne pedig egyből, mert akkor a fejedbe kerülsz, ami nem túl jó.

POZITÍV HOZZÁÁLLÁS A DOLGOKHOZ Nagyon sok ember pesszimistaként éli le az életét, állandóan a rosszat látják mindenben, az önértékelésük pocsék, nincsenek céljaik, vagy ha vannak, azokban sem hisznek. Változasd meg a gondolkozásod. Kezd el azzal, hogy önmagadnak mondogatod (belül és hangosan is), hogy minden jó lesz, sikerülni fognak idővel a próbálkozásaid, a céljaid 100%, hogy el fogod érni, ha küzdesz értük keményen. NE hagyd, hogy mások, a TV, a média rád erőltesse a negatív gondolkozását. Ezért például felesleges híradót nézned, ahol szinte mindig csak valami negatív eseményről van szó. (karambol, gyilkolás, terrorcselekmények, válság stb.). 12 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Próbálj kizárni minden negatív eseményt, személyt az életedből és vedd magad körül csak pozitív dolgokkal. Ez nem megy egyről a kettőre, de törekedj rá minden nap és idővel ki fogod szűrni a negatív dolgokat és csak pozitív dolgok fognak körbe venni.

HOBBIK Találj magadnak új hobbikat! Csak úgy fogod tudni fejleszteni a személyiséged, életstílusod, ha folyamatosan új emberekkel, élethelyzetekkel, szituációkkal ismerkedsz meg és nyersz belőlük sok új tapasztalatot. Milyen hobbikat találj magadnak? Például:

NYELVEK - tanulj új nyelveket - iratkozz be egy nyelvtanodába, idegen nyelvek ismeretével 1. külföldiekkel is tudsz majd kommunikálni, ami nagyon nagy érték a nők szemében 2. külföldi PUA anyagokat (legfőképpen angol) is meg fogsz érteni és tudod magad még tovább fejleszteni 3.PUA Konferenciákon és PUA táborokban megérted a külföldi vendégelőadókat 4. külföldi utazásaid során könnyen ismerkedhetsz KONDITEREM - kezdj el konditerembe járni 1. nagyon megdobja az önbizalmad már az első edzés után 2. jobban fog állni rajtad minden ruha, 3. és ugye a csajoknak alapvetően bejön a sportos test TÁNC - iratkozz be egy tánctanfolyamra 1. javítja a mozgásérzéked, ütemérzéked 2. a tánctéren is sokkal jobban fog menni a csajozás, nagyobb lesz az önbizalmad, ha tudod magadról, hogy jól táncolsz UTAZÁS - utazz és kirándulj, járd be Magyarországot, Európát és a világot - az utazás az egyik legjobb és leggyorsabb mód arra, hogy új embereket ismerj meg, új dolgokat és élethelyzeteket tapasztalj meg. Ha van rá lehetőséged, akkor élj vele mindenképp! TÉLI SPORTOK - ismerkedj meg a téli sportokkal – vegyél részt egy sí táborban, kezdj el síelni vagy snowboardozni, itt is nagyon sok új emberrel ismerkedhetsz meg mellette pedig gyönyörű tájakon vagy és egy nagyon élvezetes sportot űzöl

13 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


EGYÉB SPORTOK - sportolj még többet - jóga, kenu, kajak, foci, kosárlabda - ha ismerkedni is akarsz, akkor találj olyan edzéseket, ahol csajok is vannak. A sportok megemelik az adrenalin szintedet, egészségesebb leszel, belül jobban érzed magad, szóval mindenképpen sportolj valamit heti rendszerességgel! ZENÉLJ Tanulj meg hangszereken játszani. Pl: Gitár - nem nehéz megtanulni az alapokat, romantikus lelkületű csajoknál nagy előny, ha tudsz gitározni. Zongorán való játék is nagyon szexi tud lenni! Iratkozz be zeneiskolába, vagy keress egy magántanárt és járj el hozzá hetente! 2-3 hónap alatt nagyon jó szintre el lehet jutni! KÜZDŐSPORTOK Nagymértékben növeli az önbizalmad, sokkal magabiztosabban fogsz tudni csajokkal beszélgetni idegen srácok jelenlétében. A járásod és mozgásod is sokkal vonzóbb lesz, mert érződni fog rajtad, hogy nem félsz. Példák: Krav Maga – szinte csak technikákból áll az egész, nagyon gyorsan (fél év) magas szintre el lehet jutni benne! SZÍNÉSZKEDJ Fejleszti a kommunikációs képességeidet, sokkal szebben, érthetőbben és tisztábban fogsz tudni beszélni, ami nagyon fontos a csajozásban. Csatlakozz egy környékedhez közel lévő Amatőr Színész Társulathoz! MŰVÉSZETEK Tanulj meg amatőr szinten rajzolni, festeni. Egyes csajok nagyon szeretik a művész lelkületű férfiakat. OLVASS IRODALMAT Fejleszti a szókincsedet és így sokkal frappánsabb szövegekkel állhatsz majd elő, amivel egyből vonzalmat keltesz a nőkben. Az elején természetesen, ha új dolgokat próbálsz ki, akkor kell időt hagynod magadnak, hogy belejöjj, pl. konditeremben nem fog rád nőni 10kg izom 1 hét alatt, de kemény munkával messze eljuthatsz és elérheted a céljaidat!

14 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


LAZASÁG Sokszor halljuk ezt a mondatot natural ismerőseinktől (natural=akik alapból jól tudnak csajozni születésüktől fogva), nőktől mikor arról kérdezzük őket, hogy mit tegyünk, ha jók akarunk lenni a nőkkel. Szinte mindig ezt a választ kapjuk: Légy jófej, lazulj, poénkodj és add önmagad. Ez minden bizonnyal működik ezeknek az embereknek, mivel ők már alapból jók a nőkkel, azaz jófejek, lazák, jó megjelenésűek, magabiztosak - azaz naturalok. De ha ezt egy olyan embernek mondják, aki pl. még sosem smárolt, szintén működne, hogy adja önmagát, azaz hívjon meg minden kiszemelt nőt egy italra, így kezdeményezve beszélgetést velük, nyalizzon nekik, hívja meg őket étterembe, vigyen az első randira virágot? Kétlem. Legalábbis a történelem nem ezt igazolja. Akkor mégis mi lehet ezekben a naturalokban, amivel nekik csak önmagukat kell adniuk? Hát a válasz nem túl bonyolult. Ők pontosan a Béta férfiak ellentettei, legalábbis a legtöbb szituációban. Mitől laza valaki? Laza attól lesz általában valaki, ha telibe tesz mások véleményére, azaz nem mások ítéletei és gondolatai irányítják az ő saját gondolatait és döntéseit. Tudja pontosan, hogy mit akar, mik a céljai. (Alfa hím tulajdonság) Túl magas érték ahhoz, hogy ismeretlenek véleményére adjon. Egyszerűen nem érdekli. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkire tesz magasról. Egy laza ember számára értékesek azok emberek, akiket tisztel. Ezek általában barátai, családtagjai, haverjai. De egy csajnak a véleményére, akit 5 perce ismer, miért adna? Nem érdemelte még ki sem a bizalmát sem a tiszteletét. Bombacsaj? Na és? Hány bombacsaj van a környéken? Magyarországon ténylegesen is nagyon sok jól kinéző nő van! Lazává válni legjobban úgy tudsz, ha tudatosan közömbössé tudod tenni számodra a többi ember véleményét. Azaz nem befolyásol senki sem, mert te belül pontosan tudod, hogy ki vagy, milyen tulajdonságokkal rendelkezel és hova tartasz. TEHÁT:

NE ÉRDEKELJEN MÁS IDEGENEK VÉLEMÉNYE! NE ÉRDEKELJEN, HOGY KI MIT GONDOL RÓLAD! A TE VÉLEMÉNYED A LEGFONTOSABB ÖNMAGADRÓL!

15 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


JÓFEJSÉG Kire mondják azt, hogy jófej? Hát általában arra, aki megnevetteti a körülötte lévőket, aki mellett sosem unatkozik az ember, és aki ezt nem azért teszi, hogy egy pozitív reakciót váltson ki a körülötte lévő emberekből, hanem azért, mert ő ilyen. Kész. 'Ez vagyok, ha tetszik ha nem.' - és pont ettől válik hitelessé a dolog. Mert az illető már így is egy magabiztos ember, azaz neki nincsen szüksége a többiek beleegyezésére. A jófej ember kongruens önmagával. Azaz a kinézte, megjelenése, testbeszéde összhangban áll azzal, amit mondd. Mert a test sosem hazudik. Mikor egy történetet mesél el, ahol a haverokkal ezt és ezt csinálta, akkor a szövege nem tűnik olyannak, hogy ő most ezzel valakire jó benyomással akarna lenni, vagy valakit meg akarna győzni arról, hogy ő milyen jófej. Egyszerűen ő ilyen, ezt csinálták kész. "Ha tetszik, ha nem, ez vagyok én." A jófejséget sem lehet egy recept alapján megtanulni. Lógj minél többet laza és jófej emberek között és fejleszd önmagad így idővel át fogod venni azokat a vonásokat, mozdulatokat, fordulatokat, szavakat, amiket a 'cool' emberek használnak.

HITELESSÉG (=KONGRUENCIA) Ahogy az elején, majd elkezdesz változni az emberek nem fogják elhinni, hogy ez te vagy. Ezért folyamatosan azt fogják figyelni, hogy hiteles vagy-e, azaz kongruens-e a dumád, az öltözködésed stb. a belső énedhez. Természetesen az elején mikor elkezdesz majd változni, könnyebb lesz először egy új ruhát megvenni, mint a gondolataidat átállítani, de majd észreveszed, hogy még ha az elején cikinek is érzed az új ruhát, és azt gondolod, hogy ez nem illik hozzád, idővel, ha félre tudod tenni ezt a fura érzést a kezdeti fázisban akkor hozzá fogsz szokni és egyre magabiztosabb leszel az új külsőddel, éneddel, viselkedéseddel.

16 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


IDENTITÁS Identitás (=frame, keret) Identitás: személyiséged meghatározása, a külvilággal való kommunikálása annak, hogy te ki is vagy valójában Miért fontos az identitás? Az identitásod játssza talán az egyik legfontosabb szerepet az életedben. Ahogy felnősz, és különböző emberekkel találkozol, különböző helyeken jársz, más és más dolgokat kipróbálsz, úgy változik az identitásod. A tinédzser-kor, a legmeghatározóbb, mivel a legtöbb ember akkor próbál ki több identitást. Például a kis falusi srác bekerül a nagyvárosi kosárcsapatba, ahol a többiek tisztelik dobótudásáért és befogadják. Hősünk velük kezd el lógni, együtt járnak buliba és egyre jobban kezd hasonlítani az öltözködése, a stílusa, a beszéde a többi lazább csapattársaiéhoz, míg szinte teljesen átváltozik és beilleszkedik a csapatba. Egy PUA-nak ugyanezt az utat kell végigjárnia, ha egy új identitást akar szerezni. A különbség annyi, hogy míg az előző esetben hősünk mindezt természetes úton, nem tudatosan cselekedte, addig a PUA pontosan tudja azt, hogy mi a dolga és hogyan tudja elérni a célját. A legtöbb férfinek vagy nagyon egyhangú és általános az identitása (tipikus átlagos srác, egyszínű nem feltűnő ruhákban, fehér zoknival, ékszerek nélkül, átlagos frizurával stb.) vagy pedig szinte egyáltalán nincsen neki stílusa. Ezek az emberek (véleményem szerint a férfiak legalább 50-60%-a) nem mernek felvállalni semmilyen feltűnőbb ruhát, mivel ugyanis ha feltűnő vagy akkor értelemszerűen több kritika is ér. És ez már túl sok lenne, nekik, hogy ne tudjanak figyelni mások véleményére. Míg a jó csajozók telibe tesznek mások véleményére és ezért őket el is fogadják olyannak amilyenek, mivel ők egy magasabb értéket képviselnek. Mindenkinek meg kell találnia a hozzá illő identitást. Ez annyit jelent, hogy ha valaki klasszikus zenét hallgat, hangversenyekre jár, és olyan közegben mozog, majd pedig egyik napról a másikra hirtelen rapper szerelésben jelenik meg, furcsán fognak nézni rá. Miért? Mert nem kongruens önmagával. Ami csinál, ahova jár, ahogy beszél, amilyen emberekkel van, az nem egyezik azzal, amit pl. a ruházatával közöl. Ez nem jelenti azt, hogy egy discoban nem jelenhetsz meg rockernek öltözve, de ha mégis megtörténne, akkor észre fogod venni, hogy az emberek furcsán néznek rád. Itt két lehetőség van. Ha két gyönyörű csajjal vagy körülvéve, akik odavannak érted, akkor te vagy a király. Viszont ha másik két rocker haveroddal a sarokban álldogáltok sörrel a kezetekben, akkor viszont lúzerek lesztek mások szemében. Itt jön be az a dolog is, hogy míg az előző esetben szinte minden nyitó-szöveg működne, mivel az értéked magasan van, addig az utóbbi esetben még a legjobb és legviccesebb duma sem jönne be. Saját identitásod kiépítése egy hosszú folyamat. Először is szakítanod kell a legtöbb régi szokásaiddal, hobbiiddal, téged hátráltató és visszahúzó barátaiddal és legfőképp a régi, limitáló gondolataiddal. Ehhez nem kevés idő, munka és energia szükséges, de életed ennek a részének fejlesztésére fordított idő meghozza gyümölcseit. 17 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


A hozzád tartozó dolgok nagy része előző identitásodhoz kapcsolódtak. Ha egy félénk, visszahúzódó srác voltál, akkor valószínűleg nem mentél minden hétvégén bungyjumpingolni a haverokkal és nem táncoltál szép lányokkal minden pénteken a discoban. Helyette otthon neteztél vagy videojátékokkal játszottál, olvastál vagy éppen fociztál. Haverjaid nagy része is hasonló tevékenységeket folytatott ezért sem gondoltál arra, hogy talán változtatni kéne, hogy ez lehet, hogy picit unalmas. Gondolataid sem fonódtak a köré, hogy mi lenne, ha más lennél. Ha megláttál egy topmodellt, akkor persze elképzelted magad, hogy milyen lenne, ha ilyen csajod lenne, de egyből megnyugtattad magad, hogy a haverjaidnak sincsen barátnőjük, neked miért legyen akkor. Amúgy sincs rá időd, se pénzed. Mert ugye minden csaj a pénzre megy - gondoltad. Az identitásod alakulni fog, ha odafigyelsz és fejleszted azokat a dolgokat, amiket ebben a könyvben olvastál! Identitás-krízis: Megtörténik olykor, hogy mikor változol, azaz változik az identitásod, akkor nem tudod magad hova tenni. Már nem vagy az, aki voltál, de még az sem vagy akivé akarsz válni. Legyél türelemmel magadhoz! Ha átvészeled az esős időket, utána újra ki fog sütni a nap!

18 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


II.KEZDŐ CSAJOZÁSI TANÁCSOK, STRUKTÚRÁK, MÓDSZEREK

SZEMKONTAKTUS

Még mielőtt megszólítanál bármilyen csajt, az egyik legfontosabb dolog, hogy milyen a szemkontaktusod. Hogyan nézel a csajra? Magabiztos rezzenéstelen arccal, vagy egyből elnézel és lesütöd a szemed a földre mikor rád néz? Az a legjobb, ha tartod a szemkontaktust és nem te nézel el előbb, hanem a nő akivel szemezel. Mindig az a dominánsabb és magabiztosabb, aki tovább tudja tartani a szemkontaktust. Ezért mindig figyelj arra, hogy mikor rád néz egy lány akkor Ő nézzen el előbb és NE te!

AZ ÉRDEKLŐDÉS JELEI röviden: ÉJ, angolul: IOI (Indicator of Interest) Nem árt tudni, főleg egy kezdőnek, hogy mik a jelei annak, ha egy csajnak bejössz és mik a jelei, ha nem jössz be. Igazából, legjobb, ha nem foglalkozol vele, de az sem árt, ha valami alapfogalmad van arról, hogy mik a vonzalom jelei: - csavargatja és tapogatja a haját miközben veled beszél - minden szavadra odafigyelj - mosolyog, mikor megszólítod - keresi a tekinteted - sokszor a közeledben tartózkodik, akár háttal neked - tartja a szemkontaktust folyamatosan - megkérdezi, hogy van-e most barátnőd, hány barátnőd volt eddig - megkérdezi, hogy hány éves vagy, gyakran jársz-e itt stb. - rád kacsint - vidáman válaszol bármilyen kérdésedre

MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)

19


- szinte bármilyen témáról örömmel dumál veled - visszakérdez a te kérdéseidre - alapból sokat kérdez, érdeklődik irántad - sokat beszél, legalább annyit, mint te - felveszi a telefont - visszaír az sms-re - mondja, hogy majd hívd fel, írj neki sms-t - féltékenykedik, más csajokról kérdezget - többet akar veled találkozni, mint te vele - nyitott testhelyzettel szemben áll veled - mikor elkéred a számát, megadja - ha megfogod a kezét és megszorítod, akkor visszaszorít - mikor kezet fogsz vele, tartja a kézfogást és nem húzza el a kezét - hagyja, hogy átöleld, akár ő is átölel - nem mondja le a randit - bemutat a haverjainak stb. A BESZÉLGETÉSEK FÁZISAI - NYITÁS - ekkor szólítod meg a kiszemelt nőszemélyt - VONZALOMKELTÉS - vonzalmat generálsz a csajban különböző módszerekkel (lásd. Lejjebb) - KVALIFÁLÁS - olyan tulajdonságokat keresel a csajban, amik fontosak számodra egy nőben - KOMFORT és BIZALOM-ÉPÍTÉS - közös tulajdonságok, élmények, tapasztalatok megbeszélése, mély bizalom építése közted és a csaj között - CSÁBÍTÁS/SZEX - szexuális kapcsolat létrehozása kettőtök között NYITÁS Elhatározáshoz jutottál, hogy kimész a terepre, ez lehet egy forgalmas sétálóutca, pláza vagy akár egy nightclub is. Elhatároztad, hogy megszólítasz 10 nőt aznap. Hogyan kezd? Mit mondj? Hogyan mondd? Ebben a részben ezekre a kérdésekre kapsz választ. Az elején, nagyon fontos, hogy tudd, hogy mit fogsz mondani. Ha nem tudod, akkor nem fogsz merni odamenni és megszólalni. A nyitásoknak két fajtája van, indirekt és direkt. Indirektnél nem mondod ki, hogy te fel akarod a csajt szedni, direktnél viszont igen. Indirekt nyitás például: - Szia. Szeretnék egy pólót venni ehhez a farmerhez, milyet javasolnál? 20 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Direkt nyitás például: Szia. Én vagyok a Mex. Ide kellett jönnöm hozzád, mert aranyosnak talállak. Kezd apránként, azaz könnyű, indirekt nyitásokkal. Direkt nyitásokhoz, nagyobb önbizalom kell, de ha elég tökösnek érzed magad, akkor próbálkozz azokkal. Nyitás példák: Indirekt: - Szia. Mondd meg kérlek, hogy mennyi az idő! - Szia. Mondd meg légy szíves, hogy merre van egy McDonalds! - Szia. Segíts légy szíves, egy gyors női véleményre van szükségem. Azon vitatkoztunk nem rég a többiekkel, hogy hogyan szaporodnak a teknősök. Indirekt/Direkt: - Szia. Jófej vagy? Direkt: - Szia. Én vagyok a Mex. (kezet fogtok) Téged hogy hívnak? - Szia. Boldog szülinapot! (és átöleled) (Tim-től – RSD) - Szia. Annyira szexi vagy, hogy fáj már tőled a faszom! Megjegyzés: nem mindegyik nyitás való plázába és utcára. A keményebb nyitások éjszakai életbe, bárokba, clubbokba valók!

Hogyan menj oda? Indirekt-nél: ne szembe állj vele, hanem féloldalasan, és próbálj úgy beszélni vele, hogy a vállad a csaj irányába néz. Direkt-nél: nyugodtan áll meg vele szembe, de arra figyelj, hogy túl közel ne legyél hozzá, mert azzal diszkomfortot okozhatsz neki. Hogyan mondd? Nyugodtan, lassan, hangosan. Sokkal fontosabb, hogy hogyan mondod, mint hogy mit mondasz. Ezt jól jegyezd meg! FONTOS! Ha meglátsz egy csajt, akkor egyből mozdulj rá, ne tökölj, mert a csajok azt szeretik, aki magabiztos és tudja, hogy mit akar. Minél tovább vársz, annál nehezebb lesz odamenni és annál jobban fogsz izgulni, ami látszódni fog a testbeszédeden.

21 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


VONZALOMKELTÉS A vonzalomkeltés az egy nagyon fontos eleme a nőkkel való kommunikálásnak. Mert mégis, miért megyünk oda és szólítjuk le őket, ha nem azért, hogy utána ők vonzalmat érezzenek irántunk és velünk akarjanak lenni? A vonzalomkeltésnek több módszere van attól függően, hogy milyen stílussal közelíted meg a csajt. Ha indirekten közelítesz, azaz nem mutatsz különösebb érdeklődést iránta mint nő, akkor a vonzalomkeltés lassabb lesz és a beszélgetésnek is hosszabbnak kell lennie. Indirekt csajozásnál ha cool vagy akkor minimális vonzalmat kelthetsz a nőben, de nagy és tartós vonzalmat csak negeléssel tudsz kelteni benne. Mi az neg? Negatív bók, röviden neg. A Mystery Method-ból való kifejezés, célja a nő egójának, önbecsülésének és értékének a csökkentése és ezzel a saját érték növelése a nő szemében. Fontos, hogy ez a negatív bók ne legyen sértő, különben nem a várt hatást fogod elérni vele. A legfontosabb része, hogy azt kommunikálod vele a csaj felé, hogy ő nem egy speciális csaj, számodra egyenlőre ugyanolyan mint bárki más, és csak azért mert jól néz ki, nem fogsz felé túlzottan nagy érdeklődést mutatni. Példák: #1 Neg: - Igazi a hajad/körmöd? - Őőő..nem. - Jaaa...azért nem rossz. #2 Neg: - Jó a pólód. Újonnan vetted? - Őőő..igen. Miért? #3 Neg: - Tudtad, hogy az orrod mozog miközben beszélsz? - Őőőő...nem. Tényleg mozog? Sokan elítélik a negelést (én sem alkalmazom), főleg akik a természetes direkt csajozást kedvelik, de ettől függetlenül indirekt játéknál működik.

Hogyan keltsél vonzalmat negek nélkül? A magabiztosságoddal, a jelenléteddel, a megjelenéseddel, önmagaddal. Ez persze így jól hangzik, de gyakorlatban is ilyen egyszerű? Nem mindig. Negek nélkül vonzalmat direkt nyitással tudsz elérni. Ezt azt jelenti, hogy full magabiztosan, hangosan, önbizalomdús fenttartott szemkontaktussal, nem remegő hanggal oda mersz menni egy szép lányhoz és kerek perec meg tudod neki mondani mindenféle kertelés nélkül, hogy külsőre bejön neked és meg akarod ismerni belülről is. Ez természetesen egy teljesen kezdő csajozó számára, aki még sosem smárolt nem lesz könnyű. De valahol el kell kezdeni mindenkinek. Azt szoktam tanácsolni kezdőknek, hogy az első x db leszólításnál ne várj 22 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


sok eredményt. Csináld meg őket, csináld végig a kitűzött napi céljaidat de ha aznap nem jártál különösebben nagy sikerrel, akkor ne add fel! A direkt, természetes játékról bővebb információ: http://www.pua.hu, tanfolyamok, privát oktatás stb. KVALIFÁLÁS Minden férfinak szüksége van kidolgozni egy belső értékrendszert, mely tartalmazza, hogy az ő elvárásainak milyen nő felel meg. Itt nem csak a külsőre gondolok, hanem legfőképp a belsőre. Azaz milyen tulajdonságok fontosak számodra egy nőben. Legyen aranyos? Erotikus? Kiismerhetetlen? Kalandos életet élő? Akármi is számodra a lényeg, egy tiszta kép kell legyen benned erről a fejedben. A nők nem szeretik ribancnak érezni magukat ezért nagyon utálják, ha valaki csak a testük miatt akar velük lenni. Ezért van nagy szükség a kvalifálásra, mert azzal, hogy tulajdonságokat keresel a nőben, tudtára adod, hogy nem csak a teste jön be neked egyedül rajta. Természetesen fontos, hogy miután találtál pozitív tulajdonságokat akkor IOI-old a csajt (bókold a jó tulajdonságait, hogy érezze, hogy elfogadod és bejön neked, mint ember). KOMFORT és BIZALOMÉPÍTÉS Ha megvan már a vonzalom, azaz érdeklődik irántad a csaj (küldi az ÉJ-eket, IOI-okat) és kvalifáltad is, akkor jön a KOMFORT/BIZALOM fázis. Erre a fázisra azért van szükség, hogy a csaj azt érezze, hogy lelki társak vagytok valamennyire, megbízhat benned és nem fogod átverni. Miről dumálj vele ebben a fázisban? Próbálj közös tulajdonságokat, érdeklődési köröket, hobbikat, élményeket, tapasztalatokat találni így úgy fog rád emlékezni, hogy 'ez a srác is járt zeneiskolába, ő is volt Balatonon nyaralni haverokkal idén, gyerekkorában ő is szerette a brokkolit stb.". Minél mélyebb témákról beszélsz vele, annál jobban fogja azt érezni, hogy megbízhat benned. Példa: - neked még él mindegyik nagyszülőd? - nem. Az egyik nagymamám már sajnos meghalt. - nekem is. Ő sütötte a legfinomabb almás pitét. - Az enyémnek meg a kuglófja volt nagyon finom! A Komfort-építés (pár kivétellel) mindenképpen szükséges ahhoz, hogy akarjon randizni veled, megadja a számát, lefeküdjön veled stb.

23 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


CSÁBÍTÁS/SZEX Megszólítottad, dumáltatok 30 percet, kvalifáltad, megszerezted a számát, aztán telefonon még beszéltetek és még építettél komfortot, randiztatok x alkalommal és most ott tartasz, hogy jöhet a szex. A szexhez alapvetően 2 dolog szükséges: VONZALOM + BIZALOM Ha ez a kettő megvan, megfelelő arányban, akkor idő után le fog veled feküdni a csaj. Fontos, hogy azt érezze, hogy te nem átverni akarod, és nem fogod kidobni az első dugás után. Ha nem akarsz járni vele szex után (párkapcsolat kezdete mindig az első szex után van!) akkor azt illik vele közölni, mielőtt lefeküdne veled. Fő az őszinteség! LMR: (Last Minute Resistence) = Utolsó Pillanati Ellenállás Nem mindig történik meg, de ha igen, akkor jó tudni, hogy mivel lehet ezt kezelni. A lényege az, hogy a csaj az utolsó pillanatban (pl. mikor leakarod húzni a nadrágját stb.) meggondolja magát és azt mondja, hogy várjatok a szex-el, vagy hogy ma nem lesz szex stb. 90%-ban ez egy teszt a részéről, hogy mennyire vagy magabiztos. Legjobb, amit tehetsz, ha ignorálod az egészet, azaz a logikai agyának azt mondod: - Persze..persze..ma nem lesz szex.. de közben folytatod, amit csináltál..smárolod tovább stb. Másik oka lehet, hogy még nincsen eléggé felizgulva, ekkor izgasd fel még jobban, szuszogj a fülébe, harapd meg a nyakát, masszírozd a melleit stb. Ha semmi sem működik, akkor az egyik legeffektívebb technika, ha LETOLOD A BOXERED. A csajok automatikusan odakapnak a kezükkel, ha meglátnak egy péniszt, szóval nyugodtan próbáld ki, az esetek nagy többségében ez megöli az LMR-t, mert a csaj azt gondolja, hogy ha már elöl van a farkad, akkor csináljatok vele valamit. HOGYAN BÓKOLJ ÉS HOGYAN NE A KVALIFÁLÁS fázis után és komfortban is bókolni kell a csajt, azaz tudtára kell adnod (ha még idáig nem tetted), hogy bejön neked kívülről és belülről is. Természetesen nem mindegy, hogy ezt hogyan csinálod. Minél eredetibb és egyedibb vagy, annál jobb. Átlagos bókok férfiaktól, amiket a nők már iszonyatosan unnak: -

Szépek a szemeid! Gyönyörű a hajad! Jók a melleid! Hűűűűűű! Csá buxus!

Mit mondjál ezek helyett? 24 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Olyan dolgokat, amiket mások valószínűleg nem mondtak. Lehetőleg 90%-ban a nő belső tulajdonságait bókold és ne a külsőjét, mert szinte az összes férfi csak a külső adottságait bókolja. Ellenpélda: - ha pl. egy csajt Imolának hívnak, akkor már biztos 100an mondták neki próbálva poénosnak lenni, hogy mikor lesz a következő Forma 1-es nagydíj. Tehát fontos, hogy eredeti légy és olyat találj a csaj személyiségében, illetve rajta amit mástól nem nagyon hallott eddig. Keresd azokat a tulajdonságokat, amik fontosak számodra egy csajban (ez mindenkinek más) és ha megtaláltad, akkor azt emeld ki. Példa: - nagyon bejön benned, hogy magabiztos vagy és ki tudod mondani azt, ami a fejedben van. Mivel én is őszinte vagyok, ezért nagyon örülök, hogy te is. Másik lényeges dolog, hogy képzeld bele, hogy ő mit szeretne hallani. Minek örülne a legjobban. Példa: ha fiatalabb csajnak akarsz bókolni, akkor mondhatsz pl. egy ilyet - tudod, ahogy most kezdelek megismerni, kívülről egy fiatal csajnak tűnsz, de érzem, hogy belül sokkal érettebb és felnőttebb vagy az átlagnál (ez azért fog jól hatni, mivel minden fiatal csajt még mindenki tininek nézi és senki sem kezeli felnőttként, te pedig igen) ha idősebbnek, akkor pedig: - ahogy megismertelek most, úgy érzem, hogy belül még mindig egy aranyos gyerek bújik meg benned, és ez az egyik dolog, ami miatt egyre jobban vonzódom hozzád Kvalifáld a csajt bókokkal. Azaz: úgy formáld a bókjaid, amilyennek szeretnéd a nőt. Példa: - imádom az aranyos csajokat, akik szeretik az életet. Ugye te is ilyen vagy? SZEREZD MEG A SZÁMÁT Minden beszélgetés és interakció után próbáld számzárni a csajt! (Számzárás=megszerzed a nő telefonszámát.) Még ha úgy érzed, hogy nem fogja megadni, akkor is kérd el tőle (max. rossz számot ad meg), mert ezzel tudod felmérni, hogy mennyire voltál jó és mekkora vonzalmat sikerült keltened a csajban. Hogyan kérd el a számát? Több féle módszer is létezik rá, igazából majdnem mindegy, hogy melyiket használod, ha meg akarja adni, akkor úgy is megfogja. #1:- Ez elég laza, de jól működik, ha van vonzalom. - NA..örülök, hogy tök jól eldumáltunk. Szeretnélek még jobban megismerni, de most mennem kell. Van rá lehetőség, hogy folytassuk ezt a kellemes beszélgetést? - Őőő..igen. Itt a számom:06.. 25 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


#2:- Nagyon domináns, direkt, lényegre törő. - Örülök, hogy dumáltunk most mennem kell..add meg a számod és majd felhívlak valamikor! - Ok. 06... #3: - Rafinált módszer, de nagyon hatékony! - Figyelj. Nagyon jó a memóriám. Nincs nálam se toll se papír. (mutasd az üres kezedet). Mondd el a számod és megjegyzem. (miután elmondta, fordulj el és írd be egyből a telefonodba - általában nevetni fognak azon, hogy milyen cseles vagy) #4: - Szintén ravasz módszer, de nagyon működik! - Add ide a telefonod egy pillanatra! - Ok. DE minek? - Add ide egy pillanatra. (odaadja, te pedig beleírod a saját számod és felhívod önmagad) CSAJOZÁS TELEFONON, SMS-ben NEKED KELL FELHÍVNOD! Az egyik legfontosabb dolog, hogy a CSAJ SOSEM FOG FELHÍVNI! Túl nagy az egója ahhoz, hogy felhívjon. Ez a te dolgod. Még ha nagyon oda is van érted, akkor sem fog felhívni. (kivétel.: ha éretlen még a csaj). MIKOR HÍVD 1-2 nap múlva. Heteket nem érdemes várni vele. MIKOR NE HÍVD Ha rossz kedved van. Érződni fog a hangodon és a csajnak is rossz lesz tőle a kedve. KOMFORT-ÉPÍTÉS A telefont több célra is lehet használni szituációtól függően. Ha gyorsan kellett zárnod, akkor legfőképp: KOMFORT-ÉPÍTÉSRE majd aztán DAY2 (randi) lefixálásra. Ha sokat dumáltál vele, jó volt a hangulat akkor is lehet további KOMFORTRA de legfőképp DAY2 konkretizálására használni. A telefon az ELSŐ RANDI! (így mikor találkoztok újra akár már szex is lehet) Sokat dumálj vele. Én órákat szoktam dumálni telefonon a csajokkal. Az életük részévé válok ezzel. Bármilyen FUN dologgal fel lehet őket hívni. Legutóbbi: Tescoban voltam, nem tudtam, hogy hol vannak a szemetes-zsákok, felhívtam az egyik csajt, tudja-e merre vannak. 26 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Reakció: FUN-vibe, ilyennel még senki sem hívta fel, dumáltunk 20 percet aztán. Minél többet beszélsz vele, annál valószínűbb, hogy eljön randira, mivel már nem azt érzi, hogy egy idegen vagy, aki leszólította a clubban, hanem már tudja rólad, hogy melyik egyetemre jársz, mit dolgozol, mit sportolsz, mi a nagymamád által készített kedvenc sütid, milyen zenét hallgatsz még stb. és így tudja, hogy a randin is lesz miről beszélni, mert tényleg egy nagyon jófej csávó vagy. Ezért akár érdemes lehet, ha a randiig szinte minden nap beszélsz vele. Mindig csinálj valamit, miközben telefonálsz. Ezzel 1. nem fogod túlfeszülni a beszélgetést, mert nem csak arra koncentrálsz 2. tudtára adod a csajnak, hogy számodra nem ő az első prioritás, hogy minden mást félreteszel a kedvéért, mert te egy elfoglalt ember vagy. pl.: moss fogat, beszélj a haverjaidhoz, menj valahova, takarítsd a kocsid stb.

RANDI LEFIXÁLÁS SOHA NE szervezz le randit SMS-ben! Kivétel: Ha a játékod tökéletes volt, akkor sms-ben is simán mehetne, és el is jönne vidáman, de a hibákra utólag jövünk rá általában, és amúgy is minek kockáztatni, ha általában elkerülhető lenne a dolog? Miért NE sms-ben hívd el randizni: 1.Időt hagysz neki, hogy racionalizálja, hogy te egy idegen srác vagy 2.A barátnőivel meg fogja beszélni, és azok hatni fognak rá (ha nem ismernek téged, akkor valószínűleg negatívan) 3.Telefonon egyből hallod a reakcióját a hangján, míg smsben nem - és telefonon tudsz rá annak megfelelően reagálni. Ha nem veszi fel: - több oka is lehet, a lényeg, hogy maradj cool, ne kezdd el hívogatni állandóan. Várj 1 napot minimum, és hívd újra egy másik időpontban. Ezeken SOHA ne húzd fel magad és SOHA ne hozd elő, NE kérd rajta számon. nagyon sok random faktor van, ami befolyásolhatja (társadalmi elvárások, havi, nincs jó kedve van (legtöbbször ez!), barátjával van stb.) - küldj neki random sms-eket és ne foglalkozz azzal, hogy válaszol e rá (ezekről később) Ha nem akar eljönni: (ha felveszi a telefont, akkor úgy indul a dolog, hogy valószínűleg eljön, ha mégsem, akkor valamit elrontottál valahol) - több FUN kell, nevettesd, meg majd próbáld később újra

27 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


CSAJOZÁS SMS-ben: SMS-ben ne tegyél fel kérdéseket, mert béta! - és ha nem válaszol, akkor az egy IOD (IOI ellentettje) a részéről - elromlik a hangulat (kivétel: ha szexuális pl.: milyen ruha van rajtad?, vagy ha te sokkal nagyobb érték vagy és így akarod ioi-olni pl.: mi a helyzet? Egyéb esetekben az sms végi kérdést mellőzzük! (esetek 90%) Legalább annyit várj sms-nél, amennyit a csaj! Máskülönben vonzalmat veszthetsz Ha a csaj egyből visszaír az sms-edre, akkor nem kell sokat várnod, hogy írhass neki újra. RANDOM SMS: - fun hangulatot teremt, abszolút közömbös, eszébe jutsz, ilyet senki nem küldd szinte, nem kell rá válaszolnia, de ha válaszol az egy nagy ÉJ Találd ki magadnak a sajátjaidat, leírok pár példát. - Muki a funky-függő; szaxofonos teljes díszkíséretével fellép ma este 8kor a Félszemű Kalóz utca sarkán lévő Shell autómosóban - snowboardozás közben elgázoltam egy hegyi kecskét. szájból szájba kellett lélegeztetnem így már jól van. - Japán autóipara jelentős mértékben lekörözte az USA-t Még több RANDOM sms-ért látogass el a főoldalra: http://www.pua.hu Megfelelő telefonjáték nélkül a szex kizárt (kivétel:egy éjszakás kaland), ezért érdemes minél előbb helyre pofozni. Telefonon idővel át lehet térni szexuális beszédre is, ami szintén lerövidítheti a szexig eltelt időt. FIZIKAI ÉRINTKEZÉS (KINO) Kino=fizikai érintkezés Alapszabály: minél később kezded el a fizikai érintkezést a csajjal, annál furábban fogja kezelni. Ezért legjobb már egyből az elején elkezdeni kinozni. (utcán, plázában első megszólításkor még nyitáskor CSAK kézfogás bemutatkozásnál és elbúcsúzáskor (puszi, ölelés) aztán majd a következő találkozáskor mehet más is) Club-ban, discoban: - bemutatkozáskor kézfogás - pörgetéssel nyitás (spin and in) - átölelés - bekarolás (claw) stb. A lényeg: ne légy sosem túl agresszív, mindig annyit kinozz, amennyit a csaj hagy. Ha érzed, hogy valami a lánynak már nem kellemes akkor picit vegyél vissza a fizikai érintkezésből. Kinozást tanfolyamokon élőben bemutatjuk és oktatjuk. 28 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


ESZKALÁLÁS

Folyamatosan eszkalálnod kell, azaz mindig egy újabb szintet elérni a csajnál. Ez mit jelent? Hogy elkezded a megszólításnál, majd megérinted, először pl a vállát, majd a kezét (pacsi), majd mindkét kezét megfogod, kezét a térdedre rakod és megnézed, hogy ott hagyja-e, öledbe ül, megcsókolod és így tovább. Ez lehet még, egy helyszínváltás is (elhívod a kanapékhoz, elhívod randira) stb. Minden lépés egy újabb szint. Ha leragadsz egynél, akkor a csaj azt fogja gondolni, hogy vagy félsz és nem vagy elég bátor és magabiztos, hogy továbblépj – azaz félsz a nőktől, vagy pedig, hogy csak barátkozni akarsz vele (barát-zóna). Ezért fontos, hogy folyamatosan eszkalálj. Ez egyben egy teszt is a részedről, hogy megtudd, hogy, hogyan állsz a csajnál, azaz hogy mi az 'állás' a játékban. Ha a csaj nem fogja meg a kezed, nem kap le, nem megy el veled stb. az azt jelenti, hogy még azt a szintet nem érted el. Több oka lehet ennek. 1)Nincs elég vonzalom köztetek. Nem voltál elég domináns, nem volt elég cukkolás és DHV. 2)Nem volt elég kino. Nem érintetted meg előtte. Pl. egy csók előtt célszerű már mélyebb kinot nyomatni. Ez lehet: pacsi, hüvelykujj-birkózás, piros-pacsi, kézfogás, tenyérelemzés stb. 3)Nincs elég komfort. Nem bízik meg benned annyira, hogy pl. elmenjen veled a bár másik részébe. 4)Nem akarja otthagyni a barátnőjét, vagy nem akar előttük 'könnyen megszerezhetőnek azaz kurvának tűnni'. Ezért kell megnyerned a target csoportját is és a wing (=csajozótárs lásd. Később) szerepe is fontos sok esetben, hogy izolálni tudd a csajt, azaz el tudd különíteni a barátaitól és kettesben legyetek. Mikor negatívan reagál a csaj az eszkalációdra, akkor úgy teszel mintha nem hallottad volna, és a szituációtól függően építesz több vonzalmat/komfortot-bizalmat/értéket, megnevetteted, azaz az emocionális/érzelmi agyféltekéhez beszélsz és 5-10 perc múlva újra próbálkozol. Ezt addig csinálod, amíg el nem éred a következő szintet majd pedig így tovább folytatod.

29 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


CSÓK, SMÁROLÁS Idő után eljön az a pont, mikor le kéne kapni a csajt. Akkor lesz a legkönnyebb lekapni és akkor lesz a legvalószínűbb, hogy partner lesz benne a csaj, ha előtte nagyon sokat érintkeztél vele fizikálisan, azaz sokat kinoztad. Így nem lesz neki fura ez a következő lépés, szint. (eszkalálás)

Hogyan csókold meg? Több módszer is van rá. #1:AZ egyik legegyszerűbb, ha mélyen a szemébe nézel, megfogod a fejét magadhoz húzod és lekapod. (CSÓK) #2:Mystery féle csók-csapda: Te: szeretnél megcsókolni? Csaj: Igen Te: Ránézel megcsókolod. De mondhatsz előtte valami vicceset. Pl. akkor mire várunk még!? és közben már hajolsz. (CSÓK) Te: Szeretnél megcsókolni? Csaj: Talán, lehet, nem is tudom stb... Te: Akkor próbáljuk ki! (CSÓK) Te: Szeretnél megcsókolni? CSAj: nem Te: nem azt mondtam h meg is teheted, csak láttam valamin nagyon elgondolkodtál. (majd pedig dumálj másról) #3:1-10es skála Te: Egy 1-től 10-es skálán mennyire smárolsz jól? Csaj:10/Nem tudom. Te: ok. mutasd be./találjuk ki (csók)

30 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Alapszabály: ha a csaj nem hagyja magát lekapni, akkor kezeld nyugodtan a helyzetet. SOHA ne kérdezz tőle olyanokat, hogy: - nem tetszem neked? - miért nem akarsz csókolózni? - valami baj van? stb. Ha nem hagyja magát lekapni, mosolyogsz rajta, nevettesd meg, majd próbálkozz újra 10 perc múlva, addig amíg nem sikerül.

RANDI, RANDIZÁS Szóval: megszólítottad, dumáltatok 30 percet, megszerezted a számát, felhívtad, telefonon is tovább beszélgettél vele 1,5 órát 3 részletben, ezután mi történik? Szervezz le vele egy randit! Hogyan? - Kérdezd meg tőle, hogy mit csinál pl. szerda vagy csütörtök késődélután. Ha erre azt mondja, hogy még nem tudja, akkor közöld vele, hogy te tudod. Csaj: - És mit? Te: - Velem találkozol. (full magabiztosan. Ne kérdezz utána, hogy oké? stb. Jelentsd ki, mint egy parancsot.) - Mondd meg neki, hogy nagyon bírod, látni akarod újra, találkozzatok. Te ráérsz kedd és csütörtök estefele. (mindig 2 időpontot mondj neki, tudjon választani, hátha sok programja van.) Ha jól csináltál nagyjából mindent, megmaradt a vonzalom és már elegendő bizalom is van köztetek, akkor találkozni fog veled a csaj, attól függetlenül, hogy milyen dumával hívod el randira. Hova menjetek? Mit csináljatok? Próbálj egy minél egyedibb, változatosabb, kalandosabb randit megszervezni, valami olyasmit, amiben még nem volt talán eddig része. Ez nem a kávézót, éttermet vagy a mozit jelenti, hanem valami egészen mást. Pl: - vidd el korcsolyázni egy Jégcentrumba vagy a Városligeti pályára (télen) - menjetek el görkorizni egy parkba - menjetek el állatkertbe. Nagyon nagy fun, sok lehetőség van a humorra, a szórakozásra és nagyon sok beszédtéma is akad könnyedén. - vidd el vásárolni magaddal. Vagy neked vesztek ruhát közösen amiben segíthet, vagy pl. a húgodnak keresel ajándékot. A nők imádnak vásárolni.

MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)

31


Hogyan viselkedj? - te vezess végig - bármikor a csaj másik irányba akar menni, máshol akar találkozni az elején MINDIG legyél domináns és maradj a terveidnél!, ezért fontos, hogy fogd a kezét, mert akkor a kezeddel és testeddel is dominánsabban tudsz hatni rá pl. egy útirány meghatározásánál - minél előbb kapd le ha olyan a vibe (fontos, hogy a randi előtt már beszéljetek a smárolásról, szexről stb. és ígérd meg neki, hogy le fogod kapni valamikor) - sok kinot nyomjál, ültesd az öledbe, öleld át, rakd a lábait az öledbe, simogasd a fenekét, mellét (helytől függően), nyalogasd a fülét, nyakát, szagolgasd a haját és közben IOI-old ha receptív - ne nagyon fizess sehol! ne kerülj be a szponzor keretbe, mert az is megöli a vonzalmat - ha a csajtól messzebb laksz, és ő azt mondja, hogy menj te le hozzá, akkor próbáld úgy alakítani, hogy 'véletlenül pont arra jársz valamii ügyben, és ha szeretné, akkor esetleg be tudnál ugrani'. Ami fontos, hogy ne ugorj egyből, amint ő azt mondja, hogy menj le hozzá. - ha a csaj lemondja a megbeszélt randit még időben, akkor kezeld non-reaktívan. NE zsörtölődj, mondd, hogy ok. és kezdj el full másról dumálni, majd később hozd fel újra, hogy találkozzatok akkor egy köv. másik időpontban - fizetés: addig ne költs pénzt a nőre, amíg nem dugtad meg. De ha éppen olyan szituáció van, ahol elkerülhetetlen, akkor 1 ital belefér. Mondhatod, hogy a következőt ő állja stb. Ha pl. állatkertbe mentek akkor meg előtte beszéld meg vele, hogy mivel ebből akár egy kapcsolat is lehet, a kapcsolat pedig 2 emberről szól, szal kétoldalú a dolog..mert az egyoldalú dolgok unalmasak, így bármit csináltok közösen, azt felesbe fizetitek. Ha csaj húzza a száját, hogy neki is fizetnie kell, akkor pedig csak a pénzedre hajt, dobd ki a fenébe. Mi a lényeg? - minél több helyen vagytok együtt aznap, annál jobban fogja azt érezni, hogy már ismer téged kívülről belülről, és megbízhat benned. És a bizalom a vonzalom mellett mihez kell? A szexhez. Ha a randi után egyből szeretnél vele szexelni, akkor próbáld olyan helyre vinni, ami közel van a lakásodhoz/házadhoz. Ha van autód, akkor akár ott is megpróbálhatod eszkalálni (folyamatosan lépkedni felfelé a fizikai érintkezés lépcsőjén).

SZŰZESSÉG ELVESZTÉSE Sok ember szűzen kezd el foglalkozni a csajozással, mint tanulással. A legjobb dolog, amit tanácsolni tudok ez ügyben, hogy minél hamarabb veszítsd el. Ez nem jelenti azt, hogy hívd fel az első prostituáltat és fizess neki 20.000 Ft-ot, hanem inkább azt, hogy az elején annyira ne légy válogatós a nőkkel, mert vissza fogja húzni a fejlődésedet. 32 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Bőven ráérsz majd később rámenni a topmodellekre, ha már előtte jó pár kisebb kaliberű csaj megvolt neked. Minél több csajjal leszel, annál nagyobb lesz a önbizalmad és ténylegesen is férfinak fogod magad érezni!

CSAJOZÓSTÁRS (=WING) Sokkal könnyebben fog menni a csajozás tanulása, ha van melletted valaki akivel közös a célotok és közösen be tudjátok egymást lökni, hogy szólítsatok meg ismeretlen nőket. Emelett jó dolog az is, ha van egy külső személy, aki kívülről figyeli az eseményeket és meg tudja mondani, hogy pontosan mik a hibáid. Főleg az éjszakai csajozásnál (nightgame) fontos az, ha van veled egy wing (csajozó-társ) vagy akár több, aki segít lefoglalni a te általad kiválasztott csaj (target) barátnőit. Így azok nem fogják elhúzni tőled a barátnőt, mivel őket szórakoztatja addig valaki (aki lehetőleg legalább olyan jófej, mint te). A wingedet mindig te választod, ezért érdemes a feladatra a megfelelő személyt kiválasztani, mert ha egy lúzer a winged, akkor a csajok téged is lúzernek fognak nézni. Természetesen a legtöbb ember 'lúzer' -ként kezdte a csajozát, így érthető, ha nem találsz egyből magadnak egy tökéletes csajozós gurut. Vannak szabályok, amiket érdemes betartani, ezek közül néhány: - aki nyitja a set-et az irányítja a set-et (set=csajok csoportja) - a wing feladata társa segítése. a wingnek nem feltétlen célja a barátnők felszedése. - a wing sok jó dolgot mondhat a barátjáról, mert így az ő szájából hangzva nem tűnik imponálásnak

SHIT TESZTEK - A NŐK TESZTJEI Shit-testek (PUA fogalom) Az egész shit-teszt dolog a HITELESSÉG-ről szól, azaz, hogy tényleg az vagy-e, akinek adod magad. Shit-teszteket nem csak a csajok nyomnak, habár náluk a legfeltűnőbb és a legcélratörőbb. Shit-tesztet szinte MINDEN ember nyom. Miért? Mert így tesztelik a személyiséged, hogy tényleg olyan menő és király vagy-e mint a ruhád, a dumád vagy a járásod. Bármikor egy kis változás történik felfelé, azaz hirtelen menőbbnek tűnsz, akkor próbálnak az emberek valami fogót keresni rajtad, hogy visszahúzzanak az ő szintjükre vagy még lejjebb. pl.: (általában gúnyosan mondva, sok ember előtt)

MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)

33


- Hű de laza valaki. - Juj de menőnek képzeled magad. - A korábbi egyszerűbb frizurád sokkal jobb volt, jobban illett hozzád. - Ez nem te vagy, te más vagy. - Sokkal elegánsabban kellett volna felöltöznöd. - Most viccesnek képzeled magad? Ha felhúzod magad és zavar a beszólás, akkor megbuksz a teszten így béta vagy és egy gyökér, aki csak királynak akar tűnni, azzal hogy másokat leutánoz, vagy mások szövegét lenyúlja. Ha nem érdekel, hogy mit mondanak, telibe teszel mások véleményére és így is cselekedsz akkor átmész a próbán, azaz alfa vagy, mert 1. nem hagytad magad irányítani 2. saját stílusod, megjelenésed és szöveged van, ami hiteles, mivel nem zökkentett ki sem gúnyolódás sem beszólás. A shit-teszteken indirekt módon lehet átmenni. Azaz, nem a konkrét tesztre reagálsz, hanem egy saját magad által átkeretezettre. Például: Hb: Alacsony vagy! PUA: Mi találsz olyan szexinek az alacsony srácokban, amitől így felhevülsz? Shit-testeket miért nyomnak konkrétan a csajok? A shit-teszt dobálás művészetét a bombább csajok fejlesztették ki a legjobban. Ők használják nap mint nap a sok szexéhes és béta férfi kiszűrésére. A shit-tesztek általában a nőknél: - a csajok szociális értékét növeli - 'van barátom' - azaz nem különösebben fontos számára egy másik férfi - ami nem igaz, mert ha jön egy alfább ember, akkor könnyen megeshet, hogy a csaj átpártol hozzá - teszteli a csávó keretét, azaz, hogy tényleg annyira menő-e mint a szövege, hogy tényleg aze akinek adja magát - gyors döntés, hogy legyen-e folytatása a dolognak - ha nem alfa, akkor minek pazarolja rá az idejét és energiáját, mikor minden második percben odamegy hozzá egy ehhez hasonló srác példák + rá alfa válaszok Shit-teszt fajták: - közbevág (hogy lássa, hogy tudod-e irányítani a beszélgetést) - féltékennyé akar tenni, például több sráccal flörtöl az orrod előtt (hogy lássa, hogy ez zavare téged) - mindenféle hülyeséggel szivat pl.:miért nem hívod fel gyakrabban? stb. (azért, hogy lássa, hogy a sok hülyeségét mennyire tolerálod, hol vannak a határaid) Legegyszerűbb módszer shit teszt kezelésnél, ha elengeded a füled mellett, mintha nem is hallottad volna meg amit mondott. 34 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Pl: Csak: Többet kéne gyúrnod, nem vagy elég izmos. PUA: Múltkor voltam az állatkertben és… De ha van egy jó frappáns szöveged rá, akkor nyugodtan told be. Erre példák: Shit tesztek átkeretezése/ alfa válaszok: #1 Lekezelően, közömbösen 'aha'-zz Csaj: Szóval te mindig így beszélsz a csajokkal? Te: Aha (mintha telibe lexarnád...szinte hangsúlytalanul mondd) #2 Tipikus 'minden' kérdésre alfa válasz Csaj: Minden csajnak ilyen poénos akarsz lenni? Te: Nem. Csak azoknak, akik ilyen hülyeségeket kérdeznek. #3 Telibe nem érdekel a véleménye Csaj: Miért van rajtad ez a gagyi kalap? Te: Örülök, hogy tetszik! #4 Csaj: Meghívsz egy italra?" Te: Nem szokásom idegen nőket meghívni... De te meghívhatsz egyre, én nem bánom! #5 Csaj: Te most engem akarsz elcsábítani? Te: Ha nagymamád még nálad is jófejebb, akkor inkább őt. HUMOR A humor, egy nagyon fontos eleme a csajozásnak, mondhatjuk azt is, hogy szinte elengedethetlen. Miért fontos és hasznos a humor a csajozásban? Mert kikapcsolja a logikai agyat, a csajok figyelme és a szociális követelések kikapcsolódnak, eltűnnek egy időre. Mi is pontosan a humor? A random, kiszámíthatatlan és nem összeillő dolgok keveréke. Hol tudod használni a humort? - RANDOM SMS-eknél - saját gyakran használt vicces kifejezéseknél és dumáidnál: nüveld, glorious, fun, cool, homz, vilté - diszkvalifálásnál - shit testeknél tökéletes - olyan poénosan gyökér dolgokat állítasz magadról, amik szinte 100%, hogy nem igazak pl.: még szűz vagyok, sosem smároltam és igazából te vagy az első csaj akivel először életemben beszélek - ezekkel csak nő az értéked a csaj szemében ha jól tudod előadni 35 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Hogyan mondjad? - mikor mondasz valami vicceset, nem nevetsz a saját vicceden!..addig nézel rá amíg el nem kezd nevetni - mikor sok ember előtt mondasz valami vicceset, ne nézz nagyon senkire, mert az reakciókeresőnek tűnhet és csökkenti a poén erősségét A humorról bővebben a közösség oldalán olvashatsz. EGYÉB FÉRFIAK, ALFA HÍMEK (=AMOGOLÁS) Amog- Alpha Male of the Group (a csoport alfahímje) Mivel a nők ösztönösen ahhoz a férfihoz vonzódnak, aki egy közösségben a legdominánsabb, illetve ahhoz, aki vezérének tűnik a többi férfinak, hamar szembesülünk majd a különböző amog technikákkal. Annak , hogy a nők szemében dominánsnak tűnjünk, több lehetőség is van: Kezdeményezőként lépünk fel, így konkrét szituációkban derül ki, hogy mennyire vagyunk alfák: A mi ötletünk, elgondolásunk érvényesül, oda megy / azt csinálja a csoport amit mi akarunk. Azonban a többi férfi a csoportban gyakran megpróbálja keresztülhúzni számításunkat: azt akarják, hogy az ő realitásuk legyen az erősebb, ők legyenek a társaság központja, ők váljanak a csoport vezérévé. Ezt megakadályozandó vetjük be az amogolást. Ennek egyik fajtája a non-verbális amog. Itt nem azon van a hangsúly, hogy konkrétan mit mondunk, hanem a testbeszédünkön, illetve beszédünk hangsúlyán, hangerején. Ha egy újonnan érkező embert akarunk kiamogolni, legegyszerűbb mód, ha megpróbáljuk kizárni a beszélgetésből: Úgy helyezkedünk a csoporton belül, hogy mi, illetve lehetőleg a legtöbb csaj (nagy valószínűség szerint a csajok miatt lépett be a csoportba) háttal kerüljön az újonnan belépőhöz képest. Ezzel kizárjuk a csoportból, és azzal, hogy esetleg megkerül minket, próbál befurakodni közénk oda nem illőnek, kelletlennek fog tűnni a többiek számára, illetve reakciókereső lesz, amivel el is bukta a csoport alfa hímje címért folytatott harcot. Ha a csoportban több egyenrangú férfi között zajlik a társalgás, testbeszédünkkel akkor is kimutathatjuk dominanciánkat. A hangunk nekünk legyen a leghangosabb, kiabálni nem kell, de a leghangosabban beszélőre figyelnek a legtöbben, és mindenki tudni fogja, hogy nem félünk attól, hogy hallják amit mondunk: nem félünk attól, hogy tévedhetünk, ez a mi véleményünk és ezt vállaljuk. Gyakran létesítsünk testi kontaktust: egy-egy barátságos (nem agresszív v durva!) bokszolás a másik vállába, a másik átkarolása, a másikra való támaszkodás mind-mind a dominancia jele.

Másik fajta amogolás a verbális amog, ahol azzal erősítjük a státuszunkat, amit mondunk. 36 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


A legegyszerűbben úgy lehet kiamogolni valakit egy csoportból, ha nevetségessé tesszük. A legtöbb ember nagyon rosszul kezeli, ha kinevetik, ha nevetségessé válik, különösen ha nők is vannak a csoportban. Ezzel a módszerrel nagyon sokat nőhetünk a nők szemében, hiszen nemcsak, hogy szópárbajban "legyőztük" az egyik srácot, de kiderült rólunk, hogy viccesek, frappánsak, intelligensek vagyunk, ami a legtöbb nő értékrendjében a top 3 tulajdonság között van (alfaság- humor-intelligencia, néhány mp. alatt). Többféleképpen lehet valakit nevetségessé tenni. Ennek egyik módja, ha megtaláljuk azt a tulajdonságát a kinézetében/személyiségében, ami elég szembeötlő, és valószínűleg régóta zavarja az illetőt (elálló fül, alacsonyság, beszédhiba, stb). Másik mód ennek pont ellenkezője: Azt figurázzuk ki amire szemmel láthatóan büszke: magasság, drága óra, izmos test, stb. Jó módszer még ennek a kettőnek a vegyítése, vagyis a paródia: minden szembeszökő tulajdonságát kifigurázzuk, úgy, hogy erre a közönség egyértelműen ráismer. Azt is csinálhatjuk, hogy valakit belefogalmazunk egy nyilvánvalóan fiktív történetbe, melyben ő, mint főszereplő valamilyen különösen negatív dolgot cselekszik. A közönség tudni fogja, hogy nem igaz, amit mondunk(annyira nyilvánvalóan nagyot kell lódítani) mégis negatív dolgot asszumál arról akiről beszélünk. Nemcsak a humort felhasználva lehetünk effektívek: Ha mondanivalónkkal látványosan érdektelenséget mutatunk ki az előttünk szólóval szemben, nemes egyszerűséggel közömbös számunkra amit mond, félbeszakítjuk("aha ez marha érdekes" és teljesen másról kezdünk el beszélni), vagy úgy teszünk, mintha dicséretre szomjazna és megjutalmazzuk("jaj de ügyes vagy, jól van" és közben kedvesen megpaskoljuk az arcát, stb). Fontos az, hogy ne csak amogolni tudjunk, hanem más amogját is ki tudjuk védeni (ez egyébként sokban hasonló a nők által használt shit testek kivédésére is). Ennek egyik módja, hogy rákontrázunk arra amit a másik srác rólunk állít: ezzel mutatjuk, hogy még ha nagyobb oltást is használt volna velünk szemben, az se érdekelne minket Példa: Csaj:-Elég gyűrött a pólód. PUA: Tudom, az előbb vonult át rajtam a teljes Odesszai rézfúvós tengerészzenekar Ez a módszer (és általában szinte az összes amog technika) akkor a leghatásosabb, ha nem gondolkozunk 20 percig a válaszon, hanem egyből, csuklóból tudunk reagálni. Másik módszer, ha semmi érdeklődést nem mutatva, csak tudomásul vesszük azt amit rólunk állítottak: egy egyszerű aha-val továbblendülünk a kérdésen, és ügyet sem vetünk arra amit mondogatnak: ezzel kimutatjuk, hogy mennyire semmibe vesszük őket, a véleményüket, és úgy általában nem tartjuk őket egyenrangúnak velünk.

37 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


III. KÜLSŐD, ÖLTÖZKÖDÉSED ÚJ STÍLUS, ÚJ RUHÁK Ahogy belülről változol, úgy kívülről is fogsz. Azaz a korábbi stílusodat (ha volt egyáltalán) el fogod hagyni és egy újat fogsz felvenni. Ez mint jelent: új ruhák, új frizura, új cipő stb. Arra figyelj legfőképp, hogy olyan emberektől kérj öltözködési tanácsokat, akik 1. jó csajokkal vannak 2. a csajok dicsérik a stílusukat. Legjobb, ha csajokkal mész vásárolni és ők segítenek neked, de ne az anyukáddal vagy a nagymamáddal menj, mert velük ebben az esetben lehet, hogy nem jársz jól. Miket hagyj el? - fehér zoknik: CSAK otthonra! - felhúzott zokni rövidnadrággal. Helyette hordj titokzoknit! - betűrt póló - általában nem áll jól - lóg a fenekeden a farmer (kivétel ha hip-hopper vagy rapper stílust követsz) - lóg rajtad a póló - ha 70kg vagy akkor NE XXL-es pólót hordj! (kivétel ha hip-hopper vagy rapper stílust követsz) - a szandált felejtsd el! Nagyon kevés embernek áll jól, és azok is általában idősebbek! ÖLTÖZKÖDÉS, TISZTÁLKODÁS - az öltözködés a tisztálkodásnál kezdődik - haj, frizura - a legnagyobb külső változást egy új frizurával lehet elérni - borosta - ha meghagyod is valamennyire, az is legyen ápolt és rendezett - fül tiszta e, ne legyen szőrös - körmök - ujjazásnál pl. nagyon fontos, hogy kerek és tiszta legyen - ruházat - cipők: egyik legfontosabb dolog. a nők vásárlásuk legnagyobb részét cipőkereséssel töltik. - a legfontosabb, hogy mindig teljesen tiszta legyen - tisztaságodat tükrözi - mint a haj, meghatározza az egész öltözködés stílusát - a formája személyiséget határoz meg: csúcsos vs. lekerekített (csúcsos= dominánsabb, lekerekített = alárendeltebb) - öv - passzoljon a cipő színéhez - ha nagyon őrülten öltözöl fel, akkor nem kell passzolnia - farmer - kevés férfi hord jó farmert, fontosabb, mint a póló - a farmer sok mindent elárul - olcsó farmerek nem túl jók általában - 2 legfontosabb dolog: - ne látszódjon a bokád, ne legyen túl hosszú - minősége - feszülős farmerhez feszülős poló és fordítva - óra - meghatározhatja, hogy mennyi pénzed van

MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)

38


- karkötők - bőr, fém stb. - ad egy kifogást a csajnak, hogy megszólítson, bókoljon Legyenek sztorijaid, frappáns dumáid minden ruhadarabhoz mikor a csajok megszólítanak miatta, így nem fogsz kellemetlen helyzetbe jönni és mellette a csajok előtt intelligens és humoros leszel. Hordhatsz vicces fun pólókat is ilyen feliratokkal, mint pl: 'fuck yoga' Ha kérdezik, hogy miért utálod a jógát, akkor mondd meg, hogy nem utálod, hanem ez a jógának egy speciális fajtája.

ÖLTÖZKÖDÉSI ALAPSZABÁLYOK

Alapszabályok: - a zoknid vagy a cipőd színéhez vagy a nadrágod színéhez passzoljon - az öved a cipőd színéhez passzoljon - a zakón az alsó gomb mindig legyen kigombolva. Ingujjnak ki kell lógnia. Az ing a nyaknál legyen szoros. A nyakkendő kb. derékig érjen. - cipő mindig legyen tiszta. Identitáshoz és stílushoz passzoljon. - inkább kevesebb, de jó cuccaid legyenek, mint sok átlagos - olyat ne vegyél, ami már van neked - ha átlépsz a szabályokon, akkor generálsz vonzalmat a kinézeteddel, ha átlagosan, megszokottan öltözöl, akkor komfort zónában maradsz - egy extrém ruhadarabbal feltűnő lehetsz, de ha túl sok az extrém, akkor fura lényként fognak kezelni SAJÁT STÍLUS Alakítsd ki a saját stílusod! Ez történhet több féleképpen. Akkor a legjobb a stílusod, ha tükrözi az identitásod, azaz a ruhádból meg lehet mondani, hogy milyen ember vagy, milyen körökben mozogsz, milyen zenét hallgatsz, milyen bulikba jársz stb. Saját stílust kialakítani nem megy gyorsan, amúgy is az ember folyamatosan formálja ahogy fejlődik. PÁVÁSKODÁS A páváskodás Mystery-től (híres PUA) származik, ami azt jelenti, hogy van rajtad 1-2 olyan ruhadarab, ami kirívó és feltűnést kelt. Ennek a célja az, hogy a csajok többet nézzenek rád. Miért jó ez? Ezzel alapvetően magabiztosságot sugárzol. Mert te fel mersz venni pl egy piros kalapot, ami 39 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


nagy feltűnést kelt, mindenki téged néz, és te ezt bírod, nem zavar téged. Azaz: elég nagy önbizalmad van ahhoz, hogy esetleg egyes emberek beszóljanak, vagy rád mutogassanak. A páváskodást nem célszerű túlzásba vinni. Ezért elég, ha 1 maximum 2 feltűnőbb dolog van rajtad.

Ő picit túlzásba vitte a páváskodást. Ez lehet egy érdekes nyaklánc, karkötő, gyűrű, egy feltűnőbb póló, egy rikítóbb színű cipő, festett haj stb.

Ez egy alap páváskodás. 1->2. A lényeg, hogy passzoljanak egymáshoz a dolgok, szóval ne nézz ki udvari bolondnak, mert nem ez a cél.

40 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


BŐVEBB ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓK Mint fent írtam, ez egy kezdőknek szóló ingyenes könyv. Ha további tanácsokra van szükséged, a csajozással és a párkapcsolattal kapcsolatban, akkor nézd meg oldalunkat a Legnagyobb Magyar Csajozási Közösség honlapját: http://www.pua.hu Közösségünk folyamatosan fejlődik, már napi 300 látogatónk van és a tendencia azt mutatja, hogy 1-2 éven belül ez a szám meg fog többszöröződni (x5-10) Mit találsz itt? MINDENT a csajozással kapcsolatban: - cikkeket: - háremtartásról - modellek felszedéséről - egyéjszakás kalandokról - szex technikákról - barátnő megtartásról - megfelelő párkapcsolatról - iskolában, gimnáziumban, egyetemen, munkahelyen való ismerkedésről - női pszichológiáról - csajozós dumákról, nyitásokról - technikákról, metódusokról - élő, rejtett-kamerás videó felvételeket csajozásokról - hanganyagokat, csajokkal felvett beszélgetéseket, telefonbeszélgetéseket - önfejlesztéssel és csajozós életmód kialakításával kapcsolatos tanácsokat - letölthető oktató CD-ket, DVD-ket Nézd meg a Legnagyobb Magyar Csajozási Fórumot is, ahol bármilyen csajozási kérdésedre szívesen válaszolunk ingyen és szinte azonnal! http://forum.pua.hu Ha érdekelnek téged csajozási tanfolyamok, privát coaching (oktatások), tréningek akkor is látogass el weboldalamra: http://www.mex-deluxe.com, illetve írj emailt nekem: mex@pua.hu Ha szeretnél találkozni Magyarország és a világ legjobb PUAi-val (RSD, Badboy, VinDicarlo, Mystery, PUATraining, Love Systems, DavidX, Juggler stb.) akkor az évente sorra kerülő PUA Csajozási Konferencián is szívesen látunk! http://www.puakonferencia.com És minden nyáron szervezünk egy PUA Tábort is a Balatonon szintén külföldi oktatókkal, trénerekkel ahol 1 teljes héten át csajozhatsz és Magyarország legjobb PUA-i oktatnak minden este a Balatonon! http://www.puatabor.com 41 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)


Sok sikert kívánok Neked ezen a meglepetésekkel és kihívásokkal teli úton, remélem sikerrel jársz, eléred a céljaid és biztos vagyok benne, hogy fogunk találkozni vagy a terepen, vagy a http://www.pua.hu által szervezett rendezvényeken. Addig is, bármi kérdésed van a közösséggel, tanfolyamokkal stb. kapcsolatban, írj nyugodtan a fórumra vagy keress meg email-ben! (mex@pua.hu)

Üdvözlettel: Mex Deluxe A Legnagyobb Magyar Csajozási PUA Közösség Alapítója

42 MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (PUA)? Írta.: MEX DELUXE – A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója (http://www.pua.hu)

Mex Deluxe - A Csajozás és Ismerkedés Alapjai  
Mex Deluxe - A Csajozás és Ismerkedés Alapjai  

Írta:MEX DELUXE A legnagyobb magyar csajozási közösség alapítója(http://www.pua.hu) MEX: A CSAJOZÁS ALAPJAI – HOGYAN LEGYEK PICK UP ARTIST (...

Advertisement