Page 1

: Utöver ROT

10 % vi lämnar let på materia

i a r e Renov ! r e t n i v www.rogersbygg.com


vå tr um fö r g

be hö ri

Just nu: 10 % p å kakel & klinke rs.

Vi fixar ditt badrum

Badrum med spa-känsla? Gästtoalett från 1970-talet? Oavsett vad du har för behov kan vi hjälpa dig. Tillsammans med Optimera och Smålands plattsättning har vi tagit fram ett riktigt bra erbjudande. Förutom att du kan nyttja ROT-avdraget direkt på fakturan lämnar vi också 10 procents rabatt på kakel och klinkers.

Det kallar vi kalaserbjudande!

I samarbete med:

Erbjudandet gäller endast när Rogers bygg utför hela entreprenaden. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.


Byt fönster i vinter Holsby fönster är kvalitetsfönster som passar alla hus. Vi mäter, beställer och byter dina fönster. Dessutom får du 10 procents rabatt på alla fönster om du beställer före den 31 december.

t rabat 10 % rialet ate på m

Lyxigt uterum med VPP-system Vi bygger ditt uterum med flexibla VPPsystem. Naturligtvis skräddarsyr vi efter ditt hus. Boka nu så kan du njuta av sommaren redan i april! Vi lämnar 10 procent på materialet även här.

Nya pannor på taket Vi hjälper dig att byta tak. Vi går igenom allt från pannor till läkt för att försäkra oss om att du får ett tak i toppskick. Just nu bjuder vi dig på hyreskostnaden för byggställningen. Just nu bjuder vi på hyra av byggställnin gen.


Vi löser dina renoveringsbehov! I över 20 år har vi erbjudit professionella byggtjänster till både företag och privatpersoner på hela Höglandet. Vill du ha hjälp med renovering, eller kanske en utbyggnad? Då är vi rätt företag för dig!

kt r dire e g o R Ring 37 26 31 070-7

www.rogersbygg.com Erbjudandena gäller endast när Rogers bygg utför hela entreprenaden. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

www.fempunkter.se

Tel. 0381-104 10 | Ydrevägen 37 | 575 91 EKSJÖ


Renovera i vinter  

DR-kampanj för Rogers bygg.

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you