__MAIN_TEXT__

Page 1

MAGAZINE Magnificent mama

The November ISSUE


BESØG TANTE GORILLA


FORSIDEN Fotograf & Styling: Icecream Bandits

indhold November 2016 november 2016 Mama & Me Iværksætter med stort I

Cozy interiour Makeup-guide En Nyhed Madpakken

Uld ti vinter Klummen Outfit of the month Skønhed & pleje

Features

Inspiration

Favoritter

KLIK

PÅ PRISEN

& KØB Magnificent mama


Authentic Danish Design

Diameter: 40 mm Højde: 7 mm

Norlite 1.200 kr.

Diameter: 38 mm Højde: 8 mm

NEXO - Lillan 990 kr.

Spar op til 300 kr. i September

Eksklusiv design fra Bornholm


november 2016 indhold Kære Læser I dette magasin har vi lagt vægt på interiør; hvordan du får stilen, og ikke mindst alle de lækre nyheder, som rammer butikkerne i november. Derudover har vi fokus på iværksætteri; artiklen om Marianne som havde en drøm om at eje sin egen webshop, trodse fordommene og bruge sin faglighed fra pædagog verdenen. - super inspirerende læsning! Bliv klar til årets julefrokoster eller sammenkomster, med vores bud på en lækker “luksus vs. budget”-kjole og makeup’en hertil. Trine deler også sine tanker: om nogle gange, som kvinde, at over-tænke, måske kender du begrebet eller følelsen? - læs med i klummen. Jeg håber, at du vil nyde vores magasin. Rigtig god læselyst!

Anne Sharck

Magnificent mama


Det dyrebareste du har

Med en børneulykkesforsikring er dit barn dækket i skolegården, på legepladsen, på sportspladsen, på vej til og fra skole, samt i hjemmet. Kort sagt, overalt.

Mulighed for at udvide med børnesygesikring; Dækning ved dødsfald Dækning ved kritisk sygdom Som kunde hos Thisted Forsikring A/S betaler du kun Dækning ved varigt mén som følge af for to børn. Det betyder at efterfølgende børn er sygdom gratis forsikret. gr kun 250 kr. pr. barn Læs mere på www.thistedforsikring.dk/mama

  


november favoritter

Nyhed!

SMOOTHIES Af David Frenkiel & Luise Vindahl

I deres nye bog kommer parret bag det populære koncept Green Kitchen Stories, David Frenkiel og Luise Vindahl, med masser af spændende ideer til supersunde, velsmagende juicer og smoothies. Bogen, der både er for begyndere og erfarne eksperter i smoothies, har en introduktion til det nødvendige udstyr og ingredienser, det er godt at have i spisekammeret, køleskabet og fryseren. Der er kapitler med enkle smoothies, som indeholder tre-fem ingredienser, genopbyggende smoothies efter træning, ideer til morgenmad, kickstartere, desserter og meget mere. Find bogen her 169 kr.

Smukke glas...

Glasserien Crispy fra Frederik Bagger er en serie i flot glas med facetslebet look. Eightball ølglas er af blyfri krystalglas og tåler maskinopvask på glasprogram. Der ydes 2 års garanti for glaspest. 2 stk. 399 kr.

Magnificent mama


november favoritter

Posen !

Hay Packing Essentials poser, som enten kan lukkes med snor eller lynlås. Brug dem til at holde styr på småtingene i hverdagen eller når du rejser. Poserne er lavet af Tyvek, et let og slidstærkt materiale, som er modstandsdygtigt over for væsker. fra 39 kr.

Bagedyst ! Det smager bare meget bedre, når du selv har bagt dine boller, brød og kager og det er slet ikke så svært. Børnenes bagebog er en ny revideret udgave med 75 opskrifter, som gør det nemt for børnene at følge. I bogen finder du bl.a. opskrifter på brød, knækbrød, pizzadej, fine og festlige kager og julegodter. Forfatteren bag bogen er Katrine Klinken, som er kok og har udarbejdet flere børnekogebøger. 229,95

Magnificent mama


interiør favoritter

Bliv inspireret

snup stilen Tipi NUNUNU 999,95 kr.

Strikketpude Blabla Kids 499,95 kr.

Melamin kop Design Letters 79,95kr.

Lampe Heiko 449,95 kr.

Magnificent mama

Bord Nofred 1399,95kr.


interiør favoritter

Plakat Michelle Carlslund 199 kr.

Bamse LuckyBoySunday 199,95 kr.

Lænestol IKEA 1899 kr.

Gulvtæppe Ellos 1999,95 kr.

Magnificent mama


Mama & me

Vintergarderoben

Mama & me

Jakke, Ver de Terre, 2900 kr.

Jakke, Ver de Terre, 1900

Mama

me

Mama

me

Jakke, Marmar CPH, 799 kr.

Jakke, Marmar CPH, 549 kr.

Magnificent mama


Mama & me

Mama

Jakke Vans 1399,95 kr.

me

Jakke Hummel 899,95 kr.

Magnificent mama


Mama & me

Magnificent mama


Mama & me

Amazing ICECREAM BA N D I T S

Det hollanske brand er super lĂŚkkert, og vi er vilde med det enkle design. Brandet er som skabt til vores “mama & meâ€? tema. Dyk ned i deres fantastiske univers her www.icecreambandits.nl

Magnificent mama


Uld til vinter

Uld

Hvorfor uld ? Uld er temperaturregulerende. Hvis dit barn er koldt luner ulden, og hvis dit barn er varmt vil ulden lede varmen væk fra kroppen så barnet ikke er svedigt og holdes tørt. Uld er derfor et ideelt materiale til dansk vejr, hvor temperaturen ofte svinger. Hvis dit barn er i skovbørnehave og tit skifter mellem udeleg og indeleg er uld også uforligneligt til at holde en stabil kropstemperatur. Uld er derfor også fantastisk til spædbørn og babyer som ikke kan udtrykke om de fryser eller har det for varmt. Undertøje, Joha, 149,95 kr.

Body, Me too, 159,95 kr.

Bukser, Noanoa, 349,95 kr.

Magnificent mama


Uld til vinter

Body Engel 179 kr.

Heldragt Marmar 449,95 kr.

Strømper Melton 69,95 kr.

Undertrøje Celavi 179,95 kr.

Vidste du: Elefanthue, Molo, 279,95 kr.

At uld er naturligt antistatisk og ikke-brĂŚndbart.

Magnificent mama


Uld til vinter

Heldragt, Hust & Claire, 329 kr.

Body Wheat 229 kr.

Vidste du:

At Uld transporterer fugt væk fra din krop hvis du sveder, så du vil stadig føle dig tør. Strik, FUB, 525 kr.

Heldragt, Mikk-Line,399,95 kr.

Magnificent mama


Uld til vinter

Hue Huttelihut, 299,95 kr.

Strik, Esencia, 599 kr.

Vanter Selana 155 kr.

Bukser, MĂźsli, 220 kr.

Bukser, Disana, 299 kr.

Magnificent mama


Magnificent mama

Den gode madpakke inspiration til hverdagens frokost


Lækkerier En god opskrift

Græskarboller smukke og lækre !

Søde små græskarboller der vil pynte på buffeten eller i madpakken. Brødene ser flotte ud og er overraskende nemme at lave. Få opskriften her

OKSEFRIKADELLER

Spicy ostefrikadeller rullet i sesamfrø! Find opskriften her

Magnificent mama


Cozy Interiour

Interiørwishes Krus Bahne 49 kr. Glas Libbey 49 kr.

Bordlampe &tradition 1995 kr.

Lys Magasin 199 kr.

Keramik Lyngby 129 kr.

Magnificent mama


Cozy Interiour

fermliving

Magnificent mama


Cozy Interiour

Høie-sengetøj

Magnificent mama


Cozy Interiour

Sengetøj Hay / fra 1199 kr.

Pude / Designletters 149 kr.

Vasketøjkurv Vipp / 3499 kr.

Vase / Kähler 350 kr.


Outfit of the month Cool print Sweatshirt Emilie et Ida 369 kr.

lĂŚkker kvalitet Bukser Christina Rohde 199 kr.

Petit by Sofie Schnoor 379,95 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

Fokus MĂĽnedens favorit brand til mor Erbs Denmark vi er vilde med det moderne simple look. Erbs Denmark har formĂĽet at designe til fair priser. som vi ELSKER. En lĂŚkker kollektion fyldt med smukke fund. Se kollektionen her

Magnificent mama


Authentic Danish Design

Se mere på

www.Authentic.dk Authentic Danish Design

Vejrhøj

Fantastisk

Dansk Håndværk 2.880 kr.

moderne dansk designet ur i træ


Mama Mode

Jeg ønsker mig... Anne Sharck

Magnificent mama redaktør “Jeg har samlet lidt af mine ønsker, som jeg inderligt håber jeg får i gave.. Parfumen er MIN DUFT - som jeg desværre ikke har mere af.. Den har fulgt mig i 9 år, og jeg bliver aldrig træt af den.”

In love with

Nike Jakke 1649 kr.

VINTERJAKKEN

Miss Dior Parfume 100 ml. 1020 kr.

INUIKII støvler 1799,95 kr.

Magnificent mama


Mama Mode

LUKSUS

Til julefrokosten

BUDGET

BUDGET vs. LUKSUS

Frock & Frill blonde kjole 1350 kr.

First & I blonde kjole 300kr.


Indblik Barnets Verden

Iværksætter med stort I Om Marianne Alder: 26 år Uddannet pædagog. Gift med Søren, som hun har været sammen med de sidste 8 år. Sammen har de sønnen Otto fra august 2016.

Efter mange overvejelser tog jeg springet og var klar til at satse hele min opsparing, for at få en hverdag, hvor jeg kunne stå op og være glad hver dag. Jeg havde ingen idé om, hvad jeg skulle lave, men jeg vidste at det skulle være noget, hvor jeg kunne drage nytte af min faglige viden og interesse for børn.

D. 1. Juni 2015 lancerede Marianne webshoppen Barnets Verden, hvor hun med sin faglige viden i fokus sælger kvalitetslegetøj til børn i alderen 0-6 år. Trods fordomme fra leverandørerne om at Barnets Verden bare var endnu en barsels webshop, fik hun dem overbevist om at dette projekt var af en anden karakter. Marianne foræller: “Jeg var fast besluttet på først at få webshoppen til at køre før der skulle fokuseres på familieudvidelse. Jeg vidste at det blev mere end fuldtidsarbejde og venner og fritidsinteresser måtte derfor nedprioriteres en smule i opstartsfasen.

Jeg begyndte derfor at undersøge markedet, for at finde ud af, hvor jeg kunne dække et behov hos kunderne, som de ikke kunne finde alle andre steder. Det gik hurtigt op for mig at der fandtes utrolig mange webshops med legetøj, uden nogen form for pædagogisk viden eller vejledning bag. Jeg tænkte derfor at der måtte være en stor kundeskare, som havde svært ved at finde gaver, som passede til modtagerens udviklingsniveau.”

Da jeg blev færdiguddannet og stod overfor ansættelsesstop i kommunen og meget få ledige jobs endte jeg i dagpengesystemet. Pludselig gik jeg fra, at elske min hverdag på pædagogstudiet til en hverdag derhjemme, hvor tiden gik med at skrive ansøgninger. Jeg blev mere og mere frustreret og mit store ønske om en dag at blive selvstændig blev kun større i den periode.

Hvor finder du inspiration ? “Jeg bliver meget inspireret på Instagram, hvor jeg synes det er spændende at følge med i, hvad der sker indenfor legetøjsbranchen i udlandet. Jeg synes det er fedt at finde små upcoming brands og følge deres udvikling, for på sigt at få dem på shoppen, når det danske marked er klar til det.”


Indblik Barnets Verden


Indblik Barnets Verden

Hårdt arbejde & en ny hverdag At turde tage springet... Jeg husker tydeligt den dag, hvor jeg sammen med min mand tog beslutningen om, at jeg skulle starte Barnets Verden. Fra den dag startede en hverdag med minimum 12 timers arbejde hver dag uden løn. Trods det hårde arbejde og en del mindre søvn elskede jeg nu min hverdag og den 1. Juni 2015 var vi klar til at lancere hjemmesiden. Og derfra gik det stærkt. Der kom flere og flere ordrer som dagene gik og til Black friday og julehandlen måtte vi melde udsolgt på mange af vores varer. Der gik derfor også kun 6 måneder før at vi måtte finde et nyt sted til lageret, da 80 m2 ikke længere slog til. Vi fandt derfor et lager på 800 m2, som i dag er ved at være godt fyldt ud. I foråret 2016 ansatte vi en fuldtidsmedarbejder, Monique. Som en lille ny virksomhed er en fastansættelse en stor satsning, og det er derfor utrolig vigtigt at vælge den helt rette person..

Vi blev dog hurtige enige om, at Monique havde den helt rette indstilling og gåpåmod til at blive en del af Barnets Verden og det viste sig at være den helt rette beslutning vi tog. Det boostede virksomheden endnu mere at få en så dygtig person med på holdet, og vi besluttede derfor at kigge mod udlandet – Holland som det første land. I sommers fik vi også Anneline med holdet, som blandt andet tager sig af kundeservice, lageret, tekster og sociale medier. Endnu en dygtig person, som kom med nye idéer til Barnets Verden. I august kom vores lille søn, Otto, til verden en måned før tid, og i den situation så jeg virkelig vigtigheden af at have så stærkt et team til at tage over. Nu knokler vi med at blive helt klar til det Hollandske marked og selvfølgelig til efteråret og vinter med Black Friday og julehandlen, som bliver en fantastisk tid fyldt med gaveindpakning og travlhed på lageret.”

Magnificent mama


Indblik Barnets Verden

Teamet bag Barnets verden

Marianne & Otto

Magnificent mama


Indblik Barnets Verden

Magnificent mama


Indblik Barnets Verden

Yndlings brand

1.

til mor

Nike. Når man går mange timer på et lager er det bare altafgørende med godt fortøj og der foretrækker jeg helt klart sneakers fra Nike!

Yndlings ferie

destination

3.

Jeg er helt vild med Spanien og de spanske øer. Jeg elsker klimaet, naturen og så er det skønt med den korte rejsetid. Og når den endelig står på ferie, så skal det være med en god strand, lækker mad og selvfølgelig is hver dag!

Yndlings brand

til børn

Jeg er helt forelsket i det engelske brand Le Toy Van, som laver det fineste trælegetøj fyldt med muligheder for læring. Selve designet er så fint og så er kvaliteten i top. Og så bliver jeg lige nødt til at nævne det danske brand Mamamemo, som er mit yndlings brand indenfor legemad. De søde Mamamemo produkter passer perfekt ind i de små legekøkkener og det er muligt at få alt lige fra koldskål til kajkager. Legemaden ligner de produkter som barnet ser i hverdagen og det er derfor perfekt til rollelege .

2.

Yndlings mad

til hverdag & fest

4.

Jeg elsker mad! Alt lige fra gammeldags dansk mad til mere eksotiske retter. Favoritten må være sushi men det har nok også meget med hyggen ved at nipse til de forskellige stykker at gøre. Jeg synes det er skønt at have besøg af familie og venner og servere noget lækkert mad, og jeg kan rigtig godt lide at bruge tid i køkkenet, når der er mulighed for det.

Magnificent mama


Indblik Barnets Verden

Har du et godt råd til andre mødre med en drøm om iværksætteri? Spring ud i det! Det værste der kan ske er, at du må lukke igen og finde nye veje – men så er det afprøvet. Og måske det bliver en succes og en levevej, hvor du vil elske arbejdet, som bliver en del af dig. Livet som selvstændig – specielt selvstændig mor er vanvittig hårdt, men også helt fantastisk! Jeg er så lykkelig over at jeg tog springet, selvom det var mere sikkert at vente på et fast arbejde og så blive lønmodtager med en fast indkomst. I dag kan jeg ikke forestille mig en hverdag uden Barnets Verden!

Hvad er jeres planer for fremtiden? Udlandet! Vi har netop lanceret Barnets Verden i Holland under navnet Hoot Hoot og glæder os til at se forretningen udvikle sig på det Hollandske marked. Forhåbentlig vil vi indenfor den nærmeste fremtid også være at finde i flere af vores nabolande. Derudover vil vi selvfølgelig udvide sortimentet med nye spændende mærker og produkter. Ellers er planen at fortsætte med at give kunderne en fantastisk oplevelse, når de handler ved os. Besøg Barnets Verden

Magnificent mama


Indblik Barnets Verden

Vores favoritter Gåbil fra Magni 849 kr.

Pude fra Roommate 249 kr.

Rangle fra Smallstuff 129 kr.

Uro i bæredygtigt bambustræ 449 kr.

Maxi Bunny fra Maileg 599 kr. Noahs skib fra Le Toy Van 995 kr.

Magnificent mama


Step By step makeup-guide Bliv klar til årets julefrokoster

Step 1 Step 1

Basen

Lig en base med lys skygge, på hele øjenlåget. Jeg brugte IDUN øjenskygge palette- mineral.

Step 2

Step 2

Globelinjen

Lidt en lidt mørkere skygge langs globelinien, for at markere den. Jeg brugte IDUN øjenskygge palette- mineral.

Step 3

Sorte detaljer

Brug en sort skygge, og lig en markant linie langs de øverste vipper. Træk den derefter op over øjenlåget, så der formes et V, som vist på billedet. Jeg har brugt: Deliliah – kompakt, intens og fantastisk øjenskygge

Step 3

Magnificent mama


Step By step makeup-guide

Step 4

Step 4

Blend

Blend farverne sammen, med en ”mellemfarve”. Jeg har brugt en brun. Denne skygge må gerne være med shine, for at tilføje en lidt mere festlig effekt. Jeg brugte IDUN øjenskygge palette- mineral.

Step 5

Step 5

Sort linjer

Lig en sort liner, langs vippekanten. Jeg har i dette tilfælde brugt en blyant, da jeg er til det nedtonede look. For mere intens effekt, brug en våd liner. Tip: Er du nybegynder, så start med en blyant, da den er nemmere at styre.

Step 6

Step 6

Finish

Brug den samme farve skygge, fra step 4. Lig en smal streg langs den nederste vippekant, og ton den evt lidt ud med en ren børste. Sørg for at blende den lidt sammen, med skyggen på øjenlåget, så make upén får en helhed. Som absolut sidste finish, MASCARA! Bedøm selv effekten, ved hvor mange lag du ligger på. Selv er jeg ret vild med en intens mascara, men jeg er ikke vild med edderkoppe-ben, så det handler om at finde en mellemvej. Prøv dig frem.


Skønne Nyheder

Annemarie Börlind Sensitive Cream Mask 75ml, 265 kr. vejl.

CND Creative Play Celebration Collection 8 farver 79 kr. vejl

Unisex Eleksir

Wella

Yves Rocher lancerer tre nye ansigtsplejeprodukter til både mænd og kvinder: Et essence, der reparerer og beskytter mod forurening, et naturligt eksfolierende pulver, der blandes sammen med din rensegelé for en skræddersyet peeling samt en eksfolierende rensegelé specielt udviklet til mænd. 219 kr.

EIMI SHAPE ME er en hårgelé med Shape Memory, som aktiveres ved varme og gør det nemt at forme og føntørre håret til det ønskede look med en holdbarhed i op til 48 timer. Geléen forandrer hårets tekstur, og selv under ekstreme forhold fungerer Shape Me som en anti-fugt gelé. 150ml, 190 kr. vejl.

Magnificent mama


Skønne Nyheder

Et sundt alternativ Onemeal er et sundt og nærende instant mellemmåltid, som er udviklet i samarbejde med michelin-kokkene Francis Cardenau og Mikkel Maarbjerg samt ernæringsekspert Morten Georg Jensen.

Foruden mikroalger indeholder Onemeal miso, ærteprotein, olivenolie, citron og timian, og kan både nydes som en klassisk suppe, drysses over salat eller røres i pesto. Kun fantasien sætter grænser, og du er sikret et rigt og nærende mellemmåltid, som stabiliserer blodsukkeret og mindsker trangen til sukker og usunde snacks i løbet af dagen. Vi glæder os til at samarbejde med Onemeal om at øge kendskabet til de fantastiske egenskaber ved mikroalger og inspirere til, hvordan man kan indarbejde dem i sin kost.

Onemeal er baseret på mikroalgerne spirulina og chlorella, som er springfyldt med proteiner, fibre, essentielle aminosyrer og omega 3 fedtsyrer. Mikroalger menes desuden at indeholde 100 gange mere beta-caroten end gulerødder, 50 gange mere jern end spinat og 10 gange mere calcium end mælk. Onemeal er 100% økologisk og produceret med respekt for miljøet. Råvarerne er hentet Læs mere her: http://onemeal.dk hos de bedste leverandører, og det høje indhold af protein gør Onemeal til et ægte alternativ til kød.

Magnificent mama


Skønne Nyheder

Luksus !

Det mest teknologiske, avancerede og luksuriøse produkt i hele SENSAI’s sortiment, som flytter anti-ageing hudpleje til et nyt niveau. Cremen er rig og fyldig, men smelter let ind i huden og efterlader en smuk teint med et strålende fugtslør. Sensai Ultimate The Cream 15 ml 2345 kr. vejl

BIOEFFECT PRO er et nyt, professionelt hudplejesystem fra det prisbelønnede islandske hudplejebrand, der står bag det verdensberømte BIOEFFECT EGF SERUM. Alle produkterne i BIOEFFECT PRO er udviklet udelukkende til brug af professionelle som en vigtig del af den yderst effektive, nye BIOEFFECT-ansigtsbehandling. BIOEFFECT PRO Professionel behandling, cirka 1.100 kr. vejl.

Magnificent mama


Trines KLUMMEN

Klummen Om Trine Anæus Brogaard

Hun er uddannet pædagog og frisør. Arbejder som Freelance hårstylist. Trine er desuden gift med Mads, sammen har de døtrene Carla Kirstine og Rosa Mai.


Trines KLUMMEN

”Nu overtænker du igen, Trine...”


Trines KLUMMEN

Er jeg den eneste mor, eller kvinde om man vil, som ofte møder ovennævnte kommentar? At tænke meget over tingene, og søvnløse nætter med tankemylder, har været en del af mit liv så længe jeg kan huske. Sådan er jeg, tænker jeg… Men det er som om at mine tankers magt, til at styre mig, har trådt i karakter, efter jeg er blevet ”voksen”, og i særdeleshed efter jeg er blevet mor. Nu har jeg to hele to små mennesker i mit liv, hvis ve og vel betyder mere for mig, end noget andet. Men hvor går grænsen fra at være den ”tænkende, omsorgsfulde, bekymrende type”, til at være den ”overtænkende”, hvis bekymringer sommetider løber løbsk, og kan få en til at glemme al form for rationalitet, og fornuft? ; ”jeg ved det ikke…” Som mor, er det uungåeligt, ikke til tider at rende rundt med nerverne uden på tøjet, når junior står overfor nogle nye, eller måske svære udfordringer i livet. Det er en del af pakken ”mor”, at vi bekymre os for vores små elsklinger. Nogle mødre er bedre til at styre det end andre, og så er der dem som konstant og spontant kan høre sig selv sige; ”pas nu på…. Bare nu ikke… og hvad nu hvis….”. Ingen af dem, er mere normale end de andre, i min optik i hvert fald. Vi er så forskellige som mødre og som mennesker, og selvfølgelig giver vi udtryk for vores bekymringer for vores børn forskelligt. Men en ting ved jeg, vi elsker alle vores afkom lige højt, og vil alle sammen deres bedste, lige meget. Men tilbage på sporet… Overtænkning..? Jeg indrømmer det blankt, jeg er den bekymrede og følsomme mor. Jeg synes det til tider kan være skræmmende at have sat børn til verden, når verden er så sindssyg, som den sommetider kan være. Jeg kan sagtens bruge en hel nat, på at bekymre mig om noget, langt ude i fremtiden.. ”Det er sku dumt!”, - og jeg ved det.

Jeg kan nemt komme til at bruge alt for meget energi, på bekymring. Ikke at jeg er hende ”pas nu på.. hvad nu hvis… osv” typen, jeg er mere hende med mavepinen, som går rundt og grubler lidt i krogene, indtil dæmningen ikke kan holde synfloden tilbage længere. Så må mine nærmeste stå model, til et følsomt menneske med mange tilbage holdte tanker på hjertet. Og det gør de sku.. Jeg har førhen synes at det klingede negativt, hvis jeg blev mødt af kommentaren; ”åh du tænker også for meget over tingene”, eller ”nu overtænker du igen”. Men nu er jeg blevet bevist om, at det er så stor en del af mig, at ”tænke meget”, og når dem jeg elsker siger til mig; ”Trine, nu overtænker du…”, så føler jeg mig heldig. At jeg har nogen i mit liv, som kender mig så godt, at de blot skal minde mig på, med en kort bemærkning og et smil, at mine tanker er løbet løbsk, før end jeg er tilbage i nuet, og virkeligheden. Overtænkning, en del af mig?, eller en del af voksen/forældrelivet? Godt spørgsmål.. Min konklusion må være, at i et hvis omfang gør vi mødre dét nu nok.. Vi er i beredskab, på vegne af vores aller dyrebareste. Og er det i virkeligheden ikke også okay? Jeg er okay med det, for jeg har nogle i mit liv, som stopper mig når det bliver for meget. Kommentaren ” Trine, nu overtænker du igen..”, er for mig ikke længere noget jeg tager som kritik, men som en kærlig hjælp til, at jeg skal være lidt mere i nuet. Hvilket jeg generelt gerne vil blive meget bedre til, at leve livet lige nu, tage en dag af gangen, og nyde øjeblikket, sammen med dem jeg elsker.

Tanker fra

Trine

Læs Trines Blog på Vebsen.dk eller følg hende på Instagram


Marmar cph AW16


Marmar cph


Marmar cph


PĂ… GENSYN 1. december Magnificent mama

magazine December 2016

Profile for Magnificent mama

Magnificent mama MAGAZINE  

November 2016 - inspired by motherhood

Magnificent mama MAGAZINE  

November 2016 - inspired by motherhood

Advertisement