Page 27

LINIA ANTI-AGING

27

Regenerare

Regenerare pentru toate tipurile de ten

5 CREMĂ REGENERANTĂ

Cremă de noapte consistentă, cu conţinut de ceară de albine şi o selecţie de vitamine care regenerează, calmează şi protejează. Uleiul de alune de pădure face pielea deosebit de fină şi suplă.

Regenerare pentru tenul uscat

5B CREMĂ SUPER REGENERANTĂ Cremă de noapte deosebit de consistentă, cu conţinut de ceară de albine, complex de vitamine şi extracte de plante, care regenerează, calmează şi protejează pielea. Uleiul de alune de pădure conferă elasticitate şi supleţe pielii. Se foloseste şi în cure de 4 săptămîni ca tratament împotriva ridurilor din jurul ochilor, gurii şi de pe gât.

Regenerare pentru toate tipurile de piele

44 CURĂ REVITALIZANTĂ CELULARĂ

Tratament reparatoriu de 4 săptămâni, pentru regenerarea intensivă a pielii. Extractul de caviar stimulează formarea colagenului şi elastinei, iar activatorul de oxigen stimulează respiraţia celulelor. Pentru o strălucire proaspătă şi plină de vitalitate.

Regenerare pentru pielea uscată

81 MASCĂ CU EXTRACT DE CAVIAR

Mască sub formă de cremă extrem de consistentă, pentru necesităţi de îngrijire deosebite. Extractul de caviar stimulează formarea naturală a colagenului şi elastinei în piele şi netezeşte liniile pielii şi ridurile. Textura face pielea mai suplă şi conferă senzaţia de hrănire optimă.

Catalog Maria Galland 2012 (88paga)  

Catalog Maria Galland 2012 (88paga)

Catalog Maria Galland 2012 (88paga)  

Catalog Maria Galland 2012 (88paga)

Advertisement