Page 1

INTERNATIONAL AWARD WINNING MAGICSTAR

MASTER ILLUSIONIST WINFRIED BRENGT EEN ILLUSIESHOW OP WERELD NIVEAU!


Een jongen met een goocheldoos Op vierjarige leeftijd begon Winfried met een goocheldoos en een droom, om jaren later de Euromast in Rotterdam te laten verdwijnen voor een live publiek. Zijn carrière als Master Illusionist begon 35 Jaar geleden, om die droom waar te maken. Jaren later heeft hij mogen verschijnen op podia in Europa: Frankrijk, Duitsland, Monaco en Luxemburg. Ook buiten Europa heeft hij publiek mogen verwonderen, namelijk in Japan en de Verenigde Staten. De meervoudig Nederlands kampioen Winfried ontving in Duitsland de Eremedaille van de magische Cirkel. In Monaco tijdens het festival “Monte-Carlo Magic Stars” kreeg hij de onderscheiding “Mention Spéciale du Jury”, voor de ogen van de koninklijke familie. In Frankrijk kreeg Winfried de prestigieuze “Mandrake D’Or”, een prijs die tevens werd ontvangen door Siegfried & Roy (Las Vegas) en David Copperfield. Toen hij de 185 meter hoge Euromast uit de Rotterdamse Skyline liet verdwijnen, zette hij de grootste illusie ooit vertoond in Nederland op zijn naam.


Winfried op TV Winfried werd bekend bij het grote publiek dankzij het succesvolle tv-programma “De nieuwe Uri Geller”, waar hij een van de meest spraakmakende deelnemers was. SBS6 vroeg of hij wilde deelnemen aan het programma en er speciale acts voor wilde ontwikkelen. Enkele jaren later was Winfried ook te zien als gastoptreden in het kinderprogramma “de Schatkamer” van Telekids op RTL8. Door het grote succes vroegen de programmamakers of Winfried vaste gast wilde worden. In alle seizoenen die volgden ontwikkelde hij exclusief voor “de Schatkamer” spannende illusies en leerde hij de kijkertjes zelfs goochelen. Winfried verscheen ook op het kleine scherm, namelijk bij youtube-sensatie StukTV. In een aflevering van ‘StukTV Take-Over’ hielp hij een jonge opkomende illusionist met zijn carrière en een aantal van zijn trucs. Op dit moment maakt hij het TV programma “Behind the Magic” welke ook op youtube te zien is.


Magic babes Winfried staat niet allĂŠĂŠn op het podium. Hij deelt de planken met zijn Magic Babes. Hij laat hen verschijnen en verdwijnen, ze dansen over het podium en de dames staan Winfried bij met zijn unieke spectaculaire acts.

Tekst: Thomas Kragten Fotografie: Proshoot and more

Robert Gort

Ben Kleyn


Magie op maat Winfried brengt voor verschillende gelegenheden magicshows op maat. Hij brengt een erg energieke show, in hoog tempo met onbegrijpelijke illusies. Winfried is in te huren voor TV, attractieparken, cruiseschepen, bedrijfsfeesten en allerlei soorten evenementen. Ben je op zoek naar een originele manier om een product of zelfs een bedrijfspand te onthullen? Winfried is regelmatig gevraagd om een magische presentatie te verzorgen. Op originele en verrassende wijze laat hij nieuwe producten verschijnen of draagt hij zorg voor het openen van een bedrijfspand. Magie is de perfecte vorm van adverteren. De magie van Winfried biedt de mogelijkheid om producten, boodschappen en logo`s te verwerken. Dit is een bijzondere en doeltreffende manier van adverteren. Zo kan uw product of dienst tijdens een vakbeurs de aandacht krijgen die het verdient. Bovengenoemde diensten worden op maat gemaakt, de identiteit van het product of bedrijf komt duidelijk naar voren. Eerder liet Winfried in zijn shows op maat al menig bekende Nederlander, directeur, spreker, auto, award, kopieerapparaat en vele andere producten verschijnen. Heeft u een idee of concept dan is Winfried samen met zijn creatieve team degene die graag met u mee denkt. Een werkbespreking/brainstormsessie kan worden aangevraagd om ideeĂŤn om te zetten in exclusieve, onvergetelijke en unieke acts. Echte magie met uw merk, logo of product.


MAGIC VISION exclusive management

Judealaan 33 5625 RH Eindhoven The Netherlands Phone: 0031 (0)85-7430360 Mobile: 0031 (0)6-55377887 www.masterillusionist.nl info@masterillusionist.nl

Master illusionist Winfried brochure  
Master illusionist Winfried brochure  
Advertisement