Page 1

©Disney


Indhold Velkommen Side 2 Magiske øjeblikke Side 4-5 Disneyland® Park Side 6-11 Walt Disney Studios® Park Side 12-15 Disney® Village Side 16-17 Disney’s temahoteller Side 18-25 Andre hoteller Side 26-29 Ekstra oplevelser for alle sanser Side 30-31 Tilkøb Side 32-33 Sådan kommer du nemt til Disneyland/sæsonkalender Side 34-35 Oversigtskort Side 36-37

Magic Tours er nøglen til Disneyland® Paris I Disneyland® Paris kan du for en stund lukke alt andet ude og bare opleve glæden, magien og begejstringen. Har du været her før, ved du, hvad du kan se frem til – og er det dit første besøg i Disneyland, kan du roligt sætte forventningerne højt. Her er fantastiske oplevelser for alle aldersgrupper, børn, teenagere eller voksne. De mindste bliver fortryllet af magien og de kendte og elskede figurer. De større børn og unge er vilde med de helt utrolige shows og forlystelser – og de voksne ser livet gennem børnenes øjne og nyder den ægte glæde, venlighed og høje kvalitet, man møder over alt. I 2011 fejrer Disneyland® Paris et helt år med eksklusive Disney’s Magiske Øjeblikke! Mickey og hans venner har sammensat masser af specielle øjeblikke, som de gerne vil dele med dig – blandt andet nogle fantastiske shows og happenings, der indfrier dine højeste forventninger og skaber dejlige minder, der vil vare for evigt.

Magic Tours har været fast rejsearrangør til Disneyland® Paris gennem mange år… Siden 1983 har vi under navnet Pan Rejser A/S drevet en hel traditionel rejsevirksomhed, der primært var baseret på buskørsel til forskellige europæiske destinationer. Så da Disneyland® Paris åbnede i 1992, var det helt naturligt for os at tage dette nye og spændende rejsemål med i vores repertoire. Gennem årene har Disneyland® Paris bevaret og udbygget sin status som Europas største og mest populære forlystelsesområde – og vi har fulgt aktivt med i udviklingen og er som udvalgt rejsearrangør Danmarks mest specialiserede og dedikerede arrangør af bus-, kør-selv- og flyrejser til Disneyland® Paris. Vi koncentrerer os i dag udelukkende om Disneyrejser; det er vi til gengæld rigtig gode til. Derfor ændrede vi sidste år vores navn til Magic Tours – et navn, der umiddelbart afspejler den forunderlige og magiske verden, vi holder så meget af, og som tusindvis af glade gæster kender os gennem.

Hjerteligt velkommen til Magic Tours® - nøglen til Disneys magiske verden. Magiske tilbud Side 38

Mød os på facebook.com/magictours

2

©Disney


©Disney

3


Magiske øjeblikke i Disneyland® Paris 2011 Drømme går i opfyldelse, og alt kan ske, i hvert fald i Disneyland Paris®, så luk øjnene og ønsk... Dine ønsker bliver opfyldt som ved et trylleslag. Så se at komme af sted på en eventyrrejse for både børn og voksne. Glæd dig til fantastiske forlystelser og shows i verdensklasse og masser af eventyrlige overraskelser. Hvad bliver dit magiske øjeblik? Kom og vær med og find ud af det!

Mickey’s Magiske Party er et stort flot show, der hver dag foregår på scenen foran slottet. Mickey gnider på Aladdins lampe og bliver troldmandens lærling, der tryller feer, tryllekunstnere og magiske øjeblikke ud af den blå luft.

Alice og den gale hattemager Tag billeder i Alice og den gale hattemagers eventyrlige verden. Og på udvalgte tidspunkter kan I have det sjovt sammen med Alice, den gale hattemager eller andre fra eventyret.

4

©Disney


Leg kongens efterfølger Flere gange hver dag synger og danser Peter Pan, Wendy og John med jer, og sammen gør I alt for at give Kaptajn Klo en rigtig forskrækkelse.

Royale invitationer Børnene føler sig som små prinser og prinsesser, når de inviteres til at møde Disney’s prinsesser foran slottet.

Lynet McQueen med speederen i bund I forvejen er det populære motor-stuntshow “Moteurs…Action! Stunt show Spectacular” fyldt med fart, drama, spænding og masser af underholdende action. Nu med deltagelse af Lynet McQueen fra Disney-Pixar filmen Biler.

Adventureland rhythms of the jungle Når jungletrommerne lyder i Adventureland, er det bare om at komme i gang med at danse, og er du heldig, så deltager Baloo, Timon, Kong Louie eller gamle, kloge Rafiki.

©Disney

5


nde, figurer leve e d e k ls e s tyr. Disney ssiske even la k Her bliver e d e ll a e e midt i er fem land ® og du er lig ® Park omfatt .A d .S . , Disneylan in Street, U ® a M : a m te it nd , med hver s ® , Adventurela ® d n a rl e ti n yland . Fro ® og Discover d Fantasylan

6

©Disney


Historien starter i Main Street, U.S.A.®, en typisk amerikansk hovedgade fra starten af 1900-tallet med smukke huse og farvestrålende facader. Main Street er inspireret af byen Marceline i Missouri,, hvor Walt Disney voksede op.

Streett,

ain met ind i M rs tips r du er kom r. Det er en nå de , ra nd pa hå e Magic Tou og på venstr le shows

r al l, som ligge ogram over • I City Hal n t aktuelle pr ge vil da af ® , kan du få de illing, når du for resten U.S.A. at tage opst oplevelser er ne ed di st på e t st rbed god star ® ® et af de alle t, U.S.A. er eet, U.S.A. • Main Stree fantastiske parader på Main Str er kk ti bu ed de bedste overvære de vær parat m , finder du gurerne, så l at shoppe fi ti yst ne ly is D du af • Har ® øder mange så her, du m Disneyland om t t ae • Det er og nd er ru m n ka gen og hele veje autografbo nteringstur en god orie få og t ge • Hop på to Park

©Disney

7


I Frontierland® er du kommet til Amerikas vilde vesten i 1800-tallet. Her møder du ægte westernhelte, cowboys, indianere og pelsjægere i en rigtig mineby med saloons, træfortove og et westerndepot med alt tilbehør. På floden sejler de gamle Mississippi-hjuldampere, og minetoget tager dig med på en hæsblæsende togtur rundt på to klippeøer.

rs tips med en Magic Tou med på en afslappet turen hæs-

ed på familien eller fut m • Tag hele hjuldampere et af de store og r med minet ervære et af blæsende tu levelse at ov op d go ig er rigt parral Theat • Det er en ejsende ows på Cha er det hårr r, årstidens sh se el øg sp r 99 fo 9 e de ke er bang anor med • Hvis du ik Phantom M ge sø be at uhyggeligt i efterårsspøgelser Frontierland ge sø be ud af at astisk t allermest • Det er fant der er gjor r, he er t ferien, da de delse med Halloween rbin pynten i fo e til mit Vild Velkommen dy oo rW Vesten, sige

8

©Disney


Her er der fuldt fart på! Kravl op i Robinson-familiens træ, gå over brusende vandfald på svingende hængebroer eller sejl ud på det oprørte hav og oplev et piratangreb. Hvad enten du er i Orienten eller Caribien, får du oplevelser for hver en guldmønt. Men pas på! - midt i det hele ligger Kaptajns Klo’s sørøverskib.

bean, rs tips of the Carib en Magic Tou rolige forlystelser er Pirates i t id m selig er hav og plud de mest ut eh • En af d det caribisk på r jle se hvor du ™ diana Jones røverkamp du prøve In voldsom sø ke al is sk og r, ol ne ba mellem arkæ med rutche m foregår so • Er du vild il, er P ple of tyr and the Tem 01 nats even r ne ui lr pe m og oplev 10 te r re za ba de farvestrålen • Besøg de

©Disney

9


Fantasyland er for de mindre børn. Her kan de genopleve alle de elskede figurer og eventyr. Det helt fantastiske astiske ntyrlandet, Torneroseslot er det naturlige midtpunkt i eventyrlandet, hvor “der var engang” pludselig er lige nu og her, er, og hvor du er omgivet af alle hovedpersonerne fra dine barndoms eventyr, f.eks. Snehvide og de syv små dværge, Peter Pan, Pinocchio, Askepot og den flyvende elefantt Dumbo med de store ører.

pleve rs tips Magic Tou Torneroseslot, hvor I kandigeg no på den

samti t store n, men pas • Besøg de glasmosaike eventyret i en en age i kælder Askepots eg drabelige dr n og besøg sko de es al st nd i he er reten sserten af de e is • Se om ka sp n , hvor I ka lande i restaurant le verdens sejltur til al en l ti d ti d • Giv jer go l world” “It’s a smal

10

©Disney

iana og Hej - mød T insesser de andre pr d an yl as nt i Fa


Discoveryland er for de lidt større børn og voksne. Her kan du foretage en rejse i tiden, deltage i Stjernekrigen og blive sendt fra jorden til månen, skudt ud af en kæmpekanon. Du befinder dig i et højteknologisk univers, hvor grænserne langt overstiger din vildeste fantasi.

ive en af rs tips Magiic Tou tyear Laser Blast. Her karnmdduedblat forsvare

z Ligh z Lightyea le • Prøv Buz hjælper Buz urg, der vil udrydde al m so , te lg Z et er eg js t de udva ke di a de od den on rkanonen fr legetøjet m t. Med lase som en helt le universe he nder hjem i r ve ie og er g ur batt Z på m og r du ra mforskere rumfartøj få Tag som ru månen, men Mission 2. l ti n: n ai ku nt ke ou mission ik • Space M r med på en astronaute ne er ks la ting, du t ud i ga or der sker langt, lang rnekrig, hv je st de en forryg • Deltag i en dig e forestillet vd ha ig dr al mp Kom og kæ ed mig m en m m sa land, i Discovery siger Buzz

©Disney

11


Walt Disney Studios® Park inviterer dig på en spændende rundtur i filmens forunderlige univers. Her afsløres hemmeligheder inden for special effects og stunts – og du får et unikt indblik i, hvad der sker både foran og bagved kameraet i filmens, animationens og TV’s fascinerende verden. Det er også her, du oplever spændende forlystelser som The Twilight Zone Tower of Terror™, Playhouse Disney Live on Stage og Disney’s Star & Cars Paraden. Og som noget af det nyeste (indviet i august 2010) er det også her, du finder Toy Story Playland, og her, magien når nye højder.

12

©Disney


1 yland . and y Story Pla yl To la P er d ry to he Toy S ers ny er i dste somm , når I selv NYHEDe st ore hit og si rden ser ud ei ve ls n st ve da le ne or op se hv , Det lt en kæmpe selig ud af ta Zag ud pl ig lig I Z ve er og ta D nd Her fi r I bogs p, Slinky relse. Her få achute Dro legetøjsstør lser Toy Soldiers Par yste de nye forl C Racer. Spin* og R eholdes.

rb

lmene. ghederne fo Toy Story fi ret varemærke. Retti sney/Pixar c. registre i ret af Di In , ky Inspire in Sl et Poof k ® Dog er * Slinky

1

ixar

©Disney/P

ixar

©Disney/P

n Zigzag Spi grin, så Slinky Dog faldet om af er de re d, le al hund e ke ed ik ss du to s Hvi t. og følg den nd ky ru lin S og t på nd hop op en hale, ru eg n ke si ik er er t når han jagt sjovt. Og de med. t og det er kan være å Det er skør sm de end at mere VOVet

ixar ©Disney/P

s Toy Soldier rop D te hu Parac e er at uddann Missionen ter da ol ss rm æ jer til faldsk . til udspring og gøre klar r! ty en ev de Et højtflyven RC Racer r rtigste bil få Anders’ hu pe m pu til at adrenalinen r når den race i årerne, og ldt! vi r fo re ba t rundt, er de

t Wheels® ttel, Inc. Ho ærke fra Ma holdes. reret varem Alle rettigheder forbe er et regist . 09 ls® 20 ee © . Wh t Ho ttel, Inc Ma af t lån banen er ud

t samt varemærke

©Disney

13


1 s Parade tars & Car nde køkken lle ru Disney’s S et t nsinde se ouille, når Ratat Har du noge dig til at se d rs & Cars læ ta G S ? s ul y’ på hj nde i Disne re kø r Remy er nå m , st på hjul bilen kom er en ren fe et D . en ad Par siden af dig. kører op på

ixar ©Disney/P

1 Academy em c. Scream In hals. Så hv s ld er fu st r Mon med at skrige fo ne dt er lla pp ti t ro de Tag ørep Her er allerhøjest? Sully. skriger mon uhyre med t yg st et re væ at r og læ

er ster deres venn Crush’s Coa Nemo1 , Strint og alle er r de , ed ster Hæng ud m Crush’s Coa sblæsende o. Dyk med i den nye, hæ ccesfilmen Find Nem velser. su ter nye ople inspireret af et og fisk ef nd va r de ned un

ixar

©Disney/P

Ken d t f r a D i s n ey C h a n n el

Disney Playhouse ge! ta S on e iv L herlige og de De sø t fra TV nd figurer ke g og sjov le l ti r re te invi . En te ds in for de m elig oplem em gl or uf mindst at velse – ikke ordan hv , re se og hø juble over n ka å sm de r på deres at være næ layhouse P venner fra el. Oplev nn ha C y Disne g året da er hv showet rundt.

1 en med Rally af landevej Cars Race og drøn ud n oladede re rb de tu t ee Tryk på sp venner i de ns ha frem og er ueen e racerkør Lynet McQ nd din indr Fi . ly al R e Cars Rac l! dre baghju og giv de an

1

14

©Disney

Inspireret af Disney/Pixar filmene Ratatouille, Monsters Inc. og Toy Story.


rlystelse igt utrolige teraktive fo e fuldstænd in nn n de l de ti nde t e g ubetinge Stitch Liv titch “i leve e en Lilo & S overgiver si ill lm en dr fi , ili a le m fr , fa h ge e tc Hel er Sti både kan le hvor I mød t. t fald, når I de er o hv tr i forlystelse, t at r de se det fo dan føles m. Du skal live”. Ja, så akke med ha sn a dd en eller

* of Terror™ er, som one Tower e forlystels st re læ Twilight Z pu po s indeny’ t re ne is te D vi Her er en af r de sarte! Du bliver in røse ou am fo gl ke så ik absolut en engang leve myste forladte, m or du kan op ærdelige for i det nu hv , el ot H rf Tower den fo Hollywood går e gæsterne ad der sket ned. Når du og sl t ne riet om, hv ly en, or pp hv to , l ti 39 19 op r er du kørt iv nat i oktobe er bl iv r, bl to og va ts ele renalinkick ind i hotelle ... t vildeste ad så de og r , ve on le si hvor du op ystisk dimen ret til en m r? tø transporte du is hv venter – ret Afgrunden Inc. registre CBS, Zone®, et The Twilight ret af filmen ne forbeholdes. * Er inspire Rettigheder varemærke.

d tory Playlan rs tips Magic Tou se og opleve nyhederne i Toy S på: Studio

1

solut og tag • Du skal ab i en filmby atmosfære lle ie ® ec sp acular • Nyd den ® ehind the Magic how Spect B S : r nt ou tu T S m n! io Tra oteurs... Act ntastiske: M ektakulære stunts • Se det fa sp og ljagter musik i: med seje bi men og fuld h 100 km i ti it ed m m os r er tu ® og juble Starring A • Prøv en ler Coaster ol ver Agrabah Stage R ’ O ’n ts k pe oc ar R C ng on yi ve Fl e: Disney Li å børn prøv Playhouse • Lad de sm i en on Studio’s To i g sø tars & Cars be S over et ed Disney’s m g la ds in festlige 1 • Oplev det oaster kavalkade sk al 1 og Crush’s C ik us m ly al R e ac ret ip af Cars R at du har væ • Gå ikke gl l de andre, æ rt fo og hele • Prøv det lm! med i en fi 1

Inspireret af Disney/Pixars Biler, Find Nemo og Toy Story.

©Disney

15


Disney® Village ligger som et perfekt åndehul mellem Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park og hotellerne, og her er der liv både dag og nat. Du kan hygge dig med familien i en af temarestauranterne, tage en drink sammen med vennerne, shoppe i de lækre butikker, se de sidste nye film, gå til koncerter eller overvære det legendariske Buffalo Bill’s Wild West Show... med Mickey og hans venner!

16

©Disney


Buffalo Bill’s Wild West Show med “ægte” indianere og cowboys og den legendariske Buffalo Bill i arenaen har i årevis været en af topattraktionerne i Disneyland® Paris. Her kan du med egne øjne se, hvordan tingene foregik i Det Vilde Vesten. Du vil opleve cowboys og indianere i forrygende konkurrencer, galopperende heste, bissende bisonokser og krudtrygende diligenceoverfald. Publikum inddrages i den specielle stemning med de skydeglade helte. Den store stjerne i showet er selvfølgelig Buffalo Bill, den legendariske pioner fra Det Vilde Vesten. Men nu optræder Disneys kendte figurer også i arenaen. Det er klogt at møde i god tid inden forestillingen starter for at opleve stemningen med musik, fotografering eller en drink ved baren. Under showet får du serveret en rigtig cowboymenu på tintallerkener. Forestillingen varer halvanden time og starter hver dag kl. 18.30 og 21.30 undtagen på visse datoer.

... med Mickey og hans venner!

Bemærk: I showet medvirker mange dyr, som hvirvler støv op. Det kan være ubehageligt for personer, der lider af astma eller luftvejslidelser. EKSTRA: Du kan vælge mellem kategori 1 og kategori 2 siddepladser. Se mere side 33.

Menu arne Chili Con C d rø sb aj M kebab ill gr Tex-mex ka og rtofler Majskolbe nilleis age med va Varm æblek te Kaffe eller le el r øl Cola, vand

u

Børnemen Kylling Pølser Kartofler

Is ler cola el d an V u vegetarmen t at bestille ig ul m . et er Det sten til show ved ankom n ændres Menuen ka el. ående vars uden forudg

©Disney

17


Eventyr døgnet rundt Når du vælger et af Disneys syv temahoteller, får du meget andet og mere end bare et sted at sove. Hvert hotel er indrettet i sit eget unikke tema, og du vil opleve hotellet som en verden helt for sig selv. Men nogle ting går igen fra hotel til hotel: Den høje service, de gratis shuttlebusser til og fra forlystelsesparkerne - og Disney vennerne, som kommer på besøg. De lidt dyrere hoteller har pool, bedre faciliteter og en helt central beliggenhed, og nogle har suiter. Men alle hotellerne føjer ekstra dimensioner til din overnatning. Bemærk: Swimmingpools og wellnessområder kan være lukkede i korte perioder. Notat herom kommer frem på www.magictours.dk ved booking. Har I særlige behov, f. eks. i forhold til allergi, kørestolsadgang osv., så ring og snak med en af vores rejsekonsulenter.

18

©Disney

Når du bor på et af Disneyhotellerne, får du på udvalgte dage adgang til Disneyland® Park i op til to timer før normal åbningstid. Det er virkelig eksklusiv åbningstid.


Vil du på vildmarksferie som i guldgravertiden, skal du bo på Disney’s Davy Crockett Ranch®. Her er der masser af aktiviteter for hele familien.

Her er der masser af plads

ungalow Premium b

Seng Køkken

Dobbeltseng

Badeværelse

é, ILIEPr/R3IS FAMna dages entr tninge A år FR 2 over 2 børn u/7 2 voksne + 32-33

Seng

Stue

Bord

skovområde ggerstil i et by ny i er er er ingen tt hy esparker. D ls Beliggenhed år af fritliggende træ te ys rl nde. fo best ansportere sel fra de to • Ranchen være selvtr min. bilkør at få r gt le di el en dv ca. fem km r det er nø else, hvorfo -37). busforbind 36 de si t skorte (Se oversigt rsioner elt på tre ve hytter ford 1 9 5 r e ha rn Hytte ett Ranch um med Davy Crock er opholdsr • Disney’s tterne *). e.. ge hy af rsoner. Der en køjeseng pe af to g ks in se og l gn g ti te en op ts l (se el ti s bb ad do pl r alle m med Hytterne ha n og sovesofa, soveru st. g. lefo nes ankom er mindre tillæ st gæ farve-tv, te d ve e fås mod et dt og re ldt m op fu ru r, er ve e de so æ ng kl to se Alle og hånd et med , opvaskeuche, toilet er er udstyr • Nogle hytt deværelse med kar, do komfur, mikrobølgeovn , ba ab • Endvidere med kølesk dss.. ice. kkenregion egen p-plad grej og serv en udstyret kø kk kø e bord, grill og luderet i rs ic ve cn di pi t m ed se m tten (ink maskine sa dørs terras indtages i hy e har uden afhentes og • Hver hytt en ad nm morge nen. • Take-away el i receptio ). en is d forespørgs pr ve g in ør ng glig re • Gratis da n.. errn ve av ckett’s Ta ranten Cro au st re i. gs zz tjenin ld og jacu Faciliteter r og selvbe ane, vandfa ing med ba ed rutscheb m nd r. • Hovedbygn g. la re de bueskydnin ed dagligva dendørs ba rmarked m . ggingrute og • Tropisk in pe ik jo su , us e er m ym kl dr ry tr in cy ik, m l og coun lejning af • Disneybut rm af lejrbå isbaner, ud fo nn i g te e in ed dn ol re underh • Overdækk n kan der væ • Om aftene key ... med Mic West Show ild ett W ck ’s ro ill e C B el y e og Dav Ekstra ford e halvpension, Buffalo neyfigurern is D øb lk ed ti m n r ka • Du måltide nner! samt og hans ve . Adventure

” Sovesofa

Toilet

Badeværelse

terrasse Forhøjet træ bler med havemø

*

3.718,-

de Tilkøb se si tours.dk www.magic Se mere på

©Disney

19


Route 66 - og godt på vej mod ørkenen og en autentisk New Mexico landsby. Her kan du bo i en “pueblo” i udkanten af ørkenen ved Rio Grande, hvor der er en blanding af spansk, mexikansk og indiansk kultur. Området bærer præg af New Mexicostilen med soltørret rødlig lerjord, vulkaner, en ægte kæmpekaktus, symboler af slanger og lyn, og på flere af tagene er der landingsplads til ufo’er.

Prisbilligt familiehotel i mexicansk stil

7). ørsel til t side 36-3 nhed gratis busk ersigtskorte Beliggen r fem min. ® Paris (se ov le el de d rå i bilfrit om • Disneylan 0 min. gang Der er ca. 2 . ne t lsesparker forlyste tre farver og ed lyse, mun m ) se hu rer præg e e ne ekturen bæ os” (mindr Værelser enge. Arkit elt i “puebl ts rd el fo bb er do ne l er oner i to er. • Værels til fire pers kar og brus plads til op ærelse med har p ev ad B . Fe o og Santa af Taos europæisk ialiteter og ec sp ex M med TexFacilitteter La Cantina ik tauranten fære og mus • Bufffetres West atmos th ou S . an ad ic m Amer e bar med • Rio Grand n. om aftene ik. • Disneybut ads og et dørs legepl samt uden e g en lin rn r. ta te bø be r nk Fo l mod te tidspu ed videospi r på bestem • Lokale m e aktivitete rs ve di ed ø ne m hjør ø nemenu. • Bør e rkerne. kstra fordel e kommer på besøg. Ek rlystelsespa med rn ne ® Village og fo en yv est Show... • Disne Bill’s Wild W til Disney lo us fa eb uf tl B ut e. n, rn • Gratis sh halvpensio isneyfigure for tilkøb af samt måltider med D • Mulighed ! er nn ve hans Mickey og ception. aurant og re stisystem. på flod og tæt på rest t er tæ ls F Forkælelse er re ls væ ve e omgi Eldorado relser i rolig • Tilkøb af io Grande væ R af øb lk • Ti é, ILIEPr/R3IS FAMna dages entr tninge A år FR 2 over 2 børn u/7 2 voksne + 32-33 de Tilkøb se si tours.dk www.magic Se mere på

20

©Disney

3.576,-


Er du lidt af en cowboy, skal du bo her i en nybyggerby i det Vilde Vesten, hvor du vil føle, at du er trådt ind i en westernfilm, du selv spiller med i. Byen er bygget op med farvestrålende facader, saloons og træfortove, og husene har navne efter de kendte westernhelte. Når du træder ind i receptionen, hvor trægulvene knirker og ilden i pejsen knitrer, kan du næsten lugte krudtrøgen.

Familiehotel i Det Vilde Vesten

-37). sel til tet side 36 atis buskør Beliggenhed® aris (Se oversigtskor fem min. gr r le el P de d rå bilfrit om • Disneylan min. gang i Der er ca. 15 . ne parker forlystelses plads til ternstil med es w i t ren te et og er indr stesko på dø Værelserne jesenge, he elt i 14 huse kø rd . fo to er er og us g ne br dobbeltsen ed kar og • Værelser rsoner i en eværelse m op til fire pe er på gulvtæppet. Bad otiv og rodeom består maden, som nter du selv he é af r C te on te Facili huck Wag staurant C trymusik. ialiteter. • I buffetre tte til coun rbequespec ba y bo w drink og ly co e en ig de gt ri ny af kan du ter Saloon styr. • I Red Car ild West ud W ed m ik ut yb ne is D • nyridning er samt po tentiske tipi au ed e m en e For børn Fort Apach legeplads: • Udendørs ling. ta be l mod og videospi u. • Børnemen ele g. rkerne. Ekstra ford mer på besø rlystelsespa med nerne kom ® Village og fo en yv est Show... W ne is y ild D • lo Bill’s W us til Disne fa eb uf tl B ut e. n, sh rn io s re ns • Grati halvpe isneyfigu for tilkøb af samt måltider med D • Mulighed ! er nn ve ns ha Mickey og n. m. og receptio em ysstte restaurant e od og sttiissy på fl ls t le på tæ æ t rk er tæ ls Fo er re ls væ ve o gi ad Eldor rolige om • Tilkøb af værelser i Rio Grande • Tilkøb af

é, ILIEPr/R3IS FAMna dages entr tninge A år FR 2 over 2 børn u/7 2 voksne + 32-33

3.834,-

de Tilkøb se si tours.dk www.magic Se mere på

©Disney

21


Holder du af naturen, så vil du kunne lide at bo her - lige midt i en amerikansk nationalpark med en sø, fyrretræer og en atmosfære fra de amerikanske skove og bjerge. Hotellet er opført i rustik stil af træ og sten og består af forskellige mindre bygninger (lodges) samt en hovedbygning med restauranter, reception og et hyggeligt opholdsrum med en kæmpe pejs i natursten.

Rustikt og komfortabelt hotel midt i naturen

” ® Paris. ® nhed isneyland Beliggen l Disney i D ke La af buskørsel ti en n min. gratis • Ved kant de 36-37). m si fe t r te le or el sk de ersigt (Se ove bilfrit områ min. gang i Der er ca. 10 . parkerne naturforlysttelses etæpper og iltede seng lse med qu re æ ed ev m ad er ne B e Værelser eltsenge. ige værels el bb gg do hy to i og er le on • Komfortab ads til op til fire pers d r og pl billede o bruser. kar og r, at du kan rill sørger fo G s r’ te un rn og H t ter Facilite r Creek Tave eter. nter: Beave lit ra ia au ec st sp re ill gr • To .a. vandfald illet med bl rsten med få sulten st . ge un gget i natu by Lo & op l ar oo B immingp • Redwood dendørs sw sauna. s center, in dampbad og , • Helse zi uz ac J e. an eb r. ch re r ts og ru ndende va ik med spæ • Disneybut ion. • Aircondit mt et hjørne betaling sa od m l pi os de e rum med vi For børnen geplads og e perioder. ss d ndørs le vi i • Ude r te ge aktivite til forskelli u. en m ne • Bør e rkerne. k tra fordel e kommer på besøg. Eks rlystelsespa rn ne ® Village og fo en yv est Show... W y ild ne W • Disne is ’s D Buffalo Bill uttlebus til n, gurerne. sh io s yfi ns ti ne ra pe is G lv D • tider med tilkøb af ha ål r m fo t d m he sa ig ! • Mul nner y og hans ve med Micke lodges. i de mindre naværelser ta on M F Forkælelse de nyrenovere • Tilkøb af

é, ILIEPr/R3IS FAMna dages entr tninge A år FR 2 over 2 børn u/7 2 voksne + 32-33 de Tilkøb se si tours.dk www.magic Se mere på

22

©Disney

4.404,-


Hold ferie i hyggelig maritim atmosfære på et badehotel i ægte New England Seaside-stil fra slutningen af 1800-tallet.

Lyst og venligt hotel i maritim stil

® is. yland Par ® Beliggenhed ørsel til ney i Disne is D ke . La 7) gratis busk • Ved t side 36-3 r fem min. te le or el sk de gt rå si (Se over bilfrit om min. gang i Der er ca. 10 . ne parker forlystelses l op til fire ed plads ti n,, on se farver m ly Airconditio . og er ne il us st er k ls Være ed kar og br lser i nautis m re e ls væ re e æ or • Pæne st enge. Badev to dobbelts personer i ibar. err ellsse ve safe og min fulde omgi n du i smag ka b lu C t og Yach Faciliteter til : Cape Cod . n du nippe stauranter egte retter st ill gr Quarters ka • I de to re og in er ta et it . ap al C ik ci e us pe rf og Th l pianom nyde fiskes man’s Wha ke lytter ti ad, rer: Fisher søen og mås una, dampb er sa ov l, • I de to ba oo ud r gp se in ne. m du de s im ol en sw rh m s ør din drink, efter vejrfo - og indend en en åb ud er t ol te et s po • Smukt indr helsecenter. Udendør t r. re va e jacuzzi sam im it ik med mar • Disneybut n. io it nd • Airco ene. ing for børn underholdn og e g en lin rn ta bø For l mod be ed videospi • Lokale m u. • Børnemen ele . på besøg. esparkerne Ekstra ford rne kommer ® Village og forlystels ne how... S en t yv es W ne • Dis til Disney lo Bill’s Wild us fa eb uf rne. tl B re ut n, gu sh io • Gratis halvpens ed Disneyfi måltider m for tilkøb af t d m he sa ig ! ul er M • nn y og hans ve err Lake ve med Micke udsigt ov ra service, st ek ed m oor Forkælelse Admiral’s Fl værelser på er. it su • Tilkøb af ge lli rske y® samt fo ey Disne

é, ILIEPr/R3IS FAMna dages entr tninge A år FR 2 over 2 børn u/7 2 voksne + 32-33

4.932,-

de Tilkøb se si tours.dk www.magic Se mere på

©Disney

23


Ferie på første klasse i hjertet af The big Apple med stemningen fra Manhattan i de brølende tyvere. Og foran hotellet ligger Rockefeller Plaza med skøjtebanen.

Super hotel for voksne og børn

” går service, r de hvad an bå se ed as nh hjørnet ligge -37). kl ® , og lige om Beligge ført første 36 y em de ne nn si is t ge D te er ke or ved La ersigtsk • Hotellet beliggenhed yslelsesparker. (Se ov rl faciliteter og fo to de ® age og tDisney Vill i to dobbel re personer fi l ti an M op i l ti ng r plads indretni e ne Værelser store og ha ibar. nimøbler og ne er ekstra safe og min med mahog n, il io st it co nd • Værelser de co t ir A ar . i t er ld us ho br og senge og er e med kar Badeværels hattan stil. City Bar. kan du få i New York Restaurant, te cocktails ds an Faciliteter tt be s ha an an tt M ha og an er M . in ik af D e mus ide • Nyd en r, anter: Parks illes der jazz t marestaur er, og på visse dage sp ecenter, to tennisbane • I to te ls tt . he re ad e le pb yd na m lb io ti da t at og interrn n hotelle zzi, sauna ktiviteter ka salon og gpool, jacu også frisør • Af fritidsa t rs swimmin lle dø te en ho ud er og yd lb rs ti dø e, n ej inde onlig pl ug for pers • Har du br g). lin ta be od massage (m ik. er. • Disneybut res facilitet ion. t fine kong lle te ho r • Aircondit ha , konference dre • Tænker du taling) og an pil (mod be os de vi ed m e igt område For børnen tet et særl e er indret • Der aktiviteter. u. • Børnemen e rkerne. k tra fordel e kommer på besøg. Eks w rlystelsespa rn ne ® Village og fo en yv ild West Sho W ne • Dis falo Bill’s til Disney uf e. B us rn s, eb re lu tl P gu ut n • Gratis sh ed Disneyfi halvpensio måltider m for tilkøb af nner! samt • Mulighed ve ns ha key og iter. ... med Mic rskellige su y® samt fo ne is D ke er La F rkælelse Fo ed udsigt ov værelser m • Tilkøb af

é, ILIEPr/R3IS FAMna dages entr tninge A år FR 2 over 2 børn u/7 2 voksne + 32-33 de Tilkøb se si tours.dk www.magic Se mere på

24

©Disney

5.320,-


Det lyserøde hotel udstråler eventyr og luksus og er det fornemste hotel i Disneyland® Paris. Hotellet er holdt i victoriansk stil og er ganske imponerende. Fra det øjeblik du træder ind i lobbyen, er du en del af eventyret.

Ultimativ luksus og Disney-eventyr

rvice og n til tilbyder se ® d indgange Beliggenhed se for sig og iggenheden er lige ve ® Park og Disney as kl en i Studios • Hotellet er andard. Bel y st ne j is hø D t et l Wal meg kvalitet af ® min. gang ti . Park og tre -37) 36 de si t Disneyland te oversigtskor Village. (Se s til fire er med plad y® temaer. i pastelfarv ne er is ne ls D er e re ls sk væ re si e æ V smagfuld t med klas ke og . yk e ar or sm ib st in ud a m • Ekstr enge og on, safe og to dobbelts , airconditi er us br personer i og e med kar nia Badeværels ® Park: Califor isneyland D er ov t ig ds Faciliteter panoramau ranter med • To restau . ntions g. . Grill og Inve afe Fantasia morgenmaden hver da slapning: C l ti af l n. ti en r m ge ba ga om n •E r velk ice ger sig af ba rerne byde bilen og ta ol, full-serv • Disneyfigu e parkerer dendørs po r al in ge on og in rs i dl zz pe pbad, jacu kropsbehan • Hotellets dlinger og sauna, dam , an er eh nt sb ce gt se si • Hel pi, an assagetera spa med m . g) (mod betalin ion. • Aircondit betaling. e askiner mod dagen. For børnen rse spillem punkter af ve ds di ti e ed ss m vi på e en • Lokale rn ning for bø • Underhold . ik ut yb • Disne u. maden. • Børnemen genm rede til mor le al od im ele tager t Show hotellet og Ekstra ford ’s Wild Wes nerne bor på Buffalo Bill gurerne. n, en yfi io yv ne ns ne is is pe D D lv • åltider med tilkøb af ha m r t fo m d sa he ! ig • Mul venner key og hans n samt en ... med Mic ke rk sigt over pa ® ud ed m er pass . og værels Forkælelse du VIP Fast Castle Club tle Club får værelser i as C af på øb r lk bo Ti • du suiter. Når forskellige é, ILIEPr/R3IS FAMna dages entr tninge A år FR 2 over 2 børn u/7 2 voksne + 32-33

8.394,-

de Tilkøb se si tours.dk www.magic Se mere på

©Disney

25


Hoteller tæt på... I området Val de France lige uden for Disneyland® Paris ligger fire familiehoteller med hver sit tema. Bor man på disse hoteller, opnår man flere af de samme fordele som på Disney’s egne hoteller: Gratis shuttlebusservice mellem hotellerne og Disneyland® Paris, Disneybutik på hotellet og mulighed for at bestille ekstra ydelser som Buffalo Bill’s Wild West Show ... med Mickey og hans venner! På oversigskortet på side 36-37 kan du se hotellernes placering. Bemærk: Swimmingpools og wellnessområder kan være lukkede i korte perioder. Notat herom kommer frem på www.magictours.dk ved booking. Har I særlige behov, f. eks. i forhold til allergi, kørestolsadgang osv., så ring og snak med en af vores rejsekonsulenter.

26

©Disney


Prisbilligt

4.224,-

PRIS s entré, FAMILIE ge inger/3 da 2 overnatn år FRA 2 børn u/7 2 voksne + 3 de 32-3

Tilkøb se si

de Hotel Explorers te hotel er tilegnet Sir Arcishierbaetldi denne ’s k o o C s a at et er tem rden! D Thom lsestyper jse i hele ve t i verden og

d HotelHotel Kyria ndegårdsstil i Brieregionetin.l op til fi sk bo plads r Slap af i fran relser i lyse farver og . Desuden ba væ ng 0 se 0 je let har 3 et. ff tseng og kø bu el a bb fr g do i idda re personer nmad og m ybutik. nt til morge ng og Disne ri va og restaura be op ge kørsel fra ga rs ba te n, ut Airconditio (Ca. 10 min . en is pr l ti tel Et godt ho rne). Disneyparke

plads Masser af

re al gelsesre rejser over rskellige væ barområder Tag på opda opdagelses ellet har fo ot og ke H is . nt ar .v ra m nd omhar restau Bacle’s lege rden med skatte, både er. Hotellet ingpool, lege on m rs ve im pe de sw 10 en ed l . ti m ng op de ri spænd rå va og be om ks til fire, se mt tropisk og bagageop med plads e temaer sa rcondition ai sk ti re so de ek vi de . End i særpræge isney shop rnene og D arkerne). råder for bø rs kørsel fra Disneyp te ut (Ca. 10 min

PRIS s entré, FAMILIE ge inger/3 da 2 overnatn år FRA 2 børn u/7 2 voksne + 3

4.604,-

de 32-3

Tilkøb se si

©Disney

27


PRIS s entré, FAMILIE ge inger/3 da 2 overnatn år FRA 2 børn u/7 2 voksne + 3

4.922,-

de 32-3

el med Luksushot rtema middelalde

Tilkøb se si

el Castle Hot m a e r D l a ! ernation alle ridderne e dt en Viienna Int tet til kongen, dronningen og lk og den ve

på slot 0 værelser yr fra Velkommen tel med 40 ere og udst stjernet ho t med bann re re til op fi t s re er ad ko pl kk de Læ flot relse og . Hotellet er med badevæ rer med hver sit er ls re gæstfrihed væ er og ba en. Lækre restaurant og solarium middelalder . Forskellige ess, sauna er tn se. fi on rs og pe ol po s s og terras ør til fire ad nd pl de ge tema, in udendørs le t m sa l middelalder pi kerne). med videos a Disneypar m.m., lokale rs kørsel fr te ut in m (Ca. 10

ma ed cirkuste m l e t o h s u Luks

l ircus Hote i fransk C ic g a M l t Hotel. Bygge ernationa Vienna Int a International Dream Castluse som tema. Lækre air-

relserne til Vienn t med cirk rsoner. I væ Nabohotel tet farverig op til fire pe ene er i deres il og indret l st ti s ds ad år pl eg herr er med , så børn s rede værels et forhæng Shop, fitnes conditione e med TV og og bar, egen Disney rn jø eh s rn g indendør er der et bø er er stor restaurant mt uden- og .D rnepool sa ken bø ar egen “hule” og yp gne in , swimm sser til Dis bu le tt hu S og massage e. r for børnen legepladse rs kørsel). te ut in m ((ca. 10

PRIS s entré, FAMILIE ge inger/3 da 2 overnatn år FRA 2 børn u/7 2 voksne + 3 de 32-3

Tilkøb se si

28

©Disney

4.922,-


Flere gode hoteller... Kun ét enkelt togstop (eller 5-10 minutters kørsel) fra Disneyland® Paris ligger byen Val d’Europe med det store internationale indkøbscenter La Vallee® Outlet Shopping Village og Sea Life akvarierne. Her kan vi tilbyde to meget familievenlige hoteller i et særdeles attraktivt område med mange faciliteter. På oversigtskortet på side 36-37 kan du se hotellernes placering.

ping Supershop urope ter ée Val d’E rnational Shopping Cenor s ly ’E L l e fra t te In hv Ho e e, op op ur ur E E Val d’ for Val d’

over togstationen 35 minutter til Beliggende ng til RER ga rs te ut d® Paris og in Paris. med to m til Disneylan l Disneyland® Resort r te ut in m ti få relus er væ eb n 2 tl ku 15 ut r de er gratis sh oderne med styret m er D en . is ur ar kt P selve og arkite er er ud trestjernet el, alle værels Hotellet er rtørrer. Hot re personer fi hå l ti og op tv l ti n, s fo r le ad fo pl te t, og ed ile m ser bad, to terrasse te møbler, og sommer ulighed med elegan opholdsrum r. Der er m r, te ba te , vi nt ti ra ak au ge st lli re r ke rs ha t fo le med geområde betaling. bø b rnene le rkering mod pa et kk ffor overdæ

PRIS s entré, FAMILIE ge inger/3 da 2 overnatn år FRA 2 børn u/7 2 voksne + 3

3.522,-

de 32-3

Tilkøb se si

hed Egen lejlig urope tel Val d’E indkøbs-o h t r a p A y Adagio Cit skompleks beliggende tætrtanpåsport medd

lejlighed inutters Trestjernet og ca. 10 m plekset togstationen isneyland® Paris. Kom og t re nt ce og D l ti er l ls bi re ør r egen rskellige st bus, tog elle ghederne gheder i fo jli jli le Le . er 32 2 on rs rm af indeholder l op til ni pe ciliteter i fo ed plads ti kine. og køkkenfa t as typer og m ile em to sk d, va med ba eovn og op lg bø en ro er udstyret ik od ri m mmerpe , køleskab, ingpool i so g undkogeplader dørs swimm afrejse, do en d ud ve et ng m ri gø ser er en Opvar el R r. yd e be gl . septem ng samt no ri ke ar 1. maj til 30 P . s sk en og opva taget køkk g. lin ta mod be

PRIS s entré, FAMILIE ge inger/3 da 2 overnatn år FRA 2 børn u/7 2 voksne + 3

4.984,-

de 32-3

Tilkøb se si

ne

ba rkendt golf e n a t e g e M

lu Hotel Radisson B rtabelt hotel placeret

komfo ® med en fanElegant og Disneyland f ol G i ellet t id llige m banen. Hot gt over golf høj er yd lb ti tastisk udsi moderne og og de te dt et ul ilf dr er st 0 velin komfort, 25 serie og bar. service og as staurant, br sværelser, re hotellet eget wellnes r ha re de ool, gp in Endvi m im sauna, sw center med assage. tness og m fi , ad pb m da

PRIS s entré, FAMILIE ge ge in r/3 da 2 overnatn år FRA 2 børn u/7 2 voksne + 3

5.698,-

de 32-3

Tilkøb se si

©Disney

29


Ekstra oplevelser for alle sanser – og smagsløg…

Spis en lækker og overdådig amerikansk morgenbuffet sammen med dine bedste Disneyvenner. Tid og sted oplyses ved ankomst til hotellet.

Disneyland® Paris byder på endnu flere festlige og appetitlige muligheder. For eksempel vil børnene nyde maden ekstra meget, når den spises sammen med nogle af de kendte figurer.

st eller froko e t s g a d id Efterm r Frontierys figurkoeut Barbeque i med Disne Coo mens I

y gurerne, ant Cowbo ed Disneyfi ikke. På Restaur det sjovt m og varme dr l ve e ha ld I ko n og ik ie sl land ka ec og sp med kage uffet og en mæsker jer er frokostb kk r. læ se el en nyde errask Eller I kan varer og ov t med drikke børnebuffe

ey fé Mickliv retter og en Menu Cyaog es ni Min r og Vælg Micke drikkevare emenu med y key i Disne speciel børn ic M é af ser på C på er e rn overraskel ne Disneyven Village, hvor t og aften. os ok fr g besø

lsdagskage e s d fø n e g Diin e s I er i elsdag, men

en føds dselsstille en fø Skal I fejre – så kan I be tellet aftaler I d? an yl ne Dis å ho emmefra. P entet, da d gskage hj fødselsdagsarrangem r fo rne, i lle te ho y ttid og sted ne på et af Dis Village. Her som holdes ler i Disney el k ar P d Disneylan ede. e IKKE til st er figurern

prinsesser Prinser og dag på Auberge

t eller mid ki rk Spis frokos neyland Par drillon i Dis en C er og de nn ve s ot alle Askep err.. se prinsess selskab med prinser og e dr an de alle

30

©Disney


H Halvpension – nemt, lækkert og billigt o Hj Hjemmefra kan du med ra rabat købe halvpension på Disneys hoteller og flere e spisesteder i parke kerne. Det er nemt, læ lækkert og billigt, og du ka kan vælge mellem St Standard, Plus og Pr Premium måltider alt ef efter hvor luksuriøst, du vil spise.

Du skal se Buffalo Bill’s Wild West Show... med Mickey og hans venner! Det er en kæmpe oplevelse for både store og små, som I absolut ikke må snyde jer selv for. Oveni får I et herligt måltid ægte “cowboymad”. Læs mere side 17.

Hvad si’r du til at opleve halloween, jul og Paris… I oktober måned breder uhyggen sig, når græskarmændene indtager Disneyland® Paris, og en del af Disneyland® Park er malet orange. Udnyt de gode tilbud i børnenes efterårsferie, hvor der oven i købet er lavsæson på hotellerne. Det er næsten uuuuhyyggeligt billigt.

Når du ser et

stjernesku Glade julem d… elodier, flot te juletræer gaver og et , iskrystalle snedækket r, julemænd Tornerosesl pyntet Disne , ot. Jo, et fe ® yl stligt juleen uforglem and Paris indhyllet i varm julest melig opleve emning er lse.

Oplev Paris nu

du er her Vi tilbyder busture med dansk guid hvor du får e til byerne set alle de s by, mest kendte Se mere på seværdighe www.magic der. tours.dk. ©Disney

31


Gør opholdet endnu mere magisk Her kan du se, hvordan du kan gøre dit ophold til en endnu større oplevelse til en appetitlig pris. Bestil halvpension sammen med feriepakken og spar op til 15%.

SPAR op til 15 %

Halvpension Bestil og betal nogle af dine måltider hjemmefra og spar op til 15 % på restauranterne. Der findes tre forskellige valgmuligheder: standard, plus og premium. Du kan købe halvpension på alle hotellerne i vores katalog. Billetterne gælder til flere forskellige spisesteder både på hotellerne og i parkerne (se nedenfor) Bemærk at nogle restauranter kan være lukkede på visse dage. Bordreservation anbefales.

Priserne er angivet pr. person pr. dag. Der skal bestilles en billet pr. person pr. bestilt nat, medmindre Buffalo Bill’s Wild West Show er bestilt til en af aftenerne. Billetterne kan anvendes til aftensmad eller frokost alt efter åbningstider, og udvalget varierer på de forskellige restauranter. Skal bestilles hjemmefra.

Voksne

Børn 3-11 år

STANDARD

Voksen: 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert + 1 ikke-alkoholisk drik eller 1 Alt-du-kan-spise buffet + 1 ikke-alkoholisk drik Barn: 1 hovedret, 1 dessert + 1 x drikkevare eller 1 Alt-du-kan-spise buffet + 1 x drikkevare

190

85

PLUS

Voksen: 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert + 1 ikke-alkoholisk drik eller 1 Alt-du-kan-spise buffet + 1 ikke-alkoholisk drik Barn: 1 hovedret, 1 dessert + 1 x drikkevare eller 1 Alt-du-kan-spise buffet + 1 x drikkevare

235

100

Voksen: 1 forret, 1 hovedret, 1 dessert + 1 ikke-alkoholisk drik eller 1 Alt-du-kan-spise buffet + 1 ikke-alkoholisk drik Barn: 1 hovedret, 1 dessert + 1 x drikkevare eller 1 Alt-du-kan-spise buffet + 1 x drikkevare

390

155

PREMIUM - nyhed

Bordreservation skal foretages ved ankomst til hotellet eller bestilles hjemmefra direkte ved Disneyland® Paris. Kontakt ”Dining Reservation” på tlf. 00331 60 30 40 50. Billetterne kan ikke refunderes. Restaurant La Cantina Chuck Wagon Café Crockett’s Tavern Hunter’s Grill Cape Cod Parkside Diner Silver Spur Steakhouse Plaza Gardens Restaurant Auberge de Cendrillon The Lucky Nugget Saloon Rendez-Vous des Stars The Steakhouse Annette’s Diner La Grange (Billy Bob’s Country Western saloon) California Grill Inventions Manhattan Restaurant Yacht Club

Sted Disney’s Hotel Santa Fe® Disney’s Hotel Cheyenne® Disney’s Davy Crockett Ranch® Disney’s Sequoia Lodge® Disney’s Newport Bay Club® Disney’s Hotel New York® Disneyland® Park Disneyland® Park Disneyland® Park Disneyland® Park Walt Disney Studios® Park Disney® Village Disney® Village

Specialitet Tex-mex specialiteter Westerninspirerede specialiteter Familievenlige retter Internationalt køkken Internationalt køkken Internationalt køkken Grillet kød specialiteter Internationalt køkken Traditionelt fransk køkken Bordservering Internationalt køkken Buffet Internationalt køkken Bordservering Elegant rest. m. kødspecialiteter Bordservering Amerikansk ‘diner’ restaurant

Disney® Village Disneyland Hotel® Disneyland Hotel® Disney’s Hotel New York® Disney’s Newport Bay Club®

Buffet Bordservering Buffet Bordservering Bordservering

Beaver Creek® Tavern Walt’s – An American Restaurant Blue Lagoon Restaurant

Disney’s Sequoia Lodge® Disneyland® Park Disneyland® Park

Bordservering Bordservering Bordservering

Agrabah Café Restaurant Disneyland® Park Café Mickey Disney® Village Buffalo Bill’s Wild West Show (cat. 2) Disney® Village

Servering Buffet Buffet Buffet Buffet Buffet Buffet Bordservering Buffet

Buffet Bordservering Middagsshow

Tex-mex buffet Gourmetkøkken Internationalt køkken Italiensk inspireret køkken Internationalt køkken med fiskespecialiter Nordamerikansk køkken Det fineste amerikanske køkken Eksotisk køkken og fiskespecialiteter Orientalske middelhavsspecialiteter Internationalt køkken Wild West og Texas barbeque

STANDARD X X X

X (frokost) X (aften)

X X

PLUS X X X X X X X X (aften) X X X X X

X

PREMIUM X X X X X X X X X X X X X

X

X X X X

X X X

X X X

X X

X X X X

For at benytte restauranterne i Disneyland® Park samt Walt Disney Studios® kræves en gyldig entrébillet. Visse restauranter kan være lukkede i løbet af sæsonen.

Se mere på www.magictours.dk

32

©Disney


Tilkøb – Bestilles hjemmefra

Voksne

Børn 3-11 år

105 (v/Selected & Associated Hoteller 150)

105 (v/Selected & Associated Hoteller 150)

Eftermiddagste med Disney-figurerne / Character Tea * Lækker buffet med desserter og søde sager, noget koldt eller varmt at drikke. Foregår på Restaurant Cowboy Cookout.

145

145

Frokost eller aftensmad med Disney-figurerne / Character Meal * Finder sted på Restaurant Cowboy Cookout. Udvalg af forretter, hovedretter og desserter. For børnene en særlig børnemenu.

198

100

Menu Café Mickey Indtages på Café Mickey i Disney® Village.

250

130

Frokost eller aftensmad med Disney Prinsesser & Prinser * Finder sted inde i Disneyland® Park på Auberge de Cendrillon. 1 cocktail, 1 appetizer, 1 hovedret, 1 dessert, 1 mineralvand, ½ flaske vin og 1 kaffe. Speciel 3 retters børnemenu inkl. en gave. Bordreservation tilrådes – kontakt receptionen på hotellet.

455

190

Kat. 2: 370 Kat. 1: 460

Kat. 2: 280 Kat. 1: 370

Davy Crockett Adventure 3 timers program med adventureaktiviteter. Hver dag kl. 15.00 (forbehold for aflysninger). Finder sted ved Davy Crockett Ranch. Minimumalder: 4 år!

190

115

Fødselsdagskage / Birthday cake I Disney® Parkerne, i Disney® Village eller på et af Disney’s hoteller. Efter en god middag i en af restauranterne. Ingen deltagelse af figurer. Finder sted på valgfri restaurant med bordservering. Tid og sted aftales i receptionen ved check-in. Kagen passer til 6-8 prs.

190

(190)

Morgenmad med Disney-figurerne / Character Breakfast Da almindelig morgenmad er inkluderet i alle hotelpriser, er prisen for Character Breakfast en tillægspris. Indtages på Café Mickey i Disney® Village. Arrangementet finder sted hver dag kl. 7.30 og 9.30.

Buffalo Bill’s Wild West Show... med Mickey og hans venner! Priserne inkluderer spisning og drikkevarer. Finder sted i Disney Village. Show hver aften kl. 18.30 og 21.30 – mød op i god tid. NYHED: Det er nu muligt at booke ekstra gode pladser med bedre sæder og udsigt. Se arenaplan nedenfor**. Dette inkluderer også en velkomst cocktail samt kaffe eller the. (Kategori 1)

* Tilkøb kan kun benyttes med gyldig entrébillet til Disneyparkerne. De oplyste steder er med forbehold for ændringer.

**

Kategori 1 K Kategori 2 K

Løssalgsbilletter hos Magic Tours Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park Voksne 1 dag / 1 park** 420 1 dag Hopper* 525 2 dage Hopper* 930 3 dage Hopper* 1150 4 dage Hopper* 1360 5 dage Hopper* 1515

Børn 375 470 830 990 1150 1210

* Valgfri entré til Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park hver dag. ** Valgfri entre til enten Disneyland® Park eller Walt Disney Studios® Park.

Udflugt til Paris (afhængig af tilslutning) – Bestilles hjemmefra Se de kendte seværdigheder i Paris inkl. Eiffeltårnet, Notre Dame, Operaen, Rådhuset, Louvre, Concordepladsen, Champs Élysées, Invalidekirken og den gamle Triumfbue mv. Dansktalende guide. Turen køres fra Disney’s Sequoia Lodge® samt Disney’s Davy Crockett Ranch®. Afgang kl. 13.00 til ca. kl. 21.00. Køres følgende datoer med forbehold for ændringer: 18/4, 20/4, 27/6, 29/6, 6/7, 13/7, 20/7, 27/7, 3/8, 14/9, 17/10, 18/10 og 19/10 2011 Alle gæster er velkomne til at deltage. Voksne: 245, børn 3-11 år: 175

Der kan bestilles daterede gruppebilletter. Kontakt Magic Tours for nærmere information.

Se mere på www.magictours.dk

©Disney

33


Vælg selv, hvordan du rejser… Tag T a med bussen – det er nemt, bekvemt og børnevenligt På P å vores busrejser er der opsamling flere steder i Danmark, og du bliver kørt direkte til dit hotel. Undervejs kan du hygge dig med familien og andre glade rejsefæller. Der er pauser undervejs til Und Un spisning m.m., og der er Disneyfilm på skærmen. Busserne er med komfortable Royal Class hvilestole spi med sikkerhedsseler, minikøkken og toilet, og de er selvfølgelig røgfri. Det meste af turen køres om natten, hvor du kan hvile eller sove. På turen sydover gøres der holdt ved grænsekiosk, hvor der er tid til at spise og handle, og der er morgenmad i Frankrig.

Rejseplan for busrejser Jylland

Afrejse

Hjemkomst

7 dage

Aalborg, P-pladsen, Th. Sauersvej, afkørsel nr. 26 P

14.00

12.45

Haverslev, v/Shell tank, afk. 33 P

14.30

12.15

16.04 – 22.04 25.06 – 01.07 02.07 – 08.07 09.07 – 15.07 16.07 – 22.07 23.07 – 29.07 30.07 – 05.08 10.09 – 16.09 15.10 – 21.10

Randers, Randershallen, Fyensgade P

15.00

11.45

Århus V, Årslev Kirke, Årslev Kirkevej, 8220 Brabrand

15.45

11.00

Skanderborg banegård P

16.00

10.45

Horsens, Afk. 56 Lund, Q8 tank v/rundkørslen

16.15

10.30

Vejle, Papuga Bus, Lundahl Nielsensvej 1 (gratis parkering på privat garageanlæg) P

16.45

10.00

Fredericia banegård ved indgang Vest P

17.15

09.30

Kolding, Q8 tank, Bramdrupdam

17.45

09.00

Rødekro, motorvejsafkørsel nr. 70 ved McDonalds

18.15

08.30

Padborg, OK Truckcenter, Lejrvejen 12 P kun med OK kort

18.45

08.00

Otto Duborg, grænsekiosk P

19.30

07.00

Bor du på Fyn eller Sjælland, kan du gratis rejse med tog til Fredericia. Du skal selv sørge for pladsreservation.

34

©Disney

Datoer for busrejser

6 dage 20.04 – 25.04 08.06 – 13.06 16.10 – 21.10

5 dage 18.05 – 22.05 15.10 – 19.10

Bussæder På afgange, hvor der køres med dobbeltdækkerbus, er der hvilesæder på øverste etage eller plads ved et bord nedenunder.


Flyv – det er hurtigt og effektivt Vil du flyve, sammensætter vi din flyrejse fleksibelt og lige som du ønsker det. Der er flere daglige afgange fra lufthavne i Danmark til Aeroport Roissy Charles de Gaulle og Orly. Herfra kører der dagen lang busser til de forskellige hoteller i Disneyland® Paris og Disneys Selected Hotels. Busbilletterne kan bestilles på forhånd. Flymuligheder, direkte eller med mellemlandinger fra følgende lufthavne: Kastrup direkte forbindelser Billund direkte forbindelser eller via fx Amsterdam eller Frankfurt Aalborg via Kastrup Århus via Kastrup Rønne via Kastrup Karup via Kastrup Hamburg direkte forbindelser Via www.magictours.dk kan du booke flyrejse til Paris fra alle danske lufthavne til lave priser.

Kør-Selv – og bestem selv farten Kører du selv, bestemmer du selv afrejsetidspunkt, fart og pauser. Der er ca. 1000 km fra Rødby eller grænsen, svarende til omkring 10 timers kørsel. Disneyland® Paris kan både være din slutdestination, og den kan være en mellemstation på en længere rejse sydpå. Magic Tours klarer alle reservationer til hoteller, adgangsbilletter, shows m.m. i Disneyland® Paris.

Se her, hvornår der er lav-, mellem- og højsæson i Disneyland® Paris 2010 APRIL MA 4

TI 5

ON

TO 7

6

MAJ FR

1

2

3

8

9

10

MA

TI

ON

TO

JUNI FR

MA

TI

1 2

3

4

5

6

7

8

6

7

JULI

ON

TO

FR

1

2

3

4

5

8

9

10

11

12

MA 4

TI 5

ON 6

TO 7

FR

1

2

SØ 3

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

9

10

11

12

13

14

15

13

14

15

16

17

18

19

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

16

17

18

19

20

21

22

20

21

22

23

24

25

26

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

25

26

27

28

29

27

28

29

30

25

26

27

28

29

30

31

MA

TI

ON

MA

TI

ON

TO

FR

1

2

3

4

5

6

23

24

30

31

MA

TI

AUGUST

SEPTEMBER

MA

TI

ON

TO

FR

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

5

6

ON 7

OKTOBER

TO

FR

1

2

3

4

8

9

10

11

3

4

5

TO 6

NOVEMBER

FR 7

1

2

8

9

15

16

17

18

19

20

21

12

13

14

15

16

17

18

10

11

12

13

14

15

16

22

23

24

25

26

27

28

19

20

21

22

23

24

25

17

18

19

20

21

22

23

29

30

31

26

27

28

29

30

24

25

26

27

28

29

30

7

8

31

Farven på din valgte ankomstdag bestemmer prisen for hele dit ophold LLavsæson M Mellemsæson

Du kan hurtigt og nemt finde prisen på www.magictours.dk

H Højsæson

Rejseforsikring Vær opmærksom på de nye regler i rejsesygesikringen fra 1. januar 2008. Det gule sygesikringsbevis/sundhedskort skal naturligvis medbringes ved alle rejser i Europa, men efter de nye reglers ikrafttræden dækker dette kort ikke nær så meget som tidligere. Derfor er det nu endnu mere VIGTIGT, at der tegnes en rejseforsikring, så man er fuldt dækket, hvis skaden eller ulykken sker. Dækningsområdet er indskrænket og dækning af udgifter til hjemtransport er bortfaldet (dette gælder dog ikke for rejser til Grønland og Færøerne). Bortset fra disse to ændringer fortsætter rejsesygesikringen som hidtil. Du kan tegne din Europæiske Rejseforsikring gennem Magic Tours. Læs nærmere om forsikringstyper på vores hjemmeside www.magictours.dk eller kontakt kontoret for forklaring og priser tlf. 70 13 03 30.

Se mere på www.magictours.dk

Det gule sundhedskort Dækker alm. lægehjælp, lægeordineret sygehusophold inkl. operationer, transport til nærmest egnede behandlingssted, udgifter til telefonomk. m.v. til SOS fra udlandet. Dækker IKKE ekstra udgifter til hjemtransport, udgifter til tandlæge, fysioterapi, kiropraktik mv., behandling af kroniske sygdomme m.m. Rejseforsikring Europæiske Dækker returrejse ved hjemkaldelse, forsinket fremmøde på udrejsen, bagageforsinkelse, Sygdom og hjemtransport, 24 timers lægevagt, lægelig fejlbehandling, indlogering af pårørende på hospital, tandlæge og fysioterapi mv, tilkaldelse og sygeledsagelse, hjemkaldelse m.m. Vi anbefaler en årsrejseforsikring. Kontakt Magic Tours for priser og nærmere info.

Mød os på facebook.com/magictours

©Disney

35


Kortet er ikke målfast. SÆRLIGE BETINGELSER: Børn kun i følge med voksne. Af hensyn til gæsternes sikkerhed er der for visse forlystelser fastsat en minimumshøjde, f.eks. i Disneylands Park: Indiana JonesTM and the Temple of Peril (1,40 m), Space Mountain: Mission 2 (1,32 m), Autopia (1,32 m som chauffør), Big Thunder Mountain (1,02 m), Pirates’ Beach (maximum 1,40 m). I Walt Disney Studios® Park: The Twilight Zone™ Tower of Terror (1,02 m), Rock ’n’ Roller Coaster starring Aerosmith (1,20 m), Crush’s Coaster (1,07 m), Toy Soldiers Parachute Drop (81 cm), RC Racer (1,20 m). Af helbredsmæssige årsager frarådes gravide kvinder, personer med svagt hjerte eller rygproblemer samt personer, der bærer en ortopædisk halskrave at benytte visse forlystelser. Bemærk venligst anvisningerne ved indgangen til hver enkelt forlystelse. Yderligere oplysninger kan du finde ved City Hall ved indgangen i Disneyland® Park eller ved Studios Service ved indgangen i Walt Disney Studios® Park. Shows, forlystelser, underholdning, butikker og restauranter kan lukkes, ændres eller aflyses uden forudgående varsel.

36

©Disney


VIENNA INTERNATIONAL MAGIC CIRCUS

©Disney

©Disney

37


Magiske tilbud og masser af muligheder Vi har her samlet en vifte af særligt gode tilbud til dig. Tjek lige dem, inden du bestiller din rejse på www.magictours.dk - eller ringer til os på telefon 70 13 03 30, hvor vores dygtige rejsespecialister sidder klar til at rådgive dig og sammensætte præcis den rejse, der passer til dine ønsker og forventninger.

Gratis for børn under 7 år Det altid populære tilbud går igen i 2011, hvor børn på 3-6 år får ophold samt entré GRATIS – det eneste, du betaler for er transport.

Sommerferietilbud Bo 7 nætter - betal kun for 4!

Gratis ekstra overnatning med entré 4FOR3 - 5FOR4 Køb 4 nætter og betal kun for 3, eller 5 nætter og betal for 4. Gælder på alle Disney’s hoteller samt Disney’s Davy Crockett Ranch® ved ankomst i følgende perioder: 16.4.-23.4., 29.4.-7.5., 14.5. – 4.6., 17.6.-23.7., 15.8.-3.9., 11.9.-17.9., 30.9.-31.10. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Først-til-mølle.

Gælder ved ankomst alle lørdage på Disney’s Davy Crockett Ranch®. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Først-til-mølle.

Bestil-tidligt-rabat 15% rabat ved ankomst på søndage Spar ca. 15 % ved ankomst alle søndage i perioden 10. april – 7. november 2011. Gælder på alle Disney’s hoteller samt Disney’s Davy Crocket Ranch®. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Først-til-mølle.

Spar op til 30 % af grundprisen på din rejse, hvis du bestiller senest 15. februar. Gælder på alle Disneys hoteller samt Disney’s Davy Crockett Ranch®. Besparelsen afhænger af, hvilke tilbud der er ledige på bestillingstidspunktet. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Først-til-mølle.

Tilkøb op til 2 ekstra nætter - uden entré Spar 20% på Disney’s Davy Crockett Ranch® Midtugeophold. Vælger du en rejsepakke med 4 nætter og 5 dages entré med ankomst mandage på Disney’s Davy Crockett Ranch®, sparer du op til 20 % på dit ophold. Tilbudet gælder indtil 7. november 2011. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Først-til-mølle.

38

©Disney

Forlæng ferien med én eller to ekstra nætter uden entré, så dit ophold bliver mere fleksibelt. Du vælger selv, hvike af dagene på opholdet, du ønsker at benytte entrébilletterne. Kan ikke kombineres med 4fOR3, 5FOR4, 7FOR4 og Midtugeophold.


©Disney

39


Velkommen til Magic Tours – nøglen til Disneys magiske verden ...

Sortie SSortie Hôtels Disney®, Parcs Disney & Hôtels Conseillés Hôtels Associés Sortie Disney's Davy Crockett Ranch®

Ærøvej 10

8800 Viborg

Tlf. 70 13 03 30

facebook.com/magictours

info@magictours.dk

www.magictours.dk

Magic Tours sommer katalog 2011  

I 2011 fejrer Disneyland® Paris et helt år med eksklusive Disney’s Magiske Øjeblikke! Mickey og hans venner har sammensat masser af speciell...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you