Page 1

100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Vendor: Citrix Exam Code: 1Y0-202 Exam Name: Citrix XenApp and XenDesktop Administration 7.6 LTSR Question 121—Question 130 Click to Download All 1Y0-202 Q&As From Lead2pass QUESTION 121 What is true about users' access to Desktop OS machines when the XenDesktop SQL Server is offline? A. New users may start sessions. B. Only anonymous users may start new sessions. C. Users may only start a new session to Desktop OS machines. D. Users who have connected to their Desktop OS machine in the last 14 days are able to start sessions. Answer: D

QUESTION 122 Scenario: Due to changes in the network infrastructure, the IP addresses of the Delivery Controllers will be changing. There are 2000 Desktop OS machines in the environment. What should a Citrix Administrator do to reduce the impact of the IP address changes on the environment? A. Update the beacons in StoreFront to reflect the updated IP addresses. 1Y0-202 Dumps

1Y0-202 Exam Questions

1Y0-202 New Questions

1Y0-202 VCE

1Y0-202 PDF

Get Full Version 1Y0-202 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/1y0-202.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

B. Change the DNS entries for the Delivery Controllers to the new IP addresses. C. Run the Provisioning Services Configuration Wizard and update the IP addresses of the Delivery Controllers. D. Remove the Delivery Controller from the site, change the host file entries, and add the Delivery Controller back to the site. Answer: B

QUESTION 123 Scenario: A Citrix Administrator uses Citrix Director to determine that user logon times have increased by two minutes in the last three months. The administrator wants to resolve this issue before the delay further impacts users. Which action could the administrator take to reduce the logon times? A. Configure Folder Redirection. B. Update Citrix Receiver on the endpoint. C. Increase RAM on the Desktop OS machine. D. Configure Citrix Profile Manager Active Writeback. Answer: A

QUESTION 124 A Citrix Administrator identifies that Citrix Studio CANNOT communicate with the Delivery Controller database. Which port may be blocked, preventing Citrix Studio from being able to connect to the database? A. 443 B. 1433 C. 1494 D. 27000 Answer: B

QUESTION 125 1Y0-202 Dumps

1Y0-202 Exam Questions

1Y0-202 New Questions

1Y0-202 VCE

1Y0-202 PDF

Get Full Version 1Y0-202 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/1y0-202.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Which three 60-minute historical trends can a Citrix Administrator view when using Citrix Director? (Choose three.) A. CPU usage B. Machine failures C. License checkouts D. Connection failures E. Concurrent sessions F. Memory consumption Answer: BDE

QUESTION 126 Scenario: A Citrix Administrator replaces the production StoreFront server with a new StoreFront server. Users access their resources from StoreFront through NetScaler. Which NetScaler policy must the administrator modify in order to allow users to continue to access resources securely from external locations? A. Traffic B. Session C. Authorization D. Authentication Answer: B

QUESTION 127 The Sales team requests that a Citrix Administrator enhance the user experience on tablet devices. Which policy setting should the administrator enable to meet the requirements of the Sales team? A. Multimedia Conferencing B. Flash Content Redirection C. Windows Media Redirection D. Launch touch-optimized desktop Answer: D 1Y0-202 Dumps

1Y0-202 Exam Questions

1Y0-202 New Questions

1Y0-202 VCE

1Y0-202 PDF

Get Full Version 1Y0-202 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/1y0-202.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

QUESTION 128 A Citrix Administrator needs to ensure that individual support teams are only able to control the delivery groups for their units. Which feature should the administrator configure to ensure that the appropriate teams have administrator access to the desktops for their particular unit? A. Scopes B. Exclusion filters C. User assignment D. SmartAccess settings Answer: A

QUESTION 129 An Citrix Administrator needs to create a catalog. Provisioning services-based virtual machines will be imported into the catalog. Which machine type must the administrator select when creating the catalog? A. Pooled B. Existing C. Streamed D. Dedicated Answer: C

QUESTION 130 Which two methods could a Citrix Administrator use to ensure that users are able to launch multiple virtual desktop sessions? (Choose two.) A. Change the 'Desktops per user' setting in the delivery groups settings. B. Give the user multiple devices so that they can have a session open on each. C. Create two host connections from the Delivery Controller to different hypervisors. D. Create two delivery groups from the same catalog and assign the users to both delivery groups.

1Y0-202 Dumps

1Y0-202 Exam Questions

1Y0-202 New Questions

1Y0-202 VCE

1Y0-202 PDF

Get Full Version 1Y0-202 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/1y0-202.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Answer: AD

1Y0-202 Dumps

1Y0-202 Exam Questions

1Y0-202 New Questions

1Y0-202 VCE

1Y0-202 PDF

Get Full Version 1Y0-202 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/1y0-202.html

Pass 1Y0-202 Exam By Training Lead2pass New VCE And PDF Dumps (121-130)  

1Y0-202 dumps full version (PDF&VCE): https://www.lead2pass.com/1y0-202.html Large amount of free 1Y0-202 exam questions on Google Drive: ht...

Pass 1Y0-202 Exam By Training Lead2pass New VCE And PDF Dumps (121-130)  

1Y0-202 dumps full version (PDF&VCE): https://www.lead2pass.com/1y0-202.html Large amount of free 1Y0-202 exam questions on Google Drive: ht...

Advertisement