Page 1

100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Vendor: Microsoft Exam Code: 70-741 Exam Name: Networking with Windows Server 2016 Question 46—Question 60 Click to Download All 70-741 Q&As From Lead2pass QUESTION 46 Software Defined Networking (SDN) provides a method to centrally configure and manage physical and virtual network devices such as routers, switches, and gateways in your datacenter. Virtual network elements such as Hyper-V Virtual Switch, Hyper-V Network Virtualization, and RAS Gateway are designed to be integral elements of your SDN infrastructure. Software defined networking provides which of the following capabilities? A. The ability to abstract your applications and workloads from the underlying physical network, which is accomplished by virtualizing the network. B. The ability to implement network policies in a consistent manner at scale, even as you deploy new workloads or move workloads across virtual or physical networks. C. The ability to centrally define and control policies that govern both physical and virtual networks, including traffic flow between these two network types. D. All of these Answer: D

QUESTION 47 With client reservations, you can reserve an IP address for permanent use by a DHCP client. Typically, you will need to do this if the client uses an IP address that was assigned using another method for TCP/IP configuration. 70-741 Dumps 70-741 Exam Questions 70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass If you are reserving an IP address for a new client, or an address that is different from its current one, you should verify that the address has not already been leased by the DHCP server. Reserving an IP address in a scope does not automatically force a client currently using that address to stop using it. Which ipconfig command would you use if the address is already in use? A. ipconfig /flushdns B. ipconfig /release C. ipconfig /registerdns D. ipconfig /renew Answer: B Explanation: If the address is already in use, the client using the address must first release it by issuing a DHCP release message (DHCPRELEASE). You can do this by typing ipconfig /release at the command prompt of a client computer running Windows XP or Windows Vista. Reserving an IP address at the DHCP server also does not force the new client for which the reservation is made to immediately move to that address. In this case, too, the client must first issue a DHCP request message (DHCPREQUEST). You can do this by typing ipconfig /renew at the command prompt of a client computer.

QUESTION 48 The DNS Server service provides several types of zones. Which zone helps to keep delegated zone information current, improve name resolution and simplify DNS administration, but is not an alternative for enhancing redundancy and load sharing? A. secondary B. stub C. none of these D. primary Answer: B Explanation: When a zone that this DNS server hosts is a stub zone, this DNS server is a source only for information about the authoritative name servers for this zone. The zone at this server must be obtained from another DNS server that hosts the zone. This DNS server must have 70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass network access to the remote DNS server to copy the authoritative name server information about the zone. When a DNS server loads a stub zone, such as widgets.thetoycompany.com, it queries the master servers, which can be in different locations, for the necessary resource records of the authoritative servers for the zone widgets.thetoycompany.com. The list of master servers may contain a single server or multiple servers, and it can be changed anytime.

QUESTION 49 The following example displays DNS query results that are performed from a DNS client computer using the Resolve-DnsName cmdlet. resolve-dnsname -name finance.secure.contoso.com -type A -server dns1.contoso.com You want to include the DO bit in a DNS query, to make the client is DNSSEC-aware, so that it is OK for the DNS server to return DNSSEC data in a response. What extra parameter should you use? A. DnssecCd B. DnssecOk C. LlmnrOnly D. DnsOnly Answer: B Explanation: When DO=1, the client indicates that it is able to receive DNSSEC data if available. Because the secure.contoso.com zone is signed, an RRSIG resource record was included with the DNS response when DO=1.

QUESTION 50 Which mode is being described below? Deploy the RAS Gateway as an edge VPN server, an edge DirectAccess server, or both simultaneously. In this configuration, RAS Gateway provides remote employees with connectivity to your network by using either VPN or DirectAccess connections.

70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass A. Multitenant mode B. Single tenant mode Answer: B

QUESTION 51 DHCP servers centrally manage IP addresses and related information and provide it to clients automatically. This allows you to configure client network settings at a server, instead of configuring them on each client computer. If you want this computer to distribute IP addresses to clients, then configure this computer as a DHCP server. TRUE or FALSE. Can you install the DHCP server role on a Nano server? A. TRUE B. FALSE Answer: B

QUESTION 52 Is the following statement TRUE or FALSE? You can use SLB with a VLAN-based network for DIP VMs connected to a SDN Enabled Hyper-V Virtual Switch. A. FALSE B. TRUE Answer: B

QUESTION 53 The socket pool enables a DNS server to use source port randomization when issuing DNS queries. Which command offers the greatest protection? A. dnscmd /Config /SocketPoolSize 1000 B. dnscmd /Config /SocketPoolSize 0 C. dnscmd /Config /SocketPoolSize 1 70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass D. dnscmd /Config /SocketPoolSize 1000 /SocketPoolExcludedPortRanges 1-65535 Answer: A

QUESTION 54 The following question is difficult, take your time and use a piece of paper if you need. What is the network ID of the IP node 129.56.189.41 with a subnet mask of 255.255.240.0? A. 129.56.189.0 B. 129.56.176.1 C. 129.56.189.1 D. 129.56.176.0 Answer: D Explanation: To obtain the result, turn both numbers into their binary equivalents and line them up. Then perform the AND operation on each bit and write down the result. 10000001 00111000 10111101 00101001 IP Address 11111111 11111111 11110000 00000000 Subnet Mask 10000001 00111000 10110000 00000000 Network ID The result of the bit-wise logical AND of the 32 bits of the IP address and the subnet mask is the network ID 129.56.176.0.

QUESTION 55 Hotspot Question You network contains an Active Directory named contoso.com. The domain contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2016. Server1 has IP Address Management (IPAM) installed. Server2 has the DHCP Server role installed. The IPAM server retrieves data from Server2. The domain has two users named User1 and User2 and a group named Group1. User1 is the only member of Group1. Server1 has one IPAM access policy. You edit the access policy as shown in the Policy exhibit. (Click the Exhibit button.)

70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

The DHCP scopes are configured as shown in the Scopes Exhibit. (Click the Exhibit button.)

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No.

70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Answer:

QUESTION 56 Hotspot Question You have a server named Server1 that runs Windows Server 2016. Server1 is a Hyper-V host. You have two network adapter cards on Server1 that are Remote Direct Memory Access (RDMA)-capable. You need to aggregate the bandwidth of the network adapter cards for a virtual machine on Server1. The solution must ensure that the virtual machine can use the RDMA capabilities of the network adapter cards. Which command should you run first? To answer, select the appropriate options in the 70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass answer area.

Answer:

QUESTION 57 Hotspot Question Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a domain-based Distributed File System (DFS) namespace named Namespace1. Namespace1 has the following configuration.

Namespace1 has a folder named Folder1. Folder1 has the targets shown in the following table.

70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

You have the site links shown in the following table.

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No.

Answer:

70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

QUESTION 58 Drag and Drop Question Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1 that runs Windows Server 2016. You install IP Address Management (IPAM) on Server1. You need to manually start discovery of the servers that IPAM can manage in contoso.com. Which three cmdlets should you run in sequence? To answer, move the appropriate cmdlets from the list of cmdlets to the answer area and arrange them in the correct order.

Answer:

70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

QUESTION 59 Drag and Drop Question You have an internal network that contains multiple subnets. You have a Microsoft Azure subscription that contains multiple virtual networks. You need to deploy a hybrid routing solution between the network and the Azure subscription. The solution must ensure that the computers on all of the networks can connect to each other. You install RAS Gateway and enable BGP routing on the network and in Azure. Which three actions should you perform next in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.

70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass

Answer:

QUESTION 60 Hotspot Question You have a network address translation (NAT) server named NAT1 that has an external IP address of 131.107.50.1 and an internal IP address of 10.0.0.1. You deploy a new server named Web1 that has an IP address of 10.0.0.211. A remote server named app.fabrikam.com has an IP address of 131.107.1.232. 70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html


100% Real Questions & Correct Answers from Lead2pass You need to make Web1 accessible to app.fabrikam.com through NAT1. What command should you run from NAT1? To answer, select the appropriate options in the answer area.

Answer:

70-741 Dumps

70-741 Exam Questions

70-741 New Questions

70-741 VCE

70-741 PDF

Get Full Version 70-741 Q&As From Lead2pass: https://www.lead2pass.com/70-741.html

New Released Microsoft 70-741 Exam Questions From Microsoft Exam Center (46-60)  

70-741 dumps full version (PDF&VCE): https://www.lead2pass.com/70-741.html Large amount of free 70-741 exam questions on Google Drive: https...

New Released Microsoft 70-741 Exam Questions From Microsoft Exam Center (46-60)  

70-741 dumps full version (PDF&VCE): https://www.lead2pass.com/70-741.html Large amount of free 70-741 exam questions on Google Drive: https...

Advertisement