Page 1

ECET 365 Lab 6 Servo Motor Interfaces-Closed-Loop Motor Speed Control (Devry) Click Here To Buy The Tutorial http://www.uophelp.com/ECET-365-(Devry)/product-9519-ECET-365-Lab-6Servo-Motor-Interfaces-Closed-Loop-Motor-Speed-Control-(Devry) For more course tutorials visit www.uophelp.com

Lab 6 of 6: Servo Motor Interfaces-Closed-Loop Motor Speed Control Submit your assignment to the Dropbox located under the silver tab at the top of this page. See Syllabus section Due Dates for Assignments & Exams for due dates. LABOVERVIEW Scenario/Summary The course project involves the design, debugging, and building of hardware and software for a wireless servo driven robot. Deliverables Report A complete report detailing construction, test, and validation of the project should be written. The report format should follow the format for course labs in general. Presentation In addition to a written report, a complete PowerPoint presentation must be written. A final presentation of the project using the presentation must be given to your class peers and the instructor. It is considered toward a part of your grade. LABSTEPS STEP 1: Download the lab Download Lab 6 located in Doc Sharing, and save it to your PC. STEP 2: Complete the lab instructions Follow the directions and steps to complete the Week 6 Lab. Be sure to complete each part. STEP 3: Submit 1. Submit the written report. 2. Give presentation. 1. Question : (TCO #5) Identify the step size for an 8-bit analog-to-digital converter with Vref= 2.5 VDC? Student Answer: 10 millivolts 25 millivolts


4.9 millivolts 5 volts Comments:

2. Question : (TCO # 5) How many steps are available with a 10-bit ADC? Student Answer: 10 1024 512 256 Comments:

3. Question : (TCO #5) What is the cutoff frequency for a low-pass filter with a resistor R = 3000 and a capacitor C = .01 Âľf? Student Answer: f = 5.3 KHz f = 3300 Hz f = 120 KHz f = 6 KHz Comments:

4. Question : (TCO #5)A band-stop filter is a filter that _____ frequencies below low-limit and above high-limit frequencies and _____ frequencies between the limits. Student Answer: blocks; blocks passes; blocks blocks; passes has; blocks Comments:

5. Question : (TCO #5) A bridge with R1= 5.1 K, R2= 2 K, and R3= 15 K can be at null if R4is _____. Student Answer: 10.5 K 5.88 K 588 1K


Comments:

6. Question : (TCO #5) An instrumentation amplifier with two buffers has a feedback resistor of 100 K. The two resistors from the buffer's output to the input of the last stage OP-Amp are 1 K resistors. Voltage levels to the non-inverting buffer inputs. Voltage levels to the non-inverting buffer inputs are V1= .06 volt and V2= .02 volts. What is Voutof the instrumentation amplifier? Student Answer: 4 Volts 20.4 Volts 3.3 Volts 15.3 Volts Comments:

7. Question : (TCO #5) An embedded system with an 8-bit analog-to-digital converter is connected to a transducer with an output voltage of 10 millivolts. This signal is amplified by an amplifier with a gain of 25. Assume that this signal level is appropriate for the ADC input. If the reference voltage of the ADC converter is 5 volts, what will be the output of the ADC in binary form? Student Answer: 01100110 00110011 00001101 01111011 Comments:

8. Question : (TCO #5) An 8-bit analog-to-digital converter has maximum output voltage of 2.5 VDC. What is the reference voltage to this ADC? Student Answer: 2.5 VDC 5 VDC 1.25 VDC None of the above Comments:

9. Question : (TCO #5) A well-behaved analog signal with a frequency of 20 kHz is being sampled. What is the sampling frequency if frequency aliasing occurs? Student Answer: 90 kHz 40 kHz


85 kHz 60 khz Comments:

10. Question : (TCO #5) To model a nonlinear transducer, one can _____. Student Answer: use empirically determined nonlinear equation use a piecewise linear system use a lookup table located in memory All of the above

Ecet 365 lab 6 servo motor interfaces  

ECET 365 Lab 6 Servo Motor Interfaces-Closed-Loop Motor Speed Control ECET 365 Lab 5 Servo Motor Interfaces-Closed-Loop Motor Speed Control...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you