MAGGS lente 2017

Page 26

‘BEWUSTZIJN EN GEZONDHEID GAAN HAND IN HAND’ Een ander antwoord op de ziekte van Lyme Hoofdpijnen, duizeligheid, spierzwakte, zware vermoeidheid, snel overprikkeld zijn… Een neurologische aanslag veroorzaakt door de ziekte van Lyme.Toen Don (30) eindelijk hoorde dat dit het was, verkeerde hij al in een vergevorderd stadium.

Maggs.Noordlaan58.2.pdf

1

Voor een diagnose had hij al drie Nederlandse ziekenhuizen bezocht. ‘Ze bekeken alleen de bloeduitslagen en die waren negatief, dus volgens de artsen kon ik geen Lyme hebben. Op basis van mijn klachten kreeg ik een orale antibioticakuur in een privékliniek maar toen dit weinig uithaalde, ben ik naar het Borreliose Centrum in Augsburg gegaan. Daar vonden ze wel Lyme en ook diverse co-infecties. Zes maanden lang kreeg ik infusen met antibiotica, maar ik werd niet beter. Toen heb ik mijn heil gezocht in de complementaire zorg en kwam zo bij Saskia terecht. Mijn ervaring met Saskia, in tegenstelling tot andere behandelaars, is dat ze met een oprechte intentie werkt, zuiver test en echt de tijd voor je neemt. En het belangrijkste: bij haar ben ik het afgelopen jaar met sprongen vooruit gegaan!’

31-01-17

13:02

Dat Lyme pas later bij Don werd ontdekt, komt volgens Saskia omdat de Borrelia bacterie zich gemakkelijk inkapselt en zo lange tijd onzichtbaar kan blijven. ‘Het is de kameleon onder de ziekten. Naast de behandeling met bioresonantie die ik combineer met andere disciplines, kijk ik daarom ook welke emotionele blokkades een rol spelen. Lyme resoneert sterker als er sprake is van geen grenzen kunnen aangeven, je niet gezien voelen, een masker op hebben. Dezelfde eigenschappen die de bacterie heeft: hij is een meester in het vermommen.’ Meer informatie of afspraak? Praktijk Saskia Bethlehem Slimpad 16, Heiloo, 06 - 22566941 www.stervanbethlehem.nl

Noordlaan 58 Bergen Op één van de mooiste lanen van Bergen bieden wij een prachtige, ruime villa aan met 6 slaapkamers en een aparte, in de tuin staande, praktijkruimte. Gelegen op 5 minuten van het gezellige centrum van Bergen en 1 minuut van het bos- en duingebied waar het prachtig wandelen en fietsen/mountainbiken is. De Europese school ligt op slechts 500m. Rondom de woning een prachtige – onder architectuur - aangelegde tuin met diverse terrassenen veel privacy. Indeling: vanuit de ruime hal toegang tot de lichte L-vormige woonkamer met open haard en twee paar openslaande deuren naar de tuin. Aan de woonkamer de luxe en royale keuken. Naast de woonkamer een mooie kantoorruimte met bijkeuken. Op de eerste verdieping 4 slaapkamers en twee separate luxe badkamers. Op de tweede verdieping nog 2 slaapkamers, een gedeelte bergzolder en separaat toilet. Deze moderne villa is gebouwd in 2004 en zowel binnen als buiten uitstekend onderhouden.

Dit pand is zeer geschikt als familiehuis met opgroeiende kinderen en/of praktijk aan huis op een geweldige locatie. Uw bezichtiging waard!

Vr.prijs € 1.295.000,= k.k. Breelaan 41 1861 GD Bergen 072-74 33 244 / 0643 67 68 25