Page 1

Rabo

Westfriese Dorpenomloop

PROGRAMMABOEK

Photo by: Martin Stevens - Wolverlei Tekst en Beeld | www.plaatsengids.nl | www.wolverlei.com

WERVERSHOOF

ZONDAG 22 JULI 2012


Het Officieuze Nederlands Kampioenschap (georganiseerd door de SWW - Wervershoof) van de Sportklasse renners 2012 wordt mogelijk gemaakt door:

OOK VOOR CLUB_

EN PROGRAMMABLADEN

Appelmarkt 6 • 1681 PE Zwaagdijk • Tel. 0228-564555 • www.de-letter.nl


Voorwoord

Als burgemeester van de gemeente

Ook nu werkt de organisatie aan de

Medemblik heet ik u van harte welkom in

ontwikkeling van lokale helden en hopen

het mooie Wervershoof.

ze op successen in de toekomst. Nieuw dit jaar vandaag is de wedstrijd om

Een dorp met een mooie wielertraditie van

de Grote Prijs van Medemblik. In een race

grote wedstrijden en grote winnaars.

van 49 km wordt gestreden door sportieve

Wat dacht u hiervan: de huidige teammanager

mannen van 18 jaar en ouder uit deze

van de Rabobank wielerploeg,

gemeente. Om 10:00 uur starten de meisjes

Eric Breukink won in 1982 als Junior in

van 7 en 8 jaar voor de dikke bandenrace

Wervershoof.

en dit gaat tot 11:30 uur door wanneer de

Hij klopte hier onder andere Gert Jacobs!

jongens van 11 en 12 jaar over de finish op

Bij de Elite werd een aantal jaren later de

de Raiffeisenlaan komen.

huidige ploegleider van Argos-Shimano, Rudy Kemna derde achter Rob Compas en

Wat er meer gaat gebeuren, kunt u in dit

Martin Kras.

boekje lezen.

Zulke mooie wedstrijden in de eigen

Ik wens u een hele mooie wielerdag toe!

omgeving stimuleert ook de jeugd. Dat leverde al heel wat lokale toprenners op. In 1993 won Wervershover Erwin Houtop en drie jaar later leek Onderdijker Jeroen Duyn die prestatie te evenaren. Hij kwam al juichend over de finish maar werd op de meet geklopt en werd tweede‌ Dit werd in 2004 door zijn jongere broer Huub gelukkig gecorrigeerd. Als belofterenner klopte hij de juichende Oegema op de meet voor het enthousiaste thuispubliek. Huub stroomde daarna door naar de professionals, net als latere winnaars

Frank Streng,

Jos van Emden en Albert Timmer.

burgemeester gemeente Medemblik


B&K autocentrum Hoorn voor zorgeloze mobiliteit op maat. B & K autocentrum kan bogen op meer dan 80 jaar autokennis. Met vestigingen in Hoorn, Schagen, Den Helder en Wieringerwerf kent ons Ford dealerbedrijf een strategisch verdeeld verkoop-en servicenetwerk in Noord-Holland Noord; zowel voor personen- als bedrijfswagens. Als onderdeel van de Middelbeek Groep is B & K autocentrum uitgegroeid tot een totaal-aanbieder op het gebied van mobiliteit. B&K autocentrum Hoorn is gevestigd aan de rand van het centrum van de stad Hoorn naast de spoorwegovergang bij het treinstation. Dit heeft als voordeel voor u als klant dat wanneer u niet bij ons in de koffiehoek wilt wachten maar gezellig een paar uurtjes de stad zou willen bezoeken u met 5 minuten in het historische centrum van Hoorn bent De zakelijke klant zoekt meer in haar voertuigen dan het leuke model. Fiscaliteiten en kosten zijn evenzo belangrijk. Voor bedrijfswagens zoekt men vaak een oplossing op maat. De specialisten van B&K autocentrum en Ford hebben daarom aangepaste formules voor u ontwikkeld die zich richten op het informeren en adviseren van de zakelijke markt op het gebied van zorgeloze mobiliteit. Of het nu gaat om personen- of bedrijfswagens, de aanschaf of het beheer van uw voertuigen, of welke vorm van service en dienstverlening dan ook, B&K autocentrum staat altijd voor u klaar De diensten van B&K autocentrum zijn onder andere: Autoverhuur, Leasing, Financiering, Verzekering, Erkend Schadeherstel, Vervangend Vervoer bij schade of reparatie, een uitgebreide demonstratievloot, gespecialiseerde after-sales afdeling met gedegen kennis van Ford bedrijfsen personen wagens. De Ford verkoopadviseur kan u van dienst zijn op het gebied van de juiste auto keuze en het beheren van uw wagenpark; ook als het gaat over financiering, leasing en de fiscale aspecten. Maar er is meer. Personenauto of bedrijfswagen, uw auto is boven alles een gereedschap dat u altijd nodig heeft. Daar hebben wij over nagedacht Ook op het gebied van op- en ombouw van bedrijfswagens bent u bij B&K autocentrum aan het juiste adres. Bedrijfswagens zijn het verlengstuk van uw onderneming. Een goede combinatie tussen basisvoertuig en opbouw resulteert in een voertuig waarmee u uw vak optimaal kunt uitoefenen. B&K autocentrum en Ford zijn continu op zoek naar vervoersoplossingen en streven hierbij naar de hoogste kwaliteit. Hierbij staat de kwaliteit van de ombouw hoog in het vaandel, zowel de kwaliteit van het voertuig als de kwaliteit van de service. Kortom voor al uw specifieke wensen op autogebied bent u bij B&K autocentrum aan het juiste adres.


S LWERK INTEERIEURB STIJL BOUW • KEU UKENS OP MA AAT • (INLLOOP)K KASTEN N • LAM MBRIZEERINGEEN • INTEERIEUR RBETIM MMERIING • • VERBO OUWING G VAN GEEHELE IN NTERIEUR RS • BADKAAMER MEUBELS • WINKEEL EN HO ORECA IN NRICHTIN N

W WWW.SSTIJLLWERK.N NL


Boerenlandwinkel Molenzicht Voor gewoon een leuk, lekker en bruikbaar kado Met diverse soorten kaas en streekprodukten (jam, sap, honing, meel) en andere leuke en lekkere kado artikelen.

Open Woensdag van Donderdag van Vrijdag van Zaterdag van

10.00 tot 17.00 uur 10.00 tot 17.00 uur 10.00 tot 17.00 uur 10.00 tot 16.00 uur

Dus tot ziens op Molenweg 14 Wervershoof 0228 583111


Verandering van spijs …… Ten opzichte van vorig jaar hebben we een aantal zaken anders aangepakt. Want zoals de tekstkop al aangeeft, verandering van spijs doet eten …. eh, fietsen.

Om te beginnen hebben we het programma wat omgegooid, speciaal voor de ouders en de kids beginnen we met de Rabobank Dikke Banden race.

Het nieuwe programma ziet er aldus als volgt uit: 10.00

Start Criterium Rabobank Dikke Banden race voor alle kids uit de gemeente Medemblik

12.00

Start OMLOOP Sportklasse: offficieus Nederlands Kampioenschap 2012 Sportklasse

13.45

Start Criterium Open Koers Grote Prijs van de Gemeente Medemblik voor alle mannelijke inwoners van deze gemeente boven de 18 jaar en niet in het bezit van een KNWU-licentie.

15.15

Start OMLOOP Elite / Beloften / Amateurs / Nieuwelingen over een afstand van 120 km en rijdend niet alleen voor de Prijzen van Wervershoof, maar ook de finale van het Consolidated Klassement vindt plaats in de “Werenfridus-Hoeve”.

Ten tweede gaan de renners het parcours “andersom” rijden, tegen de wijzers van de klok in. Gestart wordt wel op de Raiffeisenlaan, maar dan tussen de Olympiaweg en de Burg. Raatlaan in. Ook de Jurywagen staat daar opgesteld, mede ook gedaan voor de veiligheid van de renners. De twee te gebruiken parkoersen zijn met de hand én met de GPS opgemeten en de uitkomst was dezelfde: het Criterium heeft een lengte van 1380 meter en de grote lus door de verkaveling, de Omloop kwam tot 4283 echte meters. Weinig wielerorganisaties hebben de keuze uit 2 verschillende van deze parkoersen, maar in Wervershoof wél !! In 2011 zijn de drie gemeentes Wervershoof, Andijk en Medemblik gefuseerd. Hierdoor hebben we nu de nieuwe naam Rabo Westfriese Dorpenomloop gecreëerd, om ook alvast voor de toekomst voorbereid te zijn. En nu we het over de toekomst hebben: de winnende renners zullen gehuldigd worden door onze Ronde-Miss Cindy Schenk uit Andijk. Wij hopen voor het publiek,

onze sponsors en alle vrijwillige medewerkers dat de komende editie wederom een onvergetelijke dag gaat worden. Wij bedanken hierbij ook alle medewerkers, de sponsors en het publiek voor hun medewerking en hun aanwezigheid, want zonder deze mensen is het tot stand komen van zo’n mooie wielerdag, niet te realiseren, waarvoor Hulde dus !!! Namens het bestuur wens ik u allen een plezierige en sportieve wielerdag toe op zondag 22 juli 2012 te Wervershoof! Het bestuur van Stichting Wielerevenementen West-Friesland bestaat uit: Voorzitter: Sjaak Schuitemaker Secretaris: Sandra Schenk Penningmeester: Jos Huisman Bestuursleden: Bas Koopman, Erwin Houtop, Koen van de Berg, Bas Haakman en Karin van Dijk. Vriendelijke en sportieve groeten: de voorzitter: Sjaak Schuitemaker.


SAMENWERKEN MET DE TOEKOMSTGROEP Uw partner voor het uitvoeren van (totaal)onderhoud en nieuwbouw Onze werkmaatschappijen: 

De Toekomst Schilderwerken B.V. Schilderwerk en Wandafwerking

De Toekomst Spuitexpres B.V. Spuitwerk

De Toekomst Bouw B.V. Nieuwbouw en renovatie

Zeinstra Glas- en Kitverwerking Beglazingen en kitwerken

Service Glasherstel 24-uurs breukglas herstel

De Toekomst Glas Beglazing

Glashandel Garant Glas Glasgroothandel

G.G.G. Inkoop Inkoopmaatschappij

Intertoekomst B.V. Administratie

ANDIJK

HOORN

AMSTERDAM

ALKMAAR

ALMERE

De Toekomstgroep, Postbus 4, 1619 ZG Andijk, 0228 594 900, www.toekomstgroep.nl

optimale ventilatie en ultiem comfort

Goede ventilatie en vochtregulatie zijn essentieel voor een gezonde en ontspannen nachtrust aan boord. De open kernstructuur van de matrassen in combinatie met de lattenbodems van Neptune maken uw nachten heerlijk fris, de nachten zijn tenslotte bepalend voor uw dag. U zult opgewekter ontwaken en gedurende de dag beter presteren.

Wilt u meer informatie of een proefsessie aanvragen? Bel +31 (0) 228 56 2045 of ga naar www.neptune.nl

IMO / MED / MCA


Schade? Laat u niet sturen.

Schade? Laat u niet Schade? Laat u niet sturen.

sturen.

Handelsweg 7 1619 BJ Andijk Tel.naar 022597282 Vergoeding eigen risico. Vraag de voorwaarden. Telefax 0228-597269 Handelsweg 7, 1619 BJ Andijk

Schadeherstel voor alle verzekeringsmaatschappijen, alle merken, originele onderdelen.

Schadeherstel voor alle verzekeringsmaatschappijen, alle merken, originele onderdelen.

Tel. 0228 - 59 72 82 / 06 - 2237 0771

Schadeherstel verzekeringsmaatschappijen, Vergoeding eigen risico. Vraag voor naarHeeft dealle voorwaarden. u grond? Wij doen de rest alle merken, originele onderdelen.

Handelsweg 7, 1619 BJ Andijk Tel. 0228 - 59 72 82 / 06 - 2237 0771

Vergoeding eigen risico. Vraag naar de voorwaarden.

Handelsweg 7, 1619 BJ Andijk Tel. 0228 - 59 72 82 / 06 - 2237 0771

CAFE DE ARK Waar gezelligheid troef is.

ANDRE en MATHIEU Nieuwedijk 37/39 1693 NX Zwaagdijk-Oost Telefoon 0228 - 581906

Tweewielercentrum Leo Smit Medemblik doet uw fiets goed !! Almereweg 41A ND | 1671MEDEMBLIK, ND Medemblik | Telefoon T.0227-541200 info@twc-leosmit.nl Almereweg 41a, 1671 0227| E.541200 hetwittehuissmit@hetnet.nl www.twc-leosmit.nl


zonwering zeilen & zeilmakerij

Tevens verkoop gasflessen ook voor verandadoeken

Handelsweg 6 - Andijk WWW.GRUITER.NL

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10.00 - 12.00 uur 14.00 - 17.00 uur - 19.00 - 20.00 uur zondag 14.00 - 17.00 uur Kampwinkel iedere dag geopend tot 20.30 uur

Koggeweg 63, Postbus 2, 1606 ZG Venhuizen telefoon: 0228-541966 • fax: 0228-545400 www.polytechniek.nl • info@polytechniek.nl

Het adres voor:

Alle techniek onder één dak: Koeling - Separate en centrale (pomp)koelinstallaties - Airconditioning - Warmteterugwinning Electrotechniek - Licht- en krachtinstallaties - Assimilatie- en noodverlichtingssystemen - Frequentieregelaars Water- en luchtbehandeling - Hydrocultuurinstallaties voor witlof en tulpen - Hoge- en lagedruk bevochtiging - (Vloer)verwarming Klimaatbeheersing - Sercom procescomputers en pc’s - Regelingen voor cellen en kassen - Luchtbehandeling in klimaatcellen/plukhallen

• APK-keuringen • Onderhoud • Reparatie • Banden

Problemen met uw auto?

Wij lossen het op! Handelsweg 9 • 1693 AZ Wervershoof Telefoon: 0228-582075 • www.garagemooij.nl


Ronde Miss Wervershoof Hoi allemaal! Ik ben Cindy Schenk, 23 jaar oud en ik

In mijn vrije tijd spreek ik veel af met

woon in Andijk. Ik heb de IPabo gedaan in

vriendinnen en ga ik graag uit. Vooral nu in de

Amsterdam en sta nu twee jaar met veel

zomer ben ik het liefst zo veel mogelijk buiten

plezier voor de klas. Ik heb voor verschillende

en kan ik erg van de zon genieten!

groepen gestaan, de laatste tijd vooral groep 1 en 2. Ik ben dol op kinderen en vind het

Ik hoop dat jullie al uitkijken naar de wedstrijd,

geweldig ze wat te leren! Tijdens mijn studie

ik heb er in ieder geval veel zin in! Ik wens

werkte ik op zaterdag en in de vakanties in

alle wielrenners heel veel succes, moge de

een drogisterij. Erg leuk en afwisselend werk.

‘knapste’ winnen!

Zo nu en dan word ik opgeroepen om die collega’s bij te staan tijdens drukke tijden of

Liefs,

wanneer er een collega ziek is.

Cindy

Ik werd door mijn tante (Jolanda Alles) gevraagd of ik ronde miss Wervershoof 2012 wil zijn en dat leek mij erg leuk! Ik ben heel benieuwd en vind het een leuke ervaring! Wielrennen staat dicht bij mij, ik ben er mee opgegroeid! Er zitten veel wielrenners in de familie. Mijn vader fietst elke week; op zondag met een grote groep van West-Frisia, vaak richting Den Oever. Doordeweeks traint hij ook, alleen of samen met mijn oom. In de zomer kijkt hij de Tour De France, dit wil hij echt niet missen! Hij gaat er helemaal in op, fietst bij wijze van ‘mee met de pro’s’ ! Zelf fiets ik ook regelmatig, maar niet op de racefiets. Daarnaast loop ik wel eens hard en zit ik op Zumba. Dat is dansen op muziek en daar heb ik ook veel plezier in!


Nijverheidsweg21 21 Nijverheidsweg 1693AM AMWervershoof Wervershoof 1693 tel.0228-583953 0228-583953 tel. fax.0228-585292 0228-585292 fax. info@podium-dancefloor.nl info@podium-dancefloor.nl www.podium-dancefloor.nl www.podium-dancefloor.nl

Bij ons vindt u de mooiste ambachtelijk gemaakte keukens!

nieuwbouw + renovatie + 3D-ontwerp + apparatuur + werkbladen + aanpassingen

Raadhuislaan 23 • 1613 KR Grootebroek telefoon 0228 - 51 58 83

www.keukencentrumstedebroec.nl


Eetcafé “ de Kwikkel” Hoogesteeg 1, Medemblik Tel 0227-547086

GARAGE ALL ROUND BV Nijverheidsweg 27 Wervershoof

www.garageallround.nl

tel 0228-581213


groene trui steviger om schouders sylvan buis Groene Trui van het Consolidated Klassement

Martijn Lust schoof via een tiende plaats in de

steviger om schouders Silvan Buis na de

Ronde van de Bakkerstraat op naar de derde

Wielerronde van de Bakkerstraat van 15 juli j.l.

stek. Achter hem is het een mêlee van jong talent en oudgedienden.

Silvan Buis heeft afgelopen zondag, de 15e juli goede zaken gedaan in de Ronde

De jonge Bovenkarspelder Tom de Vaal

van de Bakkerstraat. Met een zesde plaats

staat vierde en de nog één jaar jongere Joris

trok de Nibbixwouder de leiderstrui van het

Blokker volgt als zesde. Tussen de twee

Consolidated klassement steviger om zijn

beloften in bezet veertiger Ton Slippens de

schouders. Zijn grootste concurrent in de

vijfde stek.

strijd om het groen, Tino Haakman verspeelde

Vandaag, 22 juli in Wervershoof wordt het een

met een negende stek een drietal punten.

strijd op twee fronten. De twee West-Frisianen Buis en Haakman strijden samen om de

Het West-Frisia duo is met enkel de Omloop

eindwinst. Ruim achter het Enra-Mabo-duo

van Wervershoof nog voor de wielen niet meer

voelt Lust de hete adem in zijn nek van een

te achterhalen voor de concurrentie.

serie van concurrenten.


Deelnemende Wielerrondes Consolidated Klassement. 30-04 Oranjeronde van Enkhuizen

15-07 Ronde van de Bakkerstraat,

30-06 Ronde van Limmen

Bovenkarspel

01-07 Ronde van Hoogkarspel

22-07 Omloop van Wervershoof

Regelement Consolidated Klassement 2012 •

In ieder afzonderlijke wedstrijd leveren

Bij een gelijkheid aan punten telt de beste

plaats 1 t/m 30 punten op (30, 29, 28,

uitslag in de laatst verreden wedstrijd.

27, 26 ... tot en met 1).

15 prijzen in het eindklassement,

ééntiende (0,1) punt extra voor elke

totaal € 1200,=.

winnaar.

Enkel renners die van start gaan in de

5 bonuspunten voor een ronde

slotwedstrijd komen in aanmerking voor

voorsprong op het peloton (de aanwezige

het Consolidated klassement.

KNWU-jury beslist).

Leider is verplicht (bij straffe van

5 bonuspunten voor de winnaar van de

uitsluiting voor het klassement) de

leidersprijs van elke koers, plus

leiderstrui te dragen. Wanneer de leider

3 en 1 punt voor de tweede en derde in

afwezig is, dan draagt de tweede in de

dit klassement.

rangschikking het leiderstricot, enz...

De stand in het klassement na De Ronde van Bovenkarspel is als volgt: 1 Silvan Buis

West-Frisia | Nibbixwoud

2 Tino Haakman

70 66

Odwin Fietsreizen | Schagen

62

52

KCT | Zwanenburg

10 Lars van der Vall

54,1

Ruiter Dakkapellen | Den Helder

9 Roy Pieters

55

RuiterDakkapellen | Hoofddorp

8 Rick van Breda

57

HRTC | Wieringerwerf

7 Mitchell Huenders

West-Frisia | Bovenkarspel

5 Ton Slippens

110

UWTC de Volharding | Schoorl

4 Tom de Vaal

6 Joris Blokker

West-Frisia | Enkhuizen

3 Martijn Lust

113

RLC | Ouderkerk a.d. Amstel

51


Voor al uw: Reclamegeschenken, textielbedrukkingen, bedrijfskleding, autobelettering, reclameborden enz. enz. De Factorij 2 b 1689 AL Zwaag Tel.: 0229-572371 www.viasofia.nl


RABO dikke banden race START 10.00 UUR Deelnemers Rabobank Dikkebandenrace. Jongens 7-8 jaar 2 ronden 01 : Antoon Heyhoff 02 : Bryan Stapel 03 : Bob Beerepoot 04 : Ties Meester 05 : Stan v/d Gulik 06 : Bas Jong 07 : Rens Haakman 08 : 09 : 10 : 11 : 12 : 13 : 14 : 15 : 16 : 17 : 18 : 19 : 20 : 21 : 22 : 23 : 24 : 25 : Jongens 11-12 jaar 4 ronden 101 : Sven v/d Velde 102 : Joost Ruiter 103 : Gido Botman 104 : Thomas Buis 105 : 106 : 107 : 108 : 109 : 110 :

Meisjes 7-8 jaar 2 ronden

Jongens 9-10 jaar 3 ronden

26 : Marscha Kooter 27 : Bo Botman 28 : Nena Zewadka 29 : 30 : 31 : 32 : 33 : 34 : 35 : 36 : 37 : 38 : 39 : 40 : 41 : 42 : 43 : 44 : 45 : 46 : 47 : 48 : 49 : 50 :

51 : Pieter Ligthart 52 : Gijs v/d Gulik 53 : Beau Ruiter 54 : Max mol 55 : Wout Ruiter 56 : Ruben v/d Velde 57 : 58 : 59 : 60 : 61 : 62 : 63 : 64 : 65 : 66 : 67 : 68 : 69 : 70 : 71 : 72 : 73 : 74 : 75 :

Meisjes 11-12 jaar 4 ronden 111 : Dian Kaagman 112 : Amber Bakker 113 : Anne Zewadka 114 : 115 : 116 : 117 : 118 : 119 : 120 :

Meisjes 9-10 jaar 3 ronden 76 : Nienke Stroet 77 : Michelle Stam 78 : Floor Botman 79 : 80 : 81 : 82 : 83 : 84 : 85 : 86 : 87 : 88 : 89 : 90 : 91 : 92 : 93 : 94 : 95 : 96 : 97 : 98 : 99 : 100 :


Tulpenmarkt 3, Zwaagdijk Oost, 0228562004 Tulpenmarkt 3, Zwaagdijk Oost, 0228562004 Tulpenmarkt 3, Zwaagdijk Oost, 0228562004

Tulpenmarkt 3, Zwaagdijk Oost, 0228562004

van Straalen Transport van Straalen Transport Zwaagdijk B.V. van Straalen Transport Zwaagdijk B.V.

Zwaagdijk B.V. van Straalen Transport Groothandelsmarkt 8-10 1681 NN Zwaagdijk

Zwaagdijk B.V. Groothandelsmarkt 8-10 1681 NN Zwaagdijk Groothandelsmarkt 8-10 1681 NN Zwaagdijk tel. 0031-228-587838 - fax. 0031-228-587830

Groothandelsmarkt 8-10 NN Zwaagdijk tel. 0031-228-587838 - fax.1681 0031-228-587830 tel. 0031-228-587838 - fax. 0031-228-587830

tel. 0031-228-587838 - fax. 0031-228-587830


B o l l e n m a r k t 8 a , 16 81 P J Z w a a g d i j k T 0 2 2 8 - 5 6 10 10 F 0 2 2 8 - 5 6 4 3 3 3 P o s t w e g 5 , 16 01 S X E n k h u i z e n T 0 2 2 8 - 5 6 10 10 F 0 2 2 8 - 5 6 4 3 3 3 L a n c k h o r s t l a a n 8 , 2101 B D H e e m s t e d e T 0 2 3 - 5 2 8 3 2 5 4 F 0 2 3 - 5 2 9 2 0 12

E i n f o @ o m n y a c c - g o e s d e e n . n l I w w w . o m n y a c c . n l

Nijverheidsweg 23a, 1693 AM Wervershoof Nijverheidsweg 23a, 1693 AM Wervershoof Tel. 0228-583333, fax 0228-583330 Tel. 0228-583333, fax 0228-583330


Dorpsstraat 146 • Wervershoof Tel. 0228-581232 • www.slijterijvidra.nl

Scoobie Doo Winkelcentrum “Molenhoek” Raadhuisplein 44 1693 EA Wervershoof 0228-583386 email: info@scoobiedoo.nl

AL 32 JAAR DE JUISTE KOERS


Categorie Combi Sportklasse/ Nieuweling Start 12.00 uur

1 Jermo Agema | DEN HELDER 47 Carlo Nan | WERVERSHOOF 2 Sonny Agema | DEN HELDER 48 Arjen Neefjes | BOVENKARSPEL 3 Edwin van Beek | ZWAAG 49 René Pascha | ZUID-SCHARWOUDE 4 Barry Beerepoot | ENKHUIZEN 50 Henk Peters | HILLEGOM 5 Basjan Berkhout | HAARLEM 51 Charles Poelwijk | DE KWAKEL 6 Cor van Bijnen | WERVERSHOOF 52 Marco Postma | ALMERE 7 Johan van den Braber | AMSTERDAM 53 Casper Pruijn | Amsterdam 8 Jan Brander | URETERP 54 Peter van de Reep | HILLEGOM 9 Sander van den Brink | ZWOLLE 55 Mark Rijntjes | HAARLEM 10 Brian Burggraaf | HOOFDDORP 56 Mitchell van Roijen | BEVERWIJK 11 Jan-Dick den Das | LANDSMEER 57 Michael Ruska | VOLENDAM 12 Pierre Deen | AMSTERDAM 58 Hans Schelvis | HEEMSKERK 13 Ton van Eijk | HILLEGOM 59 Casper van Sijl | ALKMAAR 14 Hans van Eijk | NIEUW VENNEP 60 Patrick de Smit | NIEUW-VENNEP 15 Henk Foekema | HIPPOLYTUSHOEF 61 Cees Snoek | VOLENDAM 16 Roel Gerritsen | AMSTERDAM 62 Laurens Snoek | VOLENDAM 17 Patrick Groot | HOOGKARSPEL 63 Michael van Son | VELSERBROEK 18 René Groot | HEILOO 64 Joris Spigt | Amsterdam 19 Johnny Halfweeg | DEN OEVER 65 Dennis van Stralen | ALKMAAR 20 Menno Helvensteijn | AMSTERDAM 66 Gerard Struik | MEDEMBLIK 21 Bob Hentenaar | AMSTERDAM 67 Brian Tamis | ‘T ZAND NH 22 Sven Hoekstra | LANDSMEER 68 Dennis Timmerman | VENHUIZEN 23 Lieuwe Hoekstra | AMSTELVEEN 69 Nick Toonen | LISSE 24 Erik Hooyman | ENKHUIZEN 70 Gerard Ursem | HOOGWOUD 25 Ron Houtop | WERVERSHOOF 71 Martijn van Vechgel | HOORN 26 Stijn Hulsebos | LICHTENVOORDE 72 Tjeerd van der Veer | AVENHORN 27 Marc Hulzebos | DEN HELDER 73 Merijn Vermeulen | ENKHUIZEN 28 Maurice IJlstra | HIPPOLYTUSHOEF 74 Willem van der Vlugt | MEDEMBLIK 29 Jeroen de Jager | ANDIJK 75 Michael Voogt | Wormer 30 Bas van der Kamp | ALKMAAR 76 Danny Voogt | WORMER 31 Joram Kauwoh | Den Helder 77 Ger van der Wal | HOOGKARSPEL 32 Gildo Klabbers | LELYSTAD 78 Hendrik van Westen | Assendelft 33 Jacco Konijn | HOORN 79 Klaas van Wonderen | WAARLAND 34 Jurgen Kooij | Hoorn 80 Eelco van Wort | HAARLEM 35 Ivor Koopmans | ANNA PAULOWNA 81 Pieter Zwarthoed | VOLENDAM 36 Michiel de Koster | IJSSELSTEIN UT 37 Dennis Laan | HOOGKARSPEL Burgemeester Frank Streng zal het 38 Roy Lennings | ENKHUIZEN 39 Nick Lennings | ENKHUIZEN startschot geven en na afloop 40 Nico Leyen | ENKHUIZEN van de race reikt hij samen met 41 Sander van Lith | Andijk Ronde Miss Cindy Schenk 42 Sjors Looijestijn | NOORDWIJKERHOUT 43 Edwin Mastebroek | BARNEVELD de Nederlandse trui uit 44 Volkert Meinsma | OUDKARSPEL aan de kampioen. 45 Bart Mol | Wervershoof 46 Dennis Moolhuijsen | Rijsenhout


Wielerronde Wervershoof 2012

Zaadmarkt 39a 1681 PD Zwaagdijk tel. 0228-568991 fax. 0228-562916 gsm. 06-21530915 Reparaties en onderhoud alle merken auto's en motoren

Fiets binnen bij Univé voor uw verzekeringen en hypotheek Wij wensen u veel plezier bij de Wielerronde van Wervershoof! Univé Hollands Noorden Tel.nr. 0227 - 54 00 40 Bovenkarspel, Hippolytushoef, Medemblik, Schagen & Spanbroek

www.univehollandsnoorden.nl

Financiële rust en zekerheid!

ontdek de besparing

op www.knipping.nl

Wij verzorgen: Reparaties en taxtaties voor verzekeringensmaatschappijen Schadeherstel en plaat- en spuitwerk

Alle Knipping Kozijnen hebben stAndAArd hr++-glAs en drie dichtingen, wAAronder een unieKe middendichting. Knipping deuren worden vAKKundig gemonteerd met de unieKe gepAtenteerde tocht- en vochtwerende mAgneetsluiting AAn de onderzijde. zo zorgen Al deze innovAties voor een nog hogere isolAtiewAArde ten AAnzien vAn geluid en wArmte èn voor een lAngere levensduur.

ondeKt ‘t. op

w w w. K n i p p i n g . n l

ZWAAGDIJK

ALMERE

WOLVEGA

KOZIJNEN DEUREN DAKKAPELLEN

in elk opzicht de JUISTE investering Zwaagdijk Zwaagdijk 304 ◆ Tel. 0229 26 12 95

Spuiten van motorfietsen Restauratiewerkzaamheden Leenauto op afspraak Nu ook reparatie en vervanging autoruiten Perenmarkt 3 Zwaagdijk-Oost Tel. 0228-582100 Mobiel 06-22029998


Uw RIH dealer van West Friesland Uw RIH dealer van West Friesland Uw van West Friesland Ook RIH dealerdealer van: Gazelle, Batavus, Sparta, Union

Ook dealer van: Gazelle, Batavus, Ook dealer van: Gazelle, Batavus, Sparta,Sparta, Union Union

GERARD BOOS FIETSPLUS GERARD BOOS FIETSPLUS GERARD BOOS FIETSPLUS De Hoek 10, De Hoek 10, 1693 AAHoek Wervershoof, tel. 0228-581303 De 10, 1693 AA Wervershoof, tel. 0228-581303 www.fietsvooru.nl 1693 AA Wervershoof, tel. 0228-581303

www.fietsvooru.nl

www.fietsvooru.nl

Mechanisatiebedrijf Mechanisatiebedrijf

Mechanisatiebedrijf Nanne Kooiman Nanne Kooiman

Nanne Kooiman

Verkoop van Husqvarna Verkoop van Husqvarna gazonzitmaaiers en Verkoop van Husqvarna Honda motomaaiers gazonzitmaaiers en gazonzitmaaiers Honda motomaaiersen Handelsweg 10 Andijk, tel. 0228-592887 Honda motomaaiers Handelsweg 10 Andijk, tel. 0228-592887

Handelsweg 10 Andijk, tel. 0228-592887

Slagerij Ruiter, keurslager Raadhuisplein 13H 1693 EA WERVERSHOOF Tel. 0228-58 27 71 www.ruiter.keurslager.nl


Le Pedaleur

Le Pedaleur is een wielervereniging die in

Dat is niet helemaal waar natuurlijk,

1980 is opgericht.

maar het vormt een verwijzing naar het mon-

Over het algemeen bestaat het ledenbestand

diale top-wielrennen, waar de wielerbobo’s

uit renners die op wat latere leeftijd

ook met ijzeren hand regeren en waar de to-

met wielrennen zijn begonnen en voor wie de

prenners (helaas) ook weinig invloed hebben.

drempel bij een traditionele

Le Pedaleur heeft uitstekende contacten met

wielervereniging wat te hoog ligt. Ieder jaar

de wielerverenigingen in Noord-Holland

worden er gedurende het seizoen

en wijst echte talenten ook altijd door naar

om en nabij twintig wedstrijden georgani-

deze clubs, waardoor ook het karakter

seerd, waarbij middels een algemeen

van Le Pedaleur blijft behouden.

klassement wordt gestreden om de clubbokaal: De Trofeo Fausto Coppi.

Als u meer wilt weten over Le Pedaleur, kunt u altijd de website bezoeken waar u

Hoewel er serieus wordt gekoerst en de ren-

alle informatie kunt vinden over deze leuke

ners over een goede conditie

wielerclub: www.lepedaleur.nl

moeten beschikken, bekijkt Le Pedaleur het fanatisme in de sport vaak met een knipoog. In het clubblad wordt verslag gedaan van de wedstrijden, klassiekers genaamd, waarbij “tienduizenden fans” op dit “immense wielercircus” afkomen. Alle renners beschikken over bijnamen om het ludieke karakter van de club aan te geven, waardoor de prestaties, hoe goed ook, weer in juiste proporties worden teruggebracht. En zo hoort het ook natuurlijk bij een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. De club beschikt ook niet over een bestuur, maar over heuse directie, die de renners geen enkele inspraak gunt in het beleid.


Startlijst Le pedaleur 2012 START 13.45 UUR 1

Theo Petito Ligthart

38

Remco Cooke Huisman

2

Rober Chicchi Stroet

39

Louwrens Smokey Rook

3

Sjaak Basso Bakker

41

Erik Karpets de Vos

4

Mark Hushovd Stavenuiter

42

Jeroen Visconti Kuin

5

Sjaak Schumacher Schuitemaker

43

Christian Chavanel Mol

6

Edwin Devolder Bakker

44

Jos Casagrande Vriend

7

Johan Mayo Bosman

45

Hans Bennati Koomen

8

Rob Santaromita Stavenuiter

46

Jacques Valjavec Dudink

9

Evert Baldato Vlaar

47

Louis Casar Goudsblom

10

Gerard Di Luca Kaag

48

Don Menchov Mol

11

Kundige Arthur Kunne

49

Walter Paolini Jansma

12

Joost Pozzato Botman

50

Freek Weening Blom

14

Marcel Boasson Hagen Breg

51

Clemens Contador Schilder

15

Philip Rojas Zwier

53

Chris Cancellara Harder

16

Stephan Donati Deen

54

Ton Moreno de Kriek

17

Chris Gasparotto Ruiter

55

Sam Nibali Boon

18

Sjaak Freire Botman

56

Jeroen Voeckler Stavenuiter

19

Robert Popovych Werkhoven

57

Werner Wiggins de Haan

20

Wouter Scarponi Steltenpool

58

Lex Ballan Mustert

21

Ard Beltran Martinez Botman

59

Frank Benjamin Brandhoff

23

Richard Ricco de Wit

60

Mark Schleck Schuitemaker

24

Gerry Pereiro Sio Jong

61

Dennis Mercato Bakker

25

Piet Armstrong Korse

62

William Hesjedal Mol

26

Patrick Rigotto Roozendaal

63

Dennis Gerrans Smit

28

Klaas-Jan Hamburger Rusting

64

Erwin Houtop

29

Arjan Gilbert Wever

65

Emiel Huisman

30

Dick Boom Braas

66

.................................................................................

31

Mels Museeuw van Ammers

67

.................................................................................

32

Johan Kreuziger Berga

68

.................................................................................

33

Ton Santambrogio Swart

69

.................................................................................

34

Bruno Bodnar Plantinga

70

.................................................................................

35

Douwe Der Bomber Huitema

71

.................................................................................


Volgt u ons ook? Rabobank Westfriesland-Oost deelt het laatste nieuws graag met u via de Social Media kanalen: Twitter en Facebook. Volgt u ons ook? Ga naar www.twitter.com/rabobankwfo of www.facebook.com/rabobankwfo en volg uw bank via Social Media.

Rabobank Westfriesland-Oost is betrokken en dichtbij. Ook op Social Media. Rabobank. Een bank met ideeĂŤn.

www.rabobankwfo.nl


NIEK GROOTEMAN NIEK NIEK Schilders GROOTEMAN GROOTEMAN Schilders Schilders Uw woning altijd

strak in de altijd verf Uw woning Uw woning altijd strak instaat dede verf strak in verf Deskundige analyse van onderhoud Schilderonderhoudsplan op maat Deskundige analyse staat vanvan onderhoud Deskundige analyse staat onderhoud Zekerheid van vakmanschap Schilderonderhoudsplan op op maat Schilderonderhoudsplan maat Kleur- en productadvies Zekerheid vanvan vakmanschap Zekerheid vakmanschap Eenmalig of volgens contract Kleuren productadvies Kleuren productadvies Met garantiecertificaat Eenmalig of volgens contract Eenmalig of volgens contract MetMet garantiecertificaat garantiecertificaat

HuisSchilderPlan: gegarandeerd goed! HuisSchilderPlan: HuisSchilderPlan: gegarandeerd goed! gegarandeerd goed! Nes 88 Onderdijk

tel. 0228-583409 mob. 0651281151 fax. 0228-585080

Onderdijk NesNes 88 88 Onderdijk

0228-583409 mob. 0651281151 0228-585080 tel. tel. 0228-583409 mob. 0651281151 fax.fax. 0228-585080


architektenburo bobbob nieuwboer lid bna architektenburo nieuwboer lid bna architektenburo bob nieuwboer lid bna Graanmarkt 5C, 1681 PA Zwaagdijk-Oost architektenburo bob nieuwboer lid bna Graanmarkt 5C, 1681 PA Zwaagdijk-Oost Graanmarkt 5C, 1681 PA Zwaagdijk-Oost Graanmarkt 5C, 1681 PA Zwaagdijk-Oost tel: 0228-582644 0228-582644 0228-582644 tel: tel: tel:fax: 0228-582644 0228-581506 0228-581506 fax:fax: 0228-581506 fax: 0228-581506 e-mail: info@bobnieuweboer.nl e-mail: info@bobnieuweboer.nl e-mail: info@bobnieuweboer.nl e-mail: info@bobnieuweboer.nl

Gebr. Breg Gebr. Breg Gebr. Breg kwekerijen Gebr. Breg Bloemen- en en BloembollenBloembollen-kwekerijen Bloemen-

Bloemenen Bloembollenkwekerijen Bloemenen Bloembollenkwekerijen S. Koopmanstraat Koopmanstraat 79, 79,1693 1693BB BBWervershoof. Wervershoof. S. S. Koopmanstraat 79, 1693 BB Wervershoof. S. Koopmanstraat 79, 1693 BB Wervershoof. Tel. 0228-581871, 0228-581871, fax. fax.0228-581866 0228-581866 Tel. Tel. 0228-581871, fax. 0228-581866 Tel.Nieuwe 0228-581871, 0228-581866 Dijk 21, 21,fax. 1693 NXWervershoof, Wervershoof,tel. tel.0228-581276 0228-581276 Nieuwe Dijk 1693 NX 1693 NX Wervershoof, tel. 0228-581276 NieuweNieuwe Dijk 21,Dijk 169321, NX Wervershoof, tel. 0228-581276

Raadhuisplein 34 Raadhuisplein 34 Raadhuisplein 34 Raadhuisplein Tel 0228 585376 585376 34 Tel 0228 585376

Tel 0228 585376

1693 Wervershoof 1693 EA Wervershoof 1693 EAEA Wervershoof

1693 EA Wervershoof


Raadhuisplein 48 Raadhuisplein 48

Wervershoof Wervershoof

Andre Andrevan vanDuin Duin tweewielers tweewielers Zeeweg 43, 1693 AR Wervershoof ZeewegTel. 43, 1693 AR Wervershoof 0228-583659 Tel. 0228-583659 Onderhoud en reparatie - dealer van alle bekende merken, scooters,- bromfietsen, Onderhoud en reparatie dealer van alle tevens zeer scherp geprijsde bekende merken, scooters, occassions bromfietsen, tevens zeer scherp geprijsde occassions

Middenweg 9 | Postbus 15 | 1619 BL Andijk Tel. 0228 - 59 22 44 | www.kwantesmakelaardij.nl

Wij zijn gespecialiseerd in o.a. Aan- en verkoop van agrarische bedrijven en land • Aan- en verkoop van warme gronden • Glastuinbouw • Onteigening • Pachtzaken • Productierechten • Agrarische taxaties • Ook voor buitengewoon en particulier onroerend goed •

Bezoek ook onze site voor ons volledige aanbod.

de sleutel tot agrarisch bezit


Dokter d’Arnaudstraat 29, 1619 CW Andijk Tel. 0228 59 22 24 infoandijk@mantelovertoom.nl

Dokter De Vriesstraat 33, 1654 JT Benningbroek Tel. 0229-591264 infobenningbroek@mantelovertoom.nl


Welkoop Zwaagdijk, Marktweg 12. Tel. 0228.5667115 Fax. 0228.567665 E-mail: zwaagdijkoost@welkoop.com Het buitenleven is ons op het lijf geschreven, diervoeders, planten, tuin- meubels, de decoratie, het zwembad, de trampoline, wij verzorgen het allemaal !

Chinees Indisch Specialisteiten restaurant

Raadhuisplein 62-64 1693 AE Wervershoof tel. 0228-582323

Heida Kolk-service HOORN Legen vetputten Legen septictanks Reinigen straatkolken

Plevier 88, 1628 EW Hoorn Tel. 0229-237514, fax 0229-273731


d Feest g a a l s e g Kegelen Voor een

Oudhollandse Spellen Gourmetten Warme en koude buffets Broodtafels Dijkweg 392 Andijk Tel. 0228 - 593 080 Tot ziens bij KEES en AFRA

Voor al al uw: uw: Voor Voor al uw: Schilderwerk Schilderwerk Schilderwerk Onderhoudswerk Onderhoudswerk Onderhoudswerk Nieuwbouw Nieuwbouw Nieuwbouw Beglazing Beglazing Beglazing Behang& Spuitwerk Spuitwerk Behang& Behang& Spuitwerk Vakkundig advies Vakkundig advies Vakkundig advies Dorpstraat 134 Dorpstraat 134 1693 AJ Wervershoof Dorpstraat 134 1693 AJ Wervershoof Tel./Fax. 0228-584670 1693 AJ Wervershoof Tel./Fax. 0228-584670 Mobiel: 0228-584670 06-51215481 Tel./Fax. Mobiel: 06-51215481 Mobiel: 06-51215481

Verwerking van o.a: Verwerking van o.a: Silicone,Verwerking acrilaat, epoxy, van polyurethaan, o.a: Silicone, acrilaat, epoxy, polyurethaan, applicatie afdichting vanpolyurethaan, tegelwerk beton, Silicone,en acrilaat, epoxy, applicatie en afdichting van tegelwerk beton, galerij en bedrijfsvloeren , silo’s, applicatie en afdichting van tegelwerk beton, galerij en bedrijfsvloeren , silo’s, zwembaden, het vernieuwen van oude galerij en bedrijfsvloeren , silo’s, zwembaden, het vernieuwen van oude kitvoegen enhet zagen van geveldilataties zwembaden, vernieuwen van oude kitvoegen en zagen van geveldilataties kitvoegen en zagen van geveldilataties

Voorhamer 18, 1671 NC Medemblik Voorhamer 18, 1671 NC Medemblik Tel. 0227-570428, telefax. 570609 Voorhamer 18, 1671 NC Medemblik Tel. 0227-570428, telefax. 570609 Tel. 0227-570428, telefax. 570609


KOOMEN KOOMEN'S SSSINTERNATIONAAL INTERNATIONAAL TRANSPORT TRANSPORT B B.V. V KOOMEN'S KOOMEN INTERNATIONAAL TRANSPORT TRANSPORT B B.V. V KOOMEN’S TRANSPORT B.V. KOOMEN'S KOOMEN INTERNATIONAAL TRANSPORT TRANSPORT B B.V. V Nijverheidsweg 17 tel. 0228-581275 Nijverheidsweg17 17-- 1693 -1693 1693AM AMWervershoof, Wervershoof, tel. 0228-581275 Nijverheidsweg AM Wervershoof, tel. 0228-581275 Dagelijks vervoer vanaf The Greenery te te Zwaagdijk naar hethet Westland en Belgie Dagelijks vervoer vanaf The Greenery Zwaagdijk naar Westland en Dagelijks vervoer vanaf The Greenery te Zwaagdijk naar het Westland en Belgie Belgie

Jacques JacquesTol Tolmetal metalcreations creations Jacques Tol metal creations

Draaipoorten, Sierhekwerken, Siersmeedwerk, Sierornamenten Draaipoorten, Sierhekwerken, Siersmeedwerk, Sierornamenten Inbraakpreventie, Speciale produkten Draaipoorten, Sierhekwerken, Siersmeedwerk, Sierornamenten Inbraakpreventie, Speciale produkten De Factorij 8f, 1689 Speciale AL Zwaag, tel. 0229-218584, 06-25228628 Inbraakpreventie, produkten De Factorij 8f, 1689 AL Zwaag, tel. 0229-218584, 06-25228628 Prive; Klokkeweit 38,AL 1685 PP Zwaagdijk, tel. 0229-572925 De Factorij 8f, 1689 Zwaag, tel. 0229-218584, 06-25228628 Prive; Klokkeweit 38, 1685 PP Zwaagdijk, tel. 0229-572925

Prive; Klokkeweit 38, 1685 PP Zwaagdijk, tel. 0229-572925 Email-adres: tolmetalcreations@hotmail.com Email-adres: tolmetalcreations@hotmail.com Email-adres: tolmetalcreations@hotmail.com


Handelsweg 1 1693 AZ Wervershoof

Tel. 0228-582010 Mobiel 06 - 53810970

Wervershoof, Wervershoof,Dorpstraat Dorpstraat5050 Streekhof, Streekhof,De DeMiddend Middend5656 Enkhuizen, Enkhuizen,Westerstraat Westerstraat5858

T.R. Venekamp T.R. Venekamp Kleingouw 31 Kleingouw 31 1619 CB Andijk 1619 CB Andijk Tel: 0228-593889 Tel: 0228-593889 Mob: 06-12999318 Mob: 06-12999318

Voor al uw tegel werkzaamheden, zowel keramische tegels als natuursteen. Voor al uw tegel werkzaamheden, zowel keramische tegels als natuursteen. Van badkamer tot garage, van keuken tot buitenterras Van badkamer tot garage, van keuken tot buitenterras

Centrale verwarming Warmwatertoestellen Airconditioning Warmtepompen

Voor vrijblijvende informatie, prijsopgave of advies: Nijverheidsweg 23 / 1693 AM Wervershoof Telefoon: 0228-581122 / Fax: 0228-581251 E-mail: info@ruiterendelange.nl

www.ruiterendelange.nl

Ventilatie Onderhoud, reparatie, vervanging

BRL 6000 6001 BRL


ARD BUTTER

gespecialiseerd in scherpe dealer occasions

ARD BUTTER gespecialiseerd in scherpe dealer occasions ARD BUTTER www.ardbutter.nl ARD BUTTER gespecialiseerd gespecialiseerd in in scherpe scherpe dealer dealer occasions occasions

Wekelijks wisselende voorraad - Ook auto’s op aanvraag

Eigen leas afdeling – eigen werkplaats Wekelijks wisselende voorraad - Ook auto’s op aanvraag Wekelijks Wekelijks wisselende wisselende voorraad voorraad -- Ook Ook auto’s auto’s op op aanvraag aanvraag

www.ardbutter.nl

www.ardbutter.nl Complete schade afwikkeling – alle auto’s worden afgeleverd met nieuwe APK – tot 3 jaar garantie www.ardbutter.nl Eigen leas afdeling – eigen werkplaats

Eigen werkplaats Eigen leas leas afdeling eigen werkplaats Appelmarkt 2afdeling WFO–– eigen terrein Zwaagdijk tel 0229-563222, fax. 0229-563223

Complete schadeafwikkeling afwikkeling – alle auto’s worden afgeleverd met nieuwe APK – tot 3 garantie jaar garantie Complete Complete schade schade afwikkeling –– alle alle auto’s auto’s worden worden afgeleverd afgeleverd met met nieuwe nieuwe APK APK –– tot tot 33 jaar jaar garantie Appelmarkt 2 WFO terrein Zwaagdijk tel 0229-563222, fax. 0229-563223 Appelmarkt Appelmarkt 22 WFO WFO terrein terrein Zwaagdijk Zwaagdijk tel tel 0229-563222, 0229-563222, fax. fax. 0229-563223 0229-563223

APK en Reparaties

Export Groothandel van bloemen Export enen Groothandel bv. Export en Groothandelvan vanbloemen bloemen bv. bv. Export en Groothandel van bloemen bv. 7, NT Centr. Markt 7, 1681 1681 NT Zwaagdijk Zwaagdijk Centr.Centr. MarktMarkt 7, 1681 NT Zwaagdijk Streekweg 54, 1616 AK Hoogkarspel Streekweg 54,7, 1616 AKNT Hoogkarspel Centr.54, Markt 1681 Zwaagdijk Streekweg 1616 AK Hoogkarspel Tel. 0228-561482, fax. 0228-563912, e-mail: info@pjong.nl Tel. 0228-561482, fax. 0228-563912, e-mail: info@pjong.nl Streekweg 54, 1616 AK Hoogkarspel Tel. 0228-561482, fax. 0228-563912, e-mail: info@pjong.nl Tel. 0228-561482, fax. 0228-563912, e-mail: info@pjong.nl


Kleurplaat voor de Jeugd


Categorie Elite/Belofte/Amateur en Junior start 15.15 uur 1 Silvan Buis | NIBBIXWOUD

31 Guido de Koning | OOSTZAAN

2 Tino Haakman | ENKHUIZEN

32 Marcel De Koning | HIPPOLYTUSHOEF

3 Martijn Lust | Schoorl

33 Frank van Kuijk | GRONINGEN

4 Tom de Vaal | BOVENKARSPEL 34 Joost Kunst | Hoofddorp 5 Ton Slippens | SCHAGEN

35 Martijn Laan | Wieringerwerf

6 Joris Blokker | WIERINGERWERF

36 Henk van Laar | UITHOORN

7 Mitchell Huenders | HOOFDDORP

37 Erik van Lakerveld | UTRECHT

38 Robbert-Jan Mol | NIBBIXWOUD 8 Rick van Breda | DEN HELDER 9 Roy Pieters | ZWANENBURG

39 Richard Mulder | DEN HELDER

10 Lars van der Vall | OUDERKERK A.D. AMSTEL

40 Frank Niewold | LISSE

11 Rudi Bissels | DRACHTEN

41 Jasper Nijkamp | ZWOLLE

12 Warner Boekhout | ODIJK

42 Mario Nijland | LELYSTAD

13 Johan Boerefijn | Alphen a.D. Rijn 43 Kevin Ossendrijver | WEZEP 14 Melvin Bos | SINT PANCRAS

44 Matthé Pronk | TUITJENHORN

15 Hillard Cijntje | HAARLEM

45 Ronald Puttenstein | HATTEM

16 Koen den Das | LANDSMEER

46 Patrick Ruckert | Lierop

17 Danny Degeling | LUTJEBROEK

47 Edwin Sierkstra | Hoogkarspel

18 Sjors Dekker | ANDIJK

48 Tijl van der Steeg | WINKEL

19 Jaap Dudink | ANDIJK

49 Mike Tesselaar | HEERHUGOWAARD

20 Maarten Elsenaar SCHOORL

50 Sent Tissingh | GRONINGEN

21 Tom Gakes | ZWAAG

51 Rudy Vriend | SCHAGEN

22 Luuk Goede | HOORN NH

52 Gerard Welling | OPMEER

23 Edwin de Graaff | DE KWAKEL

53 Stefan Wolffenbuttel | NIGTEVECHT

24 Marc Hartjes | ZAANDAM

54 Ruurd-Jan Zwarts | Bussum

25 Patrick Hoefakker | MIDDENMEER

55 Ralf Zwitser | Katwijk

26 Bastian de Jong | HOORN 27 Frank Jonkman | BOVENKARSPEL 28 Jeroen Kaldenbach | HOORN NH 29 Marco Kaldenbach | HOORN NH 30 Daniel Kleijn | WOGNUM


Dars a l l- in

De hele maa nd onbeperkt s port en wellness!

â‚Ź44

Fitness, spin ning, tennis, squash, zonn ebank, sauna en gro epslessen.

In De Dars kan het. Europasingel 114-116 1693 GV Wervershoof tel. 0228-58 3500 D E DA R S . N L

www.schaatsenwielersport.nl geopend: di. t/m vr. 9.30-17.30 uur za. 9.30-16.30 uur do. koopavond ma. gesloten

Kom naar onze showroom aan de Industrieweg in Andijk (bij Welkoop) en verwonder je over het uitgebreide assortiment van schaats-, skeeleren wielersportaccessoires. Voor de prof, de sportbeoefenaar en de liefhebber. De ultieme fiets Voor jou en door jou gemaakt, waarin al je wensen en eisen gerealiseerd zijn... Met het Cyclefit Meetsysteem begeleiden we je naar de perfecte fiets, die je direct kunt uitproberen op een pasfiets met rollerbank. Dealer van o.a. Wilier, Concorde, Powerslide, Viking, Maple, Fila, Craft, Hunter, Zandstra, Rudy Project en Sidi. Eigen reparatie-, slijp- en montage-afdeling. Bezoek ook eens onze website voor onze collectie en actuele aanbiedingen: www.schaatsenwielersport.nl.

Industrieweg 1a, Andijk - Tel. 0228 59 76 08


Sporters steunen van begin tot goud. Dat is het idee. Bijzondere sportprestaties vragen om jarenlange toewijding. Van de sporters zelf, maar ook van de mensen eromheen. Daarom sponsort de Rabobank al meer dan 15 jaar de hockey-, paarden- en wielersport in de volle breedte. Waardoor onder meer Anky van Grunsven, Marianne Vos en het dames hockeyteam met Naomi van As al goud wonnen. Ook deze zomer gaat het Rabo Topsport Team weer voor het hoogst haalbare. En steunen wij onze sporters in hun jacht naar die magische medaille. Zo schrijven we sportgeschiedenis. Van begin tot goud.

Het Rabo Topsport Team. Klaar om sportgeschiedenis te schrijven. Rabobank. Een bank met ideeĂŤn.

kijk op rabosport.nl/vanbegintotgoud


HET PUNT VOOR PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP


Dorpstraat 88, 1713 HK Obdam, tel. 0226-454488, fax. 452244 Havenkade 2a, 1775 BA Middenmeer, tel. 0227-502341, fax. 502344 Einsteinstraat 1446HKVEObdam, Purmerend, tel. 0299-646261, fax. 468532 Dorpstraat 88, 71713 tel. 0226-454488, fax. 452244 Havenkade 1775 Middenmeer, tel. 0227-502341, 502344 Redoute 12,2a, 1797 SXBA Den Hoorn, tel. 0222-319621, fax.fax. 319646

Streekweg 222, 1616VE ANPurmerend, Hoogkarspel, 0228-567600, 567040 Einsteinstraat 7 1446 tel.tel. 0299-646261, fax.fax. 468532 Redoute 12, 1797 SX Den Hoorn, tel. 0222-319621, fax. 319646 Streekweg 222, 1616 AN Hoogkarspel, tel. 0228-567600, fax. 567040 Dorpstraat 88, 1713 HK Obdam, tel. 0226-454488, fax. 452244 Havenkade 2a, 1775 BA Middenmeer, tel. 0227-502341, fax. 502344 Einsteinstraat 7 1446 VE Purmerend, tel. 0299-646261, fax. 468532

Schilderwerken, behangen Streekweg 222, 1616 AN Hoogkarspel, wandafwerking tel. 0228-567600, fax. 567040 decoratieve Schilderwerken, behangen glaszetten decoratieve wandafwerking glaszetten Schilderwerken, behangen Floralaan 2, 1693 Wervershoof, tel. 0228-584921, 06-53276988 Redoute 12, 1797 SX Den Hoorn, tel. 0222-319621, fax. 319646

decoratieve wandafwerking www.vanhoutenschilderwerken.nl glaszetten Floralaan 2, 1693 Wervershoof, tel. 0228-584921, 06-53276988 www.vanhoutenschilderwerken.nl

Floralaan 2, 1693 Wervershoof, tel. 0228-584921, 06-53276988 www.vanhoutenschilderwerken.nl

1693 KX Wervershoof , Grasdijk 6 tel: 06-22929894 1693 KX Wervershoof , Grasdijk 6 tel: 06-22929894 info@bregdienstverlening .nl info@bregdienstverlening .nl 1693 KX Wervershoof , Grasdijk 6 tel: 06-22929894 info@bregdienstverlening .nl

De organisatie vandeze deze wielerronde wielerronde De organisatie van stelt zich niet aansprakelijk stelt zich niet aansprakelijk De organisatie vanschade deze en wielerronde voor de geleden of diefstal voor zich de geleden schade in welke dan ook.en of diefstal stelt nietvorm aansprakelijk in welke vorm dan ook. en of diefstal voor de geleden schade De voorzitter Sjaak Schuitemaker

in vormSjaak dan ook. Dewelke voorzitter Schuitemaker De voorzitter Sjaak Schuitemaker

B.V.


Andijk Zaterdag 1 September 2012 Sporthal de Klamp

zaal open concert kaarten adres E-Mail

20:30 uur 21.30 - 0:30 uur 06-16699125/06-21887101/06-18194050/06-18678284 Klamptweid 70 1619DL Andijk Stan@tributetothecatsband.nl


Lijst sponsors Rabobank Westfriese Dorpenomloop 2012

AB Noord-Holland Zwaagdijk AllRound Garage Wervershoof André van Duin Tweewielers Wervershoof Anton Reus Verkeersschool Wervershoof Ard Butter Occasions Zwaagdijk Asbestsanering BV Oostwoud Bakkerij Swart Wervershoof Beerepoot Installatietechniek Zwaagdijk Blokker / Schenk Wervershoof Bob Nieuweboer Archiktenburo Zwaagdijk Boos Fietsplezier Wervershoof Bouwbedrijf Theo Vertelman Wervershoof Bouwbedrijf Ton Botman Wervershoof Braas Electrotechniek Zwaagdijk Breg & Partners Zwaagdijk Breg Dienstverlening Wervershoof Bungalowpark de Vlietlanden Onderdijk Café de Ark Wervershoof Come Together Wervershoof Commandeur Verzekeringen Zwaagdijk Dakmanschap Wervershoof De Dars Sport & Partycentrum Wervershoof De Kegelkeet Andijk De Toekomst Groep Andijk De Toog Woninginrichting Enkhuizen Derriks Autoschade Andijk Desaunois Aannemingsbedrijf Zwaagdijk Discovery Sound and Vision Wervershoof Drukkerij De Letter Programmaboekjes Zwaagdijk Eetcafé de Kwikkel Medemblik Flynth BV Adviseurs en Accountants Zwaagdijk Ford Dealer B&K Autocentrum Hoorn Gam Bakker Transportbedrijf Middenmeer Garage Mooij Wervershoof Gebr. Breg Bloemen BV Wervershoof Hetakit BV Medemblik Hoffer Technisch Installatiebureau Zwaagdijk Jacques Tol Metal Creations Zwaag Kaasboerderij Molenzicht Wervershoof Kapsalon SNIPPS Wervershoof Keukencentrum Stedebroec Grootebroek Keurslager Ruiter Wervershoof Knipping Kozijnen BV Zwaagdijk Koomen Transport Wervershoof


Lijst sponsors Rabobank Westfriese Dorpenomloop 2012

Kwantes Makelaardij Andijk Leo Smit Tweewielercentrum Medemblik Loonbedrijf Out BV Zwaagdijk Lotus; Chinees-Indisch Restaurant Wervershoof Maarten Visser Service Zwaagdijk Mantel & Overtoom Notarissen Andijk Mesobouw Wervershoof Nan Profile Tweewielers Grootebroek Nanne Kooiman Mechanisatie Andijk Nees Tegelwerken Andijk Neptune Botman Polyether Zwaagdijk Niek Grooteman Schilders Onderdijk NIWA Motorservice Zwaagdijk OmnyAcc Goes Deen Accountants Zwaagdijk Paul Jong BV Flowers Zwaagdijk Pets & Co de Moel Wervershoof Polytechniek Installatiebureau Hem R & B Autoschade BV Zwaagdijk Rabobank Westfriesland OOST Zwaagdijk Rheino’s Vrijetijdsmode Wervershoof Ruiter & De Lange Wervershoof Rusting Voeg- en Metselwerken Andijk S. van Houten Schilderwerken Wervershoof Schuitemaker Schaats- en Wielersport Andijk Scoobie Doo Wervershoof Sijm Schildersbedrijf Wervershoof Wervershoof Sijm-De Koning Bouwbedrijf Hem Sportprijzen De Boeier Wieringerwerf Steltenpool Sport Wervershoof Toerclub Wervershoof Wervershoof Topdak Dakbedekkingen BV Zwaagdijk Tribute to the Cats Band Volendam Univé Hollands Noorden Medemblik Van de Gruiter Zonwering Andijk Van der Werf Mechanisatie Zwaagdijk Van Straalen en de Vries Transport Zwaagdijk Verhuurpunt NL Wervershoof Wervershoof Via Sofia Reclame Zwaag Vidra Drankenhandel Wervershoof Welkoop Agrifirm Zwaagdijk Zwaagdijk WFO Autokeuring Zwaagdijk WFO Autoservice Zwaagdijk Zalm Schoenen Wervershoof


De Vereniging Toerclub Wervershoof heeft tot doel: het ondersteunen van hen die het toerfietsen in verenigingsverband beoefenen of willen beoefenen.Dit geldt voor alle recreatierijders met een racefiets, mountainbike en/of vrijetijds fiets.Als lid bent u tevens automatisch lid van de NTFU (Nederlandse ToerFietsUnie). U kunt via de NTFU deelnemen aan door het hele land georganiseerde fietsevenementen. Wij gaan zelf fietsevenementen organiseren. Wij houden trainingstochten op zondag, maandag, woensdag en vrijdag. De voordelen van het lidmaatschap van de NTFU zijn:     

een fietsverzekering tot € 925,- ( verhogen tot € 5000,- is mogelijk) 6x per jaar ontvangt u het Fiets Sport Magazine het blad TEP ( Toerfiets Evenementenprogramma ) MTB/Veldtoertochtkalender en Fietsmeerdaagse kalender korting op inschrijfgeld NTFU-tochten en produkten van sponsors

De contributie bedraagt € 45,- per jaar, bent u echter al lid van de NTFU dan bedraagt de contributie slechts € 25,- per jaar. U kunt zich aanmelden via de site: www.toerclubwervershoof.nl, maar u kunt zich ook opgeven bij: Karin van Dijk, Raiffeisenlaan 58, 1693 ER Wervershoof

Hierbij machtig ik Toerfietsclub Wervershoof om de contributie van mijn bank/girorekeningnummer af te schrijven. Bank/Giro rekeningnummer : Naam

:

Adres

:

Postcode en Woonplaats

:

Telefoon en of Mobiel

:

Geboortedatum

:

Emailadres

:

Soort Lidmaatschap Elders al NTFU lid

: Hoofdlid/Gezinslid : vereniging :

Lidnummer Lid van Le Champion Lidnummer Le Champion

: : :

Handtekening

:

M/V:

(bij meer leden per gezin)


HOOFDSPONSOR


Rabo

bedankt dat u er was en tot volgend jaar!!!

Vormgeving en druk: Drukkerij de Letter, Zwaagdijk

Westfriese Dorpenomloop

Programmaboekje  

Programmaboekje 2012 wielerronde wervershoof 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you