Page 1

DL B-34193-2009


2

Festa Major de Sants 2010


La Festa Major de Sants, que enguany se celebra del 21 al 29 d’agost, sempre ens dóna l’oportunitat de gaudir del bo i millor d’un barri que conserva una marcada personalitat i que valora les seves tradicions. Amparo Moreno, aquesta actriu barcelonina tan estimada per tots nosaltres i que estima tant la nostra ciutat, donarà el tret de sortida de la festa amb el seu pregó al Parc de l’Espanya Industrial. Un espai que aquest any recuperem com a escenari principal de la Festa Major, després d’una profunda reforma, per oferir als ciutadans i les ciutadanes un munt d’activitats, com la Nit de Jazz que ha organitzat el districte de Sants-Montjuïc. La Festa Major és un esdeveniment que es prepara amb molta cura al llarg de tot l’any des de les entitats, la federació de carrers de la Festa Major i amb la col·laboració de l’Ajuntament. Un exemple més de la manera com ens agrada seguir construint Barcelona: amb la participació de tothom. Els carrers decorats amb creativitat per part dels veïns i veïnes, els balls, les actuacions, els dinars i sopars populars, són part d’una festa típicament mediterrània on el més important és la bona convivència i gaudir, amb civisme, de l’espai públic. Molt bona Festa Major a tothom!

Jordi Hereu Alcalde de Barcelona


Benvolgudes, benvolguts, Em plau saludar-vos amb motiu de la Festa Major de Sants. Per aquestes dates s’aparca la rutina per deixar pas a la celebració, la festa i la convivència. La festa major és el punt de trobada de totes les persones, petites i grans, arrelades i nouvingudes, que se senten partícips d’una mateixa comunitat. És l’esdeveniment local per excel·lència, ja sigui en un barri, un poble o una ciutat. Perquè cada festa és única, de la mateixa manera que cada barri o cada poble és únic. En el cas de la Festa Major de Sants, el seu reconeixement públic demostra la vitalitat del barri i la bona feina i voluntat de totes les persones i entitats que hi heu col·laborat i hi col·laboreu. A la vegada, aquestes festes, conegudes arreu, reforcen la identitat pròpia i la singularitat de Sants dins l’entorn urbà, així com, contribueixen al foment del civisme, la participació ciutadana i la cohesió social. Precisament, des de Governació entenem que el civisme és un dels fonaments sobre els quals s’ha de sostenir la Catalunya del segle XXI. Una Catalunya oberta al món, més cohesionada, impregnada dels valors que ens vertebren i ens fan créixer com a país. És en aquesta tasca que necessitem la complicitat de totes aquelles persones i tot el teixit social. Perquè amb la vostra dedicació contribuïu a enriquir-nos i a avançar com a país. I, dins la vida del vostre barri, la festa major és un moment àlgid per evidenciar el civisme i la cohesió social. De la mateixa manera que heu organitzat la festa d’enguany, us encoratjo a seguir treballant amb il·lusió per tots els projectes que heu engegat. Des de Governació, el departament que fa funcionar el país donant suport al món local, garantint l’accés a les tecnologies de la informació, promovent actuacions de participació política i ciutadana, i fomentant els valors de l’associacionisme i el voluntariat, sempre us donarem suport. Bona Festa Major!

Jordi Ausàs i Coll Conseller de Governació i Administracions públiques


Quan la calor de l’estiu encara no afluixa, la Festa Major de Sants esdevé una de les cites habituals del calendari cívic de Barcelona i la seva àrea d’influència. El que fou un municipi amb tanta activitat social i econòmica –intensament vinculada a la industrialització-, i avui és un barri ben vital, es disposa a retrobar-se amb el seu veïnat i les nombroses persones que se senten atretes pel reclam festiu. Tretze són els carrers que, ben guarnits, donen a aquesta edició 2010 el seu to més càlid. Cal destacar la tasca dels santsencs i santsenques que hi viuen, hi treballen o hi col·laboren per la seva participació, bàsica per a l’èxit de la Festa Major i també valuosa per a la convivència. Però és tot el districte, ampli i divers, de Sants-Montjuïc el que gaudeix intensament de la celebració i la transmet més enllà. Em plau felicitar la Federació d'Associacions i Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants pel seu impuls i agrair la col·laboració del districte i de l’Ajuntament de Barcelona. I us convido a viure amb intensitat uns dies i unes nits que se’ns incorporen d’una manera lúdica, joiosa i plaent.

Joan Manuel Tresserras Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació


FESTA MAJOR DE SANTS 2010 Cada any, cap a la tercera setmana d’agost els barcelonins i les barcelonines, però especialment els veïns i les veïnes de Sants, tenim una cita amb la festa més important del barri, la nostra Festa Major. Un punt de trobada per gaudir tots plegats de la festa al carrer. En aquesta edició recuperem, com a centre neuràlgic de la festa, el Parc de l’Espanya Industrial, que l’any passat estava en plena rehabilitació, per tant podríem dir que estrenem un nou espai, totalment recuperat, on estan programades activitats de tot tipus, des de circ fins a hiphop. Sense oblidar-nos de les actuacions més tradicionals, com les sardanes o els castellers. El tret de sortida de la Festa, el donarà l’actriu Amparo Moreno, amb un pregó que de ben segur ens arrencarà un somriure i ens emocionarà alhora. Aquest any s'incorpora un nou carrer a la festa, el carrer de Masnou. Tretze carrers ben guarnits per on passejar i perdre’ns, per gaudir de la música o de l’espectacle. Això és el que ens ofereixen aquest any les comissions de carrers. Des d’aquí vull felicitar la Federació d’Associacions i Comissions de carrers de la Festa Major de Sants i les comissions de carrers per tot el treball fet, durant l’any, i per l’empenta i la il·lusió posada en una bona feina que ens permet gaudir novament de la nostra Festa. Una festa major en la qual es tornarà a posar de manifest la riquesa, la pluralitat i diversitat del barri. Una festa major que sabrà compaginar l’oci i la convivència al carrer, i a la vegada sabrà fer un ús cívic de l’espai urbà. Us convido a passejar-vos per aquests carrers transformats per uns dies en uns altres indrets fantàstics, o a gaudir d’un vespre a la fresca escoltant una de les moltes actuacions programades, o veient algun dels espectacles. Us hi esperem. Bona Festa Major!

Imma Moraleda Regidora del Districte de Sants-Montjuïc


Benvinguts amics i amigues: Quan arriben aquestes dates ens sentim plens d’ànims, d’il·lusió, de ganes de gaudir de l’estiu… i què millor que retrobar-nos amb la nostra Festa Major. El somni, la fantasia, el bon temps…Tot ens acompanya per rebre la nostra festa tan esperada i desitjada per tots nosaltres. Sembla que el barri canvia, els guarniments dels carrers ens traslladen a altres llocs, s’omplen de música que ens anima i, les activitats infantils fan que els nostres fills gaudexin a l’aire lliure. Tot plegat ens canvia la vida durant una setmana molt intensa. Aquest any les tretze comissions i la Federació d’Associacions i Comissions de carrers de la Festa Major de Sants hem treballat de valent per millorar i enriquir aquests dies d’esbarjo amb nous actes tant per a grans com per a petits, sense oblidar-nos de l’Ofrena Floral al nostre patró Sant Bartomeu sempre present en aquestes dates. Amics i amigues que aquesta setmana sigui un motiu de germanor, d’esbarjo i d’alegria, però sempre dins de les normes de civisme i respecte a tots els ciutadans, i que compleixin per tant els horaris establerts, hi hagi cura de la neteja i es faci gala del civisme que aquest barri es mereix. Gaudiu de la festa i bon estiu VISCA SANTS I VISCA LA FESTA MAJOR

Ramón Tort i Martí President de la Federació d’Associacions i Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants


8

Festa Major de Sants 2010 Agost 2010

PER GAUDIR DE LA FESTA Amb motiu de la Festa Major de Sants d’enguany, que organitza la Federació i altres organitzacions de ciutadans amb el suport d’aquest Ajuntament, el Districte de Sants-Montjuïc estableix les següents disposicions:

Disposicions higièniques i cíviques

Preàmbul

Paradetes, taulells i altres apèndixs

Perquè tot ciutadà o ciutadana, visitants i gent del barri, gaudeixin de la festa i puguin passar-s’ho d’allò més bé i fer gresca pels carrers, cal seguir unes normes de conducta perquè allà on es mengi, begui, rigui o balli la festa sempre acabi bé.

Al carrer no es podran instal·lar cap tipus de taulells, taules i cadires, parades ni construccions similars sense el corresponent permís municipal, emès expressament pel Districte.

La Festa també dorm

Tal com recull la Llei, queda prohibida la venda i el consum de begudes alcohòliques als menors de 18 anys.

Perquè qui no vulgui gresca pugui dormir, l’horari de tota la festa des del diumenge fins al dijous acabarà a les dues de la matinada. Els divendres i els dissabtes, vigília de festiu per a molts, la festa podrà durar fins a les tres de la matinada. Arribada aquesta hora, la música no sonarà, no es vendrà cap més beguda i el silenci regnarà al barri.

Tancament dels carrers Els carrers que s’han de guarnir es tancaran a la circulació des del 17 fins al 29 d’agost, inclusivament, per tal de poder decorar-los com cal. Us recomanem utilitzar la xarxa de transport públic per arrribar a la festa.

Per una festa neta i sostenible Per gaudir al màxim de la festa i a la vegada mantenir els carrers el més nets possibles, s’han de llençar les deixalles als contenidors i a les papereres instal·lats amb aquesta finalitat. Per viure una festa sostenible és recomanable triar la brossa i dipositar-la als contenidors de recollida selectiva.

Envasos Per tal d’evitar els accidents provocats per la trencadissa de vidres, en tots els bars i establiments propers de pública concurrència durant la festa no se subministraran gots de vidre per consumir begudes fora del local.

Tots els bars i els altres establiments hauran de permetre l’ús dels lavabos a les persones que ho demanin, clients o no, mentre tinguin obert l’establiment.

Begudes alcohòliques i menors

Venda ambulant Per tal de garantir la qualitat d’allò que es pot comprar durant la festa i de compensar l’esforç que els establiments autoritzats fan per finançarla, queda prohibida la venda ambulant.

Recomanacions per al correfoc Porteu vestuari adequat: roba de cotó de coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barret, calçat flexible, lleuger i tancat, i taps a les orelles. Com més us tapeu, menys patireu per les espurnes, i millor us ho passareu. No llanceu aigua sobre els diables: la pòlvora mullada és imprevisible. Si aneu acompanyats d’infants, no els porteu a les primeres files. S’acostumen a espantar molt i, a més, pot ser perillós. Si teniu botiga a l’itinerari, cal que en retireu els tendals, que en tapeu els vidres i n’abaixeu les persianes. Cada persona del públic que participa en el Correfoc assumeix els riscos que suposen aquests tipus d’activitats.

Fi de festa Tothom que vulgui gresca que llegeixi primer aquest full. Que la festa sigui gran, i que regni la pau i molta alegria.


9

Festa Major de Sants 2010

ACTES UNITARIS DE LA FESTA MAJOR DE SANTS 2010 DISSABTE 21 D’AGOST 18.30 h CERCAVILA DE FESTA MAJOR amb els Geganters de Sants, Gegants del carrer Vallespir, Banda del Triangle de Sants i Tabalers de Sants. Itinerari: Jardins de Can Mantega, c. de Joan Güell, pl. de Sants, c. de Sants, c. de l’Espanya Industrial i parc de l’Espanya Industrial. 19.00 h BALL DE GEGANTS i actuació de la Banda del Triangle de Sants, al parc de l’Espanya Industrial 19.30 h PREGÓ DE FESTA MAJOR, al parc de l’Espanya Industrial, a càrrec d’Amparo Moreno. L’Amparo, una gran actriu catalana que s’atreveix amb tota mena de personatges. Recordada durant molts anys com a actriu dels espectacles que es feien al Paral·lel barcelonès, especialment al Molino. Al cinema ha intervingut en diverses pel·lícules i a la petita pantalla tothom la reconeix com la “Trini” d’El Cor de la ciutat. Per tot això i per la simpatia que l’acompanya allà on va,enguany serà la pregonera de la Festa Major del barri de Sants.

DIUMENGE 22 D’AGOST 10.00 h CERCAVILA pels carrers de Sants. Sortida del c. Violant d’Hongria , 143 i seguirà dos recorreguts. Recorregut part baixa de Sants: c. Alcolea de Dalt, Melcior de Palau, pl. de Can Mantega, Joan Güell, Rosés, Tenor Massini, Canalejas, Daoiz i Velarde, Sant Jordi, Sants, Finlàndia, Sagunt, Jocs Florals, Noguera Pallaresa, pl. la Farga, Ferreria, Guadiana, Sants, Premià i pl. de Sants. Recorregut part alta de Sants: c. Alcolea de Dalt, Santa Cecília, Santa Caterina, Violant d’Hongria, Vallespir, Robrenyo, Vallespir, Valladolid, Alcolea de Baix, Sants, Premià, Masnou, Espanya Industrial, Sants, Premià i pl. de Sants. 22.00 h NIT DE JAZZ,al parc de l’Espanya Industrial amb The Susan Sheiman/ Jazzcare 4 Project. Cinc músics que han actuat per tot Europa i que s’han reunit per formar un nou grup i interpretar amb un estil propi estàndars del jazz de sempre ,blues i cançons originals. Aquest grup uneix la riquesa melòdica a la sotilesa harmònica i el swing a la invenció. La seva música ha seduït els amants del jazz.

positives i crítiques al mateix temps i exploren sensacions poc habituals. S’inspiren en la sensualitat i la provocació d’autors com Serge Gainsbourg o Mickey 3D. Van rampeando poesia. Un pop i hip hop melòdic amb històries al voltant de les petites coses, un rap sense complexos. DIMARTS 24 D’AGOST 10.00 h OFRENA FLORAL A SANT BARTOMEU, a l’església Santa Maria de Sants, per part de les comissions de festes dels carrers, Castellers de Sants i veïns que ho desitgin. Posteriorment, es farà l’ofrena floral al Mercat de Sants. 22.00 h NIT DE RUMBA, al parc de l’Espanya Industrial amb Las Estrellas de Gràcia, grup artístic inspirat en Gato Pérez, el més prolífic compositor de la rumba catalana. Autèntics paladins del ritme i el sabor. En directe, el component essencial és l’ambient d’alegria, color i bon ritme que desperten amb un espectacle dinàmic i trepidant. Una trobada musical entre col·legues a qui els uneix l’estima per la rumba catalana. La guitarra “ventilador” i flamenca, les palmes i les veus fan ús del jondo més pronunciat quan el sentiment ho exigeix, fan palesa la fúria màgica que representa la rumba catalana de Barcelona.

DIMECRES 25 D’AGOST 11.00 h XOCOLATADA INFANTIL, per gentilesa de l'Eix Comercial Sants - les Corts, i ANIMACIÓ INFANTIL, a la plaça de Sants, am el grup La Tresca i la Verdesca, jocs i música en directe. Dimonis, formigues, bèsties mitològiques i venedors de mel; cada història té una cançó i cada cançó és un joc. Diferents formes de jugar i la sorpresa són presents al llarg de tot l’espectacle. I, al sortir de l’espectacle, qui ha jugat marxa ple de jocs i melodies tradicionals, i amb la mirada que reconeix en cada lloc i en cada objecte una nova oportunitat de jugar. 19.30 h CORREFOC INFANTIL de Guspires de Sants i colles convidades. Recorregut: pl. de Can Mantega, Joan Güell, Miracle, Galileu i pl. de Sants.

DISSABTE 28 D’AGOST 22.00 h CORREFOC dels Diables de Sants i colles convidades. Recorregut: Riego, Ciceró, Eusebi Planas, Autonomia, Muntades, Espanya Industrial, Masnou, Ermengarda i parc de l’Espanya Industrial.

DILLUNS 23 D’AGOST 18.30 h BALLADA DE SARDANES amb la cobla La Prin-

DIUMENGE 29 D’AGOST

cipal del Llobregat, al parc de l’Espanya Industrial.

12.00 h DIADA CASTELLERA al parc de l’Espanya Industrial. A càrrec dels Castellers de Sants i colles convidades.

19.30 h LLIURAMENT DE PREMIS del concurs de guarniment de carrers, al parc de l’Espanya Industrial 22.00 h NIT DE POP I HIP HOP, al parc de L’Espanya Industrial amb Delafé y las Flores Azules. Aquest grup de Barcelona interpreta cançons entre el rock, el pop, el soul i l’electrònica. Les lletres estan més pròximes a la poesia que a l’agressivitat del hardcore, són

21.00 h ESPECTACLE PIROMUSICAL, a l’Espanya Industrial.

DISSABTE 4 DE SETEMBRE 19.00 h CONCERT DE FESTA MAJOR de la Banda Municipal de Barcelona, al parc de l’Espanya Industrial.


10

Festa Major de Sants 2010

CARRERS DE FESTA MAJOR ALCOLEA DE BAIX Diumenge 22 09.00 h Traca Banda majorets Triangle de Sants 10.30 h Sardinada 19.00 h Inici campionats, parxís, domino 22.30 h Ball (orquestra a determinar) Dilluns 23 12.00 h Espectacle infantil amb el grup + Tumàcat 19.30 h Parc Espanya Industrial lliurament premis del guarnit de carrers 21.30 h Sopar de frankfurts i música a càrrec de la comissió Dimarts 24 10.00 h Ofrena floral a Sant Bartomeu 12.00 h Tallers infantils 18.00 h Sardanes cobla Jovenívola de Sabadell 22.00 h Sopar de germanor 23.00 h Havaneres amb el grup Xarxa Cremat de rom Dimecres 25 14.30 h Paella popular 22.30 h Música a càrrec del grup Red Roosters Dijous 26 Matí i tarda

Fira al passeig de Sant Antoni (entre Alcolea i Galileu) 10.00 h Tallers. Club Aeromodelisme Delta 18.00 h Acte 30è aniversari de la Comissió de festes 22.30 h Grup de Blues Divendres 27 12.00 h Manualitats, jocs infantils i taller a càrrec dels Mossos d'Esquadra 18.00 h Xocolatada 19.00 h Espectacle de titelles 23.00 h Ball Orquestra Aquàrium Dissabte 28 13.00 h Concurs de truites 23.00 h Ball Orquestra Kràter

ALCOLEA DE DALT Diumenge 22 08.15 h Traca i cercavila amb el Triangle de Sants 09.30 h Esmorzar de veïns 18.30 h Jocs infantils 23.00 h Discomòbil anys 80 amb Dj. Metxas Dilluns 23 11.00 h Taller de manualitats a càrrec de la sra. Júlia 14.00 h Botifarrada per als veïns 17.00 h Reflexió per al lliurament dels premis 23.00 h Ball amb el duet Aquàrium Dimarts 24 11.00 h Campionat dòmino per parelles 17.00 h Jocs infantils, futbol de taula, gentilesa de Mikko Savikko 21.30 h Sopar de veïns i bingo

Dimecres 25 10.00 h Esmorzar popular gentilesa de Campofrío 11.00 h Taller amb els Mossos d’Esquadra 14.00 h Fideuà per als veïns 19.00 h Sardanes amb la cobla Ciutat de Terrassa 21.30 h Sopar d’avis del carrer 23.00 h Havaneres amb Havana Xica i cremat Dijous 26 14.00 h Sardinada per als veïns 17.00 h Jocs infantils inflables i futbolí humà 23.00 h Ball amb el trio Mediterrània Divendres 27 12.00 h Guerra d’aigua i bany d’escuma per gentilesa grup Mascarada 18.00 h Berenar infantil i pallassos amb el grup Mascarada 23.00 h Discomòbil anys 2000 amb Dj. Metxas Dissabte 28 13.00 h Concurs de truites, canapès i tapes 14.00 h Vermut fi de festa per als veïns 23.00 h Gran ball fi de festa amb l’orquestra Montse i Joe 02.30 h Piromusical i xaranga del Triangle per a la cloenda de la Festa Major

CANALEJAS Diumenge 22 11.00 h Traca i cercavila 12.00 h Escubidú 17.00 h Animació infantil Jimisu 18.00 h Bingo 22.30 h Aarón y sus chicas (ball country) + discotecamòbil Premi al grup que balli millor la cançó “No rompas más mi pobre corazón” Dilluns 23 11.00 h Salsitxada 11.30 h Taller amb els Mossos d’Esquadra 17.00 h Jocs (cadires, pomes, globus, etc) (obsequi per a tots els participants) 22.00 h Paella popular (sopar de germanor) amenitzat amb l’humor de Tony Arroyo 23.00 h Duo Sol Naixent Dimarts 24 11.00 h Concurs plastilina (obsequi per a tots els participants) 17.00 h Concurs infantil ball (obsequi per a tots els participants) 18.30 h Bingo 22.30 h Duo Blanco y Negro Dimecres 25 11.00 h Concurs dibuix infantil (obsequi per a tots els participants) 17.00 h Jocs infantils 18.30 h Bingo 22.30 h Havaneres Rocagrossa


11

Festa Major de Sants 2010 Dijous 26 10.30 h Manualitats 17.00 h Concurs de karaoke 22.30 h Duo Piscis Divendres 27 11.00 h Guerra de confeti 17.00 h Xocolatada i jocs infantils 18.30 h Bingo 22.30 h Discomòbil A amb 2 gogós Dissabte 28 10.30 h Grup d’inflables i toro mecànic 17.00 h Lliurament de premis i jocs infantils 18.30 h Bingo 22.30 h Orquestra Fantasia Latina Dos “sexis” Traca fi de festa

PLAÇA LA FARGA Diumenge 22 10.00 h Traca i cercavila Triangle de Sants 11.30 h Taller de pintura de samarretes (Cal portar samarreta blanca) 14.00 h Vermut per als socis 17.00 h Campionat de parxís sènior masculí i femení 18.00 h Concurs de dibuix 22.30 h Orquestra Abs 00.30 h Actuació The Beatles Band Dilluns 23 10.00 h Castells inflables 10.30 h Campionat de remigio masculí i femení 17.00 h Torneig de Wii 17.30 h Campionat de parxís infantil 23.00 h Nit Calenta amb el show Conrad Son Dimarts 24 09.00 h Torneig de Fútbol 3x3 amb la col·laboració de C.E.Fargasants.F.S 10.00 h Salsitxada popular Campofrío 10.30 h Taller a càrrec dels Mossos d'Esquadra i exhibició de la Unitat Canina 21.00 h Sopar de germanor 23.00 h Havaneres Port Bou Dimecres 25 10.00 h Castells inflables 11.00 h Canó d’escuma i aigua 14.00 h Mongetada i bingo 23.00 h Orquestra Montecarlo Dijous 26 10.00 h Farga’s Tropical (estarem com al Caribe…, només has de portar la tovallola i el banyador) 18.00 h Berenar dels avis amb el show Los Tainos 23.00 h Orquestra Caribe Català Divendres 27 Aquest any la Comissió de Festes ha decidit no fer la tradicional Cursa Atlètica ja que s’estan fent les obres de millora del carrer i no permet fer el recorregut de la cursa. Matí i tarda Fira d'artesans 10.00 h Campionat de dòmino masculí i femení 10.30 h Jocs infantils

(joc de les cadires, mocador, estirar la corda,...) 16.00 h Torneig de dards sènior 17.30 h Xocolatada i animació infantil 21.00 h Discoteca amb Icegroup i la festa Ice Night (Dj Wilde vs. Dj Eneko21) Dissabte 28 Matí i tarda Fira d'artesans 10.00 h Campionat de petanca no professional 11.00 h Guerra d’aigua 14.00 h Entrega de premis 17.30 h Sardanes Cobla Baix Llobregat 23.00 h Show de la comissió. El Show dels 25 Traca i fi de festa

FINLÀNDIA Diumenge 22 09.00 h Traca 10.00 h Esmorzar 13.00 h Vermut popular 18.00 h Havaneres amb Xarxa 21.00 h Nit dels pinxos 23.00 h Dj Iem i Dj Xanga Dilluns 23 10.00 h Ofrena floral i missa 12.00 h Matí lliure 15.00 h Dinar lliure 19.30 h Parc Espanya Industrial lliurament premis el guarnit de carrers 21.00 h Sopar medieval 23.00 h Drakonia espectacle medieval Dimarts 24 10.00 h Esmorzar 11.00 h Jocs de futbol taula 12.00 h Taller a càrrec dels Mossos d'Esquadra 15.00 h Exhibició paella 18.00 h Jocs Playstation tapadera 21.00 h Espectacle carrer Finlàndia 01.00 h Sopar artistes Dimecres 25 10.00 h Esmorzar 11.00 h Jocs infantils 15.00 h Graellada lliure 18.00 h Taller de circ La Sala 21.00 h Concurs truita 22.00 h Sopar temàtic truites 23.00 h Nits de les disfresses + Grup música 70-80-90 Dijous 26 10.00 h Esmorzar 11.00 h Jocs infantils 15.00 h Dinar lliure 17.00 h Xocolatada 18.00 h Pallassos Dandy Clows (trio) 21.00 h Sopar de les dones 23.00 h Dj Iem i Dj Xanga Divendres 27 10.00 h Esmorzar 11.00 h Trencar l’olla 15 .00h Dinar temàtic Pasta


12 18.00 h 20.00 h 21.00 h 23.00 h

Festa Major de Sants 2010 Tarda lliure jocs de taula al carrer Concursos de pastissos Sopar de la cervesa Orquestra Chapó

Dissabte 28 10.00 h Esmorzar 11.00 h Taller de circ La Sala 14.00 h Mongetada i butifarrada 18.00 h Sardanes amb la Jovenívola de Sabadell (a la mitja part lliurament fotos) 22.00 h Sopar de germanor 23.00 h Duet Zenit

GUADIANA Diumenge 22 10.00 h Traca inici Festa Major 11.00 h Foc per a la sardinada 13.30 h Concurs de truites i pastissos 14.00 h Sardinada popular 18.00 h Espectacle infantil Els Farsants 23.00 h Nit de Swing amb Ivanow Jazz Group Dilluns 23 11.30 h Taller dels Mossos d’Esquadra 18.00 h Jocs de taula 23.00 h Cinema al carrer Dimarts 24 11.00 h Escacs: Campionat de dobles XII Open Internacional d’escacs 18.00 h Jocs de taula 20.00 h Havaneres Montjuïc 22.00 h Bingo Dimecres 25 12.00 h Gimcana 18.00 h Jocs de Taula 18.00 h Berenar infantil amb salsitxes 23.00 h Nit musical Megamix anys 60, 70 i 80 Dijous 26 12.00 h Concurs de dibuix 18.00 h Jocs de Taula. Animació infantil Trencamandres 21.00 h Sopar pa amb tomàquet i pernil 23.00 h Orquestra Abs Divendres 27 12.00 h Jocs infantils 18.00 h Jocs de taula. Xocolatada 22.30 h Nit de música jove On the van i Motorpriest Dissabte 28 12.00 h Cursa popular 13.30 h Guerra d’aigua 19.00 h Entrega de premis: Jocs de Taula i concurs de truites i pastissos 20.30 h Sopar de germanor 23.00 h Orquestra Aquàrium 03.00 h Traca final festa

MASNOU Diumenge 22 09.00 h Traca

09.30 h 14.00 h 18.00 h 21.00 h 22.00 h

Esmorzar Barbacoa al carrer Bingo Sopar de germanor Ball amb molta marxa Venezolano

Dilluns 23 09.30 h Esmorzar 11.00 h Campionat de dòmino 14.00 h Barbacoa al carrer 18.00 h Campionat de dòmino 21.00 h Pica pica variat 22.30 h Ball música anys 80 amb Remy Turany Dimarts 24 11.00 h Pintura al carrer 15.00 h Dinar de peix (reserves un dia abans) 18.00 h Final de dòmino 23.00 h Grup cubà Ineydis Dimecres 25 09.30 h Esmorzar 12.00 h Guerra d’aigua 15.00 h Salsitxada Campofrío 18.00 h Bingo 22.00 h Dj TECNO 24.00 h Dj Dijous 26 10.00 h Ping-pong 14.00 h Barbacoa al carrer 18.00 h Taller amb els Mossos d’Esquadra 21.30 h Havaneres i cremat Divendres 27 12.00 h Ping-pong 14.00 h Barbacoa al carrer 17.00 h Final de Ping-pong 18.00 h Bingo 23.00 h Ball disco show Remy Turany Dissabte 28 10.00 h Pregó 10.30 h Esmorzar d’avis 11.00 h Teatre 18.00 h Festa nens amb xocolata 21.00 h Sopar de germanor 23.00 h Grup cubà Ineydis

ROBRENYO Diumenge 22 13.00 h Traca d’inici de festa major 14.00 h Vermut d’inauguració (reservat a veïns i col·laboradors) 14.30 h Inscripcions als campionats 17.00 h Inici dels campionats 23.00 h Ball d’inauguració amb l’orquestra Aquàrium Dilluns 23 13.30 h Concurs Culinaris de truites,”callos” i pastissos 17.00 h Campionat de dòmino 23.00 h Cantada d’havaneres amb el grup Ultramar hi haurà el típic i boníssim rom cremat. 24.00 h Discomòbil Tito


13

Festa Major de Sants 2010 Dimarts 24 10.00 h Ofrena floral a l’església de Santa Maria de Sants al patró del barri Sant Bartomeu 12.00 h Ofrena floral a Sant Bartomeu al mercat de Sants 14.00 h Sardinada, pa i vi (amb tíquet de col·laboració) 17.00 h Campionat de dòmino 18.00 h Bingo popular 22.00 h Sopar de germanor i ball amenitzat pel grup Kràter

14.30 h Dinar dels socis 17.00 h Jocs tradicionals de nens per grans 22.30 h Bingo Dijous 26 11.00 h Jocs infantils. Farem fang 18.00 h Concert amb l’orquestra Cadillac 22.30 h Actuació orquestra Cadillac

Dimecres 25 17.00 h Campionat de dòmino 18.00 h Berenar per a la gent gran amenitzat amb la vedet Katy Estrada i l’humorista Joan Carles 19.30 h Bingo popular 23.00 h Karaoke

Divendres 27 10.00 h Salsitxada gratuïta per a tothom 10.30 h 4a trobada de puntaires 11.00 h 3a competició Futbike 16.00 h Inflables, toro mecànic i llits elàstics Taller amb els Mossos d’Esquadra 22.30 h Actuació de Los de Siempre

Dijous 26 13.30 h Concurs d’allioli 14.00 h Botifarrada amb seques, pa,vi i postres (amb tíquet de col·laboració) 17.00 h Xocolatada infantil amb l’actuació dels pallassos Els Pipos i parc d’inflables 23.00 h Ball amb l’orquestra Son d’4

Dissabte 28 11.00 h Jocs infantils. Jugarem a jocs de taula 14.30 h Dinar de gala 17.00 h Bingo 22.30 h Actuació discomòbil amb dues ballarines i animador 03.00 h Traca i fi de festa

Divendres 27 12.00 h Gimcana infantil 17.30 h Taller infantil de dibuix 18.00 h Tallers a càrrec dels Mossos d’Esquadra 18.30 h Salsitxada popular 23.00 h Discoteca amb música dels anys 70, 80 i 90 amb la disco Cocodrilo Club d’Albert Malla

SAGUNT

Dissabte 28 10.30 h 4a Trobada d’intercanvi de plaques de cava al carrer i venda d’ampolla i plaques de trobada 13.00 h Lliurament de premis dels campionats i concursos al carrer 14.00 h Cloenda de la comissió i aperitiu (per a veïns i col·laboradors) 19.00 h Bingo popular 23.00 h Traca de fi de festa i ball amb l’orquestra Melodia

ROSÉS Diumenge 22 11.00 h Traca, Geganters, Banda i Majorets 14.30 h Dinar geganters, banda i majorets 17.00 h Bingo 22.30 h Actuació de Varietats Dilluns 23 11.00 h Jocs infantils. Farem flors de paper 17.00 h Grup infantil Salmonete Cirkus globus i malabaristes 22.00 h Cantada d’havaneres amb el grup Montjuïc 23.30 h Bingo Dimarts 24 10.00 h Ofrena floral a Sant Bartomeu 11.00 h Jocs infantils. Farem marcs de fotos amb pasta 17.00 h Jocs tradicionals pels nens 22.30 h Actuació musical grup Beaties 00.00 h Actuació musical Los Mismos Dimecres 25 11.00 h Jocs infantils. Farem titelles

Diumenge 22 10.00 h Traca i cercavila La Clownd band 13.00 h Vermut 18.00 h Festa d’escuma i Parell de nassos (música i jocs en directe) 22.30 h Nit de ball Sándalo Dilluns 23 10.00 h Salsitxada 11.00 h Taller de dibuix 18.00 h Karaoke 20.00 h Botifarrada pels socis 23.00 h Cinema Dimarts 24 11.00 h Salsitxada i dibuixos 18.00 h Pallassos 23.00 h Nit de Ball amb Zarabanda Dijous 26 10.00 h Salsitxada 10.30 h Taller a càrrec dels Mossos d'Esquadra i exhibició de la Unitat Subaquàtica 11.00 h Torneig Mundial de Futis 18.00 h Sardanes amb la Cobla Baix Llobregat 20.00 h Sardinada pels socis 23.00 h Nit de ball Blue Marine Divendres 27 10.00 h Salsitxada 11.00 h Taller de Dibuix i Pintura 18.00 h Titelles 19.00 h Xocolatada 23.00 h Nit d’havaneres amb el grup L’Empordanet Dissabte 28 11.00 h Guerra de Confeti i pinyates 21.00 h Sopar de germanor 23.30 h Nit de ball Millenium Traca fi de festa


14 SANTA CECÍLIA Diumenge 22 09.00 h Traca 09.30 h Esmorzar 18.00 h Taller infantil 22.30 h Ball amb Clau de Sol Dilluns 23 11.00 h Scalèxtric 19.30 h Parc Espanya Industrial lliurament premis del guarnit de carrers 21.30 h Sopar d’avis 22.30 h Nit de sarsuela Dimarts 24 10.00 h Ofrena floral Sant Bartomeu 14.00 h Sardinada 17.00 h Taller amb els Mossos d’Esquadra 20.00 h Festa mexicana (Tacuba) 23.00 h Havaneres amb Port Vell i rom cremat Dimecres 25 11.00 h Discos dedicats 18.00 h Salsitxada Campofrío 23.00 h Discomòbil Dijous 26 12.00 h Guerra d’aigua 17.00 h Xocolatada infantil 18.00 h Karaoke infantil 21.30 h Sopar de germanor i bingo Divendres 27 13.30 h Concurs d’allioli 14.00 h Botifarrada 18.00 h Jocs de Taula 20.30 h Festa del frankfurt 23.00 h Bossa Nova Dissabte 28 13.00 h Concurs de truites i canapès 14.00 h Vermut fi de festa 23.00 h Discomòbil amb drag queens i canó d’escuma fi de festa 00.30 h Focs fi de festa

VALLADOLID Diumenge 22 11.00 h Traca 12.00 h Sardanes amb la Cobla Principal de Terrassa 17.30 h Titelles Un musical molt animal 21.00 h Concert de rock grup Insomni 23.00 h Concert de rock grup Unknown Dilluns 23 13.00 h Botifarrada i concurs d’allioli. Socis gratuït. No socis: 2,50 € 22.30 h Ball amb el trio Capricornio Dimarts 24 13.00 h Vermut Socis gratuït. No socis: 2 € 21.30 h Sopar de germanor amenitzat pel duo Celeste Dimecres 25 11.00 h Jocs infantils 12.30 h Salsitxada popular per gentilesa de Camprofrío

Festa Major de Sants 2010 17.30 h 22.30 h

Berenar d’avis amenitzat pel ballet Glamour Discomòbil

Dijous 26 13.00 h Sardinada Socis gratuït. No socis: 2 € 17.30 h Xocolatada, Jocs infantils Futis Futbol Taula 22.30 h Ball amb el grup Germans Molèstia Divendres 27 Matí i tarda · Fira d’artesans 22.30 h Ball amb l’orquestra Celeste Dissabte 28 13.00 h Costellada Socis gratuït. No socis: 3,50 € 17.30 h Pallassos Bitxicleta 22.30 h Havaneres amb el grup Mar Brava Rom cremat Traca de fi de festa

VALLESPIR Diumenge 22 10.00 h Traca i cercavila, tot seguit esmorzar 18.30 h Sardanes, concurs colles improvisades Cobla Mediterrània 23.00 h Discomòbil Sol y sona Dilluns 23 11.00 h Jocs per a la mainada 17.00 h 1a Trobada concurs de dòmino 19.30 h Parc Espanya Industrial repartiment de premis del guarnit dels carrers 23.00 h Cantada d’havaneres per el grup Port-Bo Dimarts 24 10.00 h Ofrena floral a Sant Bartomeu a l’església de Sants Al nostre carrer jocs. 11.00 h Jocs infantils. Farem marcs de fotos amb pasta 17.00 h 2a trobada concurs de dòmino 18.00 h Berenar homenatge amb animació 22.00 h Sopar de germanor i bingo Dimecres 25 11.00 h Taller amb els Mossos d’Esquadra i jocs, tot seguit salsitxada amb la col·laboració de Campofrío i Navidul 17.00 h Final concurs de dòmino i demostració de plaques de cava 23.00 h Ball amb el grup Esquitx Dijous 26 10.00 h Trobada de puntaires 18.00 h Xocolatada i animació amb + Tumàcat 23.00 h Ball amb Megamix Divendres 27 09.00 h Tot el dia mercat al carrer 23.00 h Ball orquestra Sabor Sabor Dissabte 28 12.00 h Lliurament premis populars de la festa major organitzat per Sants 3 Ràdio, i a continuació, vermut popular. 15.00 h Farem l’arròs al carrer i per pair-lo, bingo 23.00 h Ball orquestra Bosa Nova


15

Festa Major de Sants 2010

Agost 2010

ALTRES ACTES CASTELLERS DE SANTS - Cal Borinot UNA MÀ DE FESTES Diumenge 22 19.00 h Traca d'inauguració de la Festa Major Dilluns 23 18.00 h Xocolatada 19.00 h Animació infantil amb Oriol Canals – Fem Festa Major 22.00 h Cinema a la fresca. Projecció de la pel·lícula Planet 51 Dimarts 24 19.00 h Assaig al carrer 22.00 h Teatre. El lladre de guants blancs presenta Misteris Quotidians 23.30h La Repúbli-k de l'Avern (tabalers) Dimecres 25 21.00 h Sopar de Festa Major al carrer 22.30 h Miquel del Roig (cantautor) 24.00 h Ball de Gralles amb Quatrevents Dijous 26 22.30 h Oriol Foll i la Banda de l'all 24.00 h La Familia Rústika 18.00 h a 02.00 h Fira d'artesans Divendres 27 21.30 h Assaig al carrer 23.30 h Pepet i Marieta 01.00 h Soweto 18.00 h a 02.00 h Fira d'artesans Dissabte 28 11.00 h V Campionat de Botifarra I Campionat de Continental 14.00 h IV Botifarrada popular CremaPicaPuja 18.00 h Cercavila bastoners 20.00 h Pilar caminant (Pl. Sants – Cal Borinot) 21.00 h Acte conjunt al parc de l'Espanya Industrial 22.30 h Ray Callao 00.30 h Se Atormenta Una Vecina 18.00 h a 03.00 h Fira d'artesans Diumenge 29 12.00 h Actuació castellera de Festa Major amb Castellers de Sants, Xiquets de Reus i Moixiganguers d'Igualada

XII OPEN INTERNACIONAL D’ESCACS DE SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA Del 20 al 29 d’agost al Centre Cívic Cotxeres de Sants Data límit inscripció dijous 19 d’agost a les 14 h Formes inscripció: Telefònicament: 93 291 87 01 (Cotxeres) de 9 a 14.15 h. Excepte de l’1 al 8 d’agost Enviant un correu electrònic a: toniayza@secretariat.cat Web www.cotxeres-casinet.org/open Retransmissió dels primers taulers per Internet Pantalla gegant per veure els primers taulers per al públic. Entrada lliure.

I Cursa Popular de Festa Major Organitza: Unió Esportiva de Sants Inscripcions: a partir del 15 de juliol al c. Riego, 2. Diumenge 29 agost 09.00 - 09.30 h Carrer de Sants i Creu Coberta, entre Olzinelles i Moianés.

Tradicional Cursa ciclista Carrer de Sants i Creu Coberta Organitza: Volta ciclista a Catalunya, AE Diumenge 29 agost 10.30-13.30 h Carrer de Sants i Creu Coberta, entre Olzinelles i Moianès. Sortida i arribada davant del c.Riego.

Lliurament premis Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta Dijous 16 de setembre a les 19.00 h Sala de Plens de la Seu del Districte Creu Coberta, 104


Programa de la Festa Major de Sants 2010  

Programa de la Festa Major de Sants 2010

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you