Page 81

DANSKE REGIONER

Rent drikkevand

Ny itsikkerhedskampagne Digitaliseringsstyrelsen lancerer sammen med blandt andre Danske Regioner kampagnen ”Et klik kan ændre alt”, for at sikre opmærksomhed på problematikkerne omkring god IT-sikkerhed. I sundhedsvæsenet er der allerede i dag høj fokus på god IT-sikkerhed, understreger formanden for Danske Regioner, Stephanie Lose: ”I Danske Regioner passer vi på danskernes sundhedsdata, og vi er ekstremt opmærksomme på IT-kriminalitet. Men vi ved også, at når danskerne er på nettet, kan et øjebliks uopmærksomhed være nok til at give de forkerte adgang til mange slags personlige data. Det vil vi gerne være med til at forhindre med denne kampagne.”

”Regionerne tager gerne en større del af ansvaret for at få en bedre beskyttelse og forvaltning af det grundvand, der også i fremtiden skal give os drikkevand i verdensklasse.” Sådan skriver Heino Knudsen, der er formand for udvalget for Miljø og Ressourcer i Danske Regioner i et indlæg til miljøminister Lea Wermelin. I indlægget skriver Heino Knudsen også: ”De seneste år har vandværkerne igen og igen fundet nye pesticider i grundvandet, hvilket fik Lea Wermelins forgænger til at indføre nye forebyggende tiltag i form af en bedre beskyttelse af områderne tæt på vandværkernes boringer. Det er fint med fremadrettet beskyttelse, men det er langt fra tilstrækkeligt. Der er brug for en samlet og bred indsats. Her er det afgørende, at indsatsen over for jordforurening tænkes ind, og regionerne tager gerne en større del af ansvaret for at få en bedre beskyttelse og forvaltning af det grundvand, der også i fremtiden skal give os drikkevand i verdensklasse.” Indlægget er bragt på Altinget.

ET SUNDT SAMARBEJDE

Disse sider er skrevet af Danske Regioner og bringes i magasinet Sundhed. Danske Regioner repræsenterer de fem danske regioner og deres interesser nationalt og internationalt. Følg Regionernes arbejde med at udvikle sundhedsvæsenet på Facebook.com/DanskeRegioner og hjemmesiden regioner.dk.

Udo’s Oil™ har fået ny indpakning. Indholdet har vi naturligvis ikke rørt ved... Det er ikke kun etiket og kasse, vi har ændret. Navnet har også fået en overhaling, så det bedre matcher indholdet. For når et produkt har lagt sig i føresædet, siden det kom på markedet i Danmark i 1996, og stadig bibeholder den postion, så kan det kun betegnes som en klassiker! Samme fantastiske mekanisk koldpressede planteolier med naturligt indhold af omega 3-6-9, nu blot i nye klæder.

Udo’s Oil™ Omega 3-6-9 Klassiker fås i henholdsvis 250 og 500 ml flaske.

Fås i helsekostforrretninger, Matas samt flere netbutikker. Mere info på: panacea.dk

Udos-Oil_klassiker_208x140.indd 1

10/09/19 1:42 PM November nr.8 // 2019 | 81

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhed | November 2019  

Sundhed | November 2019