Page 62

Staudeengens aroniaprodukter

Sund Shopping

Staudeengens aroniaprodukter er 100 % økologisk ren aroniasaft uden tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer. Læs mere på: http://www.staudeengen. dk/Forside.html Staudeengen, tlf.: 6154 8485.

Protac Kugledynen™ Calm - 4 kg - Bomuld - Velegnet til unge og voksne. Afhjælper søvnproblemer, motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet og manglende kropsfornemmelse. Protac Kugledynen™ er et anerkendt hjælpemiddel mod søvnforstyrrelser. Kuglerne i dynen stimulerer berøringsansen og muskel-led-sansen og giver ro og tryghed. Brugeren får bedre kropsfornemmelse og falder nemmere i søvn. Calm-dynen er specielt udviklet til mennesker, som behøver sansestimulering, men er taktilt sky, ekstremt lydfølsomme eller let bliver overstimuleret. Kuglerne i Calm-serien ligger i lange rækker og giver dybe punktvise tryk. Når personen bevæger sig under dynen, ændres trykket let og det giver nye sanseindtryk til hjernen. Sanseindtrykkene dæmper angst og utryghed og beroliger hjerne og krop. Opvågninger og natteuro mindskes og søvn bliver dybere og mere uforstyrret. Elementer som er altafgørende for menneskers trivsel og læring. Sygeplejersker, sundhedsplejersker, terapeuter og forældre anbefaler Protac Kugledynen™. Dynen dæmper hyperaktivitet og stress og har gavnlig effekt på brugerens sanseintegration og motorik. Den kan bruges om natten som almindelig dyne og om dagen som tiltrængt pusterum. Dynen er specielt velegnet til unge og voksne med motorisk og psykisk uro, hyperaktivitet, manglende kropsfornemmelse og søvnproblematikker. Calm-dynen anbefales til unge og voksne med autisme og spiseforstyrrelser, men den har også gavnlig effekt ved f.eks. ADHD. Find siddepuder, knætæpper og madrasser m.m. på protac.dk eller tlf.: 8619 4103.

Zinobel Organic Boost — Dansk økologisk baseret top hudpleje -til dig, der ønsker både rent og økologisk indhold og toppen af dansk anti-aging hudpleje. Produkterne er fulde af beskyttende antioxidanter og rigtig meget anden naturlig ”hudmad” til pleje, hydrering og hjælp til vedligeholdelse af collagen. F.eks. høj koncentration af hyaluronsyre, vindruekerneekstrakt, beta-glucan, hele rækken af vitaminer, - og med hybenkerneolie som hovedolie, blandt en række af luksuriøse olier. Serien er lille og overskuelig. Kun 10 produkter, - det mest nødvendige. Den har opnået flere nomineringer til Danish Beauty Award, bl.a. Årets Danske Produkt og Årets Grønne Produkt og er blevet anvendt til pleje af skuespillernes hud under TV-produktioner. Og så er Zinobel Organic Boost bare en fornøjelse at bruge. Produkterne kan købes i helse butikker og på webshops. Se også www.zinobel.dk, FB Zinobel eller ring tlf.: 5240 1092.

Bamboo Pro Støttebind - Støtte til et aktivt liv Unikke selvvarmende støttebind med naturproduktet bambus trækul, der aktiveres af din kropsvarme og udsender infrarøde stråler samt negative ioner. Blodcirkulationen øges og giver en naturlig varme til dine muskler og led. Bambus trækul teknologien indeholder egenskaber, der kan cirkulere varme eller nedkøling i forhold til kroppen behov. Svedabsorberende og åndbart. Komfortabelt. Velegnet til sportsfolk og personer med ømme led i forbindelse med belastningsskader og slid. Den naturlige varme forbedrer: • ømme led på grund af alderen • restitution efter træning • blodcirkulationen • muskelspændinger • ømhed /stivhed • fleksibiliteten Støttebindet kan anvendes hele dagen og også om natten, så længe du har behov for det. Fås i flere varianter Købes hos: www.seniorshop.dk, www.bamboopro.dk og Helsam/ helsekostbutikker m.fl.

Værdigt toiletbesøg – hele livet. Prøv et CareBidet og få en mere behagelig og ren toilet hygiejne. Skift dit toiletsæde ud med vores elektroniske bidetsæde som forvandler toilettet til et Vaske toilet, der skyller med behagelig varmt vand og tørrer med tempereret luft. Hvad enten du ønsker hjælp til toiletbesøg eller blot ønsker en bedre nedre hygiejne, så kan vores bidetsæde være løsningen. Vi leverer til størstedelen af landets kommuner og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig. Se mere på www.carebidet.dk eller kontakt os på 75 56 32 44 eller på mail info@honorecare.dk

Din fantastiske brystmælk Fra det øjeblik du bliver gravid, begynder et helt nyt lille menneske at vokse inde i din krop. Og i løbet af den første måned begynder din krop også at udvikle et fantastisk nyt madsystem. Amning er noget helt specielt, smukt og sundt. Amning er praktisk og gratis præcis ligesom vores e-bog. Den interaktive, digitale vejledning fører dig gennem hvert eneste af de vigtigste trin i udviklingen af din produktion af brystmælk. Læs mere på: Medela.dk/ebook

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhed | November 2019  

Sundhed | November 2019