Page 4

Årets Juleog Nytårsgave Julen og nytåret står for døren og det er tid til, at du skal finde årets gaver til dem, du holder af. Så hvad er mere oplagt end at give et abonnement på SUNDHED+. Magasinet kommer med gode ideer til, hvordan vi kan passe på os selv og hinanden, samtidig med at vi nyder livet.  UNDHED+ giver dig det bedste S indblik i den nyeste forskning. Udover at følge med i dansk forskning giver magasinet dig samtidig et unikt indblik i udenlandsk forskning. Derfor bliver magasinet også læst af læger og andre fagfolk. SUNDHED+ bringer altid en længere udgave af interviewet, som i denne måned er med Nina Munch-Perrin og Kåre Quist. I 2019 er blandt andre Sigurd Barrett, Sebastian, Bonderøven og Lisbeth Dahl blevet interviewet til magasinet. Magasinet skal nemlig også være underholdende at læse og det er netop årsagen til disse interviews, som samtidig kan inspirere i din egen hverdag. SUNDHED+ består altid af et dybdegående tema. I denne måned er temaet Succes. I 2019 har temaerne blandt andet været Aktiv Dødshjælp, Spiritualitet, Musik og Søvn. Temaerne giver dig med andre ord indblik i forskellige aspekter af sundhed. SUNDHED+ bliver sendt til din postkasse. Mange læsere skriver til os, når de har ledt efter magasinet på apoteket eller sygehuset. Hvis du bestiller magasinet, så slipper du for at lede efter det.

SUNDHED arbejder sammen med:

MAGASINET

MAGASINET SUNDHED November 2019, 5. årgang

 r du træt af annoncer? Så får du i E SUNDHED+ et magasin med mere tekst og færre annoncer. Du kan bestille magasinet på hjemmesiden magasinet-sundhed.dk/abonnement eller ved at ringe til os på 60 54 08 36.

ISSN 2445–7604 Udgiver Magasinet Sundhed Rytterknægten 6 6000 Kolding Ansvarshavende redaktør Nils Sjøberg nils@magasinetsundhed.dk Tlf.: 2424 0557 Tema ansvarlig Jakob Thomas sundhed.artikler@gmail.com Salgschef Anders Høgh

Du kan vælge mellem: 4 numre af SUNDHED+ direkte i postkassen til 99 DKK •• 8 numre af SUNDHED+ direkte i postkassen til 289 DKK •• 4 numre af SUNDHED+ digital udgave til 80 DKK Du kan naturligvis selv bestemme, om magasinet sendes til din postkasse eller gavemodtagerens postkasse.

annonce@magasinet-sundhed.dk

Du ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår fra os på Magasinet Sundhed og SUNDHED+ Næste nummer udkommer midt i januar.

Er magasinet ikke kommet?

••

God læselyst

Tlf.: 2721 6909 Kunde- og abonnementsansvarlig Anders Høgh administration@magasinetsundhed.dk Tlf.: 6054 0836

Tlf.: 2721  0836 e-mail: administration@magasinet-sundhed.dk

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhed | November 2019  

Sundhed | November 2019