a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 9

interview

I december afværgede Politiets Efterretningstjeneste et planlagt terrorangreb mod et eller flere mål i Danmark. Men Jacob fortæller, at han ikke længere følger med i den sag. Livet går videre, og her og nu drejer det sig for ham om næste arbejdsopgave, næste manuskript. Men de mennesker, som passer på os andre ved at forebygge katastrofen, burde til gengæld hædres mere, mener han. ”Det er så betændt. Hele præmissen om at føre krig på sådan en farlig og fuldstændig nådesløs måde. Så de, der opklarede det, skulle da have haft et klap på skulderen.” ”Det fik de også,” siger Lotte, som heller ikke har ændret vaner i forhold

til den eventuelle terrortrussel, der er mod danske mål. ”Jeg er mere bange for, at der sker min søn noget, end at der sker mig selv noget,” siger hun. ”Han er jo ude af syne. Jeg har overhovedet ikke tjek på, hvad han laver. Min angst er sådan noget helt irrationelt noget med, at han befinder sig det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.” ”Åh, jeg vil ikke høre om det,” siger Jacob, der for nyligt blev far. ”Nej, men bekymringerne holder aldrig op,” fastslår Lotte, hvis søn, Louis, er 26 år og i gang med en karriere som skuespiller. Ligesom begge sine forældre.

Jacob fortæller, at han godt kan være bange for at stille sin kuffert fra sig i lufthavnen af frygt for at skræmme en masse mennesker. Hvilket får Lotte til at huske engang, hun glemte sin kuffert ved en skranke i lufthavnen, og først kom i tanke om den et kvarter efter, i sidste øjeblik inden politiet kom. ”For 25 år siden havde man bare taget den taske og afleveret den i informationen og sagt: Der er en, der har glemt sin taske. I dag er der ingen, som tør røre ved en efterladt kuffert,” siger Jacob. ”Men det er dog trods alt noget, man kan leve med,” tilføjer Lotte.

LÆS HELE INTERVIEWET Dette er en forkortet udgave af interviewet. Du kan læse hele interviewet i SUNDHED+, som leveres til din adresse. Læs mere på side 4. SUNDHED+ kan bestilles på hjemmesiden magasinet-sundhed.dk/abonnement, du kan kontakte os på telefon 60 54 08 36 eller du kan skrive til os på facebook.com/ magasinetsundhed.

Marts // 2019

| 9

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhes | Marts 2020  

Sundhes | Marts 2020