a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 70

Sund Shopping Colpropur

Årsagsbehandling og holistisk sundhed

Colpropur er hydrolyseret collagen med vitamin C. Det er godt for muskler og led samt for huden. Colpropur bidrager til vedligeholdelse af MUSKELMASSE og af normale KNOGLER. Vitamin C bidrager til normal dannelse af collagen, der har betydning for normalt fungerende KNOGLER, BRUSK, TANDKØD, HUD og TÆNDER. Daglig dosis for Colpropur er 10 g. Der er en måleske med i dåsen. Colpropur udrøres nemt i mælk, sojadrik, havredrik eller andre plantebaserede drikke, eller i kaffe, kakao, yoghurt, milkshake, te, juice eller andre drikke efter eget valg. Vi anbefaler at indtage produktet i mindst tre måneder for at opnå virkningen. Er ikke egnet til personer, der har Føllings sygdom (phenylkrtonur). Forbrugere, der er på ordineret diæt med lavt indhold af protein, må kun indtage produktet i samråd med lægen. Der er to varianter: Colpropur med neutral smag og Colpropur med vaniljesmag. Læs mere på: www.maxipharma.dk eller tlf.: 8629 2955.

Nye ressourcer, øget sundhed, vitalitet, livsglæde og aktivering af kroppens egne helbredende mekanismer – det er nøgleord for 1:1 forløb hos Lisbeth Tordendahl, der er privatpraktiserende biopat/naturopath i København på 20. år. Med naturlige metoder som relevante kostjusteringer, vitamin-mineraltilskud, urtemedicin, homøopati mm. sammensættes individuelle handlingsplaner, skræddersyet til hver persons tilstand og specifikke behov ud fra en holistisk menneskeforståelse. De bagvedliggende årsager adresseres, kroppen aflastes, støttes og styrkes så et godt fundament for overskud og balance i hverdagen skabes. Lisbeth har desuden udgivet fem kogebøger, heriblandt den prisvindende Grønne proteiner – sundhed & nydelse og senest Kål og Kærlighed. Læs mere på lisbethtordendahl.dk og bliv inspireret af Lisbeth på Instagram og Facebook til sund, bæredygtig grøn livsstil.

Skønhed starter indefra

God mundhygiejne

Studier har vist at indtagelse af marine kollagen kan have en anti-aging effekt. Ønsker du at pleje din hud indefra gennem din kost, er Vild Nord® Marine Collagen et effektivt redskab til at give huden ekstra fugt og spændstighed. Vild Nord® Collagen Gold er en unik inner beauty blanding, der består af marine kollagen fra bæredygtigt fiskeri tilført vitamin C og vildthøstet tang, der bl.a. indeholder jod, magnesium og kalk. Tilfør dagligt en ske af Collagen Gold fx til din kaffe og giv din hud en eksklusiv skønhedsbehandling indefra.

God mundhygiejne og velvære har meget med hinanden af gøre, alle som er blevet forhindret i at børste tænder ved dette. Plak sætter sig på tænderne og kan give ubehagelige lugtgener. Sundhedsstyrelsen og din tandlæge anbefaler derfor at du børster dine tænder min. 2 gange dagligt. Et godt supplement til din tandbørste er mellem rumsbørster, idet din tandbørste kun rengøre 70 pct af din tandoverflade og de restererede 30 pct kan rengøres med en mellemrumsbørste. Det er ikke ligegyldigt hvilken tandbørste du bruger, en standard tandbørste har mellem 800-1100 spredte børstehår og efterlader en stor mængde plak tilbage på tænderne. CURAPROX har udviklet en tandbørste med 5460 tæt siddende børste fibre som giver en tæt og uovertruffen rengøring. De tætte og extrem bløde børstehår giver en optimal rengøring i selv svært tilgængelige områder. CURAPROX 5460 bliver anbefalet af Danske tandplejere. Læs mere på: curaprox.dk eller tlf.: 7026 8170.

• Anti-aging • Hydrerer huden • Mindsker fine linjer • Smagsneutral • Nordisk, ren & naturlig Læs mere på vildnord.dk eller tlf: 7734 0909.

Helm

Spisekisel med urter

Forkert valg af skoletaske kan give rygsmerter hos børn. Det er ikke nok med et pænt print på en rygsæk eller skoletaske. Det vigtigste er rygsækkens ergonomiske funktion, så den giver dit barn den helt rette støtte. Sidder skoletasken ikke korrekt fra starten, kan dit barn få eventuelle rygsmerter i fremtiden. Hos Helm vil vi forebygge dette bedst muligt, og vi står derfor klar til at vejlede dig bedst muligt. Børn er forskellige og derfor har vi Danmarks største udvalg, så dit barn får den helt rigtige skoletaske. Find din nærmeste butik og se udvalget på www.helm.nu

Kisel, brændenælde og padderokke har et naturligt indhold af silicium, og disse tre ingredienser udgør Spisekisel med urter. Pulverblandingen er et nyt produkt fra danske Natur-Drogeriet, som i år kan fejre 75 års-jubilæum. Brændenælde bidrager til at vedligeholde normal hud, knogler, negle og hår. Kiselgur er naturligt forekommende, kaldes også diatomit og er aflejringer med et højt indhold af fossile skaller af kiselalger. 200 g, vejledende udsalgspris kr. 89,95 Læs mere på: natur-drogeriet.dk eller tlf.: 8692 3333.

70 |

MAGASINET SUNDHED

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhes | Marts 2020  

Sundhes | Marts 2020