a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 68

Sund Shopping Staudeengens aroniaprodukter

Ny dansk metode mod stress, angst og depression

Staudeengens aroniaprodukter er 100 % økologisk ren aroniasaft uden tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer. Læs mere på: http://www.staudeengen. dk/Forside.html Staudeengen, tlf.: 6154 8485 / 6154 8484.

Matting Office Wellness ” Vi skaber sunde arbejdspladser som giver kreative og langtidsholdbare mennesker”. Matting Office Wellness tilbyder løsninger til sunde arbejdspladser samt koncepter som bekæmper stillesiddende adfærd på kontoret. Bevægelse i arbejdstiden vil resultere i lavere sygefravær, bedre samarbejde, højere livskvalitet og øget effektivitet. Du har mulighed for, helt gratis, at teste et udvalg af produkter, som gør det lettere at være aktiv på jobbet, samt mindsker gener der kan forekomme ved skrivebords arbejde. Udover gratis produkter til test, har du også mulighed for helt gratis at booke en konsulent til din virksomhed, til et oplæg omkring sundhed på jobbet. ” Find mere information på: www.mattingofficewellness.dk, www. hadetgodtpaajobbet.dk eller tlf.: 3930 0802. Intensiv genfugtning:

NEOSTRATA Bionic Face Serum

- Al hud har brug for fugt! NEOSTRATA Bionic Face Serum, et yderst effektiv antiaging-serum, som tilfører huden intensiv fugt. Et serum, som forebygger og reparerer, har en værdifuld antioxiderende effekt og virker blødgørende og helende på huden. Undersøgelser har dokumenteret, at Bionic Face Serum kan forbedre solskadet og ældet hud. Huden kommer til at se yngre og sundere ud. Bionic Face Serum indeholder laktobionisk syre, en vigtig teknologi, som blev introduceret af NEOSTRATA. Syren danner en unik hinde, som gør huden jævn og silkeblød.

Læs mere på neostrata.dk eller tlf.: 3391 9148.

Oplever du stress, angst eller depression – og har andre behandlinger ikke virket? Så er en gratis prøvesession med Neurocoaching måske noget for dig. Neurocoaching er et neuropsykologisk træningssystem, der er baseret på moderne, biologisk forskning. Du lærer at ”overskrive” de hukommelsesmønstre, der triggede dit stresssystem. Og samtidig lærer du at få hele hjernen til at arbejde bedre sammen, så enkelte dele ikke længere konstant kan starte fejlalarmer. Iflg. en valideret undersøgelse kan de fleste tilfælde af angst, stress og depression med Neurocoaching fjernes på 3-5 sessioner. Systemet bygger bl.a på nobelprismateriale fra år 2000. Metoderne har også vist sig effektive i forhold til sorg, kærestesorger og spiseforstyrrelser. Læs mere på www.neurocoaching.dk eller tlf.:7027 6100.

Søvnkuren Søvnkuren - til dig, der er træt af at sove dårligt af Lis Lyngbjerg … Ligger du og roterer hver aften, før du langt om længe falder i søvn? Eller vågner du med et pling klokken 3.33, hvorefter tankerne begynder at køre rundt? Bare rolig. Du kan komme til at sove godt igen. Lis Lyngbjerg, specialist i ledelse og stress, sørger i ’Søvnkuren’ for, at du kan begynde at løse dit søvnproblem allerede i dag. Læs mere på: www.griffle.dk eller tlf.: 4052 0989.

KiK Nu! Online forældretræning KiK Nu! er for dig, som oplever mange konflikter med dit barn. For dig, der gerne vil blive klogere på, hvordan du bedst støtter dit barn. Med KiK Nu! får din familie mere overskud i hverdagen. KiK Nu! er målrettet forældre til børn med ADHD, eller lignende vanskeligheder, i alderen 3-9 år, men det kan bruges af ALLE forældre som ønsker at styrke sin forældrerolle. Du kan begynde KiK Nu! på alle tider af døgnet, hele ugen, og modulerne virker på PC, tablet eller mobil. ADHD-foreningen har udviklet KiK Nu! med støtte fra Egmont Fonden, og det koster kun 100 kr. at deltage. Læs mere på www.adhd.dk/kik-nu

68 |

MAGASINET SUNDHED

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhes | Marts 2020  

Sundhes | Marts 2020