a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 35

NATUREN KALDER

små blomster kaldet gæslinger, der om foråret pryder de mange piletræer, vi har i den danske natur.

CITRONSOMMERFUGLE I marts kan man opleve de første citronsommerfugle rundt om i naturen, som

en dejlig flyvende gul forårsbebuder. De røde skovmyrer begynder at kunne ses i store plamager uden på deres myretuer. Her sidder de i solen og bliver ladet om med varme og energi. Der er også andre dyr, der suger solens energi til sig i det tidlige forår og det er hugormene. De har brug for varmen for selv at få energi. Også padderne titter frem, når varmen tillader det.

Bliv dog ikke alt for skuffet, hvis der ikke kommer flere hundredtusinder stære. For de kan godt finde på at skifte overnatningssted i perioder, hvor der kommer lidt for mange rovfugle til deres sted. Men der vil som regel dukke nogle flokke op.

SORT SOL Marts måned er en god måned at opleve Sort Sol. Normalt kan man fra februar til april se stærenes træk, hvor de blandt andet samles i kolossalt store flokke for at gå ned i områder med masser af siv. Flokkene kan være så store, at de skygger for solen - deraf navnet Sort Sol. Et af de fantastiske steder at opleve dette fænomen er ved Avnbøl, ved den dansk-tyske grænse. Tag et siddeunderlag med, en kikkert og vær dér i god tid før solnedgang. Så er der lagt op til en uovertruffen naturoplevelse.

ET SUNDT SAMARBEJDE Naturvejlederforeningen har nedsat et panel af sundhedsredaktører, som leverer tips og gode råd til, hvad der kan lokke store og små op af sofaen og ud i det fri lige nu. At komme ud i naturen er nemlig godt for alle. Både fysisk og psykisk. Endnu mere inspiration kan du finde på www.naturvejleder.dk.

www.spirularin.dk

Vortecreme Baseret på mikroalger Spirularin® VS indeholder et biologisk aktivt ekstrakt fra mikroalgen spirulina platensis. Spirularin® VS udnytter mikroalgens antivirale og forebyggende egenskaber til gavn for den vorte udsatte hud. Cremen er yderst skånsom og kan anvendes af børn ned til 3 år. • • •

Plejer og beskytter vorte følsom hud Styrker hudens genopbygning Skånsom behandling

Active ingredie

nt 2015

Fås på udvalgte apoteker, i helsekostbutikker eller på pharmovital.dk • Forbrugertelefon: 39 617 618 Få mere at vide på spirularin.dk

Marts // 2019

| 35

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhes | Marts 2020  

Sundhes | Marts 2020