{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 71

Økologisk propolisspray til halsen

Elmedistraal-apparat

Natur-Drogeriet har lanceret en økologisk propolisspray til irritation i halsen. Sprayen er en blanding af blandt andet honning og urter – herunder salvie, echinacea, timian, vejbred og morgenfrue, der er gode ved irritation i hals og svælg. Når du mærker irritationen, kan du spraye i mundhulen 2-4 gange dagligt. Vejledende udsalgspris: kr. 119,95 / 30 ml

Elmedistraal-metoden virker direkte ind på blodkarrene og har derved effekt på kredsløbet. Blodcirkulationen bliver forbedret. Også muskelspændinger, sportsskader, knoglebrud og heling af sår er områder, hvor Elmedistraal-metoden er effektiv. Apparatet er til hjemmebrug. Læs mere på: http://www.elmedistraal.dk/ Elmedistrål A/S, tlf.: 2892 8404

EPA-GLA+ EPA-GLA+ er et bredt fedtsyre-produkt, hvor man får et afbalanceret tilskud af Omega 3-6-7-9 fedtsyrer og fosfolipider. EPA-GLA+® indeholder de lange flerumættede Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA, som vi normalt kun får fra fisk. Disse fedtsyrer er essentielle, forstået på den måde, at de skal tilføres kroppen på samme måde som f.eks. vitaminer, da kroppen ikke selv kan danne disse livsvigtige byggesten. Fiskeolien i EPA-GLA+® er en af de reneste fiskeolier i verden, som af samme grund har vundet flere internationale priser. Fiskeolien i EPA-GLA+® testes for langt flere parametre end myndighederne kræver, så man er sikret et kvalitetsprodukt. Forhandles hos Helsam, Helsekostforretninger, Matas samt udvalgte apoteker.

Blue Berry™ Plus Øjenvitamin ”Blue Berry™ Plus øjenvitamin fra New Nordic, hjælper med at bevare øjets sundhed og er til dig der vil holde dine øjne sunde og bevare et normalt syn. Kosttilskuddet indeholder bl.a. blåbær, tagetes, øjentrøst og næringsstofferne Vitamin A, kobber og zink, som kan være med til at sikre, at du får lige præcis de næringsstoffer, som dit øje kræver, hvis du vil passe godt på dit syn. Vitamin A og zink bidrager til at bevare et normalt syn og som vedligeholder og understøtter øjets funktion. Derudover bidrager vitamin A også til at opretholde en normal fugtighed i slimhinderne, som modvirker tørre øjne og tørre hornhinder. Blåbær kan være svære at indtage i store mængder året rundt, hvis du vil bruge dem lige præcis til at forebygge eller bedre øjenproblemer, og derfor kan det være en god idé at supplere med kosttilskud.” Læs mere på newnordic.dk eller tlf.: 4632 3344.

Punalpin® PLUS Punalpin® PLUS er kosttilskuddet til manden, som gerne vil optimere sin sædkvalitet ad naturlig vej. Produktet er klinisk testet på en offentlig dansk fertilitetsklinik. Hovedingredienserne er en patenteret kombination af granatæbleekstrakt og galangarod. Derudover er mineralerne selen og zink samt aroniabær tilsat. Selen bidrager til normal sædcelledannelse, mens zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion. Prøv én af følgende 3 produktvarianter: Punalpin® PLUS til 3 måneder, Punalpin® PLUS til 1 måned eller Punalpin® til 3 måneder uden aronia og mineraler. Punalpin®-produkterne er udviklet af danske forskere fra firmaet Nerthus ApS. Produkterne kan købes via hjemmesiden www.punalpin.dk, hvor der også findes mere information om produkter, forskning og sædkvalitet.

Januar-Februar // 2020

| 71

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhed | Januar-Februar 2020  

Sundhed | Januar-Februar 2020