{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 30

Find det på apoteket

Spirularin® VS - kemifri og naturlig beskyttelse Plejer og beskytter vorte inficeret hud Til de lette og moderate tilfælde af vorter, er Spirularin® VS et godt og naturligt alternativ til den traditionelle behandling. Spirularin® VS indeholder plejende og beskyttende ekstrakter og olier, samt birkebarkekstrakt, der gør at de aktive ingredienser trænger igennem hård og forhornet hud.  Produktet indeholder det patenterede ekstrakt Spiralin® fra mikroalgen Spirulina Platensis.  Anvendelse af Spirularin® VS Et tyndt lag Spirularin® VS påsmøres to gange dagligt. Cremen trænger hurtigt ind i huden. De gode erfaringer fra brugen af produktet er opnået uden brug af frysning, syre eller laser.    Anbefales ikke til børn under 3 år.

Væk i morgen Væk i morgen giver hurtig lindring i hals og svælg. Generationer af danskere har siden 1982 haft glæde af halstabletten Væk I Morgen med råmælk (colostrum) fra køer som netop har kælvet og lysozym fra æggehvide. Colostrum indeholder bl.a. en stor mængde antistoffer. Lysozym er et enzym der kan ødelægge bakterier. Væk I Morgen er kosttilskud og indholdet er af naturlig oprindelse og uden kunstige sødestoffer. Væk I Morgen kan gives til børn over 1 år. Fås på Apoteket, MATAS, Kvickly, Fakta, Rema 1000, Føtex, Bilka, Helsam m.m. Vejledende udsalgspris Kr. 25,00.

FIT Smerteplaster Knæ FIT004 er specielt designet til knæet og anvendes ved knæsmerter, senebetændelse, inflammation og overbelastningsskader. Fit-plastrene indeholder ingen medicin, og de er dermatologisk testet på sart hud. Fit-plastre reflekterer kroppens egen infrarøde varmebølger, og der mærkes en effekt op til 8-9 cm ind i kroppen. Der findes også plastre til albue, lænd, skulder og ryg/nakke m.m. Læs mere på fit-plaster.dk/ eller ring tlf.: 3688 9905.

30 |

MAGASINET SUNDHED

SanoKardio® en lille kapsel for et sundt hjerte

SanoKardio er et kosttilskud, der med sit indhold af et koncentreret tomatekstrakt samt tiamin har vist en gunstig effekt på hjerte og kredsløbet. Indholdet svarer til, at man spiser 6 solmodne tomater af bedste kvalitet.   Naturligt indhold af carotenoider og plantesteroler: • Hele 4 naturlige carotenoider fra tomaten, blandt andet betacaroten og lycopen. • Naturligt indhold af plantesteroler • Dokumenteret ved klinisk forskning    Effekten af SanoKardio kan ses allerede efter 30-90 dage. Dosis er 1 kapsel dagligt.  SanoKardio er tilsat tiamin, som bidrager til en normal hjertefunktion.

Microdacyn® Microdacyn® fås som en hydrogel- og væske, hvor kroppens egen forsvarsmekanisme mod sygdomsfremkaldende bakterier er genskabt vha. ultrarent vand og fint raffineret kogesalt, som har gennemgået en elektrisk proces. Microdacyn® øger ophelingstiden ca. 30-40%, og ved brandsår er ophelingstiden op til 50% hurtigere samtidig med, at tendensen til dannelse af arvæv nedsættes væsentligt. Produktet indeholder ikke skadeligestoffer og antibiotika. Microdacyn® hydrogel og -væske anvendes til pleje og heling af kroniske sår, diabetiske fodsår, Ulcus cruris (arteriel og venøse), inficerede decubitus sår, forbrændinger (1., 2. og 3. grads), onkologiske sår, profylaktisk bakteriehæmmende ved akut opståede sår, Inficerede og nekrotiske traumatiske sår og operationssår. Produktet kan også effektivt anvendes til øjenbetændelse, bylder, akne og svamp i munden og på kroppen.

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhed | Januar-Februar 2020  

Sundhed | Januar-Februar 2020