{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 24

OPSKRIFTER

SUNDT, BILLIGT OG LET Det kan være lidt af en udfordring at finde retter, som er sunde, billige og lette. Magasinet har i dette nummer fået mulighed for at gå på opdagelse i FADL’s Forlag nye bog ”Nemt på budget”. Ud af i alt 75 opskrifter har vi udvalgt syv opskrifter, som alle lever op til kravet om sundhed og som er overkommelige i både pris og tid i køkkenet. Bogen ”Nemt på budget” indeholder opskrifter fra ni populære kogebøger, som er skrevet af nogle af verdens største kogebogsskribenter.

AVOCADO med RISTEDE MANDLER og PARMESANFLAGER 2 personer Internettet vrimler med flotte avocadobilleder, og det er fuldstændigt velfortjent, at den grønne, nøddeagtige frugt har fået sit gennembrud. Med sin fede og milde smag vil den kunne smigre sig ind hos de fleste. I denne opskrift får den selskab af salte, ristede mandler og parmesan, der sammen med citronen giver et ekstra kick til smagen. Ingredienser: 1 håndfuld mandler 1 tsk. flagesalt 1 stor avocado 2 håndfulde rucola bladene fra 2 stængler bredbladet persille 1 håndfuld parmesanflager 2 spsk. olivenolie saften af ½ stor citron

Tørrist mandlerne med salt på en varm pande. Halvér avocadoen, fjern stenen, og pil skrællen af. Skær avocadoen i skiver, og anret den på en bund af rucola. Fordel persille og parmesanflager over avocadoen. Dryp med olivenolie og citronsaft, og drys med de ristede mandler.

MÅNEDENS KRYDSORDSGEVINST: Opskrifterne i denne måned kommer fra bogen ”Nemt på budget”. Bogen samler i alt 75 opskrifter fra ni populære kogebøger, der er skrevet af en stribe af verdens mest populære kokke. Hvis du løser månedens krydsord, kan du vinde et eksemplar af bogen.

24 |

MAGASINET SUNDHED

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhed | Januar-Februar 2020  

Sundhed | Januar-Februar 2020