Page 49

MÅNEDENS GRØNNE

Du kan læse hele eventyret på hjemmesiden visitandersen.dk/hyldemor. H.C. Andersen skrev også et digt om hylden:

Imellem havens buske I solskin, regn og rusk, Med store blomster-duske Står der en hyldebusk. I duften er der lindring Når hjertet er bespændt, Dér kommer hver erindring Om gammelt, kært og kendt

Shakespeare bruger derimod hylden som symbol på sorg i ’Cymbeline’, som er skrevet mellem 1608 og 1610, og kalder hylden ildelugtende: ”And let the stinking elder, grief, untwine. His perishing root with the increasing vine!”

Din nye bedste rejsekammerat 05201904

Med det strimmelfrie Accu-Chek® Mobile blodsukkerapparat behøver du kun at pakke én ting, når du skal på farten! Og med Accu-Chek Mobile trådløs adapter kan du blive forbundet til en helt ny verden fuld af overblik, støtte og motivation med mySugr diabetesapp! Bestil din Accu-Chek Mobile og den trådløse adapter på www.accu-chek.dk/adapter. Download mySugr appen via:

ACCU-CHEK, ACCU-CHEK MOBILE og ACCU-CHEK FASTCLIX er varemærker tilhørende Roche. © 2019 Roche Diagnostics. mySugr er et varemærke tilhørende mySugr GmbH. App Store er et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play er et varemærke tilhørende Google LLC.

juni nr.5 // 2019

| 49

Profile for Magasinet Sundhed

Sundhedplus | Juni 2019  

Sundhedplus | Juni 2019