a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 9

Alt det nye

BEAUTY Roser i overflod Månedens favoritter SKØNs skønhedsredaktør, Cathrine Park, kommer i forårshumør med rosenduft, rouge og farven lyserød.

Forestil dig, at du står midt i en rosenmark i den sydfranske by Grasse og indsnuser duften af dugfriske roser, der er klar til at blive høstet en tidlig morgen i maj. Det er lige netop idéen med Francois Demachys nyeste duftkreation for Dior, Miss Dior Rose N’Roses, som er en virkelig dejlig og tidløs rosenduft med noter af centifolia-rose og damaskus-rose, der får selskab af deres tyrkiske og bulgarske kusiner. DIOR Miss Dior Rose n’Roses, 50 ml, 625 kr. Fås på matas.dk

KVD Vegan Beauty Everlasting Blush, fås i 6 farver, her vist i ‘Peony’, 195 kr. Fås på matas.dk

FÅ R D I G T I L AT R Ø D M E

Måske kender du Kat Von D som hende den cool tatovør med eget tv-show, men faktisk har hun siden 2008 lavet en makeupserie, hvor hun også kan få afløb for sin kunstneriske sans. Blandt forårsnyhederne finder du hendes første blush – Everlasting Blush, som er 100 procent vegansk, og hvis silkebløde mikropudder giver smuk rosenglød med bare et enkelt strøg, og som smelter naturligt sammen med din hud.

TEKST Cathrine Park

Dine læber – bare smukkere

Hvis du, som jeg, heller aldrig helt er blevet fortrolig med en god gammeldags farvemættet læbestift, vil du sikkert også elske Lancômes nye læbebalsam. Den plejer læberne med fugt, får dem til at syne mere fyldige, og så kan du vælge mellem 9 skinnende nuancer fra helt lys pink til dyb bordeaux, som hver især fremhæver dine læbers egen naturlighed.

PSST!

Sensai tænker bæredygtigt. Du kan nemlig købe en refill til din Eyebrow Pencil separat for 150 kroner og dermed genbruge det lækre hylster.

LANCÔME L’Absolu Mademoiselle Balm, fås i 9 nuancer, her vist i ‘Cold Pink’, 250 kr. Fås fra slut marts på matas.dk

SKØN 9

VIND! I samarbejde med Sensai udlodder vi Styling Eyebrow Pencil til tre heldige vindere. Hold øje med konkurrencen på SKØNs Facebook i marts.

JA PA N S K , N Å R D E T E R B E D ST

Endelig er Sensai tilbage på matas.dk, og det er jeg personligt svært tilfreds med. Sensai er nemlig japansk beauty, når det er bedst, for du får højteknologisk hudpleje i et perfekt mix med japanske traditioner. Den her måned har jeg valgt at fremhæve en ny favorit fra deres makeuplinje, for deres Styling Eyebrow Pencil er en gave til øjenbryn, som trænger til at ‘komme i form’ og få lappet de små huller, der kan komme med alderen. Resultatet er fint og naturligt – lige som jeg kan lide det.

SENSAI Styling Eyebrow Pencil, fås i tre nuancer, 280 kr. Fås på matas.dk

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020