a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 81

Månedens beautyguru

Lines 3 bedste tips til en forårshud i balance 1. BRUG A-VITAMIN Environs AVST-serie med A-vitamin er et smart optrapningssystem med den højeste koncentration af A-vitamin tilladt, der styrker og forbedrer huden. 2. LÆR EN MASSAGETEKNIK Gå til en ekspert, og lær de rigtige massageteknikker til dit ansigt og hud – det vil gøre en kæmpe forskel!

Mere om Line

Efter 18 år som kosmetolog åbnede Line Friis sin egen klinik, Dare to Care, i sin lejlighed, men hurtigt måtte klinikken rykke i større lokaler på Østerbro i København. Her guider hun hver dag sine kunder i hudpleje, der er skræddersyet til den enkeltes hud, for ikke en hud er den samme i Lines øjne. Læs mere på klinikdaretocare.dk

3. FÅ EN ANSIGTSBEHANDLING Få hjælp hos en hudplejeterapeut til at balancere din hud efter det store vejrskift mellem vinter til forår. Her gør en skræddersyet ansigtsbehandling underværker.

FOTO PR

Hvad er årsagen til, at mange kvinder med alderen udvikler rosacea? Rosacea er jo en kronisk betændelsestilstand, som typisk rammer kvinder, selv om de værste tilfælde faktisk er at finde hos mænd. Det er en arvelig hudsygdom, men den kan også blive “trigget” af vores livsstil og vejret. Man skal dog ikke tage alt for gode varer, så det er en god investering at få lavet en hudanalyse hos en professionel, så du kan få den rigtige hjælp og ikke fejlbehandler huden.

LINE FRIIS

Hun bringer din hud i balance Rigtig mange kvinder har fået en smukkere og gladere hud, efter de har været i Line Friis’ kyndige hænder. Selv den mest sensitive og rosacea-plagede hud kan den garvede hudplejeekspert få på ret køl igen.

Er der ellers forholdsregler, man skal tage, når man døjer med rødme og rosacea? Kosten spiller en rigtig stor rolle for, hvordan din hud ser ud. Jeg vil anbefale at spise 80 procent basisk eller anti-inflammatorisk kost. Du kan også tage en syretest, da for meget eller for lidt mavesyre har en stor indflydelse på rosacea. Det gør du ved at blande en kvart teske natron i et glas vand og drikke det på tom mave og vente på, at der kommer en stor bøvs. Hvis der går to minutter, har du for meget mavesyre, går der to til fire minutter er det et fint niveau, men går der over fire minutter, har du for lidt.

Hvad er de typiske kendetegn på rosacea? Kan man ellers gøre noget særligt for at De fleste tager fejl af sensitiv hud komme rosacea til livs? TEKST Nanna Skousbøll og rosacea, men i modsætningen til Kvinder med rosacea mangler ofte B-vitamin sensitiv hud er rosacea stærkt afog zink, så kosttilskud er et godt sted at starte. grænset med specifikke plamager Og så skal man forsimple sin kost og behandi ansigtet. Det er typisk rødme på kinderne, hagen, næsen og i ling af huden. Jeg vil hellere bruge et par produkter, som jeg ved, virpanden, men du kan også få røde øjne og ører. ker, i stedet for at irritere huden unødvendigt med mange forskellige cremer og renseprodukter, som kun gør det værre, fordi huden ikke Hvilken hudplejerutine vil du anbefale til kan holde til det. hende med rosacea? Når du går til en hudlæge med rosacea, vil de helt sikkert sige, at Hvordan behandler I rosacea, rødme og sensitiv du helt skal undgå at røre ved huden. Men skal du gøre noget ved hud hos Klinik Dare to Care? det, bliver du er nødt til at behandle huden – du skal bare træde Vi laver først en test af huden gennem en introduktionsbehandling, varsomt. Derfor vil jeg anbefale at bruge Colostrum Gel fra Enså vi kan skræddersy en behandling til netop din hud. Så vejleder vi viron, der er lavet på råmælk, som får huden til at slappe af. Og om, hvordan vi vil behandle huden gennem scanningsbillederne. så er Erythros-serummet og Verte Espior-cremen fra Biologique Herefter tester vi, hvad huden reagerer på, for at finde ud af, hvor Recherche også virkelig gode til rosacea. grænsen ligger, så vi løbende kan justere behandlingen. SKØN 81

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020