a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 78

Skønne steder

Blomsterflor i Baden-Baden I “badebyen” Baden-Baden kan du også bade sanserne i en af verdens smukkeste rosenhaver, hvor dufte og farver eksploderer fra marts til oktober. TEKST Cathrine Park

HVOR ER VI? Den sydtyske by Baden-Baden, som ligger lige i udkanten af Schwarzwald, bliver også kaldet Tysklands rosehovedstad. Det forstår man godt efter et besøg i den smukke rosenhave Rosengarten auf dem Beutig, som giver selv de mest berømte rosenhaver i England, Italien og Frankrig “kamp til stilken”.

HVORFOR ER HER SÅ SKØNT? Den 3.000 kvadratmeter store have, som ligger på Fremersbergs grønne bjergside, er en eksplosion af farver og dufte. Her kan du opleve alverdens rosensorter, der pryder buske, bede og havegange. Især pergolaen med kaskader af lyserøde klatreroser er en fryd for sanserne, og måske er du heldig at finde en ledig stol for enden af gangen, hvor du bare kan sidde og tage det hele ind … i godt selskab med den romerske vingud Bacchus.

FOTO Shutterstock

DET MÅ DU IKKE GÅ GLIP AF Baden-Baden er også en historisk wellness-oase, så når du alligevel er her, må du endelig ikke gå glip af lidt selvforkælelse i en af byens mange “badepaladser”. I Friedrichsbad, som i øvrigt ligger nummer et på TripAdvisor, kan du få en spaoplevelse i smukke omgivelser og nyde det helende og lune vand fra de termiske kilder i bjergene omkring Baden-Baden.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020