a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 77

Månedens wellness

En herlig hudfornyelse Rosens helende og plejende egenskaber er omdrejningspunktet i Rose Renewal – en dejlig kropsbehandling hos Arndal, der efterlader huden frisk, fornyet og forårsklar. TEKST Cathrine Park

P

å en grå og halvkedelig eftermiddag er der næsten ikke noget bedre end et par timers wellness med mig-tid og virkelig god hudpleje. Derfor ser jeg frem til min behandling hos Arndal, som har en spændende Rose Renewal-kropsbehandling på spamenuen. I det her nummer af SKØN har vi jo stort tema om roser og snakker blandt andet om blomstens forskønnende og helende egenskaber, og jeg er derfor nysgerrig efter at mærke effekten på min egen hud.

AF MED VINTERHAMMEN Da min behandler Sandra har installeret mig på briksen, der til min store glæde er opvarmet, begynder hele herligheden med en massage af min krop i varm økologisk olie. Det er ikke en dyb, fysiologisk massage, men en afslappende massage, hvor jeg bare kan nyde de blide strøg, mens jeg bliver smurt ind fra top til tå. Olien er vigtig, for den fungerer også som en god ‘glidebane’ for den skønne saltblanding af fint salt, rosenfrugt og varmt vand, som Sandra nænsomt, men effektivt, eksfolierer min hud med. Ingen døde hudceller undslipper, og jeg håber, at min vinterham nu bliver afløst af en frisk og blød hud klar til forårets komme. Men det må tiden vise lidt endnu, for først skal saltblandingen tørres af med lune håndklæder, og så skal der flere roser på banen.

Spaområdet hos Arndal.

TIP!

Husk badetøjet, og slap af i Arndals spaområde efter din behandling. Der er både sauna og jacuzzi. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men indholdet i de to små skåle er hhv. den nærende rosengel og eksfolieringen lavet af fint salt og rosenfrugt.

FED KROPSMASKE Stjernen i Rose Renewal er en kropsmaske af fed og nærende gele udvundet af roser, som min nyskrubbede hud labber i sig. Jeg bliver pakket ind i et omslag af film og varme tæpper, da det øger gelens virkning, og imens får jeg en 10-minutters ansigts- og hovedbundsmassage. Yderst behageligt, siger jeg bare. Min krop har stort set absorberet alt den lækre gele, og Sandra fjerner de få rester, der er tilbage, med endnu en omgang varme håndklæder. Da jeg fem minutter senere sidder inde i spaområdet i en blød badekåbe og nyder lidt frisk frugt og hjemmelavet ingefærte, føler jeg mig totalt afslappet og veltilpas. Min hud er ekstremt blød og glat med en fin glød, og jeg er næsten ærgerlig over, at vejret endnu ikke indbyder til shorts og bare ben. Jeg må vist komme tilbage til april!

Her testede vi behandlingen

Jeg føler mig afslappet og yderst velplejet efter min Rose Renewal-behandling.

SKØN 77

Arndal ligger i Store Kongensgade 21, 1264 København K. Rose Renewal varer 55 minutter og koster 900 kroner. Læs mere på arndalspa.dk

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020