a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 58

Alt det nye

LIVSSTIL

En ægte original

Den smukke stol Sibast No 8, der blev skabt i 1953 af Helge Sibast, er nu blevet relanceret af Sibasts barnebarn Ditlev Sibast. Den nye Sibast No 8 er en tro udgave af originalen – men da vi danskere er blevet højere, er der dog lige kommet en ekstra centimeter på i højden. Stolen fremstilles i FSC-certificeret eg med en overfladebehandling i enten sæbe, naturolie, hvidpigmenteret olie, lak, røget eller sort lakeret. Priser fra 6.495 kr.

TILLYKKE, FELLINI!

Den italienske mesterinstruktør Federico Fellini ville være fyldt 100 i år. I den anledning viser Cinemateket i København frem til august (næsten) alle hans film – ofte med interessante oplæg før eller efter. Gense mesterværker som ‘La Strada’, ‘Krapyl’, ‘Gadepigen Cabiria’ eller ‘La dolce vita’ med ikoniske Anita Ekberg, der bader i Trevi-fontænen i Rom. Et syn, ingen glemmer. Se programmet på cinemateket.dk

V I D ST E D U, AT . . .

Sibast No 8 i sin tid var med til at gøre dansk design kendt i det store udland, og i 1950’erne og 1960’erne blev stolen solgt over det meste af verden?

58 SKØN

S K A L V I SY N G E SA M M E N ?

Synger du normalt kun i badet og sjældent i selskab med andre? Og savner du et afbræk i hverdagen? Så læg vejen forbi Nørrebro Teater i København, der holder ‘Fyraftenssang’ 25. marts, 29. april og 20. maj. Det eneste, du skal medbringe, er lysten til at synge, og på Facebook kan du være med til at ønske, hvilke sange der skal synges. Hver gang er der i øvrigt en hemmelig musikalsk gæst, som både optræder med egne numre og synger en særligt udvalgt fællessang sammen med publikum. Det koster 75 kr. Læs mere på nbt.dk

TEKST Redaktionen FOTO PR, Unsplash

Think pink Lyserød er en af sæsonens helt store farver, og det har franske Le Creuset selvfølgelig også spottet. De lancerer nemlig en ny unik farve – Shell Pink – som er inspireret af de fine nuancer fra muslingeskaller, hvor hvid og lyserød blandes og changerer. Resultatet er en sart lyserød, der pynter og bringer et feminint touch ind i boligen. Priser fra 129 kr. til 2.059 kr.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020