a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 57

Alt det nye

LIVSSTIL Anni Lu The Drifter Bracelet, 600 kr. Fås på annilu.dk

Smyk dig som en surfer

Elsker du at gå på jagt efter unikke smykker i små, hemmelige antikvitetsbutikker, når du er på ferie, så har Anni Lu gjort det for dig med sin nye SS20-kollektion Sunset Nomads. Smykkerne kombinerer solblegede pastelfarver med traditionelle mexicanske nuancer og ser ud, som om de er lavet af lokale kunsthåndværkere og sammensat af surfere i solrige Californien. Kollektionen består bl.a. af ferskvandsperler og krystalvedhæng, og for første gang bruger Anni Lu emalje, hvilket giver smykkerne en fed 70’er-vibe.

STJERNESPÆKKET GENINDSPILNING

Hele seks gange er romanen ‘Little Women’ blevet filmatiseret, men gå ikke glip af den nyeste fortolkning af historien om de fire søstre i tiden efter den amerikanske borgerkrig. Den har nemlig både Meryl Streep, Saoirse Ronan, Timotheé Chalamet og Emma Watson på rollelisten – og er instrueret af stortalentet Greta Gerwig. Filmen har premiere 26. marts.

F LOT H U D E R ALDRIG FOR SENT

Skønhedsspecialisten Anette Kristine Poulsen har med sin nye bog ‘Seriøst bedre hud’ begået en no nonsensevejviser med rækkefølger og konkrete bud på, hvordan du pleaser og plejer det sejeste og mest personlige hus, du nogen sinde kommer til at bo i: nemlig din hud! Muligvis har du, som forfatteren selv, trådt på din hud, branket og solsmadret den, så ar, pletter og kraterdybe porer står i vejen for den fugtmættede glød, der gør alle så godt. Heldigvis er det aldrig for sent at forbedre sin hud markant. Første skridt er at vende ryggen til kaos og målrettet gå efter fakta. Og dem giver Anette Kristine dig.

TEKST Redaktionen FOTO PR

Et legendarisk øjebliksbillede

En af verdenshistoriens helt store fortællinger kan lige nu opleves på Moesgaard Museum, der giver dig et indblik i den romerske storhedstid og et unikt øjebliksbillede af hverdagslivet i Pompeji og Herkulanum lige indtil den skæbnesvangre dag i år 79. Her ramte katastrofen nemlig Napolibugten, da vulkanen Vesuv gik i udbrud og begravede byerne under et tykt lag aske. Museet viser kulturskatte og antikke genstande, som ikke tidligere har været vist uden for Italien – samt afstøbninger af omkomne, der bukkede under for den voldsomme naturkatastrofe. Særudstillingen ‘På vej mod katastrofen – Pompeji og Herkulanum’ vises til den 10. maj. Læs mere på moesgaardmuseum.dk

Seriøst bedre hud af Anette Kristine Poulsen, Politikens Forlag, 250 kr.

SKØN 57

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020