a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 55

Til ham

G RO O M I N G GUIDE

Få styr på mundhygiejnen

Ham kan vi li’

En god mundhygiejne er vigtig for, at du fremstår soigneret. Uanset hvor velgroomet du ellers er, vil en ‘drageånde’ og misfarvede tænder nemlig forstyrre helhedsindtrykket, og det kan vi ikke have. Heldigvis er det relativt nemt at opretholde en god mundhygiejne, så du får pæne tænder og en frisk ånde – det kræver blot et par gode daglige rutiner. 1. Børst tænder! Ja, det lyder måske banalt, men en grundig tandbørstning (med en blød tandbørste) morgen og aften får has på madresterne, så bakterierne ikke har en fest i din mund. Glem ikke at rengøre tungen!

Han er blevet kaldt den nye Leonardo DiCaprio, for den 24-årige amerikanskfranske skuespiller Timothée Chalamet er et gudsbenådet talent med en fantastisk udstråling. Han slog for alvor igennem i ‘Call Me By Your Name’ fra 2017, der blandt andet gav ham en flot Oscar-nominering, og lige nu lader han til at være den, som alle instruktører brænder for at arbejde med. For Timothée har kunstnerisk integritet og coolness, og så er han aldrig kedelig at kigge på! Han er desuden modig i sine tøjvalg og aldrig bange for farver, print og atypiske snit, der får ham til at ligne en rockstjerne – med virkelig god stil!

2. Brug tandtråd. Du vil blive overrasket over, hvor mange madrester der gemmer sig mellem dine tænder, og som din tandbørste ikke får fat i. Gør det derfor til en vane at bruge tandtråd morgen og aften efter tandbørstningen. Der findes i dag mange supernemme og praktiske former for tandtråd, du ikke skal bøvle for meget med.

DET SKAL DU DUFTE AF LIGE NU

3. Brug en tandpasta med flour i. Flour i tandpasta er nemlig med til at hæmme udviklingen af caries, og jo længere flouren får lov til at virke, jo mere effektiv er den. Brug tandpasta med 1.450-1.500 ppm, og brug 1 cm tandpasta pr. tandbørstning.

Tommy Hilfiger har dedikeret deres nyeste duft, Impact, til alle, der tør sprænge rammerne og udleve deres drøm. Du skal heldigvis ikke finde et særligt mod frem for at bruge duften, for med sine friske noter af citrus og aromatisk træ er det først og fremmest en virkelig lækker og maskulin duft af den slags, som mange mænd (og kvinder!) vil elske. TOMMY HILFIGER Impact EdT, 100 ml, 590 kr. Fås på matas.dk

TRE GODE TIL MUNDHYGIEJNEN

Smart to-i-ener

TEKST Cathrine Park FOTO PR

ORAL-B Genius 10100S, 1.499 kr. Fås på matas.dk

Tandtråd og tandstik i ét produkt – i Y-form, så du let kan nå ind til de bagerste tænder.

Intelligent børstesystem

JORDAN Easy Reach Floss, 25 stk., 28 kr. Fås på matas.dk

Elektrisk tandbørste med intelligent børstesystem og tandkødsbeskyttelse, der hjælper dig med at børste tænder, som din tandlæge anbefaler.

Passer også på tandkødet En mere antibakteriel tandpasta, som kan reducere tandkødsbetændelse. Den indeholder 1450 ppm fluor, der beskytter med karies. GUM Paroex 0,06 chx tandpasta, 75 ml, 40 kr. Fås på matas.dk

SKØN 55

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020