a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 51

Annonce

Bliv solbrun med succes Australiens bedstsælgende selvbrunerbrand, Bondi Sands, har opskriften på virkelig smuk og sund solbrun hud. Snup den her, for nu er Bondi Sands-produkterne endelig kommet til Danmark – og i Matas!

1. Forbered din hud

En skøn og naturlig solbrun hud med selvbruner kræver den rette forberedelse. Eksfoliér derfor din hud grundigt i brusebadet dagen før, så du befrier den for døde hudceller. Det får selvbruneren til at lægge sig pænere og sidde længere. Brug den skånsomme Exfoliating Mitt, som også kan bruges i ansigtet. Det er også dagen før, at du bør klare hårfjerningen, men vær nænsom, da nyeksfolieret hud er ekstra sensitiv. Afslut brusebadet med en kold skyller, så porerne lukker sig.

2. Husk at pleje med fugt

Efter brusebadet er det vigtigt, at du plejer din hud med en god bodylotion. Det modvirker tør hud og får selvbruneren til at lægge sig mere ensartet. Eksfolierer du først samme dag, som du bruger selvbruner, så nøjes med at påføre bodylotion på tørre områder som hænder, håndled, albuer, knæ og fødder.

3. Vælg den rette selvbruner

Bondi Sands er storleverandør af sommerglød, der ligner den ægte vare. Der er forskellige typer af selvbrunere, du kan vælge imellem: God til begyndere: Prøv den lette og luftige Selv Tanning Foam med plejende aloe vera, skøn kokosduft og guidefarve, så du nemt kan se, hvor du påfører den. Påfør med selvbrunerhandsken i lange strøg på arme, ben og krop for det bedste resultat, og påfør overskydende produkt i ansigtet, på knæ og albuer. Vælg mellem tre nuancer – Light, Dark og Ultra Dark – og lad sidde i 1-8 timer, inden du skyller af under lunkent vand i bruseren. Jo længere den sidder, jo mørkere farve får du. Dup dig tør bagefter, og vent 15 minutter, inden du tager tøj på. Den her selvbruner er oplagt at bruge, inden du går i seng, så du kan skylle den af, når du vågner.

Bondi Sands 1 Hour Express Tanning Foam, 225 ml, 249 kr. Fås på matas.dk

Bondi Sands Exfoliating Mitt, 69 kr. Fås på matas.dk

Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil, 150 ml, 199 kr. Fås på matas.dk

God til de travle: Solglød i ekspresfart får du med 1 Hour Express Foam – en ultralet og velduftende skum, som du påfører med handske og blot skal lade sidde en time, inden du skyller af under bruseren. Vil du have en mørkere farve, så lad den virke i 2-3 timer. Dup dig tør efter badet, og vent 15 minutter, inden du tager tøj på. Er du usikker på selvbruner i ansigtet, så prøv at blande lidt selvbruner med din ansigtscreme for et mere diskret resultat. Den, der ikke skal skylles af: Skal det gå virkelig tjept, så prøv Bondi Sands Self Tanning Dry Oil. Påfør tørolien direkte på huden, og smør ud med lange, jævne strøg med handsken. Påfør overskydende produkt i ansigtet, på knæ og albuer. Olien tørrer straks og skal ikke skylles af, så du kan hoppe direkte i tøjet og komme af sted. Farven udvikler sig over 2-3 timer og giver en flot solkysset glød.

V I D ST E D U, AT . . .

Bondi Sands er vegansk og opkaldt efter Australiens mest ikoniske strand, Bondi Beach?

4. Bevar gløden

Forlæng din fine nye forårskulør ved at eksfoliere din hud hver tredje dag i badet og ved at bruge Gradual Tanning Milk. Den er beriget med aloe vera, E-vitamin og en duft af kokossmør og giver huden en gylden glød.

5. Start på en frisk

Når det igen er tid til at påføre en ny omgang selvbruner, kan du lynhurtigt befri huden for eventuelle gamle rester af selvbruner med Tan Eraser. Smør produktet på hele kroppen, lad det sidde i fem minutter, og skyl af under bruseren.

Bondi Sands Self Tan Eraser, 200 ml, 199 kr. Fås på matas.dk

SKØN 51

Bondi Sands Reusable Self Tan Application Mitt, 49 kr. Fås på matas.dk

Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk, 375 ml, 159 kr. Fås på matas.dk

Bondi Sands Self Tanning Foam Dark, 200 ml, 199 kr. Fås på matas.dk

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020